- 11 Haziran 2015
- 653
- 900
- 53
- 39
hayırlı olsun güle güle giy ınstagramdan sordum fiyatını ben de aynısınında sen ne kadara aldınkızlaaar,
uzun uğraşlar sonucunda kendime lohusa gecelik ve sabahlık takımı beğendim..
Neyse aradan çıkmış ama ufak ufak mobilya işini de hallet bari tam olsuncanım bugün kuzenim doğum yaptı ben de panik oldum valla. birden hızlandım ve hızımı alamadım sanırım
onlar tamam zaten bakalım yarın gelecek büyük ihtimalle. ufak tefek eksiklerim kaldı artık. çoğu gitti azı kaldı diyelimNeyse aradan çıkmış ama ufak ufak mobilya işini de hallet bari tam olsun
Aynen bebisler imza atiyo karnimizaAmin inşallah tabi ki. Burda bir arkadaş yazmıştı hoşuma gitti onlar bebislerimizin imzası diyegerçekten de öyle.
Ben de bunu anlamıyorum işte normal doğum olunca riske mi atıyoruz bebeği?Canım sakincadan değil de riske atamayiz kıymetli gebelik sizinki dedi
Bence doktorlarin isine gelmiyor. Normal doguma risk gozuyle nasil bakar bir doktor ya. Cok sinir oluyorum bu mantiga borde su kiymetli gebelk olahi var. Tamam gebe kalmamiz cok uzun surmus cesitli engellerle karsilasmis surec cok uzucu olms olabilir ama rahme dustukten her gebelik her bebek kiymetlidir. Bu soylem cok sacma geliyor bana. Biri 10 yilda gebe kaldi digeri 10 ayda diye 10 ayda olanin bebegi can degil mi??Ben de bunu anlamıyorum işte normal doğum olunca riske mi atıyoruz bebeği?
günaydın canım başarılar. soruları dikkatli oku. heyecan yapma . bebiş sana şans getirecekGunaydin kizlarrrrr... sinava gidiyorum pek calismadim ama yine de sans dileyinnn. Dualarinizi bekliyorum. Sinava giren herkese basarilar....
Merhaba arkadaşlar
Bebeğinin odasını,eşyalarını,yıkama ütüleme işlerini,yapanlar bitirenler var mı
28. Haftadayım daha biz odasına bile bakmadık. okuduklarıma göre çoğu hamişher şeyini bitirmiş ben mi geç kaldım yoksa sizler mi erken başladınız anlamadım stres yaptım gerçekten
günaydın bende bazen ben hamilemiyim anne mi olucam şimdi diye düşünüyorum ve bebeğimi kucağıma alacak olmanın şaşkınlığı içine giriyorum :))bebeğimi kucağıma alacak olma düşüncesi hala bana hayal geliyor..sizde de öylemi...şimdi doğum telaşlarını okuyunca bi tuhaf oldum..sanki dışardan sizi okuyan hamile olmayan bi bayan gibi hissettim...noliiiii banaaa
canım çok güzel hayırla giy inşalah ama ben hala gecelik mi yoksa pijama şeklinde mi alacağıma karar veremedim .yakın arkadaşım doğum yaptı ve o gecelik almıştı rahat edemedi sezeryan olmuştu acaba pijama mı alsam bendekızlaaar,
uzun uğraşlar sonucunda kendime lohusa gecelik ve sabahlık takımı beğendim..
instagramda hangi sayfa biz de baksaydik benim de oglumun daha hicbiseyi yok 15 i gelsin baslarizEvet ben de ramazandan sonra düşündüm ama yazılanları okuyunca stres yaptım halbuki daha 2 aydan fazla bir zaman varinstagramda da bakıyorum 30. Haftalık hamişler odalarının resimlerini koymuş her şey hazır
cok bekletme ama :)Sezeryanın anne için ne kadar riskli olduğundan kimse bahsetmiyor nedense. Doktorlar normal doğumda sorun çıktığında neden sezeryan yapmadın diye yasal olarak dava edilebiliyor. Yani devlet sağolsun yasaları düzenleyemedi. Doktorlar da mesleklerinden olmamak için sezeryana yönlendiriyor gebeleri korkutarak.
En kısa zamanda szeryanın gerçek sebepleri ve sezeryan sebebi olmayan şeyleri anlatan bir yazı paylaşacağım. Bir de 36. haftadan sonra kolay doğum için yapılacakları yazacağım. Bekleyin anacığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?