2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Muayene ettiği cihaz ile 5 cm kadar ilerliyor,hiçbir sey hissetmedim,bebegede zarari yok,ben de korkmustum en basta
Canım yani çatı muayenesi elle yapılmıyor dimi ben öyle sanıyordum herkes korkuyorum deyince

Canım seninle gunlerimiz aynı benim bebeğim de makat gelişli çok rahatsız etmiyor beni benim de tüp bebek olunca doktor Sezeryan dedi
Yengeminde tüp bebekti ve makat gelisliydi,sezeryanla 38.haftasinda aldilar,gayet saglikliydi

burayi okuyunca hem panik oluyorum hem de okumaktan kendimi alamiyorum :) :) hala alisverise baslamamis bir ben var ortalarda :)

Ben el ıle muayene sandım...cıhaz derken vajınal ultrason mu?
Vajinal ultrasonla muayene etti. Benim erken dogum riskim oldugundan icimiz rahatlasin diye bakildi. 36.haftadan sonra elle muayne olcam

Canım yani çatı muayenesi elle yapılmıyor dimi ben öyle sanıyordum herkes korkuyorum deyince
Maalesef cati muayenesi elle yapılıyor. Ama daha vakti var,36.haftadan sonra dedi.benim erken dogum riskim var mi diye vajinal ultrasonla bakildi.

kızcemi gördüm geldim
oyy annesinin kuzusu kocaman olmuş prensesim nst ye girdim biraz sancım çıktı norma dedi sıklaşırsa haberim olsun dedi magnezyumu kullan rahim kasılmalarınada iyimiş ay sonu bidaha gidicem işte bizden haberler böyle canlar.

Çok geçmiş olsun inşallah zamanında gelir bebekler. Sizin neden erken doğum riski var? Benim de suyum sınırda artmaması lazim

Maşallah bende dün gittim 30+0 di 1700 gr 39 cm çok hızlı buyuyolar

Peki merak diyorum,kansizliktan dolayi çarpıntı, uyuyamama vs gibi seyler oluyor mu

Evet canım kansizlik çarpıntı yapar ben ünv yıllarımda 9 lâ dolasirdim çabuk yorulurdum hep halsizlik olurdu .
az kan olduğu için kalp de çarpıntı oluyor.
Tıp konusunda bilgisi olan lar daha iyi açıklar heralde

Banada dr magnezyum sabah akşam iç rahim kasilmalarini rahatlatır dedi canım

Merhaba arkadaşlar
Bebeğinin odasını,eşyalarını,yıkama ütüleme işlerini,yapanlar bitirenler var mı
28. Haftadayım daha biz odasına bile bakmadık. okuduklarıma göre çoğu hamiş her şeyini bitirmiş ben mi geç kaldım yoksa sizler mi erken başladınız anlamadım stres yaptım gerçekten

Maşallah Allah m hayırla kucağına almayi nasip etsin benim haftaya kontrol sabırsızlıkla bekliyorum kızımı görmeyi ☺

Masallahh canim benimm .. Bende yarin gidicem.ins.. buarda kac kg cikti kizcen

Bende de daha birsey yok ramazan sonrası inşallah herseyi hazirlicaz

gözün aydın canım yarın da biz görmeye gideceğiz kızımı inşallah...boy ve kg. kaç çıktı canım...

Bende de daha birsey yok ramazan sonrası inşallah herseyi hazirlicaz

Evet ben de ramazandan sonra düşündüm ama yazılanları okuyunca stres yaptım halbuki daha 2 aydan fazla bir zaman var instagramda da bakıyorum 30. Haftalık hamişler odalarının resimlerini koymuş her şey hazır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…