2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Benim de niyetim tartisma fln degil emjn ol annen hemsireymis yanlis anlamani istemem tabiki yazdigim mesaji ama benimde cevremden duyduklarim var onlarin dogrulugu sorgulamak istedim ama bazi ebelerin belli ucret karsiligi yaptigini duydum

yaa bende takıldım o filme sonuna kadar izledim dün gece.. yaa doğum sahnelerini görünce biraz ürperdim doğrusu normalde korkmuyorum diyordum ama tırstım galiba biraz :)
biraz soğuk bi film ama güzel..önceden izlemiştim bide hamileyken izleyeyim duygularım nasıl olcak dedim..eşimde izlesin dedimm..eşimin tepkileri çok komikti..doğum sahnesinde kayınvalide giriyordu koptum orda..bi ara bakamadım tabi...

Ben hala ağda yapıyorum kardesimdede doğumdan önce ağda yaptırdı bir sıkıntı olmamıştı canım yine sorariz dr.
ben gebelikte tehlikeli olduğundan jilete başlamıştı..öylede devam ediyorum

kuzenim dördüncü tüp bebek tedavisinde aldı ikizlerini kucağına, yarın maşallah 3 yaşlarını bitirecekler. Geçen yıl normal yollarla hamile kaldı, iltihap nedeniyle kalbi durdu bebeğin ama doktoru bundan sonra normal yollarla tekrar hamile kalabileceğini söyledi. İnşallah ikizler biraz daha büyüdüğünde tekrar hamile kalmayı istiyor. Korunma konusunda doktorunda yönlendirir diye düşünüyorum canım.

Kızlar yardim edin karar veremiyorum.hangi pijama takimi güzel sizce.eve geldiğinde geçmiş olsuna ugrayanda çok olucak o zaman da giymek istiyorum.renk en çok beyaz hırkalı olan hoşuma gitti.bu klasik bem be krem takımları sevmiyorum.

Eklentiler

• indir.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 88
  • 338623e0-f2fe-45d5-9455-a34acb9091e8.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 86
  • 49357781-60f1-492f-8a48-c74335da7e0f.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 82
  • 99f197c2-3ff1-4db3-b989-f36422ab7194.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 83
kızlar bebeğim kısmetiylemi geliyor nedir ...3 kişi oldu bakıcılık yapabileceğini söylüyor..ki biri siteden komşum..çalıştığım için çok görüşemiyoruz ama çok temiz hoş bi bayan..bikaç defa kahve içmeye davet etmişti bende onu..hatta öyle birinden teklif almak şaşırttı beni o derece diyeyim :)))

bide bişey sorucam.ben bu ramazan iftara davet edemedim kimseyi..iki kişiliği zor ayarlıyorum ..çoğu zaman eşim yapıyor çorbayı salatayı vs..acaba dışarda alsam nasıl olur..alacağım bikaç aile varda..ayıp olurmu

ikiyle üçü beğendim ben..hangi siteden baktın

Niye ayıp olsun ki, bizde öyle yapacağız hafta sonu, annemler yardım edeceklerini söylüyorlar evde yaparsam ki ederler bana birşey bırakmazlar ama :) bu sene dışarıda ağırlayacağız misafirlerimizi. Hatta çok yoruluyorsan almasan bile olur malum son aylarımızdayız.

ayyy dimi kadın nasıl girdiyse pat diye içeri yaa gerçekten zaman azaldıkça hem merakım artıyor hem korkmaya başladım.. çok tuhaf bi şekilde hiç korkmuyorum diyordum halbuki... off doğum hikayeleri okumayı seviyordum artık onu da sevmiyorum zaten izlemeye cesaret edemem.. inşallah hepimizin doğumları kolay olur

heyecanlı olursam jiletle bi yerimi kesmemek için dedim..yoksa duşa girip çıkınca ii oluyor..benim doğum planlıda olsa paniklerim dedim kremi sürer spatulayla iki dakikada tamam olur
ay artık göremiyoruz zaten malum göbişten eşine devretsen şahsen bizim aylardır bu şekil

canım doğumun nasıl olacak peki? normal ise çok beklemen gerekmez sanırım...

ya oruçta tutamıyorum ben geçen senede tutamamıştım ilk gebeliğimdi bu senede nasip olmadı tutmak..ramazan ruhunu yaşayamadım..seviyorum kalabalıkla iftar etmeyi..eşime söyleyeyimde haftaya ayarlasın ozaman

ütü yapayım derken buhardan göbeğimi yaktım nasıl oldu demeyin ben de anlamadım silverdin yanık kremi sürdüm bişey olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…