Tamam canimcumartesi randevum var canım dr.umla konusayım ne diyecek bakalım sana da haber veririm...
sağol canım.netten baktım hamileliğin son döneminde kullanmayın yazıyor.yıkadım şimdi kısa süre kaldı bişey olmaz inşallah.
Kızlar yardim edin karar veremiyorum.hangi pijama takimi güzel sizce.eve geldiğinde geçmiş olsuna ugrayanda çok olucak o zaman da giymek istiyorum.renk en çok beyaz hırkalı olan hoşuma gitti.bu klasik bem be krem takımları sevmiyorum.
kremden önce buz uyguladık zaten.sonra sürdüm kremi.Allah daha büyüğünden korusun hepimizi.o kadarcıktan bir şey olmaz tabii, buz tut dicem de bebiş üşür :)
canım nacizane fikrim zaruri bir durumun yoksa normal yap derim hem arayı uzatma durumun daha az olur bünye kendini daha çabuk toparlar...benim kan pıhtılaması ve beyindeki adenom durumum olmasaydı hiç sezeryan düşünmezdim normal doğumun faydası çok fazla diye düşünüyorum kendini şartlandırma canım korkuyorum diye neticede sezeryana girince korkmayacak mıyız onda da korku olacak...Korkuyorum normalden canım bilmiyorum
Bende dün yaktım ince çizgi halinde sıcak tavanın kenarına değdirdim sızladı felan ama birşey sürmedimcanım geçmiş olsun ben de geçen jilet çiziği gibi kolumu yaktım dikkat etmek gerekir...kremin içeriğine baktın mı canım gebelikteki kategorisi ne diye...
iyi yapmışsın yıkamakla canım işte her şeyi yaşayarak öğreniyoruz:))canım hep eşim yapıyor normalde.dışarı çıkacaktık acil bişey lazım oldu.ben yapıvereyim iki dk dedimaksilik olacak ya işte.neyse yıkadım şimdi.kısa bi süre kalmış oldu.
Bizde çok şükür ilk denemede hamile kaldım canım allah yardım etsin evlat sahibi için ugrasanlara çok zor bebeğimi biryil emzirim diyorum hayırlısı bakalim canimkuzenim dördüncü tüp bebek tedavisinde aldı ikizlerini kucağına, yarın maşallah 3 yaşlarını bitirecekler. Geçen yıl normal yollarla hamile kaldı, iltihap nedeniyle kalbi durdu bebeğin ama doktoru bundan sonra normal yollarla tekrar hamile kalabileceğini söyledi. İnşallah ikizler biraz daha büyüdüğünde tekrar hamile kalmayı istiyor. Korunma konusunda doktorunda yönlendirir diye düşünüyorum canım.
sorma canım yaa :) sinirlerim bozuldu gülüyorum artık.özellikle yapmak istesem yapamazdım :)iyi yapmışsın yıkamakla canım işte her şeyi yaşayarak öğreniyoruz:))
Haklısın canimda bilmiyorum dogurabilirmiyim zaman ne gösterecek bakalimcanım nacizane fikrim zaruri bir durumun yoksa normal yap derim hem arayı uzatma durumun daha az olur bünye kendini daha çabuk toparlar...benim kan pıhtılaması ve beyindeki adenom durumum olmasaydı hiç sezeryan düşünmezdim normal doğumun faydası çok fazla diye düşünüyorum kendini şartlandırma canım korkuyorum diye neticede sezeryana girince korkmayacak mıyız onda da korku olacak...
canım değişik siteier.mark-ha.com depoçarşı.com.ıkıncı ve ucuncu grup güzel...hangı sıte bu?
Ama yönetmelikte yaz tatiline denk geldiği için aktarılamaz diye açık açık yazıyor canım ne yazık ki. İdarecilerin ve il/ilçe meb insaflı davranırsa bilemem37+ imiş canım. Ben de haftaya 32+ olduğumda ilk raporu alacağım inş.
sanırım 32+ da almak gerekicek canımcanım 31+ zaten 32.hafta yapıyor eğer 32+ da alırsak 33. hafta yapmış olmaz mı ben de rapor alacağım kafamda netleştiremedim durumu...
ben de öyle yapayım, kimisi eylül 1 de rapor al kaç haftalığa denk geliyosan diyor, kimisi 37 de al diyor. Ben bi de bu sene eş durumundan tayin isticem tam karmakarışık durumlar içindeyimcanım işe yarar mı bilmiyorum ama ben 37.haftadan önce doğum yapmazsam inşallah rapor alıp vericem okula.
slm cnm hoşgeldin ama kendi haftana uygun topiğe git bence çünkü bizde çoktan geçtiğimiz konular sende merak uyandıracak sürekli ayını hesapla hangi aya denk geliyorsa o topiğe git bence arada bizede sor tabi sormak istediklerini.. mesela dr tamamen kişisel bir durum hangi semttesin fiyat kısıtlılığın varmı yokmu ona göre içine sinen bi yer bulursun..
Söyleyeyim ya çok teşekkür ederim zaten taç terlik hep aynı fiyat galiba instagram da da baktım 50 60 arası. Kuzenim de boşver onları kırmızı kurdele baglayalim diyo :))daha yeni gittim bende havuzluhana canım fiyatlar genelde aynı lohusa tacı terliği 50 60 lira gibi değişiyordu.. ama yanılmıyorsam giriş kattaydı adını tam hatırlamıyorum şahinler olabilir pijama mağazası vardı ben oradan aldım terlik taç bide kızıma saç bantı 30 küsür dü fiyatı.. terliklerin hepsi neredeyse aynı ama o dükkan daha uygundu eşin giderse oraya baksın
sıtelere gırdımde dırek bulamadım cok sey varcanım değişik siteier.mark-ha.com depoçarşı.com.
Neden ayıp olsun canım , keyifli de olur , bende ağırlayamıyorum kimseyi.bide bişey sorucam.ben bu ramazan iftara davet edemedim kimseyi..iki kişiliği zor ayarlıyorum ..çoğu zaman eşim yapıyor çorbayı salatayı vs..acaba dışarda alsam nasıl olur..alacağım bikaç aile varda..ayıp olurmu
Sadece çiçekleri ben yapistirdim aynayi ve yazisini reklamci bi arkadaşım yaptı. ..senmi yaptın arzu
http://www.mark-ha.com/feyza-1750-bayan-uclu-pijama-takimsıtelere gırdımde dırek bulamadım cok sey var
bebiş kız ıse yavru agzı olan ıdeal gıbısence hangisi güzel.beyaz mı yoksa alttaki yavruağzı olan mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?