Evt canim ya ne kadar ara vermek gerekiyormus ki 35 sonra riskli diye korkuyorumof bu yaş muhabbeti hepimizin derdi canım ben de 33 yaşımdayım 2 düşük yaptım daha önce...önce lisans sonra yüksek lisans derken yaş oldu 33 ben de hemen 2. çocuk istiyorum ama sezeryan olacağım için ara da vermek lazım genç anne olanlar çoook şanslı...
şahsen ben kullanmam jilete devamgebeliğin ilk döneminden beri jilete başladım..kimyasal içerdiği için önerilmiyor tüy dökücüler bir defaya mahsus olsa nolur dedim acaba
bende onunla almıyorum hani dedim hastaneye gitmeden bi saat önce yapar giderim etki edermi acaba okadar çabuk bebeğe..ya miskim bende öyle düşündüm ama tüy dökücü kremdeki bazı maddelerin zararlı olabileceğini okudum. yine de bilgisi olan paylaşırsa sevinirim valla.. korkudan tüy dökücü ile almıyorum yoksa benim için tüy dökücü daha iyi.
SUHAN Canım doktorumun bana hamile kaldığımda dediği şey yüz temizleme jeli ve tüy dökücü krem kullanmıyorsun demişti. Demekki zararlı bir şey var içinde
ben kullandım ama yüz temizleme jeli bişey demedi ler bana
olmadı boy aynasının önüne geçilirNe kadar fikri kötü olsa da eşimizden yardım alacağız mecbur:)
bende hep jiletle devam ediyorum . ama prospektüsünde hamilelikte kullanılmaz yazıyor. maalesef jilet yine..gebeliğin ilk döneminden beri jilete başladım..kimyasal içerdiği için önerilmiyor tüy dökücüler bir defaya mahsus olsa nolur dedim acaba
heyecanlı olursam jiletle bi yerimi kesmemek için dedim..yoksa duşa girip çıkınca ii oluyor..benim doğum planlıda olsa paniklerimşahsen ben kullanmam jilete devam
ben bi doktora soracağım bu konuyu cumartesi, şimdilik ağda jilet karışık gidiyorum ama, dönüşte yazarım:)ya ben diyorumki tani sezeryan için söylüyorum...aartık saat kaçta olacaksa sabah kalkıp tüy dökücü kremle alsam yinede zararı olurmu bebişe..
yapacak bişey yok el mahkum jiletbende hep jiletle devam ediyorum . ama prospektüsünde hamilelikte kullanılmaz yazıyor. maalesef jilet yine..
heyecanlı olursam jiletle bi yerimi kesmemek için dedim..yoksa duşa girip çıkınca ii oluyor..benim doğum planlıda olsa paniklerimdedim kremi sürer spatulayla iki dakikada tamam olur
Yanlış anlama kesinlikle herhangi bir tartışma falan değil niyetim burda hepimiz birbirimize soruyoruz fikir alıyoruz tabi ki. Ben bildigimi söyledim. Dediğim gibi annemde ebe hemşire. Ebelik yapmıyor suan. Gelen hastalara traş edilecek bölge varsa ameliyata nasıl girmeleri gerektiğini anlatiyorlar. Nereyi traş edeceklerini de. Şimdi biz doğuma hazırız artık zamanimizin yaklaştığını biliyoruz gün geçtikçe nasıl bebeğin kıyafetlerini cantamizi falan hazirliyorsak vücudumuzu da öyle hazirlayacagiz. Doğum zaten öyle pat diye olmayacak bunun lavman i var sancısı var bekleme süresi var yani bu süre de de illa ki o an hazırlık yapılır. Bence parayla memnuniyetle yaparlar gibi şeyler düşünmen bana biraz yanlış geldi. Hepimiz kadiniz hepimizin başına gelebilecek şeyler ama o insanları da 3 kuruşa muhtaç gibi degerlendirmen bana biraz yanlış ayıp geldi. Dediğim gibi tartışma yaratmak için söylemedim. Yapanda vardır yapmayanda ben söylemek istedim. Yoksa sen de söyledin zaten sezeryan olucam yapar giderim diye.Canim zaten kadiniz temiz olmamiz sart ama bu bicok kadinin basina gelebilecek bir durum ondan dolayi sormamiznormalkaldiki ebelere parayla memnuniyetle yapanlar varr
süper olur canım..cevaba beni mutlaka etiketle yoksa gözümden kaçıyorben bi doktora soracağım bu konuyu cumartesi, şimdilik ağda jilet karışık gidiyorum ama, dönüşte yazarım:)
Bende dr.soracam haftaya gittiğimde bide bizimki tüp bebek oldu acaba hiç korunmasammi diyede düşünüyorum dondurulmuşlarim var ama ikinciye gerek kalmayacağını düşünüyorum hayırlısı tabi altı yedi ay korunsammi bilemedimsorma canım aksam koluma yapıp yatmıştım sabah kalktım çarşaf hep kan artık iyice zorlaşmaya başladı iğneler ama şükürler olsun bugünümüze...eğer dr.um süreyi kısa tutarsa ben hemen istiyorum nasip olursa ikisi de bir arada büyürler diye düşünüyorum zor olsa da...
dün foxda film vardı ' senin hikayen'..kadının uyuduğu yerde bi suyu geldiapar topar hastaneye gittiler o geldi aklıma..sancıdan hiç bişey düşünülmez galiba
Sezeryanda bir iki kere bakacaklar da
Bir de normali düşün herkes oraya odaklanmış gelen giden görüyor
Ben hala ağda yapıyorum kardesimdede doğumdan önce ağda yaptırdı bir sıkıntı olmamıştı canım yine sorariz dr.süper olur canım..cevaba beni mutlaka etiketle yoksa gözümden kaçıyor
bizim ki dr mevlüt takımı bakıyordu en son bi de ben lohusa tacı almadan geldim ben sana Eminönü ne gider bakarım ordan gitmisken havuzlu han a giderim falan dedi şok a girdim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?