2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
böcek ilacı ile ilgili bilgisi olan yok mu ?

yok canım bılgım ama adı da urkütücü gelıyor
sonuçta agır kımyasal ...ben evde bazen domestos kullanırken bıle acaba dıyorum kı bocek ılacını hıc dusunemezdım..eger baska çaren yoksa evı esın ılaçlatsın sen ıkı gun bı yakınında kal

Ben her yıl evi ilaçlatırım buradaki ilaçlama şirketi insana hiçbir zararı olmadığını hiçbir şeyi yıkamama gerek olmadığını söylüyor ama ben yinede temizliyorum herşeyi ilaçlamafan sonra. Ama ilaçlama yapışdıktan en az 4 saat sonra eve giriyosun ve evi havalandırmaya başlıyosun yani havalandırmadan itibaren bi 4 5 saat geçmesi lazım evde uyumak için yoksa çok rahatsız edici oluyor mümkünse o gece eve gitmemek en iyisi yediğin içtiğin şeyleri yıkıyosun ama ilacın etkisi uzun sürsün diye evi 3 4 gün temizlemiyosun yani hamilelikte yapılmaya çokta uygun değil çünkü istediğin kadar havalandır o koku içerde kalıyor tabi ciddi bir böcek problemi varsa yaptırmak zorunlu oluyor antalya çok böcekli biyer biz her yıl yapıyoruz başka bilmek istedğin bişey olursa yardımcı olurum

Canim benim tabiki de kismetiyle gelir hiç vakit kaybetmeden kafana yatan biri ile anlaş sonra çok zor oluyor
Ay niye ayıp olsun canım çok keyifli olur
ohh ne güzelmiş..ben şimdiye kadar hiç yaptırmadım ona...anoyyyyyyyyyyyyyy lililiiiiiiii...mecbur kalırsa yapar ama...
Topikce adamlarda libido birakmayacagix belli oldu:)
bende aynı durumdayım ne yapacağım bilmiyorum doğum ne zamana denk geliyor

neee 3. mü maşallah cnm bunu bi doğur da sonra 3. düşün ben 2.ye bile zor karar verdim gözümde büyüyor sıfırdan başlamak
Valla ben düşünüyorum şekerim seviyorum çocukları 3 une de yetecek gücü buluyorum kendimde eşim işte biraz çok zor geçiyor hamileliğin yeter diyor ama ben onu ikna ederim :)) sen baya ara vermissin ama kuzum zor gelmesi çok normal kızım daha 3.5 yaşında benim ama küçük bebek ozleniyor yaaaa

zaten ilaç yapıldıktan 2 gün sonra geleceğim de çok etkili bir şey işte etkisi devam eder heralde diye düşünüyorum, haklısın çok ürkütücü ama böcekten de çok korkuyorum

eşim de bu konuda anlayışsız tutturdu koyacağım diye ben istemediğim halde hala aynı şeyi söylüyo

onu da kabul etmiyo ne bulduysam yok güzel değil yok begenmedim diyo bende en sonunda o zaman bende bnm babamın adını koyucam sen onu söylersin ben bunu dedim hala anlamıyo

ben ilaçlamadan 2 gün sonra gireceğim eve ve havalandırılacak öncesinde.temizlik bana da 1 hafta sonra yapılsın dediler. mutfak eşyaları yıkanır bir tek. havalandırsan da etkisi olur mu diyorsun? peki bu yıl yaptıracak mısın?

onu da kabul etmiyo ne bulduysam yok güzel değil yok begenmedim diyo bende en sonunda o zaman bende bnm babamın adını koyucam sen onu söylersin ben bunu dedim hala anlamıyo

hiç kabul etmeden eşine diret bence, eninde sonunda anlayıp pes eder
yaptığı çok büyük bir anlayışsızlık çünkü

Normal şartlarda eylül ortası ama sezeryan olursa bilemem, 35. Haftada şehir değiştiricez artık şansımıza nası bi doktor denk gelir bilmiyorum
Benim de evim ağustos gibi gelecek biz de şehir değiştiriyor uz ama ben yerlesemicem sanırım doğumdan sonraya kalacak es durumu tayini isticem falan ilişki kesmeye de vekalet gondericem ama eğer ağustos sonu eylül başı gibi yeni yerime gecmem gerek o da tam sezeryan gunlerime denk geliyor nasıl yaparım onu düşünüyorum kara kara

Bende hamilelik den önce lazer é gidiyor dum 4. Seans dan sonra hamile oldugmu öğrendim. Bıraktım . Şimdi ilk çocuktan sonra tekrar baslasam mi yoksa ikinci çocuk nasip olursa ondan sonra mı baslasam diyorum ankara da memnun kaldiginiz bi lazer yeri olan var mı.
Önceden kayseri de soep é gidiyordum orda öğrenci iken

Valla canım mevzu zor, bazı erkekler annenin hakkını hiçe sayıp bencilce bi tutum sergiliyolar. O kadar kızıyorum ki onlara. Bi arkadaşım aynı durumu yaşadı, öyle olunca iki dedenin isimleri kondu, hitap ederken kendi babasının adını kullandı hep.zamanla insanlar da o isimle hitap eder oldu sadece.ama bana kalırsa iki isim koymak çocuğa hamallık olur gb geliyor. Bi fikir de ben vereyim kafana yatarsa adım adım uygularsın kocan da kabul eder sanki. Öncelikle eşinin önerdiği ismi yavaş yavaş kabullenmiş benimsemiş gb davran,onun yanında o isimle göbüşünü sev falan sık sık. Aradan zaman geçsin kocan kabullendiğine kesin kanaat getirsin. Ağustos gb de bi gün aniden rüya gördüğünü çok etkilendiğini ve ne olursa olsun çocuğuna o ismi koymak istediğini, eğer koymazsanız içinin rahat etmeyeceğini söyle büyümüş gözlerle eşini tanıyan sensin, tutarsa tutar tutmazsa geriye sadece blöf ve duygu sömürüsü kalıyor. Ayy plana bak kendimden korktum ama onlar da bu konuda bencillik yapma hakkına sahip değiller hiç kusura bakmasınlar, bazen mecbur kalıyoruz böyle oyunlara

Aynı durumdayım, herşey öyle üst üste geliyor ki nasıl olucak nası halledicem, iyi bi doktor bulabilicemmi o saatten sonra, ya bi de bebiş erken gelirse tam taşınma döneminde filan diye düşünmekten stres içinde kaldım vallahi. Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…