- 2 Temmuz 2010
- 660
- 878
- 133
- 37
Ben hep uzun kollu koydum içine giyecegi bady leri kısa kollu koydumkızlar hastaneye götüreceğiniz valize bebek için hep uzun kollu mu koydunuz acaba?
Canım yani çatı muayenesi elle yapılmıyor dimi ben öyle sanıyordum herkes korkuyorum deyinceMuayene ettiği cihaz ile 5 cm kadar ilerliyor,hiçbir sey hissetmedim,bebegede zarari yok,ben de korkmustum en basta
Ben el ıle muayene sandım...cıhaz derken vajınal ultrason mu?Muayene ettiği cihaz ile 5 cm kadar ilerliyor,hiçbir sey hissetmedim,bebegede zarari yok,ben de korkmustum en basta
Yengeminde tüp bebekti ve makat gelisliydi,sezeryanla 38.haftasinda aldilar,gayet saglikliydiCanım seninle gunlerimiz aynı benim bebeğim de makat gelişli çok rahatsız etmiyor beni benim de tüp bebek olunca doktor Sezeryan dedi
Vajinal ultrasonla muayene etti. Benim erken dogum riskim oldugundan icimiz rahatlasin diye bakildi. 36.haftadan sonra elle muayne olcamBen el ıle muayene sandım...cıhaz derken vajınal ultrason mu?
Maalesef cati muayenesi elle yapılıyor. Ama daha vakti var,36.haftadan sonra dedi.benim erken dogum riskim var mi diye vajinal ultrasonla bakildi.Canım yani çatı muayenesi elle yapılmıyor dimi ben öyle sanıyordum herkes korkuyorum deyince
Maşallah bende dün gittim 30+0 di 1700 gr 39 cm çok hızlı buyuyolarkızcemi gördüm geldim
oyy annesinin kuzusu kocaman olmuş prensesim nst ye girdim biraz sancım çıktı norma dedi sıklaşırsa haberim olsun dedi magnezyumu kullan rahim kasılmalarınada iyimiş ay sonu bidaha gidicem işte bizden haberler böyle canlar.
Peki merak diyorum,kansizliktan dolayi çarpıntı, uyuyamama vs gibi seyler oluyor mu
üzülme bnde varım; ((burayi okuyunca hem panik oluyorum hem de okumaktan kendimi alamiyorum :) :) hala alisverise baslamamis bir ben var ortalarda :)
kızcemi gördüm geldim
oyy annesinin kuzusu kocaman olmuş prensesim nst ye girdim biraz sancım çıktı norma dedi sıklaşırsa haberim olsun dedi magnezyumu kullan rahim kasılmalarınada iyimiş ay sonu bidaha gidicem işte bizden haberler böyle canlar.
Ben de bendeüzülme bnde varım; ((
Maşallah Allah m hayırla kucağına almayi nasip etsin benim haftaya kontrol sabırsızlıkla bekliyorum kızımı görmeyi ☺kızcemi gördüm geldim
Masallahh canim benimm .. Bende yarin gidicem.ins.. buarda kac kg cikti kizcenkızcemi gördüm geldim
Bende de daha birsey yok ramazan sonrası inşallah herseyi hazirlicazMerhaba arkadaşlar
Bebeğinin odasını,eşyalarını,yıkama ütüleme işlerini,yapanlar bitirenler var mı
28. Haftadayım daha biz odasına bile bakmadık. okuduklarıma göre çoğu hamişher şeyini bitirmiş ben mi geç kaldım yoksa sizler mi erken başladınız anlamadım stres yaptım gerçekten
gözün aydın canım yarın da biz görmeye gideceğiz kızımı inşallah...boy ve kg. kaç çıktı canım...kızcemi gördüm geldim
Bende de daha birsey yok ramazan sonrası inşallah herseyi hazirlicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?