Cok sevindim haberlerini bekliyorum çıkmalarınada az kalms inşallah daha erken cikarlar meleklerinDoktorla gorustum iyiler dedi bugun gidip gorcem
canım yarın ikimizin de kontrol günü ve muhtemel doğum günlerimiz aynı inşallah güzel haberler ile döneriz...bu arada savhaya aynı soruyu sormuşuz meraklarımız aynı yönde:)))Masallahh canim benimm .. Bende yarin gidicem.ins.. buarda kac kg cikti kizcen
Canm kullan at alt acmalardanda lazm oluyormus bebegi koyduklari besigin icine serersin sampuan seti agiz bezi emzik kutusu aklima gelenler bu kadarkızlar yardım!!
Bebeğin valizine koyacaklarımı sayıyorum:
4 tane ikili takım
4 tane alttan çıtçıtlı badi
eldiven
şapka
Çorap
2 tane battaniye
1 tane yastık
2 tane ayağı kapalı alt
2 tane yelek
emzik
biberon
Islak mendil
bebek bezi
tülbent ( ameliyathanede bebeği silmek için istiyorlarmış)
eksik fazla ne var yazarsınız sevinirim
Ben de tahlil yaptırdım ferritin 3.7 sizde böyle söyleyince biraz sıkıldım neyise yarın domtora gosterecegim zaten sonuçları bakalım ne diyecekyok öyle bişey demedi sadece yükseltelim dedi.düşerse mutlaka yaparlar ama ..doğum yaptırmıyorlar çünkü belli değerde olmayınca .arkadaşımın eşi kanı düşük olduğu için bir hafta beklettiler..takviye yapacaklardı kadın kabul etmemişti niyeyse kendi çabalarıyla yükseltmeye çalışmışlardı..
Benimde bi çok şeyim hazır ama oda özel yapılacağı için 4-5 haftayı bulur dediler 3 hafta oldu siparis vereli yani hazır oda bakmicaksan elini çabuk tut çünkü geldiğinde çok boya koktugu için 1 haftada havalanmasi bekleniyor eşyalarını yıkadım utuledim zaten bu günlerde siparis versen 4 hafta sonra gelse geriye 1 ayin kalıcak tabiki geç kalmamışsin ama erken de değil benceEvet ben de ramazandan sonra düşündüm ama yazılanları okuyunca stres yaptım halbuki daha 2 aydan fazla bir zaman varinstagramda da bakıyorum 30. Haftalık hamişler odalarının resimlerini koymuş her şey hazır
Ağustosun 15i deyince heyecan yaptım :) çok az kaldı değil mi artık.
Canım zaman geçiyor bende inanamıyorum ama bayramdan sonra birşey kalmıyor geriye belki erken gelir bebeişlerimiz ki Ağustos'un 15 inden sonra başlar Doğumlar
canım eger sezeryan olursak koca bi yarık olcak ordaKızlar sanırım azcık çatlamış göbeğimin altı(
Çok üzüldüm ve ağlıyorum( Çok moralim bozuldu
Canım yani çatı muayenesi elle yapılmıyor dimi ben öyle sanıyordum herkes korkuyorum deyince
Ben el ıle muayene sandım...cıhaz derken vajınal ultrason mu?
Kızlar sanırım azcık çatlamış göbeğimin altı(
BenimdE totisim catladi kantaron yagi iyi geliomus onu sürüyorumKızlar sanırım azcık çatlamış göbeğimin altı(
canım eger sezeryan olursak koca bi yarık olcak orda
bunlar bıze yavrularımızın hedıyesı...saglıklı olalımda amannnn varsın çatlasın ne aglıyorsun
Benim göbek delikcağzımın tam üzerinde fıtık olmuş, çatlasam nolcak kuzum yayemekten sonra gaz şişkinliği yaşasam canım yanıyor, oğlum tam göbek deliğimde toplansa canım yanıyor, ellesem canım yanıyor, yatakta dönsem canım yanıyor.. İlk başlarda benek gibi duruyordu rengi mordu, şimdi sanki yanmış deri gibi gözüküyor üstüne bir de canımı yakıyor.. Çatlaklarına şükret sev onları en azından acıtmıyorlar
BenimdE totisim catladi kantaron yagi iyi geliomus onu sürüyorum
Beklenen doğum tarihlerimiz aynı, 20 haziranda kontrole gitmiştim benim bebeğimde dönmemiş...Meraba arkadaslar,benim bebegim makat pozisyonunda ve sert darbeleri var, kasiklarimda taşıyorum, ama bebegi dönenler olmus bu haftalarda rahat etmisler,doktorum sezeryan gibi duruyor dedi.
Benim 4.ayda oluşmaya başladı :)Çatlayacağımı biliyordum zatenama benim göbeğim çok şişmemişti hani şöyle 32- 33 haftada olsaydı derdim vakti artık
Erken oldu biraz benim için(
Oturdum ağlıyorum doğuma kadar ne olurum bilemem artık(
Benim 4.ayda oluşmaya başladı :)
Şimdiki halini görsen, üstelik neler neler kullandım. Ben öleyim o zaman :)
Ne ağlıyorsun eşinden başka kim görecek ki?
Hem ilerde beyazlıyorlar, bilerek yapmadın ya bebeğinin imzası o :) Üzülme
teşekkürler. peki etkili oluyor mu? yani tamamen kayboluyorlar mı? bendekilerin bariz yuvası var bence. bir de baktım bir sürü marka var, hangisini önerirsin?
Aminn canimmm insallahh guzel haberlerle donerizz..Aaaa öylemii ayni soruyu sormusuzcanım yarın ikimizin de kontrol günü ve muhtemel doğum günlerimiz aynı inşallah güzel haberler ile döneriz...bu arada savhaya aynı soruyu sormuşuz meraklarımız aynı yönde:)))
BenimdE totisim catladi kantaron yagi iyi geliomus onu sürüyorum
Beklenen doğum tarihlerimiz aynı, 20 haziranda kontrole gitmiştim benim bebeğimde dönmemiş...
Doktorum sezeryan falan demedi, bebeklerin çoğu döner dedi, beni korkutmak mı istemedi acaba
Bebeğin hareketlerini nerede hissediyorsun peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?