- 3 Kasım 2014
- 775
- 842
- 43
- 39
Tamam sakın ol daha vakıt varyok canım o yapmayacak ama yaptırcam diyor da siparişini verecek de yapılacak da daha halısı perdesi şunu bunu bir sürü bi şey zaten hava sıcak her şey bi anda olmuyor ki
Ay super ya hepsi bitmis ne guzel darisi bize insallahh.dolabi marangozami yaptirdin cnm ne kadar tutduu fiyat olarak??Tamam sakın ol daha vakıt var
dıger eksıklerın tamammı bebısın kıyaferlerı senn gecelık vs..dıger seyler onlar hazırsa tamam
bız dolabı yaptırdık ..cumartesı gıttık seklını vs soledık adam salı gunu teslım ettı..cok da güzel olmuş...yanı hemen yapılıyor...bızım suan hastane cantamızı yavas yavas hazırlamımız gerekıyor mesela...ne olur ne olmaz
Amin ya Rabbimm aminnnnHayirli cumalar kizlar.. Bu sabah ruyamda kizimi digurmusum altini bezliyodumokadar tatliydiki cok guzel bi duyguydu...Allahim saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insaAllah.. Çogu gitti azi kaldi
evet marangopza yaptırdım besıgın takımındakı dolaptan ıcını ben cızdım hatta..çok şirin olmuş kulpları falan normalde sunta olan dolaplar 300 ile 700 arasında degısıyor bız mdf 400 e yaptırdıkAy super ya hepsi bitmis ne guzel darisi bize insallahh.dolabi marangozami yaptirdin cnm ne kadar tutduu fiyat olarak??
3battaniye 3 örgü gormeyenlerde var şanslısınızcanım benim ya ağırlaşmadan yavaş yavaş başla bence , benim çok şükür annem var herşeyime koşuyor kadın. kayınvalidem de var ama hiç umrunda değil kadının neyi var neyi yok vs diye hiç sormuyır. 3 tane battaniye 3 tane de örgü yaptırmış o bi tek
Super ya nekadar uyguna yapmis cnm foto atabilirmisinn ???insallah yavrusun guzel gunlerde kullansinn aminn))evet marangopza yaptırdım besıgın takımındakı dolaptan ıcını ben cızdım hatta..çok şirin olmuş kulpları falan normalde sunta olan dolaplar 300 ile 700 arasında degısıyor bız mdf 400 e yaptırdık
Güle güle sağlıkla huzurla kullanmak nasip olsun inşallah Daha uygun oluyor yaptırmak hazır almaktan icinide istediğin gibi oluyor benim bir kızım daha var 3 kişilik olması lazim yaptırdığım takımın sen resim atarsam bize de fikir olurevet marangopza yaptırdım besıgın takımındakı dolaptan ıcını ben cızdım hatta..çok şirin olmuş kulpları falan normalde sunta olan dolaplar 300 ile 700 arasında degısıyor bız mdf 400 e yaptırdık
Eğer dağıtmaya devam ediyorsan bende yasin okumak isterimyasinlerin duası toplandı..birar fatiha ve dua kızlar...
Allah kabul etsin..yasinlerin duası toplandı..birar fatiha ve dua kızlar...
akşam eve gıdınce atıyım canım...ınsallah hepımızın yavrusu güzel günlerde kullansın eşyasıSuper ya nekadar uyguna yapmis cnm foto atabilirmisinn ???insallah yavrusun guzel gunlerde kullansinn aminn))
biz beşiğimizi almamıştık...bebendiğim modeli verip bizde yaptıracaz inşş..eşim görüşmüş marangozla..sen sadece dolabımı yaptırdın beşiği ayrımı aldınevet marangopza yaptırdım besıgın takımındakı dolaptan ıcını ben cızdım hatta..çok şirin olmuş kulpları falan normalde sunta olan dolaplar 300 ile 700 arasında degısıyor bız mdf 400 e yaptırdık
canım sonlandırıyoruz artık..haftaya cuma son..ama alan arkadaşlardan vermek isteyen olursa devredebilir sana..Eğer dağıtmaya devam ediyorsan bende yasin okumak isterim
tamam canım ben yer sıkıntısı nedenıyle ıkı kapılı yaptrdım yerım geniş olsa üç kapılı yaptırdım foto atarım sızeGüle güle sağlıkla huzurla kullanmak nasip olsun inşallah Daha uygun oluyor yaptırmak hazır almaktan icinide istediğin gibi oluyor benim bir kızım daha var 3 kişilik olması lazim yaptırdığım takımın sen resim atarsam bize de fikir olur
Allah kabul etsin inşallah. Haftaya son dimiyasinlerin duası toplandı..birar fatiha ve dua kızlar...
evet canım haftaya bitiriyoruz..yaklaşık 12 hafta falan okumuş olucazAllah kabul etsin inşallah. Haftaya son dimi
beşiği yaptırmadım...hanı dolabı şifonyeri vs işçiliği güzel olan herkes yapabılırde beşiğe pek guvenemedım..onu da coala dıye bır markadan aldık...bebek beşiği konusunda iyiler...mdf oldu olda... yatak uyku seti ve besık 800 e geldi..biz beşiğimizi almamıştık...bebendiğim modeli verip bizde yaptıracaz inşş..eşim görüşmüş marangozla..sen sadece dolabımı yaptırdın beşiği ayrımı aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?