2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Evt canim ya ne kadar ara vermek gerekiyormus ki 35 sonra riskli diye korkuyorum

bende onunla almıyorum hani dedim hastaneye gitmeden bi saat önce yapar giderim etki edermi acaba okadar çabuk bebeğe..

SUHAN Canım doktorumun bana hamile kaldığımda dediği şey yüz temizleme jeli ve tüy dökücü krem kullanmıyorsun demişti. Demekki zararlı bir şey var içinde
ben kullandım ama yüz temizleme jeli bişey demedi ler bana

gebeliğin ilk döneminden beri jilete başladım..kimyasal içerdiği için önerilmiyor tüy dökücüler bir defaya mahsus olsa nolur dedim acaba
bende hep jiletle devam ediyorum . ama prospektüsünde hamilelikte kullanılmaz yazıyor. maalesef jilet yine..

şahsen ben kullanmam jilete devam
heyecanlı olursam jiletle bi yerimi kesmemek için dedim..yoksa duşa girip çıkınca ii oluyor..benim doğum planlıda olsa paniklerim dedim kremi sürer spatulayla iki dakikada tamam olur

heyecanlı olursam jiletle bi yerimi kesmemek için dedim..yoksa duşa girip çıkınca ii oluyor..benim doğum planlıda olsa paniklerim dedim kremi sürer spatulayla iki dakikada tamam olur

Sezeryanda bir iki kere bakacaklar da
Bir de normali düşün herkes oraya odaklanmış gelen giden görüyor

Canim zaten kadiniz temiz olmamiz sart ama bu bicok kadinin basina gelebilecek bir durum ondan dolayi sormamiznormalkaldiki ebelere parayla memnuniyetle yapanlar varr
Yanlış anlama kesinlikle herhangi bir tartışma falan değil niyetim burda hepimiz birbirimize soruyoruz fikir alıyoruz tabi ki. Ben bildigimi söyledim. Dediğim gibi annemde ebe hemşire. Ebelik yapmıyor suan. Gelen hastalara traş edilecek bölge varsa ameliyata nasıl girmeleri gerektiğini anlatiyorlar. Nereyi traş edeceklerini de. Şimdi biz doğuma hazırız artık zamanimizin yaklaştığını biliyoruz gün geçtikçe nasıl bebeğin kıyafetlerini cantamizi falan hazirliyorsak vücudumuzu da öyle hazirlayacagiz. Doğum zaten öyle pat diye olmayacak bunun lavman i var sancısı var bekleme süresi var yani bu süre de de illa ki o an hazırlık yapılır. Bence parayla memnuniyetle yaparlar gibi şeyler düşünmen bana biraz yanlış geldi. Hepimiz kadiniz hepimizin başına gelebilecek şeyler ama o insanları da 3 kuruşa muhtaç gibi degerlendirmen bana biraz yanlış ayıp geldi. Dediğim gibi tartışma yaratmak için söylemedim. Yapanda vardır yapmayanda ben söylemek istedim. Yoksa sen de söyledin zaten sezeryan olucam yapar giderim diye.

Bende dr.soracam haftaya gittiğimde bide bizimki tüp bebek oldu acaba hiç korunmasammi diyede düşünüyorum dondurulmuşlarim var ama ikinciye gerek kalmayacağını düşünüyorum hayırlısı tabi altı yedi ay korunsammi bilemedim

dün foxda film vardı ' senin hikayen'..kadının uyuduğu yerde bi suyu geldi apar topar hastaneye gittiler o geldi aklıma..sancıdan hiç bişey düşünülmez galiba

yaa bende takıldım o filme sonuna kadar izledim dün gece.. yaa doğum sahnelerini görünce biraz ürperdim doğrusu normalde korkmuyorum diyordum ama tırstım galiba biraz :)

bizim ki dr mevlüt takımı bakıyordu en son bi de ben lohusa tacı almadan geldim ben sana Eminönü ne gider bakarım ordan gitmisken havuzlu han a giderim falan dedi şok a girdim resmen

daha yeni gittim bende havuzluhana canım fiyatlar genelde aynı lohusa tacı terliği 50 60 lira gibi değişiyordu.. ama yanılmıyorsam giriş kattaydı adını tam hatırlamıyorum şahinler olabilir pijama mağazası vardı ben oradan aldım terlik taç bide kızıma saç bantı 30 küsür dü fiyatı.. terliklerin hepsi neredeyse aynı ama o dükkan daha uygundu eşin giderse oraya baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…