- 1 Ağustos 2013
- 371
- 267
- 103
- 37
kizlar lansinoh kreme gogus icin ne zaman basliyoruzz ?
Evet bende merak ediyorum ne zaman baslama gerek tecrübeli anneler veya Dr larina soran varsa yardimci olsunkizlar lansinoh kreme gogus icin ne zaman basliyoruzz ?
tesekkurler :)36 hafta bittikten sonra başlarsan iyi olur.
Bana da doğuma 2 hafta kala başlarsan iyi olur demişlerdi.kizlar lansinoh kreme gogus icin ne zaman basliyoruzz ?
bende dün nst ye girdim cnm aynen benimde başladı yalancı sancılarım bol su içmemi 2.5 3 lt kadar söyledi birde magnezyum vermişti onu kullan iyi gelir rahim kasılmalarınada dedi birde ben şuna çok dikkat ettim ne zaman yürüyüşe çıksam mutlaka yolda kasılıyorum çok yormamak lazım sanırım artık kendimizikızlar merhaba, dün nst ye bağlandım. yalancı sancılarım var ama çok şükür korkacak birşey çıkmadı. benimle aynı dönemde olup sancıları başlayan var mı? dr 31-32. haftalarda başlaması normal dedi
Gunaydin kizlarrrrr... sinava gidiyorum pek calismadim ama yine de sans dileyinnn. Dualarinizi bekliyorum. Sinava giren herkese basarilar....
Çok kötü durumdayım cidden ayaklarimin altı bile terliyor fenalık geçiriyorum resmen. Bi oraya atıyorum kendimi bi başka tarafa. Nasıl geçecek eylül e kadar bu zamanCanım bende de aynı durum var.Sıcaklar çok rahatsız ediyor beni. Ödem oluyor bu aralar sıcak yüzünden. Eşim evde üşüyor ben üzerimde ne varsa atıyorum.
bu haftalarda normalmiş ama bende arada bir adet sancısı oluyor sadece.,senin sancın nasıldı cNım.kızlar merhaba, dün nst ye bağlandım. yalancı sancılarım var ama çok şükür korkacak birşey çıkmadı. benimle aynı dönemde olup sancıları başlayan var mı? dr 31-32. haftalarda başlaması normal dedi
Magnezyum iyi geliyormuş ödeme bana da bugün söyledi doktorum birde çok olmamak kaydıyla güneşlenin dedi .Çok tşk ederim :)
Tabi ki isterim tarifini :) Kas ağrılarım var ama bana başka bi hap vermişti ben ödem için oldugunu sandım magnezyumun
sunan canım,zaten kuyruk sokumu ağrısı çekiyorum canım çıktı. Sınıf hamam gibiydi yandım resmen hoca camı acıyor arkamdaki gıcık kapattırıyor. İçim çıkmış zaten sıcaktan. Ben gidicem öğleden sonraya girmezsem şimdi so ra kızarım kendime neden girmedin diye.Sınava gittim geldim o tahta sıralarda hiç rahat oturmadım. Sorular à bile konsantre olamadım erkenden çıktı m öğleden sonra kine girmicem bile hamilelik de zor oluyor muş aklım hiçbir şey almadi
Canim onunla bir alakası yok durumun tabiki normal ilerleyen bir gebelik söz konusu ise normal doğum en iyisidir ama bak arkadaş tuo bebek ile hamile kalmış tup bebek hem maddi hem de manevi açıdan fazlasıyla yipratici bir süreçtir ve normal doğumda gelisebilecek herhangi bir komplikasyona karşı sezeryan tercih edilir onun dışında bunu söyleyen doktor dahi normal bir gebeliği sezeryana yönlendirmek istemez inan banaBen de bunu anlamıyorum işte normal doğum olunca riske mi atıyoruz bebeği?
Arkadaşım sinir olduğun bazı noktalar olabilir ama huna neden bu kadar takıldığıni anlayamadım bir insan öncesinde defalarca düşük yapmış yada bebeğini kaybetmiş ya da çok kuvumseyerek söylediğini dusunuyurum ama 10 SENEDE hamile kalabilmisse bunun bir sebebi vardır elbetteki tartışmak değil amacım biraz empati kurmayı sağlamak tüp bebek dediğimiz şey öyle basit birsey değil ilaçlar iğneler maddi ve manevi inanılmaz zor bir süreç ya da benim gibi 9 ay boyunca yatağa bağlı sadece tuvalet izni olan hastalar var bırakın ama doktorlar birazcık pohpohlasinlar bizi de bi zahmet içiniz rahatlayacaksa söyle söyleyeyim kıymetli gebeliğin tiptaki asıl adı riskli gebeliktir. Sadece hastaya kıymetli demek kendini psikolojik açıdan iyi hissettirir. Yoksa kimse benim ki kıymetli ondan sezerhanla alinacak diye gerine gerine dolaşmiyor ortada. Zar zor hamile kalıp 9 ay boyunca yüreğim ağzımda folasmaktansa her yıl hamile kalabilen kolayca doğurabilenlerden olmayı tabiki tercih ederdim.Bence doktorlarin isine gelmiyor. Normal doguma risk gozuyle nasil bakar bir doktor ya. Cok sinir oluyorum bu mantiga borde su kiymetli gebelk olahi var. Tamam gebe kalmamiz cok uzun surmus cesitli engellerle karsilasmis surec cok uzucu olms olabilir ama rahme dustukten her gebelik her bebek kiymetlidir. Bu soylem cok sacma geliyor bana. Biri 10 yilda gebe kaldi digeri 10 ayda diye 10 ayda olanin bebegi can degil mi??
arkadaşım normal doğumun ne kadar güzel ve normal olduğunu biz de biliyoruz ama rica ediyorum sezeryanin risklerini içeren bir yazı ise ben görmek istemiyorum kendi adıma zaten o masaya yatmak ve sonucu yeterince zor sezeryan bi nevi annenin bebeğin bişey olmaması için kendini feda etmeye hazır olmasıdır yanlış anlaşılmasın risk taşıyan hamileler için bu böyle yoksa kimse istemez normal doğumda bebeğinin her haline şahit olmak varken uyutulup karnında kocaman bir kesikle uyanmayi özel hastanelerde ki bazı doktorların sırf para için sezeryana yonlendirdiklerini biliyoruz ama bu her doktor için geçerli değildir bu şekilde sert çıkışlar olması zaten gergin olan biz hamileler için doktorlara olan güveni sarsmaktan başka biseye yaramıyor rica ederim bunu da göz önünde bulundurunSezeryanın anne için ne kadar riskli olduğundan kimse bahsetmiyor nedense. Doktorlar normal doğumda sorun çıktığında neden sezeryan yapmadın diye yasal olarak dava edilebiliyor. Yani devlet sağolsun yasaları düzenleyemedi. Doktorlar da mesleklerinden olmamak için sezeryana yönlendiriyor gebeleri korkutarak.
En kısa zamanda szeryanın gerçek sebepleri ve sezeryan sebebi olmayan şeyleri anlatan bir yazı paylaşacağım. Bir de 36. haftadan sonra kolay doğum için yapılacakları yazacağım. Bekleyin anacığım
Canim onunla bir alakası yok durumun tabiki normal ilerleyen bir gebelik söz konusu ise normal doğum en iyisidir ama bak arkadaş tuo bebek ile hamile kalmış tup bebek hem maddi hem de manevi açıdan fazlasıyla yipratici bir süreçtir ve normal doğumda gelisebilecek herhangi bir komplikasyona karşı sezeryan tercih edilir onun dışında bunu söyleyen doktor dahi normal bir gebeliği sezeryana yönlendirmek istemez inan banaBen de bunu anlamıyorum işte normal doğum olunca riske mi atıyoruz bebeği?
Arkadaşım sinir olduğun bazı noktalar olabilir ama huna neden bu kadar takıldığıni anlayamadım bir insan öncesinde defalarca düşük yapmış yada bebeğini kaybetmiş ya da çok kuvumseyerek söylediğini dusunuyurum ama 10 SENEDE hamile kalabilmisse bunun bir sebebi vardır elbetteki tartışmak değil amacım biraz empati kurmayı sağlamak tüp bebek dediğimiz şey öyle basit birsey değil ilaçlar iğneler maddi ve manevi inanılmaz zor bir süreç ya da benim gibi 9 ay boyunca yatağa bağlı sadece tuvalet izni olan hastalar var bırakın ama doktorlar birazcık pohpohlasinlar bizi de bi zahmet içiniz rahatlayacaksa söyle söyleyeyim kıymetli gebeliğin tiptaki asıl adı riskli gebeliktir. Sadece hastaya kıymetli demek kendini psikolojik açıdan iyi hissettirir. Yoksa kimse benim ki kıymetli ondan sezerhanla alinacak diye gerine gerine dolaşmiyor ortada. Zar zor hamile kalıp 9 ay boyunca yüreğim ağzımda folasmaktansa her yıl hamile kalabilen kolayca doğurabilenlerden olmayı tabiki tercih ederdim.Bence doktorlarin isine gelmiyor. Normal doguma risk gozuyle nasil bakar bir doktor ya. Cok sinir oluyorum bu mantiga borde su kiymetli gebelk olahi var. Tamam gebe kalmamiz cok uzun surmus cesitli engellerle karsilasmis surec cok uzucu olms olabilir ama rahme dustukten her gebelik her bebek kiymetlidir. Bu soylem cok sacma geliyor bana. Biri 10 yilda gebe kaldi digeri 10 ayda diye 10 ayda olanin bebegi can degil mi??
arkadaşım normal doğumun ne kadar güzel ve normal olduğunu biz de biliyoruz ama rica ediyorum sezeryanin risklerini içeren bir yazı ise ben görmek istemiyorum kendi adıma zaten o masaya yatmak ve sonucu yeterince zor sezeryan bi nevi annenin bebeğin bişey olmaması için kendini feda etmeye hazır olmasıdır yanlış anlaşılmasın risk taşıyan hamileler için bu böyle yoksa kimse istemez normal doğumda bebeğinin her haline şahit olmak varken uyutulup karnında kocaman bir kesikle uyanmayi özel hastanelerde ki bazı doktorların sırf para için sezeryana yonlendirdiklerini biliyoruz ama bu her doktor için geçerli değildir bu şekilde sert çıkışlar olması zaten gergin olan biz hamileler için doktorlara olan güveni sarsmaktan başka biseye yaramıyor rica ederim bunu da göz önünde bulundurunSezeryanın anne için ne kadar riskli olduğundan kimse bahsetmiyor nedense. Doktorlar normal doğumda sorun çıktığında neden sezeryan yapmadın diye yasal olarak dava edilebiliyor. Yani devlet sağolsun yasaları düzenleyemedi. Doktorlar da mesleklerinden olmamak için sezeryana yönlendiriyor gebeleri korkutarak.
En kısa zamanda szeryanın gerçek sebepleri ve sezeryan sebebi olmayan şeyleri anlatan bir yazı paylaşacağım. Bir de 36. haftadan sonra kolay doğum için yapılacakları yazacağım. Bekleyin anacığım
Kızlar yok mu birisi. Çok huzursuzumKızlar selam ben iki gündür bebeğimin basını assada hissediyorum. Hatta eminim. Hıçkırıklarından da anlıyorum. 30. Haftanın içindeyim acaba normal mi doktora gitmeli miyim :/
Kızlar yok mu birisi. Çok huzursuzum
Canım bulunduğum şehir küçük bir yer ve bir özel hastanede 3 tane doktor var birine gitmedim sadece bu defa da onu deneyeceğim ona gore karar verecegim doktorun kolayina geliyor herhalde inşallah sağlıkla dogsun yavrularimizCanım benim de tüp bebek ama doktor bana hiç öyle birşey demedi.. Bebek anne karnına düştükten sonra her bebek gibi gelişiyor, tüp bebek oldu diye riskli mi oluyor yani ? Çok saçma geldi bana..
Aşılama ile yıllar sonra gebe kalanlar da var onlar normal doğum yapabiliyor da tüp bebek olanlar neden yapamasın ?
Sadece transfer işlemi yapılıyor gerisi normal bir gebelik..
Başka doktorla görüştün mü peki ?
Bana sadece epidural i sordular ben hayır dedim, haftaya kontrolüm var bakalım ne diyecek..
Allah kolay doğumlar nasip etsin herkese dua ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?