2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ONEMLI

arkadaslar evde seker olcme aleti aldim simdi aksam yemeginden sonra olcum yapicam hemenmi yapmaliyim yoksa belirli bir saat gecmedi gerekiyormu dr sormayi unuttum bilenler lutfen yardimci olabilirmi ayni sekilde sabah ac daha sonra tok olcum yapilicak oda hemenmi yoksa sonrami

o zaman benim oğlan çok mu hareketli. saatte şuanda 10 tane sayabilirim abartmıyorum.
Her dr farkli sanirim, benimki de 35. Haftaya kadar gunde ne kadar kere kontrol edersen iyi dedi. Iki saat icerisinde 10 hareket hissetmek gerekirmis. Gunde toplam on hareketten az hissedersen mutlaka bizi ara dedi. Ki benim doktorlar hic vesveseli degillerdir, cok relaxlar ona ragmen boyle dediler.

AL BENDEN De O KADAR düşün düşün ne yapacağımı bilmiyorum oluruna bıraktım hayırlısı sizin tayin nereye

yok kuzum yaa karar veremedimki renge modele :)))) normal pijamalrdan da düğmeli olanlara bakıyorum..
Canım ben dün bunu aldım, normalde de spor giyiniyorum zaten öyle güpürlü filan almadım, ortada düğmeler var yeter bana: )

Eklentiler

• 20150701_195430.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 126
Doğudan eskişehire canım. Buralarda doğurcam diye ödüm kopuyor 35. Haftaya dek burdayız ne yazık ki. Taşındıktan sonra da benim tayin mevzusu var ilişik kesme falan. Mecbur vekaletle halledicem. Sizin tayin nereye

Yemeden önce açlık şekerini olcuyorsun yedikten 1 saat sonrada saate bak tam saatinde olcuyorsun parmağından akan ilk kanı sil bir daha sık akan kanla olc Bende 1 hafta olctum zaten benim çok yüksek değildi dr tekrar tahlil yaptı normal çıktı şimdi dikkat ederek yiyorum.olcmuyorum

Ben marilyn den indirimden aldım. İki takım 200 civarı bişeye geldi. Yani iki oijama iki sabahlık 1 gecelik. Baya önce aldım ama ucuzdu kacırmak istemedim. Dogum sonrası en iisi gecelikmiş bi tane daha gecelik alcam inşallahh:)

Mesela aksam yemegini 6'da yesen 7'de ölçüm yapacaksin.agzina lokmayi koydugun andan itibaren yani tam 1 saat sonra.sabah öglen farketmez her öğün icin aynisi gecerli.Aclik sekerinide yemek yemeden hemen once olceceksin.

Canım zaten raporun amacı izni aktarmak değil. Zaten aktarılmıyor. Raporun amacı, okula hamile OLDUĞUNU resmi olarak bildirmek.

Canım benımde ilk bebeğim tup bebek hiç korunmadım dogumdan sonra zaten ahım vardı bıdaha korunmam dıye ıkı sene korunmuştum sanki hemen olcak gıbı neyse kızım 16 aylıkken supriz yaptı bu bebişim şükürler olsun ben doğumdan sonra 11ay adet olmadım emzırdığın için dedı doktor sutum korudu muhabbeti işte sınra duzenlı adet olmays basladım 5ay oldum bıdaha olmadım sezeryan oldum ılkını kan pıhtılasmam var araları 2yas olucak nasıpse hıc bı sıkıntı yok dedı doktorum bence sende nasıp olursa korunma vucut kendını hazır hissedınce kalıyodun belkıde bu planlı olmadıgı için hiç stresım yoktu olursa olur olmazsa donmuşlarla denerım 3yasıba gelince dıyodum kendımce Rahattım cok şükürki Rabbımde nasıp ettı inş senınde gonlune gore olur

inan hatırlamıyorum ilk doğumu yapalı bin yıl oldu sanki ama loğusalıkta kaşım ve kipriğim döküldü sebebide elime bulaşan sütümü farkında olmadan yüzüme gözüme götürmemmiş ananeme göre.. kaşlarım çıkmadı arada boşluklar kaldı mecburen kaş kontür yaptırdım ama kipriklerim badem yağıyla çıktı tekrar şanslıydım..

gillette max 4 kullanıyorum cnm hem kesik atma ihtimali sıfır hemde ağda görüntüsü oluyor ama ben şanslıyım normalde de ağda yapmam genital bölgeme ve 3 haftada 1 almam yeterli oluyor o bölgemde tüy sorunum az

Doğudan eskişehire canım. Buralarda doğurcam diye ödüm kopuyor 35. Haftaya dek burdayız ne yazık ki. Taşındıktan sonra da benim tayin mevzusu var ilişik kesme falan. Mecbur vekaletle halledicem. Sizin tayin nereye
biz de ankaraya canım sanırım esin asker neden 35. Haftayi bekliyorsunuz ben zaten riskli durumundan dolayi annemlerdeyim nisanda beri doktorum da burada eşyaları gelmeden toparladik bir yuklenip gideceğim yere yerlesecek tayin işi kafamı karistiriyor benim hani vekaletle ilişiği kestim diyelim yeni okulumu nasıl halledicem doğuma denk gelebilir cunku

valla belki ev ilaçlama farklıdır iş yerini ilaçlattığımız firma kesinlikle eldivenle temizlenmesini ve mutfak gereçlerinin iyi yıkanması gerektiğini söylüyordu 3 ayda 1 ilaçlama yapılıyordu ama evime hiç gerek olmadı ne desem yalan olur cnm.. bence iyi araştır öyle ilaçlat bebişim kimyasal sonuçta nasıl mutfak eşyalarına sinmiyor o madde ki bilemedim şimdi ama sen temizlik yapmayacaksan sorun olmaz bence bu arada 1 gece o ortamda kalmıyorsun cam kapı kapalı kalıyor ki haşeriler ölsün bnm bildiğim böyle bir yöntem..

Kızlar inşallah uyumams olan vardır stresten başım catliyor bu gece yemekteydik eşim kaynımla konuşurken ağzından bişey kaçırdı kaynm çok yanmissn nerde yandin bu kadar dedi o da havuzda dedi ben sürekli yoğun cakisiyor sanıyorum şehir dışındaydı hep bu aralar beyfendi sabah havuza falan giriyorms ben uyuyor diye biliyorum büyük bişey değil belki ama benden saklaması çok zoruma gtti zaten içim rahat değildi mugla izmir antalyadaydi öğrendim tam oldu denize gitmiş bide onuda öğrendim akkima daha neler geldi off

konuyu sen aç cnm topik sahibi sen olmuş olursun zaten herkes gelir yavaş yavaş.. bu arada bende g.görende oturuyorum ama hastaneye balat hastanesine gidiyorum çünkü dr 12 yıldır gittiğim bir dr.. istersen oraya git ben bir çok tedavi gördüm kadınsal ayrıca 1 doğum yaptım çok şükür dr çok memnunum gereksiz para harcatmaz asla ve gayet güleryüzlü uyumludur.. gitmek istersen özelden bilgilerini geçerim..

Canim hurma kuru olandan degil mi? Bi de onu ezicez mi? Nasil parcaliycaz yutamaz bebek neticede?
ben hurmamı ve zemzemi hazırladım..eşimi sürekli tembihliyorum.unutma ha unutma diye..ilk tadacağı şeyler ikisi anne sütünden önce..bağışıklığı için hurmanın ilk olması gerekiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…