Canım benim de tüp bebek ama doktor bana hiç öyle birşey demedi.. Bebek anne karnına düştükten sonra her bebek gibi gelişiyor, tüp bebek oldu diye riskli mi oluyor yani ? Çok saçma geldi bana..Canım sakincadan değil de riske atamayiz kıymetli gebelik sizinki dedi
Canım pelur kağıdının resmini atabilir misin ? Nasıl bir şey?
Kızlar Günaydın mutlu haftasonları..
Bütün gece yatakta debelendim durdum. Terledim suan da resmen sıcaktan fenalık geçiriyorum erken mi başladı bu sıcak basmalari(
Kızlarr. Hepinizin beni anlayacagı bir durumla karsı karsıyayım. Eminönüne geldim ya. Gelirken yasadıklarım çok dramatik. Bi kere metroda iki kişi üç kişilik yer kaplayarak oturuyordu bi amca söyledi. Dedim kayar mısınız. Anca kayıp oturmama izin verdiler. Asansöre gittim. Yaslı engelli veya hamile olmayan yas ort 40 olan bi grup yüzüme baka baka cıktı. Biri de gelin ben iniyim demedi. Şahsen ben olsam derdim. Metrodan indim marmaraya bindim. Yer vardı şükür. Ama yine asansörde 13 kişi doldu. Engelli yoktu ama yaslı vardı en azından. Biçok da genç vardı. Amcanın teki beni aldırmak için gecleri indirdi. Ben de rahatsız oldum belki hastalıkları vardır vs ama çocuklar güzel güzel indi ama sorun kalanlar arasında bi adamla kadının amcaya o cocukları indirmesine verdiği tepkiydi. Ben de binmeyeyim siz binin dedim çocuklara. Suclu ben oldum. Benim hamileliğim oldu. Ya ayıp ya. İnsanlık kalmamış çocugu indirmeyi ben de istemem ama kadınla adam nasıl böyle bir tepki verirler. Ne tarz bi düşünceleri var. Hamilelere verilmiş bi hak nasıl beni ayakta bekletmeyi istersin bi de bunu tepkinle gösterirsin. Niye biliyor musunuz? Çıkmışım ya bu halde. Gezecekken geziyor 5 dk yeni asansörü mü beklemiyor diye düşünüyorlar. Bi de bunlar sözümona dıştan modern gözüken insanlar. İnadına topluma cıkıyoruz hamile arkadaslarımm. Bu ülkeyi biz düZeltemeyiz belki ama alışırlar belki. Kızımda yazık gerildi. Hiç olmadıgı kadar gerdi karnımı
kızlar merhaba, dün nst ye bağlandım. yalancı sancılarım var ama çok şükür korkacak birşey çıkmadı. benimle aynı dönemde olup sancıları başlayan var mı? dr 31-32. haftalarda başlaması normal dedi
canım çok güzel hayırla giy inşalah ama ben hala gecelik mi yoksa pijama şeklinde mi alacağıma karar veremedim .yakın arkadaşım doğum yaptı ve o gecelik almıştı rahat edemedi sezeryan olmuştu acaba pijama mı alsam bende
Bu ödemlere çare bulamadım ancak ayaklarımın altına yastık koyup uzatarak azaltabiliyorum..
Magnezyum kullanan var mı ne işe yarıyor?
Ben de karar veremeyenlerdenim.. En sonunda annem gidip bi gecelik bir de pijama takımı almış bana :) hangisiyle rahat edersen onu giyersin dedi. Sabahlıklıymış ikisi de, gecelik ve pijama yarım kollu sabahlıkları uzun kolluymuş. Ben henüz görmedim ama :)
Canim en son 30.haftada gitmistim o zaman nst ye girmedim bu ayin 22 sinde gidicem o zaman baglicak.bebis nsilmis kac kg olmus?kızlar merhaba, dün nst ye bağlandım. yalancı sancılarım var ama çok şükür korkacak birşey çıkmadı. benimle aynı dönemde olup sancıları başlayan var mı? dr 31-32. haftalarda başlaması normal dedi
Çok tşk ederim :)Magnezyum kas ağrıları,kramplar için kullanılıyor. Ödem için yeşil smoothie yapıyorum haftada 1. İstrsen tarif verebilirim.
Bu ödemlere çare bulamadım ancak ayaklarımın altına yastık koyup uzatarak azaltabiliyorum..
Magnezyum kullanan var mı ne işe yarıyor?
Benim rahim kemiğim çok ağrıyordu adım atarken,günde 3 kez kullanmamı söyledi bana 1 ay boyunca.. Azaldı şükür biraz demek kas içinmiş :)Ben bayadır magnezyum kullanıyorum. Doktorum bacaklarımdaki kramplardan sonra günde bir tane olarak başlatmıştı. Sonradan 27.haftamda sancılarım başladı, erken doğum riski sebebiyle hastanede yattığımda günde 2ye çıkardı. Halen daha günde 2 defa kullanıyorum. Kasları rahatlatıyor sanırım, yani ben böyle bi mantık yürüttüm :)
Çok tşk ederim :)
Tabi ki isterim tarifini :) Kas ağrılarım var ama bana başka bi hap vermişti ben ödem için oldugunu sandım magnezyumun
Tamam deniycem tşkler.1 kabuğu soyulmuş salatalık , 1 kabuğu soyulmuş ekşi yeşil elma , 1 kivi, 1 avuç ıspanak ve kıvamı nasıl istediğine göre su veya badem sütü ekle ve blenderdan geçir iyice. Haftada 2 kere yapabilirsin. Bundan fazla kullanma ama. Tabii ayakları kaldırıp dinlenmeye de devam.
Aynı dertten muzdaribim. O kadar duyarsız ki insanlar her toplu ulaşım aracıyla yaptığım tolculuk sonrası ağlıcak gibi oluyorum. Gencecik adamlar karnımın dibinde zerre rahatsızlık duymadan oturuyorlar, çoğu da gömmüşler kafalarnı telefonlarına oyun oynuyorlar. Artık evdeyim, pek çıktığım söylenemez ama biraz daha çekseydim bu durumu birinin ensesine şaplağı patlatcaktımKızlarr. Hepinizin beni anlayacagı bir durumla karsı karsıyayım. Eminönüne geldim ya. Gelirken yasadıklarım çok dramatik. Bi kere metroda iki kişi üç kişilik yer kaplayarak oturuyordu bi amca söyledi. Dedim kayar mısınız. Anca kayıp oturmama izin verdiler. Asansöre gittim. Yaslı engelli veya hamile olmayan yas ort 40 olan bi grup yüzüme baka baka cıktı. Biri de gelin ben iniyim demedi. Şahsen ben olsam derdim. Metrodan indim marmaraya bindim. Yer vardı şükür. Ama yine asansörde 13 kişi doldu. Engelli yoktu ama yaslı vardı en azından. Biçok da genç vardı. Amcanın teki beni aldırmak için gecleri indirdi. Ben de rahatsız oldum belki hastalıkları vardır vs ama çocuklar güzel güzel indi ama sorun kalanlar arasında bi adamla kadının amcaya o cocukları indirmesine verdiği tepkiydi. Ben de binmeyeyim siz binin dedim çocuklara. Suclu ben oldum. Benim hamileliğim oldu. Ya ayıp ya. İnsanlık kalmamış çocugu indirmeyi ben de istemem ama kadınla adam nasıl böyle bir tepki verirler. Ne tarz bi düşünceleri var. Hamilelere verilmiş bi hak nasıl beni ayakta bekletmeyi istersin bi de bunu tepkinle gösterirsin. Niye biliyor musunuz? Çıkmışım ya bu halde. Gezecekken geziyor 5 dk yeni asansörü mü beklemiyor diye düşünüyorlar. Bi de bunlar sözümona dıştan modern gözüken insanlar. İnadına topluma cıkıyoruz hamile arkadaslarımm. Bu ülkeyi biz düZeltemeyiz belki ama alışırlar belki. Kızımda yazık gerildi. Hiç olmadıgı kadar gerdi karnımı
isim mevzusu bizde de hala varYaa ben hala oğluma isim bulamadımfenalık geçircem.
Napıcaz yaaa. Hiçbir şeyi beğenemiyorumisim mevzusu bizde de hala var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?