2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Allah kabul etsin..
misk buarada morhipo da dagi vardı bi kaç model pijama ve gecelik var bak istersen
dün çiçekli model atıldı hırrkalı onları çok beğendim..o tarz bulursam alıcam yoksa netten getirtecem...morhipoya bakayım bi

dün çiçekli model atıldı hırrkalı onları çok beğendim..o tarz bulursam alıcam yoksa netten getirtecem...morhipoya bakayım bi
Bende beğendim onları. Morhipo da bir tane beğendim de bedeni kalmamış

evet coalanın ürünlerini biliyorum..bikaç modeli hoşuma gitmişti onunda çıktısını alıcam.. bide baby techti sanırım yanlış olmasın onuda gösterecem marangoza..ben zaten dolap vs. olayına girmiyorum..

tamam canım ben yer sıkıntısı nedenıyle ıkı kapılı yaptrdım yerım geniş olsa üç kapılı yaptırdım foto atarım sıze
Benimde yer sıkıntım var kızımın odasını tamamen boşaltıp tam takım yaptırmak lazim dolabı köşe dolap yaptırsammi yer kazanmak için bilmiyorum

Benimde yer sıkıntım var kızımın odasını tamamen boşaltıp tam takım yaptırmak lazim dolabı köşe dolap yaptırsammi yer kazanmak için bilmiyorum
köşe dolap nasıl oluor hıc gormedım desem yerın bu sekılde yapılmaya musaıtse dusun bence....ben sımdı besık gelse nereye koyucam yatagımı nasıl cekıcem onu dusunuyorum

Canim dun tam yazdım ama gitmedi Canim aslında akıllı olduğumdan değil senin kadar erken anne olmadığımdan oldu biraz 3. Ye zaman kalsın diye yani ama sen baya ara vermissin bunun arkasına yaparsın belki ne de olsa bi şekilde sıfırdan başlamış olacaksin
kızlar 4 yıllık Evliyim ve ben ilk defa özel bi günü unuttum. çocuğa o kadar odaklanmışım ki.. eşim hatırladı 3 Temmuz evlilik yıldönümümüz. ama böyle olsun istemiyorumm
Olabilir canım böyle şeyler ya kafada deli sorular yetisilmesi gerekenler yorgunluk falan telafisi vardır üzülme kutluyorum ikinizi de
Kizlar 01 temmuzda ikizlerimi dogurdum suan kuvezdeler
Maşallah kiloları gayet iyi 15 20 güne çıkarlar inşallah annesi
Çok geçmiş canım ya ilişik kesme lojman ayarlama falan da var çok işimiz var ya bakalım 3 yılın çarşamba si bi araya gelecek bu sene biz ilişik kesme yi vekaletle yapıyoruz da yeni okula katılımı da vekaletle yapabiliyor muyuz
canım sonlandırıyoruz artık..haftaya cuma son..ama alan arkadaşlardan vermek isteyen olursa devredebilir sana..
Allah kabul etsin cnm ben birini verebilirim bir hafta kaldı sonuçta arkadaş da okumuş olur

Bu sene cidden her işimize sekte vurdular sağolsunlar. İzinleri bile durdurdular lojman düşünmüyoruz canım çünkü hem lojmanlar çok daha geç açıklanıcak hem de ben lojmana sığamam yeni okula başlamayı da vekaletle yapabilirsin canım bildiğim kadarıyla

Bende gireceğim bi ara calismaya basladim ama olmadı gelen giden oldu
deneme olcak benim için

Ben ilk dershaneyle birlikte bir iki ay çalışmıştım baya güzel gidiyordum, sonra hamile olduğumu öğrendim
Sonra bulantılarım başladı yaklaşık bir iki ay evden dışarı çıkamadım, dershaneyi aksattım
Tam toparladım kendimi kapatırım arayı derken 5 kez falan kar yağınca İstanbul'a herkes gitme kayar düşersin hasta olursun vs dedi.
Zaten onlar geçince ben baya koptum derslerden sonra da toparlanmadı kaldı gitti öyle:) Bir de alan sınavım var benim ohh yani:)

evet malesef öyle oldu ben de hiç lojman da kalmadım ama gittiğim yerin Lojmanları yeni 3 4 senelik orada oturmazsam hiçbir yerde oturamam herhalde denize o yüzden inşallah hersey yolunda gider de iki ayagimi bir pabuca girmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…