2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kendi idaremin bişey bildiği yok inan, ilçeye sordum iki defa onlar bile başka başka cevaplar verdi. Bir de bu sene eş özründen tayin isticem, acaba raporu buraya mı vericem yoksa yeni okula mı... Epey karışık durumdayım yani.

Benim okul idarem 37 de getir dedi 37 bitip 38 den gün alınca alacakmisiz o raporu da ama kendi idaren ne derse o izinleri onlar onaylıyor ya

Öğretmen annişlerr, bi sorum var umarım bilen çıkar. 37. Haftamız yaz tatiline denk geliyo çoğumuzun, yine de çalışamaz raporu alıp okula vermek gerekecek mi yoksa eylül 1 de mi rapor alıp vericez??
Benim idarem 37. Haftada istedi izinleri ıdare giriyor o yüzden kendi idarenin ne derse öyle yap

Rapor aldığın tarihte hangi okulun ogretmeniysen oraya verirsin bizim okula yeni gelen bir hoca doğum iznindeymis izinli olarak gelfi

Yeni evimize taşınalı daha 8 ay oldu oturmadan yaptırmıştık tam bir yılda değilde daha geç yaptırırım sanırım ama herhalukarda yzdan önce yapılması gerekiyor sizin evde olmamanız iyi olmuş mutfak eşyalarını ve kullandıkça nevresimlerinde yıkanması gerekiyor 2 gün değilde ev temizlendiktrn sonra girseniz daha iyi olur sanki malum koku bi süre kalıyor ama ilaçlamacıya kalsa hemen gir otur hiç zararı yok diyor bilemedim walla yinede ilaçtan sonra uzun uzun havalandırmak en iyisi gibi

Kizlar 01 temmuzda ikizlerimi dogurdum suan kuvezdeler
hayırlı osun canım tez zamanda evlerine annelerinin kucaklarına gelirler inşallah sende bu süreçte kendini toplarsın umarım iki tane bebek zıpkın gibi anne ister çok üzülme ne olur kiloları zamanlarına göre cok güzel çabuk toparlarlar Allahın izniyle

Kizlar 01 temmuzda ikizlerimi dogurdum suan kuvezdeler
canım rabbim sağlıkla kucağına aldırsın ikisinide inşallah en kısa sürede kendilerini toplayıp evlerine gelecekler sende iyi ol onların sana sütüne herşeyden çok ihtiyacı var şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…