2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Meraba arkadaslar,benim bebegim makat pozisyonunda ve sert darbeleri var, kasiklarimda taşıyorum, ama bebegi dönenler olmus bu haftalarda rahat etmisler,doktorum sezeryan gibi duruyor dedi.
Cnm benimki de makat durus doktorum daha zamani var doner dedi doner ins bekleyip gorcez

peki çantaya neler koyuyoruz canım
Ben bebek için 2 tam takım( şapka çorap eldiven dahil) hastane çıkışı 2 zibinli takım 10 adet bez ağız Mendili emzik 125 mm biberon koydum kendim içinde 2 lohusa takımı 2 gecelik 4 adet külot 2 adet emzirme sutyeni göğüs Pedi havlu terlik kişisel bakım ürünleri ( tarak dış fırçası macunu küçük şampuan ıslak mendil ) koydum eksik olduğunu düşündüğüm bişey çıkarsa koyucam şimdilik bu şekilde hazır

Benimki erkek, inanilmaz hareketli,ayak darbeleri nedeniyle geceleri 4 ten sonra uyku yok bana,psikolojimi cok etkiledi,wc ye gitme sikligimi sorma zaten;( bi arada doktor alttan da muayene etti, allahtan rahim boyu 4,5 cm cikti erken dogum simdilik görünmüyor dedi ama nasip.

günaydın hayırlı cumalar kızlar.. yasinler okunuyor dimi ben dün okudum

neden bitiriyoruz canım benim haberim yoktu haftaya biteceğinden?
canım daha önce üç dört defa sordum devam edilsinmi diye..en son alınan karar cuma bayrama denk geldiği için ondan önceki cuma bitirmek oldu

Arkadaslar kan 9 ferritin 4 e düştüğü icin 2 gundur venofer adinda serum takılmaya baslandi, hatta simdi hastaneden geldim 1 saat serum takildi.Olasi bir sezeryanda bu kan degerleri ile dogum baslatilmaz dendi. Ayni hastanede bir kadin dogumcu gebelikte olacak o kadar 9 kan degerin normal demisti, bu doktorlar ortak noktada nedense birlesemiyorlar.

bebeğimi kucağıma alacak olma düşüncesi hala bana hayal geliyor..sizde de öylemi...şimdi doğum telaşlarını okuyunca bi tuhaf oldum..sanki dışardan sizi okuyan hamile olmayan bi bayan gibi hissettim...noliiiii banaaa

canım benimkide 10..doktor hamilelikte normal ama doğum için düşük demişti..genelde düşük görülüyor

canım daha önce üç dört defa sordum devam edilsinmi diye..en son alınan karar cuma bayrama denk geldiği için ondan önceki cuma bitirmek oldu

ben bazen giremiyorum foruma o zamanlara denk geldi demek ki o yüzden hiç görmedim.. herkes öyle karar verdiyse öyle yaparız tabi canım güzel gidiyordu niye bitiyor diye merak ettim.. inşallah sureleri okuyalım bundan sonra da bol bol. bugün biraz araştırdım meryem suresini bir kaç tane daha var onları okumak istiyorum inşallah. varsa okuduğunuz başka sureler dualar bana da söyleyin canım..

canım şuan benim halimi görsen kuzenim çok heyecanlandırdı beni. bütün kıyafetleri Döktüm ortaya. tutuştum resmen. sanki Akşama doğuracak olan benim. her şey eksik gibi geliyor..

arada kaynamıştır mutlaka..ben devam edebildiğim kadar edicem evde zaten izinde olucam ağustosta..erkek bebekler için yusuf süresini biliyorum.kolay doğum için inşikak suresi..bide insan,ibrahim surelerini duydum

canım benimkide 10..doktor hamilelikte normal ama doğum için düşük demişti..genelde düşük görülüyor
Anladim canim,peki sana da dedi mi kanin daha da duserse takviye yapariz diye,10 iyi su an,kuzenimi 10 a yukselterek dogumu baslattilar cunku.

merhaba herkese , ne çok yazışma olmuş ancak okudum :)

herkes doğum hazırlığına başlamış noluyoor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…