dün çiçekli model atıldı hırrkalı onları çok beğendim..o tarz bulursam alıcam yoksa netten getirtecem...morhipoya bakayım biAllah kabul etsin..
misk buarada morhipo da dagi vardı bi kaç model pijama ve gecelik var bak istersen
Bende beğendim onları. Morhipo da bir tane beğendim de bedeni kalmamışdün çiçekli model atıldı hırrkalı onları çok beğendim..o tarz bulursam alıcam yoksa netten getirtecem...morhipoya bakayım bi
evet coalanın ürünlerini biliyorum..bikaç modeli hoşuma gitmişti onunda çıktısını alıcam.. bide baby techti sanırım yanlış olmasın onuda gösterecem marangoza..ben zaten dolap vs. olayına girmiyorum..beşiği yaptırmadım...hanı dolabı şifonyeri vs işçiliği güzel olan herkes yapabılırde beşiğe pek guvenemedım..onu da coala dıye bır markadan aldık...bebek beşiği konusunda iyiler...mdf oldu olda... yatak uyku seti ve besık 800 e geldi..
Canım tam hatırlayamadım.ama sanırım büyük boy istemiştimSen büyük boy mu istedin ben orta boy istedim inşallah olur
birde markette n orta boy paket aldım
baba yaptıysa zaten işçilik maliyetinden kurtulmuşşunKızlar dolabimizi Babamız yaptı bizim de malzemeler kesim falan 370 maloldu çok da kullanışlı oldu
Benimde yer sıkıntım var kızımın odasını tamamen boşaltıp tam takım yaptırmak lazim dolabı köşe dolap yaptırsammi yer kazanmak için bilmiyorumtamam canım ben yer sıkıntısı nedenıyle ıkı kapılı yaptrdım yerım geniş olsa üç kapılı yaptırdım foto atarım sıze
Istedigim modelin rafları daha azdı bu daha iyi oldu canim inşallah hepimiz güzel günlerde kullanırız aldiklarimizibaba yaptıysa zaten işçilik maliyetinden kurtulmuşşun
çok güzel olmuş güzel günlerde kullansın bebiş
köşe dolap nasıl oluor hıc gormedım desemBenimde yer sıkıntım var kızımın odasını tamamen boşaltıp tam takım yaptırmak lazim dolabı köşe dolap yaptırsammi yer kazanmak için bilmiyorum
Yok canım kargo paketi. Sen neymiş.bu diye çıkarıvermezsen bişi olmaz:)İş yeri adresimi vereceğim, ne geldiği belli olmaz di mi? :) rezil olmayalım
Canim dun tam yazdım ama gitmedimaşallah arkadaşım bayıldım azmine Allah gönlüne göre versin.. tabiki özleniyor bebek ama çok ara verince gözünde büyüyor insanın sen en akıllıcasını yapmışsın 3,5 yaş çok ideal..
Olabilir canım böyle şeyler ya kafada deli sorular yetisilmesi gerekenler yorgunluk falan telafisi vardır üzülme kutluyorum ikinizi dekızlar 4 yıllık Evliyim ve ben ilk defa özel bi günü unuttum. çocuğa o kadar odaklanmışım ki.. eşim hatırladı 3 Temmuz evlilik yıldönümümüz. ama böyle olsun istemiyorumm
Maşallah kiloları gayet iyi 15 20 güne çıkarlar inşallah annesiKizlar 01 temmuzda ikizlerimi dogurdum suan kuvezdeler
Çok geçmiş canım ya ilişik kesme lojman ayarlama falan da var çok işimiz var ya bakalım 3 yılın çarşamba si bi araya gelecek bu sene biz ilişik kesme yi vekaletle yapıyoruz da yeni okula katılımı da vekaletle yapabiliyor muyuzBurdan ilişik kesme ağustos 6-8 canım, o yüzden bekliyoruz. Senin durumun bi nebze daha iyi, en azından alıştığın bildiğin güvendiğin doktorla devam ediceksin. Yerleşme işini de eşin halleder vakti gelince sen hiç kafana takıp gerilme boş gere. Yabancı yerde değilsin sonuçta. İlişik kesme işlerini de yine vekaletle birine devrettin mi geriye sadece yeni doğucak bebişine odaklanmak kalıyor
Allah kabul etsin cnm ben birini verebilirim bir hafta kaldı sonuçta arkadaş da okumuş olurcanım sonlandırıyoruz artık..haftaya cuma son..ama alan arkadaşlardan vermek isteyen olursa devredebilir sana..
Hayırlı Cumalar:))
Yarın Kpss sınavım var ve ne yapıcam bilmiyorummm
Çok gerginimm
canımBenimde yer sıkıntım var kızımın odasını tamamen boşaltıp tam takım yaptırmak lazim dolabı köşe dolap yaptırsammi yer kazanmak için bilmiyorum
Bu sene cidden her işimize sekte vurdular sağolsunlar. İzinleri bile durdurdularÇok geçmiş canım ya ilişik kesme lojman ayarlama falan da var çok işimiz var ya bakalım 3 yılın çarşamba si bi araya gelecek bu sene biz ilişik kesme yi vekaletle yapıyoruz da yeni okula katılımı da vekaletle yapabiliyor muyuz
r
Bende gireceğim bi ara calismaya basladim ama olmadı gelen giden oldu
deneme olcak benim için
evet malesef öyle oldu ben de hiç lojman da kalmadım ama gittiğim yerin Lojmanları yeni 3 4 senelik orada oturmazsam hiçbir yerde oturamam herhalde denize o yüzden inşallah hersey yolunda gider de iki ayagimi bir pabuca girmezBu sene cidden her işimize sekte vurdular sağolsunlar. İzinleri bile durdurdularlojman düşünmüyoruz canım çünkü hem lojmanlar çok daha geç açıklanıcak hem de ben lojmana sığamam yeni okula başlamayı da vekaletle yapabilirsin canım bildiğim kadarıyla
kızlaaarcım günaydın :) @Ekimgelini eylül annesi miydi?? bebişler çok aceleci çıkmış, inş sağ salim evinize dönersiniz..
Evet canim eylul annesiydim bebekler biraz acele ettikızlaaarcım günaydın :) @Ekimgelini eylül annesi miydi?? bebişler çok aceleci çıkmış, inş sağ salim evinize dönersiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?