- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
Benim okul idarem 37 de getir dedi 37 bitip 38 den gün alınca alacakmisiz o raporu da ama kendi idaren ne derse o izinleri onlar onaylıyor ya
Allah sağlıkla evinize getirdiğinizi görmeyi de nasip etsin en kısa zamanda canım.Amin canim tesekkur ederim biri 1900 digeri 1700 dogdular
Benim idarem 37. Haftada istedi izinleri ıdare giriyor o yüzden kendi idarenin ne derse öyle yapÖğretmen annişlerr, bi sorum var umarım bilen çıkar. 37. Haftamız yaz tatiline denk geliyo çoğumuzun, yine de çalışamaz raporu alıp okula vermek gerekecek mi yoksa eylül 1 de mi rapor alıp vericez??
Rapor aldığın tarihte hangi okulun ogretmeniysen oraya verirsin bizim okula yeni gelen bir hoca doğum iznindeymis izinli olarak gelfiKendi idaremin bişey bildiği yok inan, ilçeye sordum iki defa onlar bile başka başka cevaplar verdi. Bir de bu sene eş özründen tayin isticem, acaba raporu buraya mı vericem yoksa yeni okula mı... Epey karışık durumdayım yani.
Rapor aldığın tarihte hangi okulun ogretmeniysen oraya verirsin bizim okula yeni gelen bir hoca doğum iznindeymis izinli olarak gelfi
İnsallah canim :)Canım inşallah en kısa sürede evlerine gelirler sabırsız bebişler
Tesekkur ederim insallah canim :)@Ekimgelini hayırlı olsun inşaallah sağlıklı sihatli evlerine gelirler :)
Tesekkur ederim canimcanım hayırlı olsun ilk doğum senden
Yeni evimize taşınalı daha 8 ay oldu oturmadan yaptırmıştık tam bir yılda değilde daha geç yaptırırım sanırım ama herhalukarda yzdan önce yapılması gerekiyor sizin evde olmamanız iyi olmuş mutfak eşyalarını ve kullandıkça nevresimlerinde yıkanması gerekiyor 2 gün değilde ev temizlendiktrn sonra girseniz daha iyi olur sanki malum koku bi süre kalıyor ama ilaçlamacıya kalsa hemen gir otur hiç zararı yok diyor bilemedim walla yinede ilaçtan sonra uzun uzun havalandırmak en iyisi gibiben ilaçlamadan 2 gün sonra gireceğim eve ve havalandırılacak öncesinde.temizlik bana da 1 hafta sonra yapılsın dediler. mutfak eşyaları yıkanır bir tek. havalandırsan da etkisi olur mu diyorsun? peki bu yıl yaptıracak mısın?
hayırlı uğurlu olsun inşallah.Allah analı babalı büyütsün..Tesekkur ederim insallah canim :)
hayırlı uğurlu olsun inşallah.Allah analı babalı büyütsün..Tesekkur ederim insallah canim :)
hayırlı osun canım tez zamanda evlerine annelerinin kucaklarına gelirler inşallah sende bu süreçte kendini toplarsın umarım iki tane bebek zıpkın gibi anne ister çok üzülme ne olur kiloları zamanlarına göre cok güzel çabuk toparlarlar Allahın izniyleKizlar 01 temmuzda ikizlerimi dogurdum suan kuvezdeler
Aynen mantigim da bana ayni seyi soyluyor :) ama icimdeki heves her seyi hemen hazir et diyor :)kuzusu ben 35 -36. haftada yıkamayı düşünüyorum ama bakalım.. erken yıkamak istemiyorum temiz kalsın diye..
Masallahhhhh... Biliyor musun ikiz bebeklere gore cok iyi dogmuslar..... Allah nazardan saklasin.... Nasil.ar annesi??? Sut sagiyor musun? Geliyor mu? Gunde ne kadar gorebiliyosun???Amin canim tesekkur ederim biri 1900 digeri 1700 dogdular
korktum bende şimdi.. eşimin kardeşi ilaçlatmış hamileyken ama bilemedim şimdi başka bahara o zaman, kötü oldu bu..hadii yaa :) ben sordum geçen hafta evi ilaçlatıp bir gün sonra gircem dedim o da 2 gün sonra girin dedi. ama şu siteyi okudum korktummm
http://www.fuzyonblog.com/2012/05/01/hamileler-hasere-ilacindan-uzak-durun/
doğduğunda hiç yapamayız kii ama
Hayirli olsun canim.saglicakli kucaginada alirsin insallah.Kizlar 01 temmuzda ikizlerimi dogurdum suan kuvezdeler
canım rabbim sağlıkla kucağına aldırsın ikisinide inşallah en kısa sürede kendilerini toplayıp evlerine gelecekler sende iyi ol onların sana sütüne herşeyden çok ihtiyacı var şuanKizlar 01 temmuzda ikizlerimi dogurdum suan kuvezdeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?