2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Anladım canım senin durumun da farklı belki de ben hiç karşılaşmadım bile bile sezeryan yanlısı doktorlarla ben zaten riskli gebelik uzmanına gidiyorum bu nedenle bana ilk hamileligimde sormadım bile direkt sezeryandi ama kaybettiğim bebegimde büyüktü biraz 5 aylık ben ölü bebek doğuramam dedim onda da tüm israrlarima rağmen sezeryana almadı senin durumun için üzüldüm inşallah vefalı ellere teslim oluruz
Aşşası sert zaten hareketleri de azaldı offf
Cnm o değişebiliyor sirti karnına dayalı ise hissetmesin fazla ama bana doktorum öğlene kadar bir hareket ogleden aksama kadar bir hareket yeterlidir demişti ama için rahat değilse bi görün
Canim maddi zaten insanın gözünde olmuyor Onu öylesine belirttim bir sürü arkadaşım var benim imtihanlarim biraz daha farklıydı ama hepsi zor işte evlatla sinanmak çok zor
Bebisimin kafasi asagi donmus.toplamda 4 kilo almisim.doktorum bu fit vucutla senden normal dogum bekliyorum dedi. Cok mutlu oldum bunu duyduguma.insallah doktorum sezaryen yanlisi degildir diye dusunuyodum rahatladim biraz
maşallah sana bir avazda doğurursun insallah

Oyle mi ya. Çok tesekkür ederim. Çok panik oluyorum. Hareketleri de azaldı biraz. Pozisyonu değiştiği için sanırım :/ insallah oyledir.

Benimde bebegimin kafası aşağıda canm bu haftalarda normalide bu zaten panik yapmaya gerek yok eğer donmese daha çok baskı yapardı bize ben dönünce rahatladm yalnız ayakları soluma geliyor sola yatıp uyumakta sıkıntı çekiyorum

Amin cumlemiz insallah

Allah yardımcımız olsun cnm. elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum bende.

Merhaba Eylül anneleri inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız ben aslında Kasım annesiyim buraya yazma sebebim biz kızımız olacagını sanıyorduk (17+3 te öyle demişti dr) Ama 20. Haftada ögrendik ki oğlumuz olacakmış bende bir hevesle bebek şekeri malzemeleri alıp yaptım ama eMerhaba Eylül anneleri inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız ben aslında Kasım annesiyim buraya yazma sebebim biz kızımız olacagını sanıyorduk (17+3 te öyle demişti dr) Ama 20. Haftada ögrendik ki oğlumuz olacakmış bende bir hevesle bebek şekeri malzemeleri alıp yaptım ama elimde patladı eşim de birde erkek için

Eklentiler

• DSC_0247.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 116
  • DSC_0245.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 111
Kızlar bu arada dr iş göremez raporu verdi dün itibariyle. peki doğuma kadar sigortam yatmayacak mı benim? doğum iznine çıkınca nasıl oluyor? katti biliyordu bu işleri ? @kattina

Msj karışık gitmiş kusura bakmayın merhaba Eylül anneleri inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız ben aslında Kasım annesiyim buraya yazma sebebim biz kızımız olacagını sanıyorduk (17+3 te öyle demişti dr) Ama 20. Haftada ögrendik ki oğlumuz olacakmış bende bir hevesle bebek şekeri malzemeleri alıp yaptım ama elimde patladı eşim de birde erkek için almam diyor tek çarem bunları satmak almak isteyen olursa maliyet fiyatına satıyorum 130 tl. 50 tanesi lavantalı buzdolabı süsü ve 50 tanesi arkadan açılmalı şeker toplam 100 adet almak isteyen arkadaşlar özelden yazarsa sevinirim :) (kütük üzerinde yatan lavantalı buzdolabı süsü)

Eklentiler

• DSC_0247.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 111
  • DSC_0245.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 109

Desteğin için çok sağol o da öyle dedi zaten ama ben bi kıl kaptm bi kere bundan sonra gözüm üzerinde dünde sevdiğim bi restorantta yer ayirttirmis ordan başka biyere geçtik hatalı olunca yapıyor böyle şeyleri affettirme turu vardı yani gece

Selam kızlar 1 haftadır giremiyordum nasılsınız bebişleriniz nasıl? Bende nefes darlığı başladı, kızım artık kaburgalarıma kadar Büyüdü herhalde kaburgalarım batmaya başladı :) , artık 7/24 bitmek tükenmek bilmeyen hi Reflüm var bir de sabahları 5de 6da uyanıyorum artık kızım karnımın bitarafına toplanmış oluyor hiçbirşekilde yatamıyorum.
Bu arada bu hafta Kızımın bebek şekeri malzemelerini de aldım ve bitirdim nasıl olmuş sizce :)

Eklentiler

• image.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 113
Kızlar selam ben iki gündür bebeğimin basını assada hissediyorum. Hatta eminim. Hıçkırıklarından da anlıyorum. 30. Haftanın içindeyim acaba normal mi doktora gitmeli miyim :/
Bugun gittim doktora.ben hissetmemistim ama bebegimin basi asagidaymis karnimin bittigi yerde nerdeyse kasiklarimda yani.doktor normal dedi.ama daha yukarilara cikacakmis 36. Haftaya kadar.goguslerimi isaret etti yani buraya kadar cikacak 36 dan sonra tekrar asagiya inmeye baslayacak dedi.

Kızlar ben de bitirdim tatili, bugun donuyoruz ve artık tamamen oglusumun hazirliklarina konsantre Olacagim.
Bu arada oglum hala ters, inşallah doner de normal dogum yaparım
Gecelik konusu konusulmus, ben 1 gecelik sabahlık takımı 1 de pijama takımı aldım.
Birsey soracagim, bebe sampuani ve deterjani olarak ne aldiniz? Bir turlu karar veremedim ben?

Kızlar selam ben iki gündür bebeğimin basını assada hissediyorum. Hatta eminim. Hıçkırıklarından da anlıyorum. 30. Haftanın içindeyim acaba normal mi doktora gitmeli miyim :/
Bugun gittim doktora.ben hissetmemistim ama bebegimin basi asagidaymis karnimin bittigi yerde nerdeyse kasiklarimda yani.doktor normal dedi.ama daha yukarilara cikacakmis 36. Haftaya kadar.goguslerimi isaret etti yani buraya kadar cikacak 36 dan sonra tekrar asagiya inmeye baslayacak dedi

Sel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…