2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
inş canım inş

eve bi kere misafir aldım ölüyordum 2 gün kendime gelemedim ayaklarımın şişi inmedi. bende dün rezervasyon yaptırdım çağırmak istediğim iki aile var onları dışarıda ağırlıcam ayrı ayrı.. zaten aynı masraf oluyor evde de kesinlikle bu halde uğraşma derim.. hem bizim için de değişiklik dışarı çıkmış oluruz..

benimde davet edeceğim insanlar halden anlayan insanlar zaten..iyi bakalım bende öyle yapayım

ıkıncı ve ucuncu grup güzel...hangı sıte bu?

ütü yapayım derken buhardan göbeğimi yaktım nasıl oldu demeyin ben de anlamadım silverdin yanık kremi sürdüm bişey olmaz inşallah
canım geçmiş olsun ben de geçen jilet çiziği gibi kolumu yaktım dikkat etmek gerekir...kremin içeriğine baktın mı canım gebelikteki kategorisi ne diye...

o kadar değil ya, o nasıl bir ilaçmış öle..geçen yıl yaptırdım ben ilaçlamacı 1 hafta temizlik yapmıcaksınız dedi, mutfaktakileri fln yıkamaya gerek yok insana zararlı değil kullandığımız ilaç dedi. hatta 2 saat sonra havalandırıp girebiliyorduk.

bu yıl da taşındım, şansıma mutfakta böcek varmış ilk gece gördüm, çok huzursuzum temizlik işini kendim yapmıcam, hatta 2 gün sonra gircem eve ama benim sorunum ilacı solumak zarar verir mi? havalandırınca kokusu kalmasa da etkisi var mıdır? doğumdan sonra da hiç yaptıramam bir de o var

canım geçmiş olsun ben de geçen jilet çiziği gibi kolumu yaktım dikkat etmek gerekir...kremin içeriğine baktın mı canım gebelikteki kategorisi ne diye...
sağol canım yaa.prospektüsünde hamilelikte zorunluysa doktor kontrolünde kullanılabilir yazıyor.göbek olduğu için korktum.

kızlar jilet konusu konusulmuş ben en son temizlikte banyoya orta boy ayna ile girip yaptım çunki artık görünmüyor hiçbir şey,yavas yavas yormadan yapacağız artık yapacak bir şey yok...hepimize kolay gelsin temizlikte...

sağol canım yaa.prospektüsünde hamilelikte zorunluysa doktor kontrolünde kullanılabilir yazıyor.göbek olduğu için korktum.
canım 1 kere sürmüşsün bir şey olmaz inşallah daha da sürme bence bebiş için ne olur ne olmaz...hem sen ütü falan yapma canım eşin yapsın dikkat etmen lazım yorma kendini...

canım 1 kere sürmüşsün bir şey olmaz inşallah daha da sürme bence bebiş için ne olur ne olmaz...hem sen ütü falan yapma canım eşin yapsın dikkat etmen lazım yorma kendini...
canım hep eşim yapıyor normalde.dışarı çıkacaktık acil bişey lazım oldu.ben yapıvereyim iki dk dedim aksilik olacak ya işte.neyse yıkadım şimdi.kısa bi süre kalmış oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…