29. Haftada dogdular beklenen dogum agustos sonu eylul basiydi ama ne zamandir acilmam vardiBeklenen doğum ne zamandı cnm üzme kendini nasıl bebeklerin durumu kaçıncı haftadaydın
Bebeklerin durumu nasıl canım gorebiliyormusun inşallah en kisa zamanda çıkarlar hastaneden.29. Haftada dogdular beklenen dogum agustos sonu eylul basiydi ama ne zamandir acilmam vardi
Tamam Saol birini aldım o zamanAllah kabul etsin cnm ben birini verebilirim bir hafta kaldı sonuçta arkadaş da okumuş olur
neden bitiriyoruz canım benim haberim yoktu haftaya biteceğinden?evet canım haftaya bitiriyoruz..yaklaşık 12 hafta falan okumuş olucaz
Evet canim eylul annesiydim bebekler biraz acele etti
Bende normal doğumdan korktuğum için hep Sezeryan istiyordum fakat dün Dr gittim doğum pozisyonunu almış degismesi zor normal doğum için başka bi aksilik çıkmazsa rahat olur dedi hakkımızda hayırlısı normal doğuma artık daha sıcak bakıyorum biliyorum en sağlıklı olanı normal ama korkuyorum hayırlısı artık seninki dönebilir 35 e kadar donebiliyolarmis diye biliyorumMeraba arkadaslar,benim bebegim makat pozisyonunda ve sert darbeleri var, kasiklarimda taşıyorum, ama bebegi dönenler olmus bu haftalarda rahat etmisler,doktorum sezeryan gibi duruyor dedi.
Evet canim eylul annesiydim bebekler biraz acele etti
gunde bır kez oluyorsa sıkıntı yok bence arada bana da oluyor...bu donemler olabılırmısş...eger bellı sıklıkta be sureklı oluyorsa gun ıcınde o zaman doktora gorun yada danış ....bu agrıda genelde karından kasıklara ınen seklınde oluyormuş canımkızlar bir kaç gündür adet sancısı gibi sancı hissediyorum.. günde bir kez filan oluyor çok kısa sürüyor.. anneme sordum önemli birşey midir diye hemen telaş etti sağolsun beni de strese sokuyor.. sizde de var mı böyle birşey?? üşütmüşümdür belki diye düşünüyorum ama doğuma az kaldı ya her ağrıdan korkuyorum bebiş erken gelirse diye
gunde bır kez oluyorsa sıkıntı yok bence arada bana da oluyor...bu donemler olabılırmısş...eger bellı sıklıkta be sureklı oluyorsa gun ıcınde o zaman doktora gorun yada danış ....bu agrıda genelde karından kasıklara ınen seklınde oluyormuş canım
Yalancı sancılar olabilir Dr sor tabi ama bendede oluyor aradakızlar bir kaç gündür adet sancısı gibi sancı hissediyorum.. günde bir kez filan oluyor çok kısa sürüyor.. anneme sordum önemli birşey midir diye hemen telaş etti sağolsun beni de strese sokuyor.. sizde de var mı böyle birşey?? üşütmüşümdür belki diye düşünüyorum ama doğuma az kaldı ya her ağrıdan korkuyorum bebiş erken gelirse diye
Ben başladım hazırlamaya zaten çok eksik çıkıyor 1 günde hazırlanmiyor başla bence eksikleri tamamladım diyene kadar 1 2 hafta daha geçer hazır olsun inşallah zamanında gelir meleklerimiz ama hersey insanlar için ne olur ne olmazslm kızlar bugun ıtıbaren 30+ 5 haftalık olduk. Aklım karıstı sımdı dogum cantasını hazırlasam mı hazırlamasam mı?
başarılar canım inşallah bebiş uğur getirirHayırlı Cumalar:))
Yarın Kpss sınavım var ve ne yapıcam bilmiyorummm
Çok gerginimm
Benim de bebeğim kafa geliş duruyormus. Doktor artık kendilerini doğuma hazirliyorlar çıkış yolu arıyorlar artık kolay kolay dönmez çünkü büyüdükçe sıkışacak yeri dar olacak dedi. Şimdilik normal için bir sıkıntı görünmüyor. Bakalım ne olacak bende normal doğum istiyorum ve cok korkuyorum :)Bende normal doğumdan korktuğum için hep Sezeryan istiyordum fakat dün Dr gittim doğum pozisyonunu almış degismesi zor normal doğum için başka bi aksilik çıkmazsa rahat olur dedi hakkımızda hayırlısı normal doğuma artık daha sıcak bakıyorum biliyorum en sağlıklı olanı normal ama korkuyorum hayırlısı artık seninki dönebilir 35 e kadar donebiliyolarmis diye biliyorum
inan hatırlamıyorum ilk doğumu yapalı bin yıl oldu sankiama loğusalıkta kaşım ve kipriğim döküldü sebebide elime bulaşan sütümü farkında olmadan yüzüme gözüme götürmemmiş ananeme göre.. kaşlarım çıkmadı arada boşluklar kaldı mecburen kaş kontür yaptırdım ama kipriklerim badem yağıyla çıktı tekrar şanslıydım..
Yalancı sancılar
Ben başladım hazırlamaya zaten çok eksik çıkıyor 1 günde hazırlanıyor başla bence eksikleri tamamladım diyene kadar 1 2 hafta daha geçer hazır olsun inşallah zamanında gelir meleklerimiz ama hersey insanlar için ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?