2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
gebelik şekeri çıkan arkadaşlar ne durumdasınız diyete uyabiliyor musunuz ben ana yemeklerde diyete çok dikkat edemiyorum 15 temmuzda tekrar tokluk şekerime bakılacak korkuyorum düşmediyse diye
ölçüm yapmıyor musun? ben diyetimi yapıyorum ölçümlerde de gayet iyi gidiyor şekerin çok mu yüksek bilmiyorum ama diyetini ihmal etme arkadaşım çoğu gitti azı kaldı zaten bebeklerimiz için dişimizi sıkacağız. annem bana aç yaşıyorsun deyip deyip üzülüyor ama buna şükür diyorum.

Kizlarr kimse yazmadi(((giysi hakkinda mesajima yanitt(((...bebislerin giysilerini kacinci aya kadar alisveris yaptiniZ??6 9 aya kadari yoksa 1yasa kadarmi??ben simdi 3 6almaya baslamaliyim ve 6-9

Kizlarr kimse yazmadi(((giysi hakkinda mesajima yanitt(((...bebislerin giysilerini kacinci aya kadar alisveris yaptiniZ??6 9 aya kadari yoksa 1yasa kadarmi??ben simdi 3 6almaya baslamaliyim ve 6-9
Canım kıyafetin modeline gorede değişir beden isi.bence 3 6 ay alınabilir suan ama 6 9 için bekleyebilirsin.bebeklerimiz minn ak mi yoksa toplu mu oda önemli.

Kızlar bu arada dr iş göremez raporu verdi dün itibariyle. peki doğuma kadar sigortam yatmayacak mı benim? doğum iznine çıkınca nasıl oluyor? katti biliyordu bu işleri ? Larimar
Cnm rapor muhasebeye verilecek onlar işleme alacak işveren prim yatırmayacak muaf oluyor ama sen sgk dan faydalanabiliyorsun doğum iznin bitince toplu para alacaksın yani çalışmadığın sürenin maaşlarını devlet sana toplu yatıracak..

Ben 9 12 ye kadar yaptim :) dayanamadim napimmm :) ama 3-6 ya kadar normalde yeterli bence.ben alisverisi ogrendigimden beri yaya yaya yaptığım icin bol bol alma firsati buldum

Kizlar bayadir ilgilenemedim grupla ara ara girip bakiyorum ama :) geçtiğimiz hafta yillik izin aldim onumuzdeki haftada rapor sonrada 13unde calisabilir raporu alcam.esim 26sinda gidio vana.dogumun son zamanlarina kadar yanımda olmayacakk.annem gelcek.dogumdan sonrada ufak ufak toplanip yeni ewime gidicem vana :) cok uzun işlerim var ama sirayla hepsi olcak nasipsr..bu arada hamilelik masallah cok iyi gidio 32. Haftama girdim.sislik vs yok.oglum çok hareketli kontrolu iple cekiyorum :)

Sikma canini zamaninda gelecek bebeklerimiz insallah.hele erkekler 40 haftayi doldurma ihtimalleri cok yuksekmis.sonra burda doguralim artik diye aglamayalim
ben başladım bugün dünden beri ne yatmaya yatırıyo ne oturmaya oturtuyo. şekilden şekile giriyorum mübarek bi tekmeliyoki taklamı atıyo napıyo anlamadım gitti

Cnm ben 1 yaşa kadar yani 9 12 aya kadar yaza ve kışa gelen zamanlara gore aldım baya bişey ama çok abartmamak lazım hem hediye cok geliyor hemde bebek minyon olabilir veya yapılı olabilir o yüzden 0 3 3 6 ay 6 7 tkm olsun kalanını 3 er tkm al eksik olursa zamanla tamamlarsın bence..

Kızlar yok mu birisi. Çok huzursuzum
Yazan olmuştur mutlaka ama benimde bebeğimin başı asagida. Pazartesi günü ultrasonda öyle göründü Bi sorun olsaydı doktor söylerdi zaten içini ferah tut. Artık doğuma hazırlık oluyor yavaş yavaş

Çanakkale yı o kadar ozledim ki bu sene de gidemedik. Çok sanslisiniz keyifli vakitler:)

Biz de çkaleyi çok seviyoruz.. Özellikle bozcaada ve assosu bursadan aklımıza estikçe üşenmiyoruz kaçıyoruz.. İnş seneye yazın bebişlerimizle geliriz tatlım

Çok tesekkür ederim gerçekten rahatladım. Benim de tam kasıklarımda hissediyorum. İnsallah dediği gibidir doktorların. Ah su korkular...
Cnm hiç korkma hepimiz benzer durumdayız bnm oğluşum da dönmüş ki dönmesi çok iyi, normal doğum ihtimali yükseliyor ve ben de tekmeleri artık resmen kasığımda hissediyorum, doktorum da normal dedi sen de rahatla lütfen

Kizlar bebek kiyafetlerinin yikanmasi icin onerdiginiz bir marka varmi bugun e bebekte bayb me sivi deterjanini gordum kullanan alan varmi aranizda

mobilyalarımız geldii raf ve oyuncak sandığı kaldı. şuan kokuyor o Yüzden yerleştirmiyorum eşyaları ve çok sabırsızım herzamanki gibi
Çok güzeller canım, sağlıklı Günler'de kullanmayı nasip eder inş Allah. Bu arada odanız baya bi genişmiş maaşallah

Bu arada hangi marka ve ne Kadar'a aldınız canım? Ben buna benzer bi modeli belis mobilyada görmüştüm.

Kizlar bebek kiyafetlerinin yikanmasi icin onerdiginiz bir marka varmi bugun e bebekte bayb me sivi deterjanini gordum kullanan alan varmi aranizda
Canım ben kullanmadım ama burda bi arkadaş renklileri ilk yıkamada soldurdu Demişti. Kimdi hatırlamıyorum ama kendisi görürse daha iyi anlatır. Ben dalan roxy aldım, bayramdan sonra yıkayacağım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…