2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ben bugün kızımı görmeye gittim ama sıpa göstermedi yine yüzünü daha hiç net bir resmini veremedi üç ayrı doktorda ya eli ya ayağı var kasında hiç bişeyini uzatamazsa kafasını rahme dayıyor çok merak ediyorum şebeğimi yaaa
bir de başı sürekli aşağıda doktorda dedi aşağı inmiş diye ama başka bişi demedi o sırada hiç sormak gelmedi aklıma kötümü diye sizde de böyle olan var mı?

Ben de bunu anlamıyorum işte normal doğum olunca riske mi atıyoruz bebeği?
Bence doktorlarin isine gelmiyor. Normal doguma risk gozuyle nasil bakar bir doktor ya. Cok sinir oluyorum bu mantiga borde su kiymetli gebelk olahi var. Tamam gebe kalmamiz cok uzun surmus cesitli engellerle karsilasmis surec cok uzucu olms olabilir ama rahme dustukten her gebelik her bebek kiymetlidir. Bu soylem cok sacma geliyor bana. Biri 10 yilda gebe kaldi digeri 10 ayda diye 10 ayda olanin bebegi can degil mi??

Sınava girenlerin allah yardımcısı olsun. Günaydın kızlarrr . Ben e bebek den baby&me diye bir deterjan aldım. Yumuşatıcı kesinlikle kullanmamak gerekiyorMuş kıyafetlerini öyle yıkayacagim bebisimin.

Ben bitirenlerdenim geç kalmadn canm :) ama ben agirlasmadan bitirmek istedim ve iyikide annem bende kalıyorken yapmışım çünkü sürekli başka işler çıkıyor şimdide ceyizlik pike takimlarimi yıkıyorm lohusayken onlar serilcek çünkü son zamanda süsleme işleri var.2 hafta sonrada hastane cantami hazirlamayi dusunuyorum

Kızlar günaydınn:) ben de annemle eminönüne gidiyorum bugüne kadar pek bişi almadık. Elimden geldiği kadar eksiklerimizi tamamlayacagız kızımın:) aklınıza öneri gelirse mutlaka yazın ordayken kontrol ediyim. Bi arabasını aldık ufaktefek de kıyafetlerini. Öptüm hamişler hepinizi :)

kızlar merhaba, dün nst ye bağlandım. yalancı sancılarım var ama çok şükür korkacak birşey çıkmadı. benimle aynı dönemde olup sancıları başlayan var mı? dr 31-32. haftalarda başlaması normal dedi

günaydın bende bazen ben hamilemiyim anne mi olucam şimdi diye düşünüyorum ve bebeğimi kucağıma alacak olmanın şaşkınlığı içine giriyorum :))

kızlaaar,
uzun uğraşlar sonucunda kendime lohusa gecelik ve sabahlık takımı beğendim..
canım çok güzel hayırla giy inşalah ama ben hala gecelik mi yoksa pijama şeklinde mi alacağıma karar veremedim .yakın arkadaşım doğum yaptı ve o gecelik almıştı rahat edemedi sezeryan olmuştu acaba pijama mı alsam bende

instagramda hangi sayfa biz de baksaydik benim de oglumun daha hicbiseyi yok 15 i gelsin baslariz

Sezeryanın anne için ne kadar riskli olduğundan kimse bahsetmiyor nedense. Doktorlar normal doğumda sorun çıktığında neden sezeryan yapmadın diye yasal olarak dava edilebiliyor. Yani devlet sağolsun yasaları düzenleyemedi. Doktorlar da mesleklerinden olmamak için sezeryana yönlendiriyor gebeleri korkutarak.
En kısa zamanda szeryanın gerçek sebepleri ve sezeryan sebebi olmayan şeyleri anlatan bir yazı paylaşacağım. Bir de 36. haftadan sonra kolay doğum için yapılacakları yazacağım. Bekleyin anacığım

cok bekletme ama :)

Kızlar Günaydın mutlu haftasonları..
Bütün gece yatakta debelendim durdum. Terledim suan da resmen sıcaktan fenalık geçiriyorum erken mi başladı bu sıcak basmalari (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…