- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
Her dr farkli sanirim, benimki de 35. Haftaya kadar gunde ne kadar kere kontrol edersen iyi dedi. Iki saat icerisinde 10 hareket hissetmek gerekirmis. Gunde toplam on hareketten az hissedersen mutlaka bizi ara dedi. Ki benim doktorlar hic vesveseli degillerdir, cok relaxlar ona ragmen boyle dediler.o zaman benim oğlan çok mu hareketli. saatte şuanda 10 tane sayabilirim abartmıyorum.
AL BENDEN De O KADAR düşün düşün ne yapacağımı bilmiyorum oluruna bıraktım hayırlısı sizin tayin nereyeAynı durumdayım, herşey öyle üst üste geliyor ki nasıl olucak nası halledicem, iyi bi doktor bulabilicemmi o saatten sonra, ya bi de bebiş erken gelirse tam taşınma döneminde filan diye düşünmekten stres içinde kaldım vallahi. Allah yardımcımız olsun
Canım ben dün bunu aldım, normalde de spor giyiniyorum zaten öyle güpürlü filan almadım, ortada düğmeler var yeter bana: )yok kuzum yaa karar veremedimki renge modele :)))) normal pijamalrdan da düğmeli olanlara bakıyorum..
Yemeden önce açlık şekerini olcuyorsun yedikten 1 saat sonrada saate bak tam saatinde olcuyorsun parmağından akan ilk kanı sil bir daha sık akan kanla olc Bende 1 hafta olctum zaten benim çok yüksek değildi dr tekrar tahlil yaptı normal çıktı şimdi dikkat ederek yiyorum.olcmuyorumONEMLI
arkadaslar evde seker olcme aleti aldim simdi aksam yemeginden sonra olcum yapicam hemenmi yapmaliyim yoksa belirli bir saat gecmedi gerekiyormu dr sormayi unuttum bilenler lutfen yardimci olabilirmi ayni sekilde sabah ac daha sonra tok olcum yapilicak oda hemenmi yoksa sonrami
Ben marilyn den indirimden aldım. İki takım 200 civarı bişeye geldi. Yani iki oijama iki sabahlık 1 gecelik. Baya önce aldım ama ucuzdu kacırmak istemedim. Dogum sonrası en iisi gecelikmiş bi tane daha gecelik alcam inşallahh:)Hanımlar iyi pazarlarrr
Dünden beri hamile geceliği, pijaması ile kafayı bozmuş durumdayım :)
Dün bi gezeyim dedim çarşılara bakayım dedim hiiiç birşey yok ya doğru dürüst
Siz aldınız mı ya da nerelerden almayı düşünüyorsunuz
Birde korkuyorum şimdi alıp karnım şişince ya sığmazsam diye
Mesela aksam yemegini 6'da yesen 7'de ölçüm yapacaksin.agzina lokmayi koydugun andan itibaren yani tam 1 saat sonra.sabah öglen farketmez her öğün icin aynisi gecerli.Aclik sekerinide yemek yemeden hemen once olceceksin.ONEMLI
arkadaslar evde seker olcme aleti aldim simdi aksam yemeginden sonra olcum yapicam hemenmi yapmaliyim yoksa belirli bir saat gecmedi gerekiyormu dr sormayi unuttum bilenler lutfen yardimci olabilirmi ayni sekilde sabah ac daha sonra tok olcum yapilicak oda hemenmi yoksa sonrami
Canım zaten raporun amacı izni aktarmak değil. Zaten aktarılmıyor. Raporun amacı, okula hamile OLDUĞUNU resmi olarak bildirmek.Ama yönetmelikte yaz tatiline denk geldiği için aktarılamaz diye açık açık yazıyor canım ne yazık ki. İdarecilerin ve il/ilçe meb insaflı davranırsa bilemem
sanırım 32+ da almak gerekicek canım
ben de öyle yapayım, kimisi eylül 1 de rapor al kaç haftalığa denk geliyosan diyor, kimisi 37 de al diyor. Ben bi de bu sene eş durumundan tayin isticem tam karmakarışık durumlar içindeyim
Ben istedim geldi canım.https://www.depend.com.tr/urunler/numune-talebi
kızlar depend külot şeklinde hasta bezi ücretsiz numune isteme link i ben paketini aldım marketten ama yine de numune istedim lazım olur :)
Bende bugün istemiştim büyük boy istedim ama kararsız kaldım çok mu büyük olur diyeBen istedim geldi canım.Eki Görüntüle 1572136
Canım benımde ilk bebeğim tup bebek hiç korunmadım dogumdan sonra zaten ahım vardı bıdaha korunmam dıye ıkı sene korunmuştum sanki hemen olcak gıbı neyse kızım 16 aylıkken supriz yaptı bu bebişim şükürler olsun ben doğumdan sonra 11ay adet olmadım emzırdığın için dedı doktor sutum korudu muhabbeti işte sınra duzenlı adet olmays basladım 5ay oldum bıdaha olmadım sezeryan oldum ılkını kan pıhtılasmam var araları 2yas olucak nasıpse hıc bı sıkıntı yok dedı doktorum bence sende nasıp olursa korunma vucut kendını hazır hissedınce kalıyodun belkıde bu planlı olmadıgı için hiç stresım yoktu olursa olur olmazsa donmuşlarla denerım 3yasıba gelince dıyodum kendımce Rahattım cok şükürki Rabbımde nasıp ettı inş senınde gonlune gore olurBende dr.soracam haftaya gittiğimde bide bizimki tüp bebek oldu acaba hiç korunmasammi diyede düşünüyorum dondurulmuşlarim var ama ikinciye gerek kalmayacağını düşünüyorum hayırlısı tabi altı yedi ay korunsammi bilemedim
inan hatırlamıyorum ilk doğumu yapalı bin yıl oldu sankibn ztn çok oldu lazer yaptıralı tüy derdim yok, gebelikte sadece göbişimde biraz çıktı sarı sarı, onlar da doğumdan sonra geçer diyo doktorum :) senin ilk gebelikte de böyle olmuş muydu? çnkü genelde gebelikte artar, doğum sonrası lohusalıkta da ciddi azalır diye okuyorum.. hatta doğumdan sonra saçları dökülen çok arkadaşım var.. bnm de doğum sonrası depresyon korkum yok saçım dökülür mü korkum var :))
ya ben jiletle alıyorum ama aslında alamıyorum. tek tük tüy kalıyor , her hafta almam gerekiyor , eğilemiyorum , göremiyorum poffff. normal doğum olunca hemşire üstünden geçiyor diye duydum. sezeryanda da kesilecek bölgeyi jiletle alıyormuş. ne kullanıyorsun jilet markası ?
biz de ankaraya canım sanırım esin asker neden 35. Haftayi bekliyorsunuz ben zaten riskli durumundan dolayi annemlerdeyim nisanda beri doktorum da burada eşyaları gelmeden toparladik bir yuklenip gideceğim yere yerlesecek tayin işi kafamı karistiriyor benim hani vekaletle ilişiği kestim diyelim yeni okulumu nasıl halledicem doğuma denk gelebilir cunkuDoğudan eskişehire canım. Buralarda doğurcam diye ödüm kopuyor35. Haftaya dek burdayız ne yazık ki. Taşındıktan sonra da benim tayin mevzusu var ilişik kesme falan. Mecbur vekaletle halledicem. Sizin tayin nereye
valla belki ev ilaçlama farklıdır iş yerini ilaçlattığımız firma kesinlikle eldivenle temizlenmesini ve mutfak gereçlerinin iyi yıkanması gerektiğini söylüyordu 3 ayda 1 ilaçlama yapılıyordu ama evime hiç gerek olmadı ne desem yalan olur cnm.. bence iyi araştır öyle ilaçlat bebişim kimyasal sonuçta nasıl mutfak eşyalarına sinmiyor o madde ki bilemedim şimdi ama sen temizlik yapmayacaksan sorun olmaz bence bu arada 1 gece o ortamda kalmıyorsun cam kapı kapalı kalıyor ki haşeriler ölsün bnm bildiğim böyle bir yöntem..o kadar değil ya, o nasıl bir ilaçmış öle..geçen yıl yaptırdım ben ilaçlamacı 1 hafta temizlik yapmıcaksınız dedi, mutfaktakileri fln yıkamaya gerek yok insana zararlı değil kullandığımız ilaç dedi. hatta 2 saat sonra havalandırıp girebiliyorduk.
bu yıl da taşındım, şansıma mutfakta böcek varmış ilk gece gördüm, çok huzursuzumtemizlik işini kendim yapmıcam, hatta 2 gün sonra gircem eve ama benim sorunum ilacı solumak zarar verir mi? havalandırınca kokusu kalmasa da etkisi var mıdır? doğumdan sonra da hiç yaptıramam bir de o var
konuyu sen aç cnm topik sahibi sen olmuş olursun zaten herkes gelir yavaş yavaş.. bu arada bende g.görende oturuyorum ama hastaneye balat hastanesine gidiyorum çünkü dr 12 yıldır gittiğim bir dr.. istersen oraya git ben bir çok tedavi gördüm kadınsal ayrıca 1 doğum yaptım çok şükür dr çok memnunum gereksiz para harcatmaz asla ve gayet güleryüzlü uyumludur.. gitmek istersen özelden bilgilerini geçerim..Canım aralık ayı topiği açılmamış forum da olanlarda çok eski.fiyat kısıtlılığım yok halkalı dayım. Benim 1 ölü doğumum var 37 haftalıkken bebeğimi kaybettim anne karnında. Sezeryan doğum oldum. O yüzden iyi bir hastane ve iyi bir doktor araştırıyorum. Belki yardımcı olursunuz diye yazdım
ben hurmamı ve zemzemi hazırladım..eşimi sürekli tembihliyorum.unutma ha unutma diye..ilk tadacağı şeyler ikisi anne sütünden önce..bağışıklığı için hurmanın ilk olması gerekiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?