çok güzel olmuş ellerine sağlıkkızlar kapı süsümüz bitti sonunda
korktum bende şimdi.. eşimin kardeşi ilaçlatmış hamileyken ama bilemedim şimdi başka bahara o zaman, kötü oldu bu..
Valla canım mevzu zor, bazı erkekler annenin hakkını hiçe sayıp bencilce bi tutum sergiliyolar. O kadar kızıyorum ki onlara. Bi arkadaşım aynı durumu yaşadı, öyle olunca iki dedenin isimleri kondu, hitap ederken kendi babasının adını kullandı hep.zamanla insanlar da o isimle hitap eder oldu sadece.ama bana kalırsa iki isim koymak çocuğa hamallık olur gb geliyor. Bi fikir de ben vereyim kafana yatarsa adım adım uygularsın kocan da kabul eder sanki. Öncelikle eşinin önerdiği ismi yavaş yavaş kabullenmiş benimsemiş gb davran,onun yanında o isimle göbüşünü sev falan sık sık. Aradan zaman geçsin kocan kabullendiğine kesin kanaat getirsin. Ağustos gb de bi gün aniden rüya gördüğünü çok etkilendiğini ve ne olursa olsun çocuğuna o ismi koymak istediğini, eğer koymazsanız içinin rahat etmeyeceğini söyle büyümüş gözlerleeşini tanıyan sensin, tutarsa tutar tutmazsa geriye sadece blöf ve duygu sömürüsü kalıyor. Ayy plana bak kendimden korktum ama onlar da bu konuda bencillik yapma hakkına sahip değiller hiç kusura bakmasınlar, bazen mecbur kalıyoruz böyle oyunlara
yemekten 2 saat sonra dıye bılıyorum benONEMLI
arkadaslar evde seker olcme aleti aldim simdi aksam yemeginden sonra olcum yapicam hemenmi yapmaliyim yoksa belirli bir saat gecmedi gerekiyormu dr sormayi unuttum bilenler lutfen yardimci olabilirmi ayni sekilde sabah ac daha sonra tok olcum yapilicak oda hemenmi yoksa sonrami
bizim yazın değil de kışın garip bir böcük türüyor evde, bilemiyorum... iki günde evden uzaklaş her şeyi yıka çok zor..tabi bu çok abartı, bir de bahsettiği madde artık kullanılmıyormuş zaten, bunun dışındaki tüm kaynaklar 4 5 saat havalandırıp girin diyor, doktor da bir şey demedi. sen sorunca ne diyecek acaba
dün de bir böcek gördüm valla yaşanmıyor böyle de
valla belki ev ilaçlama farklıdır iş yerini ilaçlattığımız firma kesinlikle eldivenle temizlenmesini ve mutfak gereçlerinin iyi yıkanması gerektiğini söylüyordu 3 ayda 1 ilaçlama yapılıyordu ama evime hiç gerek olmadı ne desem yalan olur cnm.. bence iyi araştır öyle ilaçlat bebişim kimyasal sonuçta nasıl mutfak eşyalarına sinmiyor o madde ki bilemedim şimdi ama sen temizlik yapmayacaksan sorun olmaz bence bu arada 1 gece o ortamda kalmıyorsun cam kapı kapalı kalıyor ki haşeriler ölsün bnm bildiğim böyle bir yöntem..
Ben istedim geldi canım.Eki Görüntüle 1572136
Yeni evimize taşınalı daha 8 ay oldu oturmadan yaptırmıştık tam bir yılda değilde daha geç yaptırırım sanırım ama herhalukarda yzdan önce yapılması gerekiyor sizin evde olmamanız iyi olmuş mutfak eşyalarını ve kullandıkça nevresimlerinde yıkanması gerekiyor 2 gün değilde ev temizlendiktrn sonra girseniz daha iyi olur sanki malum koku bi süre kalıyor ama ilaçlamacıya kalsa hemen gir otur hiç zararı yok diyor bilemedim walla yinede ilaçtan sonra uzun uzun havalandırmak en iyisi gibi
cok tesekkurler kizlargünaydın ankarada ebebek ve yakınında babymall, acıty alışveriş merkezi var ordada toker bebe chıcco var birbirine yakın olduğu için zaman kaybetmeden bakabilirsin
aksi durumda olabılır....eşi çok sevınır bence kabullendıgıne
AAAA şimdi okuyunca aklıma geldi bizimde 21 haziran nikah tarihimizdi ve unuttum eşimde hatırlamadıkızlar 4 yıllık Evliyim ve ben ilk defa özel bi günü unuttum. çocuğa o kadar odaklanmışım ki.. eşim hatırladı 3 Temmuz evlilik yıldönümümüz. ama böyle olsun istemiyorumm
onu da kabul etmiyo ne bulduysam yok güzel değil yok begenmedim diyo bende en sonunda o zaman bende bnm babamın adını koyucam sen onu söylersin ben bunu dedim hala anlamıyo
Canim evlilik yildonumumuzde ogluslarin ismide ayni denizkızlar 4 yıllık Evliyim ve ben ilk defa özel bi günü unuttum. çocuğa o kadar odaklanmışım ki.. eşim hatırladı 3 Temmuz evlilik yıldönümümüz. ama böyle olsun istemiyorumm
aman inşallah hiç de gerek olmaz.bizden önceki kadın sağolsun mutfağı nemli kullanmış, borular falan sağlam değil, böcek türemiş doğal olarak. taşınır taşınmaz geldiler. yaptırmasam da duramıcam
Gözünüz aydın canım, sağlıkla büyüsünler de evlerini şenlendirsinlerKizlar 01 temmuzda ikizlerimi dogurdum suan kuvezdeler
Canım bende aynı şeyi düşünüyorum panik stres yapmayim diyorum hiç korunmamayi düşünüyorum sanki hemen olacakmi sanki diyorum fakat bu seferde hadi hemen kalırsam diyorum canım bir yıl emzirim diyorum hayırlısı olur inş canım seninki ne güzel olmusCanım benımde ilk bebeğim tup bebek hiç korunmadım dogumdan sonra zaten ahım vardı bıdaha korunmam dıye ıkı sene korunmuştum sanki hemen olcak gıbı neyse kızım 16 aylıkken supriz yaptı bu bebişim şükürler olsun ben doğumdan sonra 11ay adet olmadım emzırdığın için dedı doktor sutum korudu muhabbeti işte sınra duzenlı adet olmays basladım 5ay oldum bıdaha olmadım sezeryan oldum ılkını kan pıhtılasmam var araları 2yas olucak nasıpse hıc bı sıkıntı yok dedı doktorum bence sende nasıp olursa korunma vucut kendını hazır hissedınce kalıyodun belkıde bu planlı olmadıgı için hiç stresım yoktu olursa olur olmazsa donmuşlarla denerım 3yasıba gelince dıyodum kendımce Rahattım cok şükürki Rabbımde nasıp ettı inş senınde gonlune gore olur
Sakin ol güzel anne herşey hallolur :) bizde de durum aynı merak etme hepsi halloluyor.. biz bayramdan sonra hepsini bir çırpıda halletmeyi düşünüyoruz inşallah babalar kucaklarına aldıktan sonra tam idrak ederlermiş babalığı. Misal benim eşim hala elini karnıma koyup sevemez tedirginliğinden acaba rahatsız eder miyim korkusundan :) ama biliyorum ki doğduktan sonra benden çok esim ilgilenecek cocuklara bebeklere aşıktır, en huysuz çocuklar bile eşinin kucağında uslu uslu dururlar. O yüzden bırak 2 ay daha serbestce davransın esin, sonra el mecbur yapcakgünaydın, hayırlı cumalar arkadaşlar. nasılsınız buaralar yoğundum giremedim. doğum yapan olmuş allah sağlık versin bebişlere. bende şu oda süs olaylarına başlamadım daha offfff........ yetişir inş. offf benim eşim hiç bi şeyi sallamıyor kızlar ya, strese girmek istemiyorum ama çok sinir oluyorum. bebeğin beşik dışında mobilyası yok henüz. yüz kere söylecem de yapacak işte. çok sinirlerim bozuk bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?