evet kuru olandan arabistan hurmaları var ya canım ondan..yedirmicez zaten...biri zemzemle ağızda ezip bebeğin damağına süreecek..hepsi bukadar..ben eşimi tembihledim ama annemede söylicem muhtemelen annem yapar..saniyelik bişey zaten doktorların da kızacağı bişey yok ortada :)Canim hurma kuru olandan degil mi? Bi de onu ezicez mi? Nasil parcaliycaz yutamaz bebek neticede?
Hayirli cumalar canim bende besik var mobilyasi daha yok daha ev badana yapilcak ben ne yapcam diye dusunuyofum nasil yetisdircem giysilerde tamamlanmadi bi suru is var insallah Allah yardim etsin de yetisdirelim bide ben yalnizim annemler yurtdisinda kayinvalidemler sehir disinda kizkardesimde yok ben nasil yetisdircemm((RABBIM KUZULARIMIZI EVLATLARIMIZI SAG SALIM KOKLAMAYI NASIP ETSIN INSALLAHgünaydın, hayırlı cumalar arkadaşlar. nasılsınız buaralar yoğundum giremedim. doğum yapan olmuş allah sağlık versin bebişlere. bende şu oda süs olaylarına başlamadım daha offfff........ yetişir inş. offf benim eşim hiç bi şeyi sallamıyor kızlar ya, strese girmek istemiyorum ama çok sinir oluyorum. bebeğin beşik dışında mobilyası yok henüz. yüz kere söylecem de yapacak işte. çok sinirlerim bozuk bu aralar
Çok gcemis olsun bir an önce toparlanıp çıkarlar inşallah erken doğumun sebebi neymişKizlar 01 temmuzda ikizlerimi dogurdum suan kuvezdeler
Kizlar 01 temmuzda ikizlerimi dogurdum suan kuvezdeler
Evt canim onu bende biliyorum çok etkili onun hiç bir zararı yok geçen sene kendim yaptım evin heryerine hiç bişe kalmadı evelki sene ilaçlama şirketini cagirmistim aynı yöntemle yaptılar inan birsürü de para vermiştimEğer sorunun sadece mutfaktaysa böcek jelleri var. Ben çalıştığım yerde ve ofislerde onu uygulatıyordum. İncele istersen. El dokunmayan yerlere enjektör içindeki jelden bir damla kadar sıkıyorsun. Böcek onu yiyince yuvasında ölüyor.
Eğer sorunun sadece mutfaktaysa böcek jelleri var. Ben çalıştığım yerde ve ofislerde onu uygulatıyordum. İncele istersen. El dokunmayan yerlere enjektör içindeki jelden bir damla kadar sıkıyorsun. Böcek onu yiyince yuvasında ölüyor.
1 hafta tam dikkat ettim aletle olctum açlık tokluk ve benimki normale döndü zaten dahiliye dr yediginin yarısını yer yeterli demişti çok yüksek değildi sende dikkat et şeker önemli çünkü çok abartmadan yee daha çok tatlı hamur işi pirinç patates havuç karpuz bunlar a dikkat et diyetisyene gitmedinmigebelik şekeri çıkan arkadaşlar ne durumdasınız diyete uyabiliyor musunuz ben ana yemeklerde diyete çok dikkat edemiyorum15 temmuzda tekrar tokluk şekerime bakılacak korkuyorum düşmediyse diye
Evt canim onu bende biliyorum çok etkili onun hiç bir zararı yok geçen sene kendim yaptım evin heryerine hiç bişe kalmadı evelki sene ilaçlama şirketini cagirmistim aynı yöntemle yaptılar inan birsürü de para vermiştim
hadi yaCanim evlilik yildonumumuzde ogluslarin ismide ayni deniz
Sakin ol güzel anne herşey hallolur :) bizde de durum aynı merak etme hepsi halloluyor.. biz bayramdan sonra hepsini bir çırpıda halletmeyi düşünüyoruz inşallah babalar kucaklarına aldıktan sonra tam idrak ederlermiş babalığı. Misal benim eşim hala elini karnıma koyup sevemez tedirginliğinden acaba rahatsız eder miyim korkusundan :) ama biliyorum ki doğduktan sonra benden çok esim ilgilenecek cocuklara bebeklere aşıktır, en huysuz çocuklar bile eşinin kucağında uslu uslu dururlar. O yüzden bırak 2 ay daha serbestce davransın esin, sonra el mecbur yapcak
Hayirli cumalar canim bende besik var mobilyasi daha yok daha ev badana yapilcak ben ne yapcam diye dusunuyofum nasil yetisdircem giysilerde tamamlanmadi bi suru is var insallah Allah yardim etsin de yetisdirelim bide ben yalnizim annemler yurtdisinda kayinvalidemler sehir disinda kizkardesimde yok ben nasil yetisdircemm((RABBIM KUZULARIMIZI EVLATLARIMIZI SAG SALIM KOKLAMAYI NASIP ETSIN INSALLAH
Günaydın canım ..yuvarlanıp gıdıyoruz iştegünaydın, hayırlı cumalar arkadaşlar. nasılsınız buaralar yoğundum giremedim. doğum yapan olmuş allah sağlık versin bebişlere. bende şu oda süs olaylarına başlamadım daha offfff........ yetişir inş. offf benim eşim hiç bi şeyi sallamıyor kızlar ya, strese girmek istemiyorum ama çok sinir oluyorum. bebeğin beşik dışında mobilyası yok henüz. yüz kere söylecem de yapacak işte. çok sinirlerim bozuk bu aralar
yok canım o yapmayacak ama yaptırcam diyor da siparişini verecek de yapılacak da daha halısı perdesi şunu bunu bir sürü bi şey zaten hava sıcak her şey bi anda olmuyor kiGünaydın canım ..yuvarlanıp gıdıyoruz işteerkekler maalesef bırseylerı onları durtmeden yapmıyorlar..bız onlara gore gereksız stres yapıyoruz eger sallamıyorsa sende başka turlu yolları dene...yanlıs anlamadıysam dolabı falan o yapacak..eger yapamıyorsan yogundan hazır begendım bı tane yarın alalım vs de..belkı o zaman sallar
Inan ole stres oluyorum ki dusununce esime kalsa daha zaman var ah ah yalnizim anlatamiyorum sagolsun anlayisli ama bi okadarda rahat stres oluyorum dusununce ev darma duman Allah yardim etsin insallah yetisdirelimcanım benim ya ağırlaşmadan yavaş yavaş başla bence , benim çok şükür annem var herşeyime koşuyor kadın. kayınvalidem de var ama hiç umrunda değil kadının neyi var neyi yok vs diye hiç sormuyır. 3 tane battaniye 3 tane de örgü yaptırmış o bi tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?