yok canım bılgım ama adı da urkütücü gelıyorböcek ilacı ile ilgili bilgisi olan yok mu ?
Ben her yıl evi ilaçlatırım buradaki ilaçlama şirketi insana hiçbir zararı olmadığını hiçbir şeyi yıkamama gerek olmadığını söylüyor ama ben yinede temizliyorum herşeyi ilaçlamafan sonra. Ama ilaçlama yapışdıktan en az 4 saat sonra eve giriyosun ve evi havalandırmaya başlıyosun yani havalandırmadan itibaren bi 4 5 saat geçmesi lazım evde uyumak için yoksa çok rahatsız edici oluyor mümkünse o gece eve gitmemek en iyisi yediğin içtiğin şeyleri yıkıyosun ama ilacın etkisi uzun sürsün diye evi 3 4 gün temizlemiyosun yani hamilelikte yapılmaya çokta uygun değil çünkü istediğin kadar havalandır o koku içerde kalıyor tabi ciddi bir böcek problemi varsa yaptırmak zorunlu oluyor antalya çok böcekli biyer biz her yıl yapıyoruz başka bilmek istedğin bişey olursa yardımcı olurumböcek ilacı ile ilgili bilgisi olan yok mu ?
Canim benim tabiki de kismetiyle gelir hiç vakit kaybetmeden kafana yatan biri ile anlaş sonra çok zor oluyorkızlar bebeğim kısmetiylemi geliyor nedir ...3 kişi oldu bakıcılık yapabileceğini söylüyor..ki biri siteden komşum..çalıştığım için çok görüşemiyoruz ama çok temiz hoş bi bayan..bikaç defa kahve içmeye davet etmişti bende onu..hatta öyle birinden teklif almak şaşırttı beni o derece diyeyim :)))
Ay niye ayıp olsun canım çok keyifli olurbide bişey sorucam.ben bu ramazan iftara davet edemedim kimseyi..iki kişiliği zor ayarlıyorum ..çoğu zaman eşim yapıyor çorbayı salatayı vs..acaba dışarda alsam nasıl olur..alacağım bikaç aile varda..ayıp olurmu
Topikce adamlarda libido birakmayacagix belli oldu:)ohh ne güzelmiş..ben şimdiye kadar hiç yaptırmadım ona...anoyyyyyyyyyyyyyy lililiiiiiiii...mecbur kalırsa yapar ama...
bende aynı durumdayım ne yapacağım bilmiyorum doğum ne zamana denk geliyorAma yönetmelikte yaz tatiline denk geldiği için aktarılamaz diye açık açık yazıyor canım ne yazık ki. İdarecilerin ve il/ilçe meb insaflı davranırsa bilemem
sanırım 32+ da almak gerekicek canım
ben de öyle yapayım, kimisi eylül 1 de rapor al kaç haftalığa denk geliyosan diyor, kimisi 37 de al diyor. Ben bi de bu sene eş durumundan tayin isticem tam karmakarışık durumlar içindeyim
Bende bunu beğendim
Valla ben düşünüyorum şekerim seviyorum çocukları 3 une de yetecek gücü buluyorum kendimde eşim işte biraz çok zor geçiyor hamileliğin yeter diyor ama ben onu ikna ederim :)) sen baya ara vermissin ama kuzum zor gelmesi çok normal kızım daha 3.5 yaşında benim ama küçük bebek ozleniyor yaaaaneee 3. mü maşallah cnm bunu bi doğur da sonra 3. düşünben 2.ye bile zor karar verdim gözümde büyüyor sıfırdan başlamak
Bunlarda çok güzelmiş.ben hırkalı biseyler olsun istiyorum.ilk günler destekli sutyen takamazsak belki hırkasız çirkin durur diye dusundumBende bunu beğendim
http://www.mark-ha.com/feyza-1705-bayan-uclu-pijama-takim birde sizin 1725 beğendim
yok canım bılgım ama adı da urkütücü gelıyor
sonuçta agır kımyasal ...ben evde bazen domestos kullanırken bıle acaba dıyorum kı bocek ılacını hıc dusunemezdım..eger baska çaren yoksa evı esın ılaçlatsın sen ıkı gun bı yakınında kal
Bende hem aldım hem istedim numune ama daha gelmedi.hic kullanmamıştım inşallah memnun kalırız.https://www.depend.com.tr/urunler/numune-talebi
kızlar depend külot şeklinde hasta bezi ücretsiz numune isteme link i ben paketini aldım marketten ama yine de numune istedim lazım olur :)
Canım böyle iki arada bırakılmak eminim çok kötüdürbence eşini karşına al, iki tarafında ismini koymayalım, mutsuz olmaktansa ikimizin de mutlu olacağı bi.isim koyalım de. Ben hiç.anlamıyorum bu büyüklerin isimlerini koyma sevdasını. Yanlış anlaşılmak istemem , ben sadece bi tarafın ismini koyunca.diğer tarafın ki.söylemese de ister istemez kırıldığını düşünüyorum. O yüzden bence çocuğun ismine büyükler değil de bence o çocuğun anne babası karar vermelidir.
çok saçma ztn ailede olan birinin adı neden bebeğe konur ki ölmüş olsa bi nebze anlarım özlem fln bilmem ne de insan çocuğuna babasının adını koyar mı cnm bence eşinizle oturup güzelce konuşun en azından göbek adı olsun fln deyin bu kadar ısrarcıysa ayıp olur die düşünürüm rahat hitap edemem çocuğuma fln deyin bilemedim ki
Ben her yıl evi ilaçlatırım buradaki ilaçlama şirketi insana hiçbir zararı olmadığını hiçbir şeyi yıkamama gerek olmadığını söylüyor ama ben yinede temizliyorum herşeyi ilaçlamafan sonra. Ama ilaçlama yapışdıktan en az 4 saat sonra eve giriyosun ve evi havalandırmaya başlıyosun yani havalandırmadan itibaren bi 4 5 saat geçmesi lazım evde uyumak için yoksa çok rahatsız edici oluyor mümkünse o gece eve gitmemek en iyisi yediğin içtiğin şeyleri yıkıyosun ama ilacın etkisi uzun sürsün diye evi 3 4 gün temizlemiyosun yani hamilelikte yapılmaya çokta uygun değil çünkü istediğin kadar havalandır o koku içerde kalıyor tabi ciddi bir böcek problemi varsa yaptırmak zorunlu oluyor antalya çok böcekli biyer biz her yıl yapıyoruz başka bilmek istedğin bişey olursa yardımcı olurum
onu da kabul etmiyo ne bulduysam yok güzel değil yok begenmedim diyo bende en sonunda o zaman bende bnm babamın adını koyucam sen onu söylersin ben bunu dedim hala anlamıyo
bende aynı durumdayım ne yapacağım bilmiyorum doğum ne zamana denk geliyor
Benim de evim ağustos gibi gelecek biz de şehir değiştiriyor uz ama ben yerlesemicem sanırım doğumdan sonraya kalacak es durumu tayini isticem falan ilişki kesmeye de vekalet gondericem ama eğer ağustos sonu eylül başı gibi yeni yerime gecmem gerek o da tam sezeryan gunlerime denk geliyor nasıl yaparım onu düşünüyorum kara karaNormal şartlarda eylül ortası ama sezeryan olursa bilemem, 35. Haftada şehir değiştiricez artık şansımıza nası bi doktor denk gelir bilmiyorum
yoook canm yapılmaz.. aslında lazerde kullanılan ışıklar x-ray gbi değil çok derine giremiyorlar ama yine de riske edilmez bence.. zaten hamilelikte hormonlar yüzünden tüylerde artış oluyor, bu drmda lazer ii sonuç vermez, işi bilen profesyoneller de hamilelere lazer önermez.. ben düğünümden önce tüm vucut lazer yaptırmıştım, o dönem çok araştırdım baya bilgim var
Valla canım mevzu zor, bazı erkekler annenin hakkını hiçe sayıp bencilce bi tutum sergiliyolar. O kadar kızıyorum ki onlara. Bi arkadaşım aynı durumu yaşadı, öyle olunca iki dedenin isimleri kondu, hitap ederken kendi babasının adını kullandı hep.zamanla insanlar da o isimle hitap eder oldu sadece.ama bana kalırsa iki isim koymak çocuğa hamallık olur gb geliyor. Bi fikir de ben vereyim kafana yatarsa adım adım uygularsın kocan da kabul eder sanki. Öncelikle eşinin önerdiği ismi yavaş yavaş kabullenmiş benimsemiş gb davran,onun yanında o isimle göbüşünü sev falan sık sık. Aradan zaman geçsin kocan kabullendiğine kesin kanaat getirsin. Ağustos gb de bi gün aniden rüya gördüğünü çok etkilendiğini ve ne olursa olsun çocuğuna o ismi koymak istediğini, eğer koymazsanız içinin rahat etmeyeceğini söyle büyümüş gözlerleonu da kabul etmiyo ne bulduysam yok güzel değil yok begenmedim diyo bende en sonunda o zaman bende bnm babamın adını koyucam sen onu söylersin ben bunu dedim hala anlamıyo
Benim de evim ağustos gibi gelecek biz de şehir değiştiriyor uz ama ben yerlesemicem sanırım doğumdan sonraya kalacak es durumu tayini isticem falan ilişki kesmeye de vekalet gondericem ama eğer ağustos sonu eylül başı gibi yeni yerime gecmem gerek o da tam sezeryan gunlerime denk geliyor nasıl yaparım onu düşünüyorum kara kara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?