2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
gebelik şekeri çıkan arkadaşlar ne durumdasınız diyete uyabiliyor musunuz ben ana yemeklerde diyete çok dikkat edemiyorum 15 temmuzda tekrar tokluk şekerime bakılacak korkuyorum düşmediyse diye

korktum bende şimdi.. eşimin kardeşi ilaçlatmış hamileyken ama bilemedim şimdi başka bahara o zaman, kötü oldu bu..

tabi bu çok abartı, bir de bahsettiği madde artık kullanılmıyormuş zaten, bunun dışındaki tüm kaynaklar 4 5 saat havalandırıp girin diyor, doktor da bir şey demedi. sen sorunca ne diyecek acaba
dün de bir böcek gördüm valla yaşanmıyor böyle de

aksi durumda olabılır....eşi çok sevınır bence kabullendıgıne

yemekten 2 saat sonra dıye bılıyorum ben

bizim yazın değil de kışın garip bir böcük türüyor evde, bilemiyorum... iki günde evden uzaklaş her şeyi yıka çok zor..

aman inşallah hiç de gerek olmaz.bizden önceki kadın sağolsun mutfağı nemli kullanmış, borular falan sağlam değil, böcek türemiş doğal olarak. taşınır taşınmaz geldiler. yaptırmasam da duramıcam

ilaçlamacıya kalsa içilebilir bile o derece yararlı bişi :) 2 saat zaman veriyor adam sadece

Valla canım gerisi onun oyunculuğuna kalmış artık her kadın kocasının bam telini, sistemindeki boşluğu bilir, ordan yürümek lazım usul usul daha ortada çocuğu bırak evlilik bile yoktu bizimki de tutturmuştu anne-baba ismi koyucam diye. Hoop dedim dur bakalım orda, ben neciyim acaba? Nasıl tek başına karar veriyosun, ayrıca benim ailem bostan korkuluğumu? Üç beş tartışma sonrası kabullendi mecbur.

aksi durumda olabılır....eşi çok sevınır bence kabullendıgıne

kızlar 4 yıllık Evliyim ve ben ilk defa özel bi günü unuttum. çocuğa o kadar odaklanmışım ki.. eşim hatırladı 3 Temmuz evlilik yıldönümümüz. ama böyle olsun istemiyorumm
AAAA şimdi okuyunca aklıma geldi bizimde 21 haziran nikah tarihimizdi ve unuttum eşimde hatırlamadı neyse biz 14 eylüle odaklanalım hiç hatırlatmiyim unuttuk diye bari :)

onu da kabul etmiyo ne bulduysam yok güzel değil yok begenmedim diyo bende en sonunda o zaman bende bnm babamın adını koyucam sen onu söylersin ben bunu dedim hala anlamıyo

Aynı durumu yaşamışız hemen hemen ama ben durumu kendi lehime çevirdim. İlk kızımın ismini ben koydum eşimle isimlerimizin ilk hecelerinden oluşan. Eşim evlenmeden önce erkek evladım olursa ismini babasının koymasını istiyordu, o zamandan beri bunu kabullenmiştim ama ikinci de kız olunca içime sinmedi. Kayınpederim modern isimleri pek sevmiyor kızımın ismini bile zor kabullendi. Peki ne zaman soracaksın, belki ben beğenmicem o zaman anlaşmazlık çıkar bu sebepten babanları kırmak ya da kırılmak istemem dedim. Sorsam artık o isim olmalı, deyince sakın sorma dedim. Görümcemi aradım eşimden gizli kayınpederimin ağzını bir ara bakalım düşündükleri isimler var mı diye. Kayınpederim sağolsun hiç kendileri bilir dememiş. Ben Gülnihal yada Mahperi olsun istiyorum demiş. Benim hiç düşünmeyeceğim isimler. 4 yaşındaki kızıma hergün isim sordum o mu güzel bumu güzel diye. Öykü ismini beğendi ve kardeşimin ismi Öykü dedi. Bende Öykü diye sevmeye başladım eşimin de kulağı alıştı. Geçen dr. da, kızım bebeğimizin ismini koydu bize fırsat bırakmadı dedi

Eğer sorunun sadece mutfaktaysa böcek jelleri var. Ben çalıştığım yerde ve ofislerde onu uygulatıyordum. İncele istersen. El dokunmayan yerlere enjektör içindeki jelden bir damla kadar sıkıyorsun. Böcek onu yiyince yuvasında ölüyor.

günaydın, hayırlı cumalar arkadaşlar. nasılsınız buaralar yoğundum giremedim. doğum yapan olmuş allah sağlık versin bebişlere. bende şu oda süs olaylarına başlamadım daha offfff........ yetişir inş. offf benim eşim hiç bi şeyi sallamıyor kızlar ya, strese girmek istemiyorum ama çok sinir oluyorum. bebeğin beşik dışında mobilyası yok henüz. yüz kere söylecem de yapacak işte. çok sinirlerim bozuk bu aralar

Canım bende aynı şeyi düşünüyorum panik stres yapmayim diyorum hiç korunmamayi düşünüyorum sanki hemen olacakmi sanki diyorum fakat bu seferde hadi hemen kalırsam diyorum canım bir yıl emzirim diyorum hayırlısı olur inş canım seninki ne güzel olmus

Sakin ol güzel anne herşey hallolur :) bizde de durum aynı merak etme hepsi halloluyor.. biz bayramdan sonra hepsini bir çırpıda halletmeyi düşünüyoruz inşallah babalar kucaklarına aldıktan sonra tam idrak ederlermiş babalığı. Misal benim eşim hala elini karnıma koyup sevemez tedirginliğinden acaba rahatsız eder miyim korkusundan :) ama biliyorum ki doğduktan sonra benden çok esim ilgilenecek cocuklara bebeklere aşıktır, en huysuz çocuklar bile eşinin kucağında uslu uslu dururlar. O yüzden bırak 2 ay daha serbestce davransın esin, sonra el mecbur yapcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…