Benim de niyetim tartisma fln degil emjn ol annen hemsireymis yanlis anlamani istemem tabiki yazdigim mesaji ama benimde cevremden duyduklarim var onlarin dogrulugu sorgulamak istedim ama bazi ebelerin belli ucret karsiligi yaptigini duydumYanlış anlama kesinlikle herhangi bir tartışma falan değil niyetim burda hepimiz birbirimize soruyoruz fikir alıyoruz tabi ki. Ben bildigimi söyledim. Dediğim gibi annemde ebe hemşire. Ebelik yapmıyor suan. Gelen hastalara traş edilecek bölge varsa ameliyata nasıl girmeleri gerektiğini anlatiyorlar. Nereyi traş edeceklerini de. Şimdi biz doğuma hazırız artık zamanimizin yaklaştığını biliyoruz gün geçtikçe nasıl bebeğin kıyafetlerini cantamizi falan hazirliyorsak vücudumuzu da öyle hazirlayacagiz. Doğum zaten öyle pat diye olmayacak bunun lavman i var sancısı var bekleme süresi var yani bu süre de de illa ki o an hazırlık yapılır. Bence parayla memnuniyetle yaparlar gibi şeyler düşünmen bana biraz yanlış geldi. Hepimiz kadiniz hepimizin başına gelebilecek şeyler ama o insanları da 3 kuruşa muhtaç gibi degerlendirmen bana biraz yanlış ayıp geldi. Dediğim gibi tartışma yaratmak için söylemedim. Yapanda vardır yapmayanda ben söylemek istedim. Yoksa sen de söyledin zaten sezeryan olucam yapar giderim diye.
biraz soğuk bi film ama güzel..önceden izlemiştim bide hamileyken izleyeyim duygularım nasıl olcak dedim..eşimde izlesin dedimm..eşimin tepkileri çok komikti..doğum sahnesinde kayınvalide giriyordu koptum orda..bi ara bakamadım tabi...yaa bende takıldım o filme sonuna kadar izledim dün gece.. yaa doğum sahnelerini görünce biraz ürperdim doğrusu normalde korkmuyorum diyordum ama tırstım galiba biraz :)
ben gebelikte tehlikeli olduğundan jilete başlamıştı..öylede devam ediyorumBen hala ağda yapıyorum kardesimdede doğumdan önce ağda yaptırdı bir sıkıntı olmamıştı canım yine sorariz dr.
@cryofangel canım İstanbuldaysan nerede yaptırdın:)
kuzenim dördüncü tüp bebek tedavisinde aldı ikizlerini kucağına, yarın maşallah 3 yaşlarını bitirecekler. Geçen yıl normal yollarla hamile kaldı, iltihap nedeniyle kalbi durdu bebeğin ama doktoru bundan sonra normal yollarla tekrar hamile kalabileceğini söyledi. İnşallah ikizler biraz daha büyüdüğünde tekrar hamile kalmayı istiyor. Korunma konusunda doktorunda yönlendirir diye düşünüyorum canım.Bende dr.soracam haftaya gittiğimde bide bizimki tüp bebek oldu acaba hiç korunmasammi diyede düşünüyorum dondurulmuşlarim var ama ikinciye gerek kalmayacağını düşünüyorum hayırlısı tabi altı yedi ay korunsammi bilemedim
anladim canim o zaman 33 ten gun almis olarak raporu alacagiz
senmi yaptın arzu
ana benim iki haftam kalmış ozaman bu durumdaevet canım 32+0 da alabilirsin sende.. doktorum hesaplayıp söyledi gününü kaçırmıyım diye..
cumartesi randevum var canım dr.umla konusayım ne diyecek bakalım sana da haber veririm...Evt canim ya ne kadar ara vermek gerekiyormus ki 35 sonra riskli diye korkuyorum
ikiyle üçü beğendim ben..hangi siteden baktınKızlar yardim edin karar veremiyorum.hangi pijama takimi güzel sizce.eve geldiğinde geçmiş olsuna ugrayanda çok olucak o zaman da giymek istiyorum.renk en çok beyaz hırkalı olan hoşuma gitti.bu klasik bem be krem takımları sevmiyorum.
Niye ayıp olsun ki, bizde öyle yapacağız hafta sonu, annemler yardım edeceklerini söylüyorlar evde yaparsam ki ederler bana birşey bırakmazlar ama :) bu sene dışarıda ağırlayacağız misafirlerimizi. Hatta çok yoruluyorsan almasan bile olur malum son aylarımızdayız.bide bişey sorucam.ben bu ramazan iftara davet edemedim kimseyi..iki kişiliği zor ayarlıyorum ..çoğu zaman eşim yapıyor çorbayı salatayı vs..acaba dışarda alsam nasıl olur..alacağım bikaç aile varda..ayıp olurmu
biraz soğuk bi film ama güzel..önceden izlemiştim bide hamileyken izleyeyim duygularım nasıl olcak dedim..eşimde izlesin dedimm..eşimin tepkileri çok komikti..doğum sahnesinde kayınvalide giriyordu koptum orda..bi ara bakamadım tabi...
ay artık göremiyoruz zaten malum göbişten eşine devretsen şahsen bizim aylardır bu şekilheyecanlı olursam jiletle bi yerimi kesmemek için dedim..yoksa duşa girip çıkınca ii oluyor..benim doğum planlıda olsa paniklerimdedim kremi sürer spatulayla iki dakikada tamam olur
canım doğumun nasıl olacak peki? normal ise çok beklemen gerekmez sanırım...Bende dr.soracam haftaya gittiğimde bide bizimki tüp bebek oldu acaba hiç korunmasammi diyede düşünüyorum dondurulmuşlarim var ama ikinciye gerek kalmayacağını düşünüyorum hayırlısı tabi altı yedi ay korunsammi bilemedim
ya oruçta tutamıyorum ben geçen senede tutamamıştım ilk gebeliğimdi bu senede nasip olmadı tutmak..ramazan ruhunu yaşayamadım..seviyorum kalabalıkla iftar etmeyi..eşime söyleyeyimde haftaya ayarlasın ozamanNiye ayıp olsun ki, bizde öyle yapacağız hafta sonu, annemler yardım edeceklerini söylüyorlar evde yaparsam ki ederler bana birşey bırakmazlar ama :) bu sene dışarıda ağırlayacağız misafirlerimizi. Hatta çok yoruluyorsan almasan bile olur malum son aylarımızdayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?