2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
hamilelikte gayet normal böyle hislere kapılman ama aklına daha kötüsünü getirme bebişim.. söylememe sebebi belkide sen huzursuz olma diyedir, gel bana güven büyütme ve bunaltma eşini ufak bir tavrını koy bi daha bişey saklamaması adına ama olayı farklı yerlere taşıma derim için rahat olsun bak bebiş bekliyorsunuz demekki kocan seni seviyor sende onu ki bebek yapma kararı alabilmişsiniz..

maşallah arkadaşım bayıldım azmine Allah gönlüne göre versin.. tabiki özleniyor bebek ama çok ara verince gözünde büyüyor insanın sen en akıllıcasını yapmışsın 3,5 yaş çok ideal..

Canim hurma kuru olandan degil mi? Bi de onu ezicez mi? Nasil parcaliycaz yutamaz bebek neticede?
slm cnm.. büyük ihtimal yedirilmiyordur o sadece ağzına tadı değsin diye iç kısmı yalatılıyodur bebeğe aksi mümkün değil.. ayrıca drlar görmeden yapılmalı çünkü çok kızıyorlar ve önermiyorlar.. ne yalan söyleyeyim ben korktum ve yapmadım bağırsakta sorun olabilir demişti ebe, ama zemzem suyu olabilir 1 damla su zarar vermez..

Iyi geceler hanımlar ... Az önce bir yerde okudum dogum zamanı yaklaşınca merdiven Inip çıkmak küveti sıcak su doldurup girmek hatta Zeytinyağı dökenler olmuş suya birde hurma yemek dogumu kolaylaştırıyormuş oda tek Say'ı olacakmış 1,3,5 gibi hurafemi bilemedim ama en azından Aklımızda bulunsun

Aynen drlar gormeden yapmam lazim, bi de anne sutunden once olmak zorunda demisler, o nasil olcak hic bilmiyorum.... Esyalari yikamaya ne zaman baslasam ki sence? Offf iyice heves ettim heves de stresyapiyo :)

Aynen drlar gormeden yapmam lazim, bi de anne sutunden once olmak zorunda demisler, o nasil olcak hic bilmiyorum.... Esyalari yikamaya ne zaman baslasam ki sence? Offf iyice heves ettim heves de stresyapiyo :)
kuzusu ben 35 -36. haftada yıkamayı düşünüyorum ama bakalım.. erken yıkamak istemiyorum temiz kalsın diye..

cnm bu saydıkların hep doğumu başlatmak için rahim açılsın diye yapılan yöntemler.. vaktiyle gelsinler inşallah bu yöntemlere gerek kalmasın..

kızlar 4 yıllık Evliyim ve ben ilk defa özel bi günü unuttum. çocuğa o kadar odaklanmışım ki.. eşim hatırladı 3 Temmuz evlilik yıldönümümüz. ama böyle olsun istemiyorumm

kızlar 4 yıllık Evliyim ve ben ilk defa özel bi günü unuttum. çocuğa o kadar odaklanmışım ki.. eşim hatırladı 3 Temmuz evlilik yıldönümümüz. ama böyle olsun istemiyorumm
yani bugün kutlu olsun ama dert etme gebelikte unutkanlık normal ki ösgem..

Bizimde nikahımız 3 temmuzda olmuştu ama dügün 18 Ekim biz ekimi yıldönümü olarak görüyoruz gerçi henüz kutlamak nasip olamadı geçen sene 3 temmuzda eşim Doğu'ya gitti ben kaldım yarın yıl olucsk o günü gram Hatırlamak istemiyorum bildiginiz ruh gibiydim duygusuz tepkisiz ...

Ucnm bugünlerde unutkanlık çooooook normal bizimde 2 temmuz söz günümüz ama ben de unutmusim simdi sen soyleyince hatırladım esimde hatırlatmadı basķın basanındır gidip biraz sitem edeyim hadi ben hamileyim sen neden unuttun diyerek

Kizlar 01 temmuzda ikizlerimi dogurdum suan kuvezdeler
Ayy canım gecmiş olsun cok sabırsız cıkmıs minnaklar 29.haftadamı dogmuş oldular nasıl kiloları gelişimlerı iyımı bı sure kuvezde misafır olucaklar annesı senın karnın yerıne orda tamamlıycaklar zamanı saglıkla cıksınlar inş kuvezdende Rabbim kolaylık versin sızede inş mutlu huzurlu saglıkla evınıze dönün ıkızlerınle

Amin canim tesekkur ederim biri 1900 digeri 1700 dogdular

Benim okul idarem 37 de getir dedi 37 bitip 38 den gün alınca alacakmisiz o raporu da ama kendi idaren ne derse o izinleri onlar onaylıyor ya

Burdan ilişik kesme ağustos 6-8 canım, o yüzden bekliyoruz. Senin durumun bi nebze daha iyi, en azından alıştığın bildiğin güvendiğin doktorla devam ediceksin. Yerleşme işini de eşin halleder vakti gelince sen hiç kafana takıp gerilme boş gere. Yabancı yerde değilsin sonuçta. İlişik kesme işlerini de yine vekaletle birine devrettin mi geriye sadece yeni doğucak bebişine odaklanmak kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…