inş canım inşayyy dimi kadın nasıl girdiyse pat diye içeriyaa gerçekten zaman azaldıkça hem merakım artıyor hem korkmaya başladım.. çok tuhaf bi şekilde hiç korkmuyorum diyordum halbuki... off doğum hikayeleri okumayı seviyordum artık onu da sevmiyorum zaten izlemeye cesaret edemem.. inşallah hepimizin doğumları kolay olur
ciddi misin :) ben de düşüyorum bu hafta kontrole gittiğimde soracağım Herman'a :)
bide bişey sorucam.ben bu ramazan iftara davet edemedim kimseyi..iki kişiliği zor ayarlıyorum ..çoğu zaman eşim yapıyor çorbayı salatayı vs..acaba dışarda alsam nasıl olur..alacağım bikaç aile varda..ayıp olurmu
ohh ne güzelmiş..ben şimdiye kadar hiç yaptırmadım ona...anoyyyyyyyyyyyyyy lililiiiiiiii.ay artık göremiyoruz zaten malum göbişten eşine devretsen şahsen bizim aylardır bu şekil
adamlar bizden nefret edecek iyiceohh ne güzelmiş..ben şimdiye kadar hiç yaptırmadım ona...anoyyyyyyyyyyyyyy lililiiiiiiii...mecbur kalırsa yapar ama...
benimde davet edeceğim insanlar halden anlayan insanlar zaten..iyi bakalım bende öyle yapayımeve bi kere misafir aldım ölüyordum 2 gün kendime gelemedim ayaklarımın şişi inmedi. bende dün rezervasyon yaptırdım çağırmak istediğim iki aile var onları dışarıda ağırlıcam ayrı ayrı.. zaten aynı masraf oluyor evde de kesinlikle bu halde uğraşma derim.. hem bizim için de değişiklik dışarı çıkmış oluruz..
ıkıncı ve ucuncu grup güzel...hangı sıte bu?Kızlar yardim edin karar veremiyorum.hangi pijama takimi güzel sizce.eve geldiğinde geçmiş olsuna ugrayanda çok olucak o zaman da giymek istiyorum.renk en çok beyaz hırkalı olan hoşuma gitti.bu klasik bem be krem takımları sevmiyorum.
canım geçmiş olsun ben de geçen jilet çiziği gibi kolumu yaktım dikkat etmek gerekir...kremin içeriğine baktın mı canım gebelikteki kategorisi ne diye...ütü yapayım derken buhardan göbeğimi yaktımnasıl oldu demeyin ben de anlamadım silverdin yanık kremi sürdüm bişey olmaz inşallah
ayy kıyamam ya nasıl olduütü yapayım derken buhardan göbeğimi yaktımnasıl oldu demeyin ben de anlamadım silverdin yanık kremi sürdüm bişey olmaz inşallah
riskli bence evde kalmıyosun 1 gece onda bi sıkıntı yok ama sonrasında evi kim temizleyecek birini bulursan sorun yok.. sen temizleme kimyasal zor temizlenir tüm mutfak eşyaları çamaşır suyundan geçmek ister.. işyerimize yaptırıyoduk ordan biliyorum..
ütü yapayım derken buhardan göbeğimi yaktımnasıl oldu demeyin ben de anlamadım silverdin yanık kremi sürdüm bişey olmaz inşallah
sağol canım yaa.prospektüsünde hamilelikte zorunluysa doktor kontrolünde kullanılabilir yazıyor.göbek olduğu için korktum.canım geçmiş olsun ben de geçen jilet çiziği gibi kolumu yaktım dikkat etmek gerekir...kremin içeriğine baktın mı canım gebelikteki kategorisi ne diye...
sağol canım.ben de anlamadım ki yaa..malum göbek büyük olunca masaya dayanıyo,buhara bastığım an karnımda acı hissettimayy kıyamam ya nasıl oldu
geçmiş olsun
canım 1 kere sürmüşsün bir şey olmaz inşallah daha da sürme bence bebiş için ne olur ne olmaz...hem sen ütü falan yapma canım eşin yapsın dikkat etmen lazım yorma kendini...sağol canım yaa.prospektüsünde hamilelikte zorunluysa doktor kontrolünde kullanılabilir yazıyor.göbek olduğu için korktum.
sağol canım.netten baktım hamileliğin son döneminde kullanmayın yazıyor.yıkadım şimdi kısa süre kaldı bişey olmaz inşallah.geçmiş olsuunnsilverdinde hamileler kullanmasın diyordu ama bir sor istersen.
Korkuyorum normalden canım bilmiyorumcanım doğumun nasıl olacak peki? normal ise çok beklemen gerekmez sanırım...
canım hep eşim yapıyor normalde.dışarı çıkacaktık acil bişey lazım oldu.ben yapıvereyim iki dk dedimcanım 1 kere sürmüşsün bir şey olmaz inşallah daha da sürme bence bebiş için ne olur ne olmaz...hem sen ütü falan yapma canım eşin yapsın dikkat etmen lazım yorma kendini...
canım 1 kere sürmüşsün bir şey olmaz inşallah daha da sürme bence bebiş için ne olur ne olmaz...hem sen ütü falan yapma canım eşin yapsın dikkat etmen lazım yorma kendini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?