2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

bebişin kıyafetleri hazır canım da işte büyük parçalar yok dolab vs gibi

3battaniye 3 örgü gormeyenlerde var şanslısınız sorsam ama torun onların oğlan tarafı oldukları için gel de deli olma ışte
deli olmamak elde mi canım, aynen sorsan onlardan iyi ilgili kimse yok. annem gidip eksiklikleri tamamlayalım bu kız yorulmasın dfedi de üstüne dahi alınmadı, ses çıkarmadı. yaa ayıp cidden anlam veremiyorum bi,zde mi bi hata var beklentiye girdiğimiz için . ama böyle böyle tanıyor insan işte kimin ne olduğunu

Benim de canım eğitim bilimleri ve alan var.
ama önümüzdeki sene uzaktan eğitim alıp evde çalışmayı planlıyorum pek akrabam yok zaten çok gelen giden olmaz diye düşünüyorum. Önümüzdeki yıl için doğum dan sonra lohusalık atlatayim inşallah

İlk mesajda eksik yazmışım düzenledim kusura bakma yalancı sancılar olabilir Dr sor istersen ama çoğu hamilelerde bu haftadan sonra böyle sancılar olabiliyoMuş çünkü Büyüdü ler artık

haftaya randevum vardı zaten gidince mutlaka sorarım o zaman canım.. sancının yalancısı bile korkuttu beni Allah yardım etsin hepimize zaman daraldıkça bana bi haller oluyor zaten.. o kadar çok dedim ki hiç korkmuyorum diye nazar mı değdi yumurta kapıya dayandı ondan mıdır nedir bir kaç gündür sürekli doğumu düşünüp endişeleniyorum geçer inşallah bu haller, bol bol dua etmek lazım..

kızlar şuan o kadar heyecanlıyım ki kuzenimin Doğumu başladı. 37 bugün doldu ve açılması olmuş bebek pozisyon almış ve gece Yarısı olur Demiş doktoru. yeğen geliyor diye bu kadar heyecanlanırsam kendi doğumumda ne olacak hayal edemiyorummm. ama şunu da anladım beklemek daha zormuş.

canım ben ikili yenidoğan 125 mldi sanırım ondan aldım.
Çok küçük geldi bana sanki her ihtimal e karşı çanta da bulunsun istiyorum. Annemde 125 lik yeter bence dedi. Bende öyle alayım o zaman

Yarın yandık desene canım:)
Rapor falan alıyorlarmış tuvalet için hamileler sen aldın mı:)

Ayy hadi blr ayazda doğursun inşallah, bebiş sağlıkla gelsin..

peki çantaya neler koyuyoruz canım

Allah kolaylik versin 1 avaz da dogursun inşallah. Darısı hayirlisiyla bizim başımıza :)

Meraba arkadaslar,benim bebegim makat pozisyonunda ve sert darbeleri var, kasiklarimda taşıyorum, ama bebegi dönenler olmus bu haftalarda rahat etmisler,doktorum sezeryan gibi duruyor dedi.
Benim bebeğim de ters canım. Ben de 31+0 I'm bugün. Ben zaten sezeryan Olacağım için bu durumu pek takmadım. Ama evet hareketler daha ziyade altta hissediliyor. Sen nasıl hissediyorsun hareketlerini canım? Benim kız çok Sakİn.

Yarın yandık desene canım:)
Rapor falan alıyorlarmış tuvalet için hamileler sen aldın mı:)

Yok canım o kadar sık tuvalete çıkmam diye düşünüyorum hiç aklıma gelmedi öyle rapor falan.
Normalde oruç tutuyor dum zaten bugün ve yarın tutmicam halsizlik olmasın diye bir de gün geçtikçe zorlanıyorum 8 ayà girdim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…