2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
çok sevindim cnm hadi gözün aydın inş. heyette güzel geçer Allaha emanetsiniz kızınla.

Canim zaten kadiniz temiz olmamiz sart ama bu bicok kadinin basina gelebilecek bir durum ondan dolayi sormamiznormalkaldiki ebelere parayla memnuniyetle yapanlar varr
ayy bir de benim kocam alamaz tırsak raziye... artık son anda nasıl oluruz bilmem umarım hazırlıksız yakalanmayız.

Canim ben demin de yazdim ben zaten sezeryan olcagim icin planli bi dogum yani agdami mutlaka yaptircam suphesiz ki zaten takintiliyim o konuda)).ben sadece sorayim dedim merakkkk acaba duyduklarim dogrumu diye
ben okuduğumu yazdım canım..tabiki soracaz birbirimize..bizi bizden daha iyi kimse anlamaz..

Bn hiç duymadım canım. Zaten sezeryan istiyormussun sıkıntı olmaz senin için temizliğini yapar gidersin.

ayy bir de benim kocam alamaz tırsak raziye... artık son anda nasıl oluruz bilmem umarım hazırlıksız yakalanmayız.
Aynen canim amin benim esimde yapamaz korkar ))bu bircok kadinin istemedenkarsilasdigi sorun bazen hesap carsiya uymaya biliyo basimiza gelsede yapcak bisey yok ebeyle anlasicaz cunki para karsiligi zaten yapiyolar ben ozelde dogum yapcam ters bi tepki fln yapmazlar insallh ebeler

ya ben diyorumki tani sezeryan için söylüyorum...aartık saat kaçta olacaksa sabah kalkıp tüy dökücü kremle alsam yinede zararı olurmu bebişe..

kızlar tabi son zaman değil hep temiz gezmek lazımda ama doğum yaklaştığın da data temizliğine özen gösteriyor insan velasıl ben sezaryenim biliyorsunuz temiz tertemiz gittiğim halde yinede kasık bölgeme jilet vurdular tüğ bile olmaması gerekiyor. bilginize :)

Bn hiç duymadım canım. Zaten sezeryan istiyormussun sıkıntı olmaz senin için temizliğini yapar gidersin.
yapiyolar canim kendi arkadasimdan biliyorum ozelde dogum yapmisdi o anlatdi hemen sormuslar temizmisin degilmisin diye degilsen yapan var demisler

doğumdan sonra philips lumea almayı düşünüyorum..fikriniz varmı..emzirirken sıkıntı olurmu acaba

Hastanede dimi canim yapiyolar yani bende ole biliyorum

Yaa yaktılar sonra da yandiysa yandı napalım dediler. Böyle şeylerin peşini kolay kolay bırakmam ama genital bölge olunca birde fotoğraf zart zurt dediler ugrasmadim. Işın ilginç tarafı sonra başka bir yere gittim ve tüyler her seansta azalacagina arttı. Bir hilesi varmış onun yani lazerle ilgili çok iyi anılarım yok bu yüzden burda da bir arkadaşım yer açmış. Daha konuşmadık da ona giderim diye düşünmüştüm

ya ben diyorumki tani sezeryan için söylüyorum...aartık saat kaçta olacaksa sabah kalkıp tüy dökücü kremle alsam yinede zararı olurmu bebişe..
ya miskim bende öyle düşündüm ama tüy dökücü kremdeki bazı maddelerin zararlı olabileceğini okudum. yine de bilgisi olan paylaşırsa sevinirim valla.. korkudan tüy dökücü ile almıyorum yoksa benim için tüy dökücü daha iyi.

SUHAN Canım doktorumun bana hamile kaldığımda dediği şey yüz temizleme jeli ve tüy dökücü krem kullanmıyorsun demişti. Demekki zararlı bir şey var içinde

yok kuzum onu tavsiye etmiyorlar bi soruştur yinede.
gebeliğin ilk döneminden beri jilete başladım..kimyasal içerdiği için önerilmiyor tüy dökücüler bir defaya mahsus olsa nolur dedim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…