Kuzum erkenden yıkamışsın dayanamadınartık evimizde bebek kokusu var. çamaşırları yıkayıp astım nasıl da mis kokuyor. Allah hepimize sağ salim doğurmayı aldığımız cicileri kullandırmayı nasip etsin.
Kızlar sanırım azcık çatlamış göbeğimin altı(
Çok üzüldüm ve ağlıyorum( Çok moralim bozuldu
Üzülme cnm ya zamanla kaybolacak onlar 2 yıl sonra bikini giydiğinde kimsenin dikkatini çekmeyecek bnm de kızımda oldu popo kısmımda ama şimdi kayboldu gitti.. Hiçbiryerimde yoktu sadece popomda çatlak oldu aklima bile gelmezdiCanım benim de baldır ve kasık à doğru çatladı kırmızı kırmızı görünce üzülüyorum her gün sürüyor m her şey var ama olunca oluyor
Azıcık mi keşke benim de azıcık olsaydı. Karnım öyle bir halde ki anlatamamKızlar sanırım azcık çatlamış göbeğimin altı(
Üzülme cnm ya zamanla kaybolacak onlar 2 yıl sonra bikini giydiğinde kimsenin dikkatini çekmeyecek bnm de kızımda oldu popo kısmımda ama şimdi kayboldu gitti.. Hiçbiryerimde yoktu sadece popomda çatlak oldu aklima bile gelmezdi
canım bugün kuzenim doğum yaptı ben de panik oldum valla. birden hızlandım ve hızımı alamadım sanırımKuzum erkenden yıkamışsın dayanamadınben bayram çıkışına bıraktım o işi..
canım sakin ol derin bir nefes al yazımı ve linki tekrar oku lütfen bu korkulacak bir şey değil sadece şaşkınlık verici. sert ovmuyorsun el içiyle masaj yapar gibi. kızım ağlamamıştı diye hatırlıyorum. ben görünce şaşırmıştım arkadaşım uyarmasa ve tesadüf eseri karşılaşsam ben o zaman korkardım. bu tüyleri almıcaksın zaten kendiliğinden dökülmesini bekliceksin.Bu sırt dikeni dediğin şey beni ürküttü desemnasıl çıkardınız siz? Sert mi ovdunuz sonra o tüyleri nasıl temizlediniz? Ne kadar zamanda döküldü? Sertlerse canını yakmadı mı? Peki her bebekte oluyormuymuş? Doktorların eli armut mu toplamış ya çevremden hiiiiiiiç duymadım ki o kadar çocuk doktoru kuzenim var birisi bile bahsetmemişti. Ay nasıl ovcaz ki el kadar bebeğin sırtını hadi ovduk çıkarlarsa napıcaz ben çekemem kılını falan canı yanmaz mı yaa
Kuzum erkenden yıkamışsın dayanamadınben bayram çıkışına bıraktım o işi..
Cnm panikleme lütfen çok gereksiz bir konu kafaya takmana degmez onlar diken değil tüy ve hiçbir şekilde bebeğe bir zararı yok okumadın varsay o yazıyı çünkü birçok kişi bilmez ki bilmemen de bebeğe zarar verici bir durum değil sakin ol okuduklarını unut gitsin..
Cnm paylaşımın güzel bilgilendirici olmuş ama sırt dikeni kısmı gereksiz olmuş yanlış anlama sakın sadece bilmeyen arkadaşlar panik olmuş ve okuyan birçok arkadaş emin ol bilmiyordur.. Kesinlikle zararlı bir durum degil o durumu bilmeden büyüyen milyonlarca bebek var, hamilelik takıntılı bi süreç ve çoğu arkadaşın ilk bebeği o yüzden açıklama yapmak istedim kimse paniklemesin
Tüp bebek olunca neden sezeryan dedi dr.sakincalimiCanım seninle gunlerimiz aynı benim bebeğim de makat gelişli çok rahatsız etmiyor beni benim de tüp bebek olunca doktor Sezeryan dedi
Canım sakincadan değil de riske atamayiz kıymetli gebelik sizinki dediTüp bebek olunca neden sezeryan dedi dr.sakincalimi
gule gule kullan canim...valla benim en zor sececegim ihtiyaclarimdan biri gecelik kismi ben de yarin bakacagim insallah bulurum...kızlaaar,
uzun uğraşlar sonucunda kendime lohusa gecelik ve sabahlık takımı beğendim..
Amaan canım neden ağlıyorsun bebeğini de strese sokma. Bende geçenlerde gobegimin altında bir tane çatlak gördüm bir de benim Karnım one doğru çıktı haliyle yanlar gerildi belimin yan kisimlarinda da var bir kactane ama onlar sonra beyazliyor görünmez inşallah. Yeter ki bebeklerimiz sağlıklı olsunlar.Kızlar sanırım azcık çatlamış göbeğimin altı(
Benim karnim sagli sollu catlamis bacaklarim kalcalar catlaklar var yeter ki yavruslar saglicakla gelsinlerde insallah aminAmaan canım neden ağlıyorsun bebeğini de strese sokma. Bende geçenlerde gobegimin altında bir tane çatlak gördüm bir de benim Karnım one doğru çıktı haliyle yanlar gerildi belimin yan kisimlarinda da var bir kactane ama onlar sonra beyazliyor görünmez inşallah. Yeter ki bebeklerimiz sağlıklı olsunlar.
Amin inşallah tabi ki. Burda bir arkadaş yazmıştı hoşuma gitti onlar bebislerimizin imzası diyeBenim karnim sagli sollu catlamis bacaklarim kalcalar catlaklar var yeter ki yavruslar saglicakla gelsinlerde insallah amin
Canım pelur kağıdının resmini atabilir misin ? Nasıl bir şey?Ben de yıkayıp ütüleyip hazır edenlerdenim katti ki daha mobilyamız gelemedi :)) senin gibi tecrübeli annelerden olmayınca biz herşeyden nem kapıp fazla tedbirli davranıyoruz galibaoğlumun kıyafetleri temiz ve ütülenmiş olarak yemek masamı işgal ediyor :))
Bu arada kızılhana gittim :) kahve dünyası var ya isparkın arkasında rüstempaşaya yakın hani. Onun hemen yanındaki sokaktan girince sokağın ortalarında solda kalıyor :) çok büyük bir han değil hatta şark handan sonra minnacık geldi çünlü 3-4 dükkan var :)) 3aaa diye bi mağaza var e-eminonu adıyla bulmuştum netten ordan kolonya şişelerimi vs aldım çeşit çoktu bu dükkanda, karşısında bi dükkandan da kağıt tabak bardağını vs aldım. Sokağın çıkışında sağ ve solda iki tane bebek hediyelik malzemeleri satan dükkanlar var ya onlardan da sepet aldım :) sokağın girişindeki dükkanlardan da pelur kağıdı, kurdele falan aldım. Kısacası kızılhan sokaktan herşeyimi toparladım :) sahil yoluna çok yakın, kuru kahvecinin orası gibi kalabalık da değildi, otoparka da yakın hem :) ben alacaklarımı belirleyip gittiğimden çeşit konusunda sıkıntı yaşamadım bence 3aaa'da çeşit de vardı ama kafanda birşey yokken gidilecekse az gelebilir çeşit bilemedim :)
Bebişim kırılma lütfen ben seni gayet net anladım ama burda öğrendiğim bişey var hic bilgi sahibi olunmayan konularda bir anda biri yorum atınca panik ortamı doğuyor konu farklı yönlere gidiyor benimki sadece gereksiz olduğunu vurgulamaktı 100 kişiden 3 kişi karşılaşır dikkat eder bahsi geçen sırt dikenine o yüzden gereksiz dedim.. Bak hamilelik bizi hassas yapıyor aksi halde sana kırıcı bişey söylediğimi düşünmezdin hiç keyfini kaçırmaCnm paylaşımdan sonra internetten çıkınca arkadaşım paniklemiş. Evet ama sende yazımı okuyunca her iki olayda da yaşamış olduğum şaşkınlığın hala hafızamda kaldığını anlamışsındır. İlk kez anne olacak olanlar bu durumları canlı canlı yaşamaktansa ön bilgiyle böyle de bir durum var diye değerlendireceklerini düşünerek yazdım. Amacım korkutmak değil bunu tüm annelerin anladığını varsayıyor Yazımı tekrar okuduğumda korkutmak ziyade bilgilendirici olduğunu düşünüyorum. Ama senin yorumunun beni kırdığını itiraf etmek isterim. Senin gibi pozitif düşünce, meditasyon vb. kişisel eğitimlerini tamamlamış bir kişinin yorumu bu şekilde olmamalı bence. Gereksiz bir konu, kafaya takma değmez gibi cümleler yerine evet arkadaşım böyle bir durum var karşılaşılabilir ama bu durum panik yapılacak bir durum değil yıkama/masaj sırasında dikkat edin karşılaşırsanız herhangi bir alma işleri yapmayın, zamanla kendiliğinden dökülecek gibi ibareler kullansaydın, ben tekrar online olduğumda korkma arkadaşım bak kati de söylemiş telaş edilecek bir şey yok derdim. Başka bir kişi olsa tekrar yorum yapmakta ve bilgilerini paylaşmakta çekinebilir. Kendinde yorumundaki bu tarz cümlelerden dolayı öz eleştiriyi yapmanı temenni ediyorum. Amacım kırmak değil inan ki, bunu topikte başka biri yapsa inan ki üstünde durmazdım. Senin gibi birinin hayata bakış açısını anladığımı düşünerek dost olarak naçizane düşüncemi söyledim. Yararlı paylaşımlar dileğiyle....
Hayırlı olsun cnm çok güzeller sağlıkla kullanmak nasip olsun..kızlaaar,
uzun uğraşlar sonucunda kendime lohusa gecelik ve sabahlık takımı beğendim..
Bak çok kolaymış yeri o sokağı biliyorum cok güzel şeyler almışsın aldıklarını paylaşırsan sevinirim.. Benim bi tül eksiğim kaldı haftaya yurt dışından ablam geliyor onunla kesin gideriz eminönüne gitmişken orayada uğrarım mutlaka..Ben de yıkayıp ütüleyip hazır edenlerdenim katti ki daha mobilyamız gelemedi :)) senin gibi tecrübeli annelerden olmayınca biz herşeyden nem kapıp fazla tedbirli davranıyoruz galibaoğlumun kıyafetleri temiz ve ütülenmiş olarak yemek masamı işgal ediyor :))
Bu arada kızılhana gittim :) kahve dünyası var ya isparkın arkasında rüstempaşaya yakın hani. Onun hemen yanındaki sokaktan girince sokağın ortalarında solda kalıyor :) çok büyük bir han değil hatta şark handan sonra minnacık geldi çünlü 3-4 dükkan var :)) 3aaa diye bi mağaza var e-eminonu adıyla bulmuştum netten ordan kolonya şişelerimi vs aldım çeşit çoktu bu dükkanda, karşısında bi dükkandan da kağıt tabak bardağını vs aldım. Sokağın çıkışında sağ ve solda iki tane bebek hediyelik malzemeleri satan dükkanlar var ya onlardan da sepet aldım :) sokağın girişindeki dükkanlardan da pelur kağıdı, kurdele falan aldım. Kısacası kızılhan sokaktan herşeyimi toparladım :) sahil yoluna çok yakın, kuru kahvecinin orası gibi kalabalık da değildi, otoparka da yakın hem :) ben alacaklarımı belirleyip gittiğimden çeşit konusunda sıkıntı yaşamadım bence 3aaa'da çeşit de vardı ama kafanda birşey yokken gidilecekse az gelebilir çeşit bilemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?