- 16 Nisan 2010
- 460
- 435
- 123
sağol canım.. okuyalım inşallah kolaylıkla doğuralım hepimizarada kaynamıştır mutlaka..ben devam edebildiğim kadar edicem evde zaten izinde olucam ağustosta..erkek bebekler için yusuf süresini biliyorum.kolay doğum için inşikak suresi..bide insan,ibrahim surelerini duydum
bide ikizlerimizde heyecanlandır sanırım hepimizi..ilk doğumuda duydukcanım şuan benim halimi görsen kuzenim çok heyecanlandırdı beni. bütün kıyafetleri Döktüm ortaya. tutuştum resmen. sanki Akşama doğuracak olan benim. her şey eksik gibi geliyor..
yok öyle bişey demedi sadece yükseltelim dedi.düşerse mutlaka yaparlar ama ..doğum yaptırmıyorlar çünkü belli değerde olmayınca .arkadaşımın eşi kanı düşük olduğu için bir hafta beklettiler..takviye yapacaklardı kadın kabul etmemişti niyeyse kendi çabalarıyla yükseltmeye çalışmışlardı..Anladim canim,peki sana da dedi mi kanin daha da duserse takviye yapariz diye,10 iyi su an,kuzenimi 10 a yukselterek dogumu baslattilar cunku.
Ayy evet ya bende büyük boy istemiş bulundum inşallah aşırı büyük değildirBende bugün istemiştim büyük boy istedim ama kararsız kaldım çok mu büyük olur diye
Bende ağda yapıyordum ama mecbur jilete geçtim son zamanlar ağda yapmak acı veriyordu başka birine de yaptiramam o yüzden jilet malesefKizlar bisey sorcam agda isimizi eger dogum sancisi erken baslasa yetistiremezsek o is nasil oluyo hastanede keske agdaci bulundursalarr((((
Peki merak diyorum,kansizliktan dolayi çarpıntı, uyuyamama vs gibi seyler oluyor muyok öyle bişey demedi sadece yükseltelim dedi.düşerse mutlaka yaparlar ama ..doğum yaptırmıyorlar çünkü belli değerde olmayınca .arkadaşımın eşi kanı düşük olduğu için bir hafta beklettiler..takviye yapacaklardı kadın kabul etmemişti niyeyse kendi çabalarıyla yükseltmeye çalışmışlardı..
Canım seninle gunlerimiz aynı benim bebeğim de makat gelişli çok rahatsız etmiyor beni benim de tüp bebek olunca doktor Sezeryan dediMeraba arkadaslar,benim bebegim makat pozisyonunda ve sert darbeleri var, kasiklarimda taşıyorum, ama bebegi dönenler olmus bu haftalarda rahat etmisler,doktorum sezeryan gibi duruyor dedi.
Tesekkur ederim canim 15-20 gune cikicaklarmisHem geçmiş olsun, Hem de hayırlı olsun canımm:)
Ne diyorlar peki ne zaman çıkartacakları ile ilgili bir şey diyorlar mı
Canim citcitli ARTTIR BENCEkızlar yardım!!
Bebeğin valizine koyacaklarımı sayıyorum:
4 tane ikili takım
4 tane alttan çıtçıtlı badi
eldiven
şapka
Çorap
2 tane battaniye
1 tane yastık
2 tane ayağı kapalı alt
2 tane yelek
emzik
biberon
Islak mendil
bebek bezi
tülbent ( ameliyathanede bebeği silmek için istiyorlarmış)
eksik fazla ne var yazarsınız sevinirim
canim havlu da koy,agiz mendili koy bebek bakim seti yagi fln da koy belki ilk dusunda lazim olur diyekızlar yardım!!
Bebeğin valizine koyacaklarımı sayıyorum:
4 tane ikili takım
4 tane alttan çıtçıtlı badi
eldiven
şapka
Çorap
2 tane battaniye
1 tane yastık
2 tane ayağı kapalı alt
2 tane yelek
emzik
biberon
Islak mendil
bebek bezi
tülbent ( ameliyathanede bebeği silmek için istiyorlarmış)
eksik fazla ne var yazarsınız sevinirim
Tesekkur ederim canim 15-20 gune cikicaklarmis
evet çarpıntı oluyor bende..iki adım atsam nefesim daralıyor...yürümekte zorlanıyorum..ama benim bildiğim ukusuzluk yapar vücut sürekli kendini yorgun hissettiğindenPeki merak diyorum,kansizliktan dolayi çarpıntı, uyuyamama vs gibi seyler oluyor mu
.merhaba herkese , ne çok yazışma olmuş ancak okudum :)
herkes doğum hazırlığına başlamış noluyoor
amin insallahhayırlısı olsun canım , Allah bi an önce evlerine gelmeyi nasip etsin inşallah..
alttan muayene nasıl zormu??Benimki erkek, inanilmaz hareketli,ayak darbeleri nedeniyle geceleri 4 ten sonra uyku yok bana,psikolojimi cok etkiledi,wc ye gitme sikligimi sorma zaten;( bi arada doktor alttan da muayene etti, allahtan rahim boyu 4,5 cm cikti erken dogum simdilik görünmüyor dedi ama nasip.
.
Canım zaman geçiyor bende inanamıyorum ama bayramdan sonra birşey kalmıyor geriye belki erken gelir bebeişlerimiz ki Ağustos'un 15 inden sonra başlar Doğumlar
Muayene ettiği cihaz ile 5 cm kadar ilerliyor,hiçbir sey hissetmedim,bebegede zarari yok,ben de korkmustum en bastaalttan muayene nasıl zormu??
Ben kalp carpintimi kisacasi evhamli oldugumdan kendimi cok dinledigimden de uyuyamiyorumevet çarpıntı oluyor bende..iki adım atsam nefesim daralıyor...yürümekte zorlanıyorum..ama benim bildiğim ukusuzluk yapar vücut sürekli kendini yorgun hissettiğinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?