Canım açlığıni olc onu not et kahvaltı yada yemek yedikten bir saat sonra ölçülerini bir hafta yaz sonra doktoruna iletONEMLI
arkadaslar evde seker olcme aleti aldim simdi aksam yemeginden sonra olcum yapicam hemenmi yapmaliyim yoksa belirli bir saat gecmedi gerekiyormu dr sormayi unuttum bilenler lutfen yardimci olabilirmi ayni sekilde sabah ac daha sonra tok olcum yapilicak oda hemenmi yoksa sonrami
al benden de o kadar canim kg. ve boyu ne kadar iyi mi vs. yarin guzel haberler veriririz insallah canim...Aminn canimmm insallahh guzel haberlerle donerizz..Aaaa öylemii ayni soruyu sormusuzCok merak ediyorum kizim kac kg oldu haberleselim canim yarin
Cm aynı his bendede uzuun zamandır oluyor :)dr normal ddiVajinamin hemen üzerinde hissediyorum, ayaklariyla vurdugunda idrar kaciracakmisim gibi oluyor, boyle vajinadan baloncuk cikiyor gibi tuhaf bi his,ama korkmuyorum artik alistim
Sordum canm doktorum sürebilirsin dedi ama sende bi doktoruna Danış ben kullaniyorum şuanda bi degisiklik farketmedim ama iyi geliomus yaniklara flnda o yüzden kullaniyorumAa ben de kantaronlu zeytinyağı sürmek istiyordum ama doktoruma sormayı unutmuştum. Siz sordunuz mu? Bi zararı varmıdır diye emin olamadım
Cnm kakao kremi kullansana bna çok iyi geldi ,kilo alıp vermeden bnm çok çatlağım var yani çatlamaya meyilliyim ama karnımda bişiy yokKızlar sanırım azcık çatlamış göbeğimin altı(
Çok üzüldüm ve ağlıyorum( Çok moralim bozuldu
Cnm kakao kremi kullansana bna çok iyi geldi ,kilo alıp vermeden bnm çok çatlağım var yani çatlamaya meyilliyim ama karnımda bişiy yok
Cnm aktara git al ,therma gibi bişiy adı ,ama çok nemlendiriyor ,Nerede satılıyor canım bir de markası ne
Alıp kullanayım bari bu kremler bi işe yaramıyormuş demekki
Geçtiğimiz cumartesi bende aynen öyle hissediyodum hatta oturduğu yerden zipliyordum diyebilirim ama dün Dr gittim ve donmus baş aşağıVajinamin hemen üzerinde hissediyorum, ayaklariyla vurdugunda idrar kaciracakmisim gibi oluyor, boyle vajinadan baloncuk cikiyor gibi tuhaf bi his,ama korkmuyorum artik alistim
Canım markayı bilmiyorum ama enjektör şeklindeydi sanırım tarım ürünleri satılan yerlerden almıştım inan çok etkili heryere gönül rahatlığıyla surebilirsin 10tl falandi geçen sene sen bir sor bilirler canimhangi marka kullandın canım?
İnsallah canim benimCok sevindim haberlerini bekliyorum çıkmalarınada az kalms inşallah daha erken cikarlar meleklerin
Bu arada kızlar aklıma bir kaç şey geldi paylaşmadan edemicem. Kızım doğduktan sonra ilk kakasını yaptığı bezi annem atmamış eve getirmiş benim haberim yoktu. Kızımın 6. günü genital bölgesinde kırmızı sinek ısırığı gibi bir yer oluştu. Pişik değildi. Anneme sordum oda ben bezini sakladım onu yıka geçer dedi. Meğerse bebeğin kırkı çıkmadan bebeğe kirli biri bakarsa bebekte olurmuş. hakikaten de bezi öğlen yıkadım akşama o kırmızılık geçmişti inanamamıştım. Sizde atmayın saklayın ilk kakalı bezini aklınızda olsun.
Diğeride bizde göbek düşünce tuzlama yaparlar. Ben o seramoniyi çok severim. O zaman bir arkadaşımda gelmişti. Bebeğin sırtını avuç içinizle ovun sırt dikeni çıksın demişti. Annem bile bilmiyormuş. Yıkarken hafifçe ovunca sırtında dikene benzer simsiyah kalın kıllar çıktı. http://www.saglikbilgisi24.com/bebeklerde-sirt-dikeni-nedir-zararli-midir-ne-yapilmalidir linkte attım size aynı buradaki gibi. Onlar bebeği yatarken rahatsız edermiş her banyoda ov ama kesinlikle cımbızla vb. ile temizleme kendisinin dökülmesi lazım demişti arkadaşım.
sağol cnm 1850 41.5 cmgözün aydın canım yarın da biz görmeye gideceğiz kızımı inşallah...boy ve kg. kaç çıktı canım...
aynen çok Heyecanlı. insan merak ediyor neye benziyor diyesağol cnm 1850 41.5 cm
hayırlısı ile sende gör meleğini zaman yaklaştıkça heycan da artıyor nasıl
ay evet ya ben rüyamda çok görüyorum ve de çok merak ediyorum o güzel bebekmi benim kızım :)aynen çok Heyecanlı. insan merak ediyor neye benziyor diye
Su kakali bez olayını duymustum hatta tembihledim anneme eşime atmayacaklar ama sırt dikendikenini hiç duymamistim canım çok sasirdimmmBu arada kızlar aklıma bir kaç şey geldi paylaşmadan edemicem. Kızım doğduktan sonra ilk kakasını yaptığı bezi annem atmamış eve getirmiş benim haberim yoktu. Kızımın 6. günü genital bölgesinde kırmızı sinek ısırığı gibi bir yer oluştu. Pişik değildi. Anneme sordum oda ben bezini sakladım onu yıka geçer dedi. Meğerse bebeğin kırkı çıkmadan bebeğe kirli biri bakarsa bebekte olurmuş. hakikaten de bezi öğlen yıkadım akşama o kırmızılık geçmişti inanamamıştım. Sizde atmayın saklayın ilk kakalı bezini aklınızda olsun.
Diğeride bizde göbek düşünce tuzlama yaparlar. Ben o seramoniyi çok severim. O zaman bir arkadaşımda gelmişti. Bebeğin sırtını avuç içinizle ovun sırt dikeni çıksın demişti. Annem bile bilmiyormuş. Yıkarken hafifçe ovunca sırtında dikene benzer simsiyah kalın kıllar çıktı. http://www.saglikbilgisi24.com/bebeklerde-sirt-dikeni-nedir-zararli-midir-ne-yapilmalidir linkte attım size aynı buradaki gibi. Onlar bebeği yatarken rahatsız edermiş her banyoda ov ama kesinlikle cımbızla vb. ile temizleme kendisinin dökülmesi lazım demişti arkadaşım.
Cnm panikleme lütfen çok gereksiz bir konu kafaya takmana degmez onlar diken değil tüy ve hiçbir şekilde bebeğe bir zararı yok okumadın varsay o yazıyı çünkü birçok kişi bilmez ki bilmemen de bebeğe zarar verici bir durum değil sakin ol okuduklarını unut gitsin..Bu sırt dikeni dediğin şey beni ürküttü desemnasıl çıkardınız siz? Sert mi ovdunuz sonra o tüyleri nasıl temizlediniz? Ne kadar zamanda döküldü? Sertlerse canını yakmadı mı? Peki her bebekte oluyormuymuş? Doktorların eli armut mu toplamış ya çevremden hiiiiiiiç duymadım ki o kadar çocuk doktoru kuzenim var birisi bile bahsetmemişti. Ay nasıl ovcaz ki el kadar bebeğin sırtını hadi ovduk çıkarlarsa napıcaz ben çekemem kılını falan canı yanmaz mı yaa
Cnm paylaşımın güzel bilgilendirici olmuş ama sırt dikeni kısmı gereksiz olmuş yanlış anlama sakın sadece bilmeyen arkadaşlar panik olmuş ve okuyan birçok arkadaş emin ol bilmiyordur.. Kesinlikle zararlı bir durum degil o durumu bilmeden büyüyen milyonlarca bebek var, hamilelik takıntılı bi süreç ve çoğu arkadaşın ilk bebeği o yüzden açıklama yapmak istedim kimse paniklemesinBu arada kızlar aklıma bir kaç şey geldi paylaşmadan edemicem. Kızım doğduktan sonra ilk kakasını yaptığı bezi annem atmamış eve getirmiş benim haberim yoktu. Kızımın 6. günü genital bölgesinde kırmızı sinek ısırığı gibi bir yer oluştu. Pişik değildi. Anneme sordum oda ben bezini sakladım onu yıka geçer dedi. Meğerse bebeğin kırkı çıkmadan bebeğe kirli biri bakarsa bebekte olurmuş. hakikaten de bezi öğlen yıkadım akşama o kırmızılık geçmişti inanamamıştım. Sizde atmayın saklayın ilk kakalı bezini aklınızda olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?