ölçüm yapmıyor musun? ben diyetimi yapıyorum ölçümlerde de gayet iyi gidiyor şekerin çok mu yüksek bilmiyorum ama diyetini ihmal etme arkadaşım çoğu gitti azı kaldı zaten bebeklerimiz için dişimizi sıkacağız. annem bana aç yaşıyorsun deyip deyip üzülüyor ama buna şükür diyorum.gebelik şekeri çıkan arkadaşlar ne durumdasınız diyete uyabiliyor musunuz ben ana yemeklerde diyete çok dikkat edemiyorum15 temmuzda tekrar tokluk şekerime bakılacak korkuyorum düşmediyse diye
Canım kıyafetin modeline gorede değişir beden isi.bence 3 6 ay alınabilir suan ama 6 9 için bekleyebilirsin.bebeklerimiz minn ak mi yoksa toplu mu oda önemli.Kizlarr kimse yazmadi(((giysi hakkinda mesajima yanitt(((...bebislerin giysilerini kacinci aya kadar alisveris yaptiniZ??6 9 aya kadari yoksa 1yasa kadarmi??ben simdi 3 6almaya baslamaliyim ve 6-9
Cnm rapor muhasebeye verilecek onlar işleme alacak işveren prim yatırmayacak muaf oluyor ama sen sgk dan faydalanabiliyorsun doğum iznin bitince toplu para alacaksın yani çalışmadığın sürenin maaşlarını devlet sana toplu yatıracak..Kızlar bu arada dr iş göremez raporu verdi dün itibariyle. peki doğuma kadar sigortam yatmayacak mı benim? doğum iznine çıkınca nasıl oluyor? katti biliyordu bu işleri ?Larimar
Ben 9 12 ye kadar yaptim :) dayanamadim napimmm :) ama 3-6 ya kadar normalde yeterli bence.ben alisverisi ogrendigimden beri yaya yaya yaptığım icin bol bol alma firsati buldumKizlarr kimse yazmadi(((giysi hakkinda mesajima yanitt(((...bebislerin giysilerini kacinci aya kadar alisveris yaptiniZ??6 9 aya kadari yoksa 1yasa kadarmi??ben simdi 3 6almaya baslamaliyim ve 6-9
Sikma canini zamaninda gelecek bebeklerimiz insallah.hele erkekler 40 haftayi doldurma ihtimalleri cok yuksekmis.sonra burda doguralim artik diye aglamayalimÇok tesekkür ederim gerçekten rahatladım. Benim de tam kasıklarımda hissediyorum. İnsallah dediği gibidir doktorların. Ah su korkular...
ben başladım bugünSikma canini zamaninda gelecek bebeklerimiz insallah.hele erkekler 40 haftayi doldurma ihtimalleri cok yuksekmis.sonra burda doguralim artik diye aglamayalim
Cnm ben 1 yaşa kadar yani 9 12 aya kadar yaza ve kışa gelen zamanlara gore aldım baya bişey ama çok abartmamak lazım hem hediye cok geliyor hemde bebek minyon olabilir veya yapılı olabilir o yüzden 0 3 3 6 ay 6 7 tkm olsun kalanını 3 er tkm al eksik olursa zamanla tamamlarsın bence..Kizlarr kimse yazmadi(((giysi hakkinda mesajima yanitt(((...bebislerin giysilerini kacinci aya kadar alisveris yaptiniZ??6 9 aya kadari yoksa 1yasa kadarmi??ben simdi 3 6almaya baslamaliyim ve 6-9
Yazan olmuştur mutlaka ama benimde bebeğimin başı asagida. Pazartesi günü ultrasonda öyle göründü Bi sorun olsaydı doktor söylerdi zaten içini ferah tut. Artık doğuma hazırlık oluyor yavaş yavaşKızlar yok mu birisi. Çok huzursuzum
Çanakkale yı o kadar ozledim ki bu sene de gidemedik. Çok sanslisiniz keyifli vakitler:)
Cnm hiç korkma hepimiz benzer durumdayızÇok tesekkür ederim gerçekten rahatladım. Benim de tam kasıklarımda hissediyorum. İnsallah dediği gibidir doktorların. Ah su korkular...
Benimki de oyle inanilmaz tekmeliyo dunden beriben başladım bugündünden beri ne yatmaya yatırıyo ne oturmaya oturtuyo. şekilden şekile giriyorum mübarek bi tekmeliyoki taklamı atıyo napıyo anlamadım gitti
Yok neyazıkkiAntalyadayim, bunaliyorum,calismiyorumda artik, evde canim sikiliyor. Antalyada bildiğin hamile yogasi olan bi yer var mi
Çok güzeller canım, sağlıklı Günler'de kullanmayı nasip eder inş Allah. Bu arada odanız baya bi genişmiş maaşallahmobilyalarımız geldiiraf ve oyuncak sandığı kaldı. şuan kokuyor o Yüzden yerleştirmiyorum eşyaları ve çok sabırsızım herzamanki gibi
Canım ben kullanmadım ama burda bi arkadaş renklileri ilk yıkamada soldurdu Demişti. Kimdi hatırlamıyorum ama kendisi görürse daha iyi anlatır. Ben dalan roxy aldım, bayramdan sonra yıkayacağım inş.Kizlar bebek kiyafetlerinin yikanmasi icin onerdiginiz bir marka varmi bugun e bebekte bayb me sivi deterjanini gordum kullanan alan varmi aranizda
çok güzel güle güle kullan sağlıkla mutlulukla huzurla insallahmobilyalarımız geldiiraf ve oyuncak sandığı kaldı. şuan kokuyor o Yüzden yerleştirmiyorum eşyaları ve çok sabırsızım herzamanki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?