2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

2. gruptakiler çok güzel morlu ve açık pembeli olanlar

Korkuyorum normalden canım bilmiyorum
canım nacizane fikrim zaruri bir durumun yoksa normal yap derim hem arayı uzatma durumun daha az olur bünye kendini daha çabuk toparlar...benim kan pıhtılaması ve beyindeki adenom durumum olmasaydı hiç sezeryan düşünmezdim normal doğumun faydası çok fazla diye düşünüyorum kendini şartlandırma canım korkuyorum diye neticede sezeryana girince korkmayacak mıyız onda da korku olacak...

canım geçmiş olsun ben de geçen jilet çiziği gibi kolumu yaktım dikkat etmek gerekir...kremin içeriğine baktın mı canım gebelikteki kategorisi ne diye...
Bende dün yaktım ince çizgi halinde sıcak tavanın kenarına değdirdim sızladı felan ama birşey sürmedim

Bizde çok şükür ilk denemede hamile kaldım canım allah yardım etsin evlat sahibi için ugrasanlara çok zor bebeğimi biryil emzirim diyorum hayırlısı bakalim canim

Haklısın canimda bilmiyorum dogurabilirmiyim zaman ne gösterecek bakalim

37+ imiş canım. Ben de haftaya 32+ olduğumda ilk raporu alacağım inş.
Ama yönetmelikte yaz tatiline denk geldiği için aktarılamaz diye açık açık yazıyor canım ne yazık ki. İdarecilerin ve il/ilçe meb insaflı davranırsa bilemem

canım 31+ zaten 32.hafta yapıyor eğer 32+ da alırsak 33. hafta yapmış olmaz mı ben de rapor alacağım kafamda netleştiremedim durumu...
sanırım 32+ da almak gerekicek canım

canım işe yarar mı bilmiyorum ama ben 37.haftadan önce doğum yapmazsam inşallah rapor alıp vericem okula.
ben de öyle yapayım, kimisi eylül 1 de rapor al kaç haftalığa denk geliyosan diyor, kimisi 37 de al diyor. Ben bi de bu sene eş durumundan tayin isticem tam karmakarışık durumlar içindeyim

Canım aralık ayı topiği açılmamış forum da olanlarda çok eski.fiyat kısıtlılığım yok halkalı dayım. Benim 1 ölü doğumum var 37 haftalıkken bebeğimi kaybettim anne karnında. Sezeryan doğum oldum. O yüzden iyi bir hastane ve iyi bir doktor araştırıyorum. Belki yardımcı olursunuz diye yazdım

Söyleyeyim ya çok teşekkür ederim zaten taç terlik hep aynı fiyat galiba instagram da da baktım 50 60 arası. Kuzenim de boşver onları kırmızı kurdele baglayalim diyo :))

Neden ayıp olsun canım , keyifli de olur , bende ağırlayamıyorum kimseyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…