2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
arada kaynamıştır mutlaka..ben devam edebildiğim kadar edicem evde zaten izinde olucam ağustosta..erkek bebekler için yusuf süresini biliyorum.kolay doğum için inşikak suresi..bide insan,ibrahim surelerini duydum
sağol canım.. okuyalım inşallah kolaylıkla doğuralım hepimiz heyecan basıyor beee

Merhaba :) Yarin bebegimiz icin ateş ölçer ve biberonlari icin sterilizasyon aleti alacağız. Öneriniz var mi arkadaslar. Teşekkürler

canım şuan benim halimi görsen kuzenim çok heyecanlandırdı beni. bütün kıyafetleri Döktüm ortaya. tutuştum resmen. sanki Akşama doğuracak olan benim. her şey eksik gibi geliyor..
bide ikizlerimizde heyecanlandır sanırım hepimizi..ilk doğumuda duyduk

Anladim canim,peki sana da dedi mi kanin daha da duserse takviye yapariz diye,10 iyi su an,kuzenimi 10 a yukselterek dogumu baslattilar cunku.
yok öyle bişey demedi sadece yükseltelim dedi.düşerse mutlaka yaparlar ama ..doğum yaptırmıyorlar çünkü belli değerde olmayınca .arkadaşımın eşi kanı düşük olduğu için bir hafta beklettiler..takviye yapacaklardı kadın kabul etmemişti niyeyse kendi çabalarıyla yükseltmeye çalışmışlardı..

kızlar yardım!!
Bebeğin valizine koyacaklarımı sayıyorum:
4 tane ikili takım
4 tane alttan çıtçıtlı badi
eldiven
şapka
Çorap
2 tane battaniye
1 tane yastık
2 tane ayağı kapalı alt
2 tane yelek
emzik
biberon
Islak mendil
bebek bezi
tülbent ( ameliyathanede bebeği silmek için istiyorlarmış)
eksik fazla ne var yazarsınız sevinirim

Kizlar bisey sorcam agda isimizi eger dogum sancisi erken baslasa yetistiremezsek o is nasil oluyo hastanede keske agdaci bulundursalarr((((
Bende ağda yapıyordum ama mecbur jilete geçtim son zamanlar ağda yapmak acı veriyordu başka birine de yaptiramam o yüzden jilet malesef

Peki merak diyorum,kansizliktan dolayi çarpıntı, uyuyamama vs gibi seyler oluyor mu

Meraba arkadaslar,benim bebegim makat pozisyonunda ve sert darbeleri var, kasiklarimda taşıyorum, ama bebegi dönenler olmus bu haftalarda rahat etmisler,doktorum sezeryan gibi duruyor dedi.
Canım seninle gunlerimiz aynı benim bebeğim de makat gelişli çok rahatsız etmiyor beni benim de tüp bebek olunca doktor Sezeryan dedi

Canim citcitli ARTTIR BENCE
canim havlu da koy,agiz mendili koy bebek bakim seti yagi fln da koy belki ilk dusunda lazim olur diye

Peki merak diyorum,kansizliktan dolayi çarpıntı, uyuyamama vs gibi seyler oluyor mu
evet çarpıntı oluyor bende..iki adım atsam nefesim daralıyor...yürümekte zorlanıyorum..ama benim bildiğim ukusuzluk yapar vücut sürekli kendini yorgun hissettiğinden

alttan muayene nasıl zormu??

kızlar hastaneye götüreceğiniz valize bebek için hep uzun kollu mu koydunuz acaba?

evet çarpıntı oluyor bende..iki adım atsam nefesim daralıyor...yürümekte zorlanıyorum..ama benim bildiğim ukusuzluk yapar vücut sürekli kendini yorgun hissettiğinden
Ben kalp carpintimi kisacasi evhamli oldugumdan kendimi cok dinledigimden de uyuyamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…