2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Merhaba kızlar nasılsınız bende formu tek tek okuyanlardanm uzun zamandr yazamadm 3 hafta önce rahatsizlandm kasık agrim oldu doktor rapor verdi ve is yerim dogum iznime kadar rapor alip gelme dedi. Rapor aliyorum şuan evdeyim ama rahatsizliklarm pesimi birakmadi kasik agrim gecti bel agrim başladı evden cikamiyorum korkuyorum erken dogum olur diye. Bebeğimin esyalarini yikadim dalan roxy deterjanla memnun kaldm kokusu cok güzel utuledim ve yerlestirdim cantami hazirliyorum bez almadm ve kendi ihtiyaclarmn bazilari kaldi. Korkuyorum erken dogum olur diye. Dogum yapan arkadaşımız oolmuş allah en kisa zamanda kucagina almayi nasip etsin inşallah. Doğum ağrısı nasil olur yardımcı olurmusunuz karnim ara ara agrio sırt ve bel agrilarim var

Meraba arkadaslar,benim bebegim makat pozisyonunda ve sert darbeleri var, kasiklarimda taşıyorum, ama bebegi dönenler olmus bu haftalarda rahat etmisler,doktorum sezeryan gibi duruyor dedi.

kızlar bir kaç gündür adet sancısı gibi sancı hissediyorum.. günde bir kez filan oluyor çok kısa sürüyor.. anneme sordum önemli birşey midir diye hemen telaş etti sağolsun beni de strese sokuyor.. sizde de var mı böyle birşey?? üşütmüşümdür belki diye düşünüyorum ama doğuma az kaldı ya her ağrıdan korkuyorum bebiş erken gelirse diye

Meraba arkadaslar,benim bebegim makat pozisyonunda ve sert darbeleri var, kasiklarimda taşıyorum, ama bebegi dönenler olmus bu haftalarda rahat etmisler,doktorum sezeryan gibi duruyor dedi.
Bende normal doğumdan korktuğum için hep Sezeryan istiyordum fakat dün Dr gittim doğum pozisyonunu almış degismesi zor normal doğum için başka bi aksilik çıkmazsa rahat olur dedi hakkımızda hayırlısı normal doğuma artık daha sıcak bakıyorum biliyorum en sağlıklı olanı normal ama korkuyorum hayırlısı artık seninki dönebilir 35 e kadar donebiliyolarmis diye biliyorum

slm kızlar bugun ıtıbaren 30+ 5 haftalık olduk. Aklım karıstı sımdı dogum cantasını hazırlasam mı hazırlamasam mı?

gunde bır kez oluyorsa sıkıntı yok bence arada bana da oluyor...bu donemler olabılırmısş...eger bellı sıklıkta be sureklı oluyorsa gun ıcınde o zaman doktora gorun yada danış ....bu agrıda genelde karından kasıklara ınen seklınde oluyormuş canım

bende önemli birşey değildir diye düşündüm ama işte insanın yine de aklına takılıyor.. takip edeyim biraz ağrıyı ne sıklıkta oluyor filan dediğin gibi artarsa doktora sorarım.. sağol canım

Yalancı sancılar olabilir Dr sor tabi ama bendede oluyor arada
slm kızlar bugun ıtıbaren 30+ 5 haftalık olduk. Aklım karıstı sımdı dogum cantasını hazırlasam mı hazırlamasam mı?
Ben başladım hazırlamaya zaten çok eksik çıkıyor 1 günde hazırlanmiyor başla bence eksikleri tamamladım diyene kadar 1 2 hafta daha geçer hazır olsun inşallah zamanında gelir meleklerimiz ama hersey insanlar için ne olur ne olmaz

Benim de bebeğim kafa geliş duruyormus. Doktor artık kendilerini doğuma hazirliyorlar çıkış yolu arıyorlar artık kolay kolay dönmez çünkü büyüdükçe sıkışacak yeri dar olacak dedi. Şimdilik normal için bir sıkıntı görünmüyor. Bakalım ne olacak bende normal doğum istiyorum ve cok korkuyorum :)

katticim geçmiş olsun.. bn de doğum sonrası saçı dökülen o kdr kişi duydum ki.. bi de saç farklı kaş kirpik gbi değil allah korusun, zor olur geri döndürmesi.. bakalım inş öle sorunlarımız olmaz, sağlıkla geçiririz tüm süreci

yalancı sancılar mıııı??

Kızlar avent biberon alicam her ihtimal e karşı. Ama kaç lik alacağım bilmiyorum bir de 2 li set mi alsam yenidogan seti mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…