2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canim hurma kuru olandan degil mi? Bi de onu ezicez mi? Nasil parcaliycaz yutamaz bebek neticede?
evet kuru olandan arabistan hurmaları var ya canım ondan..yedirmicez zaten...biri zemzemle ağızda ezip bebeğin damağına süreecek..hepsi bukadar..ben eşimi tembihledim ama annemede söylicem muhtemelen annem yapar..saniyelik bişey zaten doktorların da kızacağı bişey yok ortada :)

Hayirli cumalar canim bende besik var mobilyasi daha yok daha ev badana yapilcak ben ne yapcam diye dusunuyofum nasil yetisdircem giysilerde tamamlanmadi bi suru is var insallah Allah yardim etsin de yetisdirelim bide ben yalnizim annemler yurtdisinda kayinvalidemler sehir disinda kizkardesimde yok ben nasil yetisdircemm((RABBIM KUZULARIMIZI EVLATLARIMIZI SAG SALIM KOKLAMAYI NASIP ETSIN INSALLAH

Evt canim onu bende biliyorum çok etkili onun hiç bir zararı yok geçen sene kendim yaptım evin heryerine hiç bişe kalmadı evelki sene ilaçlama şirketini cagirmistim aynı yöntemle yaptılar inan birsürü de para vermiştim

teşekkürler. peki etkili oluyor mu? yani tamamen kayboluyorlar mı? bendekilerin bariz yuvası var bence. bir de baktım bir sürü marka var, hangisini önerirsin?

gebelik şekeri çıkan arkadaşlar ne durumdasınız diyete uyabiliyor musunuz ben ana yemeklerde diyete çok dikkat edemiyorum 15 temmuzda tekrar tokluk şekerime bakılacak korkuyorum düşmediyse diye
1 hafta tam dikkat ettim aletle olctum açlık tokluk ve benimki normale döndü zaten dahiliye dr yediginin yarısını yer yeterli demişti çok yüksek değildi sende dikkat et şeker önemli çünkü çok abartmadan yee daha çok tatlı hamur işi pirinç patates havuç karpuz bunlar a dikkat et diyetisyene gitmedinmi

hangi marka kullandın canım?

ya bebeği seviyor konuşuyor, okşuyor ama alınacak bi şey olunca erteleme peşinde hiç benim gibi az kaldı ne yapıcaz demiyor.

canım benim ya ağırlaşmadan yavaş yavaş başla bence , benim çok şükür annem var herşeyime koşuyor kadın. kayınvalidem de var ama hiç umrunda değil kadının neyi var neyi yok vs diye hiç sormuyır. 3 tane battaniye 3 tane de örgü yaptırmış o bi tek

Günaydın canım ..yuvarlanıp gıdıyoruz işte erkekler maalesef bırseylerı onları durtmeden yapmıyorlar..bız onlara gore gereksız stres yapıyoruzeger sallamıyorsa sende başka turlu yolları dene...yanlıs anlamadıysam dolabı falan o yapacak..eger yapamıyorsan yogundan hazır begendım bı tane yarın alalım vs de..belkı o zaman sallar

kızlar aranızda sıbyan muskası takan var mı, varsa özelden cevap yazarsa çok sevinirim önemli bir durum var da...

KIZLAR ELİMDE BEBEK BAKIMI İLE İLGİLİ KİTAPLAR VAR HEPSİ YENİDEN FARKSIZ İLGİLENEN OLURSA MESAJ ATABİLİR.
1-Tracy Hogg Ebeveyn Cankurtaran Seti / Gün Yayıncılık
2-Akıllı Bebekler Akademisi (Bebekler için Beyin ve Çoklu Zeka Geliştirme Rehberi)
3-Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler?

Eklentiler

• IMG_20150530_222955.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_20150530_223003.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20150530_223044.webp
    65,8 KB · Görüntüleme: 56
yok canım o yapmayacak ama yaptırcam diyor da siparişini verecek de yapılacak da daha halısı perdesi şunu bunu bir sürü bi şey zaten hava sıcak her şey bi anda olmuyor ki

Inan ole stres oluyorum ki dusununce esime kalsa daha zaman var ah ah yalnizim anlatamiyorum sagolsun anlayisli ama bi okadarda rahat stres oluyorum dusununce ev darma duman Allah yardim etsin insallah yetisdirelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…