hamilelikte gayet normal böyle hislere kapılman ama aklına daha kötüsünü getirme bebişim.. söylememe sebebi belkide sen huzursuz olma diyedir, gel bana güven büyütme ve bunaltma eşini ufak bir tavrını koy bi daha bişey saklamaması adına ama olayı farklı yerlere taşıma derim için rahat olsun bak bebiş bekliyorsunuz demekki kocan seni seviyor sende onu ki bebek yapma kararı alabilmişsiniz..Kızlar inşallah uyumams olan vardır stresten başım catliyor bu gece yemekteydik eşim kaynımla konuşurken ağzından bişey kaçırdı kaynm çok yanmissn nerde yandin bu kadar dedi o da havuzda dedi ben sürekli yoğun cakisiyor sanıyorum şehir dışındaydı hep bu aralar beyfendi sabah havuza falan giriyorms ben uyuyor diye biliyorum büyük bişey değil belki ama benden saklaması çok zoruma gtti zaten içim rahat değildi mugla izmir antalyadaydi öğrendim tam oldu denize gitmiş bide onuda öğrendim akkima daha neler geldi off
Ben istedim geldi canım.Eki Görüntüle 1572136
maşallah arkadaşım bayıldım azmine Allah gönlüne göre versin.. tabiki özleniyor bebek ama çok ara verince gözünde büyüyor insanın sen en akıllıcasını yapmışsın 3,5 yaş çok ideal..Valla ben düşünüyorum şekerim seviyorum çocukları 3 une de yetecek gücü buluyorum kendimde eşim işte biraz çok zor geçiyor hamileliğin yeter diyor ama ben onu ikna ederim :)) sen baya ara vermissin ama kuzum zor gelmesi çok normal kızım daha 3.5 yaşında benim ama küçük bebek ozleniyor yaaaa
slm cnm.. büyük ihtimal yedirilmiyordur o sadece ağzına tadı değsin diye iç kısmı yalatılıyodur bebeğe aksi mümkün değil.. ayrıca drlar görmeden yapılmalı çünkü çok kızıyorlar ve önermiyorlar.. ne yalan söyleyeyim ben korktum ve yapmadım bağırsakta sorun olabilir demişti ebe, ama zemzem suyu olabilir 1 damla su zarar vermez..Canim hurma kuru olandan degil mi? Bi de onu ezicez mi? Nasil parcaliycaz yutamaz bebek neticede?
Aynen drlar gormeden yapmam lazim, bi de anne sutunden once olmak zorunda demisler, o nasil olcak hic bilmiyorum.... Esyalari yikamaya ne zaman baslasam ki sence? Offf iyice heves ettim heves de stresyapiyo :)slm cnm.. büyük ihtimal yedirilmiyordur o sadece ağzına tadı değsin diye iç kısmı yalatılıyodur bebeğe aksi mümkün değil.. ayrıca drlar görmeden yapılmalı çünkü çok kızıyorlar ve önermiyorlar.. ne yalan söyleyeyim ben korktum ve yapmadım bağırsakta sorun olabilir demişti ebe, ama zemzem suyu olabilir 1 damla su zarar vermez..
kuzusu ben 35 -36. haftada yıkamayı düşünüyorum ama bakalım.. erken yıkamak istemiyorum temiz kalsın diye..Aynen drlar gormeden yapmam lazim, bi de anne sutunden once olmak zorunda demisler, o nasil olcak hic bilmiyorum.... Esyalari yikamaya ne zaman baslasam ki sence? Offf iyice heves ettim heves de stresyapiyo :)
cnm bu saydıkların hep doğumu başlatmak için rahim açılsın diye yapılan yöntemler.. vaktiyle gelsinler inşallah bu yöntemlere gerek kalmasın..Iyi geceler hanımlar ... Az önce bir yerde okudum dogum zamanı yaklaşınca merdiven Inip çıkmak küveti sıcak su doldurup girmek hatta Zeytinyağı dökenler olmuş suya birde hurma yemek dogumu kolaylaştırıyormuş oda tek Say'ı olacakmış 1,3,5 gibi hurafemi bilemedim ama en azından Aklımızda bulunsun
yani bugün kutlu olsunkızlar 4 yıllık Evliyim ve ben ilk defa özel bi günü unuttum. çocuğa o kadar odaklanmışım ki.. eşim hatırladı 3 Temmuz evlilik yıldönümümüz. ama böyle olsun istemiyorumm
Bizimde nikahımız 3 temmuzda olmuştu ama dügün 18 Ekim biz ekimi yıldönümü olarak görüyoruz gerçi henüz kutlamak nasip olamadı geçen sene 3 temmuzda eşim Doğu'ya gitti ben kaldım yarın yıl olucsk o günü gram Hatırlamak istemiyorum bildiginiz ruh gibiydim duygusuz tepkisiz ...kızlar 4 yıllık Evliyim ve ben ilk defa özel bi günü unuttum. çocuğa o kadar odaklanmışım ki.. eşim hatırladı 3 Temmuz evlilik yıldönümümüz. ama böyle olsun istemiyorumm
Ucnm bugünlerde unutkanlık çooooook normal bizimde 2 temmuz söz günümüz ama ben de unutmusim simdi sen soyleyince hatırladımkızlar 4 yıllık Evliyim ve ben ilk defa özel bi günü unuttum. çocuğa o kadar odaklanmışım ki.. eşim hatırladı 3 Temmuz evlilik yıldönümümüz. ama böyle olsun istemiyorumm
Ayy canım gecmiş olsun cok sabırsız cıkmıs minnaklar 29.haftadamı dogmuş oldular nasıl kiloları gelişimlerı iyımı bı sure kuvezde misafır olucaklar annesı senın karnın yerıne orda tamamlıycaklar zamanı saglıkla cıksınlar inş kuvezdende Rabbim kolaylık versin sızede inş mutlu huzurlu saglıkla evınıze dönün ıkızlerınleKizlar 01 temmuzda ikizlerimi dogurdum suan kuvezdeler
Amin canim tesekkur ederim biri 1900 digeri 1700 dogdularAyy canım gecmiş olsun cok sabırsız cıkmıs minnaklar 29.haftadamı dogmuş oldular nasıl kiloları gelişimlerı iyımı bı sure kuvezde misafır olucaklar annesı senın karnın yerıne orda tamamlıycaklar zamanı saglıkla cıksınlar inş kuvezdende Rabbim kolaylık versin sızede inş mutlu huzurlu saglıkla evınıze dönün ıkızlerınle
Benim okul idarem 37 de getir dedi 37 bitip 38 den gün alınca alacakmisiz o raporu da ama kendi idaren ne derse o izinleri onlar onaylıyor yaKızlar doğum izni konuşulmuş, benim de bildiğim kadarıyla erken doğumda o süre doğum sonrasına aktarılır, çünkü planlanmış bişey yok ortada. Ki zaten arkadaş link atmış sağolsun, orda da açıklaması mevcut. Benimse aklıma takılan başka bişey var. Yaza denk gelen 37. haftamızda çalışamaz raporu alıp okula verecekmiyiz yine de?yoksa okul fiilen açılınca kaçıncı haftamıza denk geliyosa mı rapor alıp vericez? Umarım anlatabilmişimdir? Burda kime sorsam başka cevap alıyorum okul idaresi bişey bilmiyor.
Burdan ilişik kesme ağustos 6-8 canım, o yüzden bekliyoruz. Senin durumun bi nebze daha iyi, en azından alıştığın bildiğin güvendiğin doktorla devam ediceksin. Yerleşme işini de eşin halleder vakti gelince sen hiç kafana takıp gerilme boş gere. Yabancı yerde değilsin sonuçta. İlişik kesme işlerini de yine vekaletle birine devrettin mi geriye sadece yeni doğucak bebişine odaklanmak kalıyorbiz de ankaraya canım sanırım esin asker neden 35. Haftayi bekliyorsunuz ben zaten riskli durumundan dolayi annemlerdeyim nisanda beri doktorum da burada eşyaları gelmeden toparladik bir yuklenip gideceğim yere yerlesecek tayin işi kafamı karistiriyor benim hani vekaletle ilişiği kestim diyelim yeni okulumu nasıl halledicem doğuma denk gelebilir cunku
Amin canim tesekkur ederim biri 1900 digeri 1700 dogdular
canım hayırlı olsun ilk doğum sendenKizlar 01 temmuzda ikizlerimi dogurdum suan kuvezdeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?