2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Masallahh canim benimm .. Bende yarin gidicem.ins.. buarda kac kg cikti kizcen
canım yarın ikimizin de kontrol günü ve muhtemel doğum günlerimiz aynı inşallah güzel haberler ile döneriz...bu arada savhaya aynı soruyu sormuşuz meraklarımız aynı yönde:)))

Bende daha hazırlık olarak kız olanın kardeşim kıyafet verdi onlari yikadim utuledum erkek bebgime biseyi yok bayramdan sonra herşeylerini alicam bir günlük is kendimi nstrese sokmak istemiyorum inşallah havalar dahada isinmaz ayaklarım çok şişiyor çünkü yıkayıp utuledikten sonrada bavulu hazirlicam ikiz olunca erken dogma riski fazla oluyor inşallah vaktinde gelir kuzularim

Canm kullan at alt acmalardanda lazm oluyormus bebegi koyduklari besigin icine serersin sampuan seti agiz bezi emzik kutusu aklima gelenler bu kadar

Ben de tahlil yaptırdım ferritin 3.7 sizde böyle söyleyince biraz sıkıldım neyise yarın domtora gosterecegim zaten sonuçları bakalım ne diyecek

Benimde bi çok şeyim hazır ama oda özel yapılacağı için 4-5 haftayı bulur dediler 3 hafta oldu siparis vereli yani hazır oda bakmicaksan elini çabuk tut çünkü geldiğinde çok boya koktugu için 1 haftada havalanmasi bekleniyor eşyalarını yıkadım utuledim zaten bu günlerde siparis versen 4 hafta sonra gelse geriye 1 ayin kalıcak tabiki geç kalmamışsin ama erken de değil bence

Canım yani çatı muayenesi elle yapılmıyor dimi ben öyle sanıyordum herkes korkuyorum deyince

Ben el ıle muayene sandım...cıhaz derken vajınal ultrason mu?

Çatı muayenesi açıklık içinse elle yapılıyor. Arkadaşın sanırım rahim ağzının uzunluğunu ölçmüş doktoru vajinal ultrasonla. Benim kontrolümde rahim ağzı uzunluğunu karından ultrasonla ölçüyor eğer sınırda olduğunu düşünürsem vajinal ultrasonla bakarım demişti ama kasılmalarım başlayıp rahim yumuşaması yaşadığımda erken doğum riskim varken açıklık var mı diye bakmak için elle muayene olmuştum. Bir kere spekulumdu sanırım adı onunla bakmıştı kendilerini hiç sevmediğimden ismini duymayı bile sevmiyorum.. Kaybettiğim bebeğimde de doğumu beklerken açıklık kontrolünü gene ebe elle yapmıştı. Öyle alltan hiçbir türlü muayene olamayan kendini kasan biri olarak şunu söyleyebilirim korkulcak kadar sıkıntılı birşey değil elle muayene gerçekten, muayene edenin insafına kalıyor gerçi biraz. Doktorumun muayenesinde anlamadım bile, ama doğumumdaki ebe bir an önce işini bitirip çıkabilmek için canımı çok yakmıştı, doğum esnasında bile strese sokmuştu beni en sonda doktor uzaklaştırmıştı o ebeyi.. O spekulum denen aletle baktığında ise açıkcası benim o alete karşı ciddi anlamda fobim var o yüzden tarafsız bi yorum yapamam ama normal zamandaki muayeneden farksız işte o da. Doğum esnasında miniklerimize kavuşmak için beklerken elle muayenede stres yaşamayız bence korkmayın :)

Kızlar sanırım azcık çatlamış göbeğimin altı (
Çok üzüldüm ve ağlıyorum ( Çok moralim bozuldu

Benim göbek delikcağzımın tam üzerinde fıtık olmuş, çatlasam nolcak kuzum ya yemekten sonra gaz şişkinliği yaşasam canım yanıyor, oğlum tam göbek deliğimde toplansa canım yanıyor, ellesem canım yanıyor, yatakta dönsem canım yanıyor.. İlk başlarda benek gibi duruyordu rengi mordu, şimdi sanki yanmış deri gibi gözüküyor üstüne bir de canımı yakıyor.. Çatlaklarına şükret sev onları en azından acıtmıyorlar

canım eger sezeryan olursak koca bi yarık olcak orda
bunlar bıze yavrularımızın hedıyesı...saglıklı olalımda amannnn varsın çatlasın ne aglıyorsun

BenimdE totisim catladi kantaron yagi iyi geliomus onu sürüyorum

Çatlayacağımı biliyordum zaten ama benim göbeğim çok şişmemişti hani şöyle 32- 33 haftada olsaydı derdim vakti artık
Erken oldu biraz benim için (
Oturdum ağlıyorum doğuma kadar ne olurum bilemem artık(

Meraba arkadaslar,benim bebegim makat pozisyonunda ve sert darbeleri var, kasiklarimda taşıyorum, ama bebegi dönenler olmus bu haftalarda rahat etmisler,doktorum sezeryan gibi duruyor dedi.
Beklenen doğum tarihlerimiz aynı, 20 haziranda kontrole gitmiştim benim bebeğimde dönmemiş...
Doktorum sezeryan falan demedi, bebeklerin çoğu döner dedi, beni korkutmak mı istemedi acaba
Bebeğin hareketlerini nerede hissediyorsun peki ?

Benim 4.ayda oluşmaya başladı :)
Şimdiki halini görsen, üstelik neler neler kullandım. Ben öleyim o zaman :)
Ne ağlıyorsun eşinden başka kim görecek ki?
Hem ilerde beyazlıyorlar, bilerek yapmadın ya bebeğinin imzası o :) Üzülme

Sanırım şok oldum aynada görünce hiç beklemiyordum
Kabullenirim sanırım yavaş yavaş (

teşekkürler. peki etkili oluyor mu? yani tamamen kayboluyorlar mı? bendekilerin bariz yuvası var bence. bir de baktım bir sürü marka var, hangisini önerirsin?

bayerin ilaçlarını kullanıyordu anlaşmalı firmalarımız. Maxforce jel di galiba. Yuvasını biliyorsan işin daha kolay , ama ıslak nemli yüzeylere uygulama etkisini azaltırsın. Bunlar öyle yaratıklar ki kendi ölülerini bile yiyorlar, jeli yiyip ölen böceği yiyenlerde ölüyor. Eğer mutfakta bu sorunu yaşıyorsan eşin bulaşık makinesi, fırın, buzdolabı gibi küçük büyük ev aletlerinin motor kapaklarını açıp (gıda alanlarına kesinlikle temas etmeyecek yerler) birkaç damla o kısımlara da koysun jelden. Zaten 20 gr lık bir jel alsan 2 yıl yeter sana.
Bu arada ilaçlamada kullanılan kimyasallar akciğer solunumu yapan canlılara zarar vermez, sadece koku olarak rahatsızlık verir. Bu nedenle evde ilaçlama yaptırabilirsin çekinmeden, hamile olduğun için sen yine de önlem olarak 2 gün başka yerde kal.

canım yarın ikimizin de kontrol günü ve muhtemel doğum günlerimiz aynı inşallah güzel haberler ile döneriz...bu arada savhaya aynı soruyu sormuşuz meraklarımız aynı yönde:)))
Aminn canimmm insallahh guzel haberlerle donerizz..Aaaa öylemii ayni soruyu sormusuz Cok merak ediyorum kizim kac kg oldu haberleselim canim yarin

Vajinamin hemen üzerinde hissediyorum, ayaklariyla vurdugunda idrar kaciracakmisim gibi oluyor, boyle vajinadan baloncuk cikiyor gibi tuhaf bi his,ama korkmuyorum artik alistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…