29. Haftada dogdular beklenen dogum agustos sonu eylul basiydi ama ne zamandir acilmam vardi
İlk mesajda eksik yazmışım düzenledim kusura bakma yalancı sancılar olabilir Dr sor istersen ama çoğu hamilelerde bu haftadan sonra böyle sancılar olabiliyoMuş çünkü Büyüdü ler artıkyalancı sancılar mıııı??
Tamam sakın ol daha vakıt var
dıger eksıklerın tamammı bebısın kıyaferlerı senn gecelık vs..dıger seyler onlar hazırsa tamam
bız dolabı yaptırdık ..cumartesı gıttık seklını vs soledık adam salı gunu teslım ettı..cok da güzel olmuş...yanı hemen yapılıyor...bızım suan hastane cantamızı yavas yavas hazırlamımız gerekıyor mesela...ne olur ne olmaz
canım ben ikili yenidoğan 125 mldi sanırım ondan aldım.Kızlar avent biberon alicam her ihtimal e karşı. Ama kaç lik alacağım bilmiyorum bir de 2 li set mi alsam yenidogan seti mi ?
3battaniye 3 örgü gormeyenlerde var şanslısınızsorsam ama torun onların oğlan tarafı oldukları için gel de deli olma ışte
Ben ilk dershaneyle birlikte bir iki ay çalışmıştım baya güzel gidiyordum, sonra hamile olduğumu öğrendim
Sonra bulantılarım başladı yaklaşık bir iki ay evden dışarı çıkamadım, dershaneyi aksattım
Tam toparladım kendimi kapatırım arayı derken 5 kez falan kar yağınca İstanbul'a herkes gitme kayar düşersin hasta olursun vs dedi.
Zaten onlar geçince ben baya koptum derslerden sonra da toparlanmadı kaldı gitti öyle:) Bir de alan sınavım var benim ohh yani:)
İlk mesajda eksik yazmışım düzenledim kusura bakma yalancı sancılar olabilir Dr sor istersen ama çoğu hamilelerde bu haftadan sonra böyle sancılar olabiliyoMuş çünkü Büyüdü ler artık
Çok küçük geldi bana sankicanım ben ikili yenidoğan 125 mldi sanırım ondan aldım.
başarılar canım inşallah bebiş uğur getirir
Benim de canım eğitim bilimleri ve alan var.
ama önümüzdeki sene uzaktan eğitim alıp evde çalışmayı planlıyorum pek akrabam yok zaten çok gelen giden olmaz diye düşünüyorum. Önümüzdeki yıl için doğum dan sonra lohusalık atlatayim inşallah
Ayy hadi blr ayazda doğursun inşallah, bebiş sağlıkla gelsin..kızlar şuan o kadar heyecanlıyım ki kuzenimin Doğumu başladı. 37 bugün doldu ve açılması olmuş bebek pozisyon almış ve gece Yarısı olur Demiş doktoru. yeğen geliyor diye bu kadar heyecanlanırsam kendi doğumumda ne olacak hayal edemiyorummm. ama şunu da anladım beklemek daha zormuş.
Amin canim amin insallahh YA RABBIM AMINakşam eve gıdınce atıyım canım...ınsallah hepımızın yavrusu güzel günlerde kullansın eşyası
peki çantaya neler koyuyoruz canımBen başladım hazırlamaya zaten çok eksik çıkıyor 1 günde hazırlanmiyor başla bence eksikleri tamamladım diyene kadar 1 2 hafta daha geçer hazır olsun inşallah zamanında gelir meleklerimiz ama hersey insanlar için ne olur ne olmaz
Kizlar 01 temmuzda ikizlerimi dogurdum suan kuvezdeler
Allah kolaylik versin 1 avaz da dogursun inşallah. Darısı hayirlisiyla bizim başımıza :)kızlar şuan o kadar heyecanlıyım ki kuzenimin Doğumu başladı. 37 bugün doldu ve açılması olmuş bebek pozisyon almış ve gece Yarısı olur Demiş doktoru. yeğen geliyor diye bu kadar heyecanlanırsam kendi doğumumda ne olacak hayal edemiyorummm. ama şunu da anladım beklemek daha zormuş.
Başarılar chek bebisin ugur getirir inşallah :)Yarın yandık desene canım:)
Rapor falan alıyorlarmış tuvalet için hamileler sen aldın mı:)
Başarılar chek bebisin ugur getirir inşallah :)
Benim bebeğim de ters canım. Ben de 31+0 I'm bugün. Ben zaten sezeryan Olacağım için bu durumu pek takmadım. Ama evet hareketler daha ziyade altta hissediliyor. Sen nasıl hissediyorsun hareketlerini canım? Benim kız çok Sakİn.Meraba arkadaslar,benim bebegim makat pozisyonunda ve sert darbeleri var, kasiklarimda taşıyorum, ama bebegi dönenler olmus bu haftalarda rahat etmisler,doktorum sezeryan gibi duruyor dedi.
Yarın yandık desene canım:)
Rapor falan alıyorlarmış tuvalet için hamileler sen aldın mı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?