2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bana deniz yasak canm ilk gebeliğim bu yüzden kurtajla sonuçlandı enfeksiyon kapıyorm ama hamilelik bi bitsin o zaman sudan çıkmıcam benim yerimede suya gir o zaman ksr falan olmaz :)

Dun denize girdim, hemen cikmak zorunda hissettim kendimi...cunku kulac attikca insanin karni geriliyor haliyle. Bu beni tedirgin etti. Ama,hamile turistleri goruyorum hic korkmadan giriyorlar. 30.haftadan sonra sence sikinti olur mu girmek

Kizlar ben demin aldiklarimi listeledimde 0-3 ay icin tek alt 4 tane 62 beden,3lu takim 2 tane,hastane cikis10lu1tane,8li takim 1tane,5li takim1 tane,4lu takim1tane,citcitli badi 0-1ay 5li paket1tane ve 0-3ay 5li 1tane,3lu takim 2tane,2li takim 2tane yetermi sizce citcitli kac tane alayim sizce 10lamayi dusunuuorum citcitliyi.giysi olarak yetermi sizce bu aldiklarim hepsi 0-3ay kizlar bide 3-6yi6-9u tamamlamaliyim insallah

Dun denize girdim, hemen cikmak zorunda hissettim kendimi...cunku kulac attikca insanin karni geriliyor haliyle. Bu beni tedirgin etti. Ama,hamile turistleri goruyorum hic korkmadan giriyorlar. 30.haftadan sonra sence sikinti olur mu girmek
Ben 32.haftadayım, doktorum sorun olmaz dedi. Bir sorun yasamadım, bodrumun suyu coook soguk olmasina ragmen bayagi yuzdum.

Tam net bi bilgim yok bu yapı meselesi benim bünyem enfeksiyna cok duyarlı maşallah :) kimi insan ne yaparsa yapsn bişey olmuyor hatta doktorlar normaldede aktifseniz bol bol yüzün diyor benimki kesinlikle girmiceksin diyor yani bunu en iyi doktorun bilir.ama sen yinede kendini fazla zorlama derim

Kızlar çatlaklar krem konusu falan geçmişti sanırım belki gormussunuzdur ama ebebekte palmers %40 indirime girmiş ben mustela ve yağ karısımi yaptırmistim onları kullanıyorum ama önceki aylarda evde vardı palmers surmustum çok güzel nemlendiriyor

Antalya 'nin sicagindanmidir nedir ozellikle aksama dogru vücudumda yanma basliyor,sikinti oluyor,ayaklarimi soguk sudan cikartamaz oldum. Az önce yürüyüş yaptim ilk kez ayaklarimin sistigini gördüm resmen odem topladi, mide bulantilarina yeniden hosgeldin dedi midem,bir arkadas bebek dönüyor olabilir demisti ondanmis, durduk yere aglamalar artti...bu kadar olumsuzluk bi bende mi? Ahh nerde o ikinci trimester kurban olayim onun rahatligina...ilk uc ay da ben bu cocugu doguramicam,istemiyorum diyordum...insan psikolojisi ne kadar tuhaf yaa

Bnm doktorum hamileliğimin başından beri yüzmeyi öneriyor.. İlk zmnlar kışa bahara denk geldiği için gerçekten güvenilir bir havuz demişti, ama her zaman deniz tercihimdir diyor.. Ben de fırsat buldukça yüzüyorum ama tabiki de enfeksiyon açısından yoğun kirliliğin olduğu sularda yüzmemek gerek karın kasılma durumuna gelince o normal sanırım bana da oluyor o yüzden kulaçtan çok kurbağalama yüzüorum ben, hamilelikte dha rahat geldi

Ay mide bulantısı ondan mı oluyomuş yaaa benimde bu günlerde bulanıyo ben de merak ediyodum ağlamayi hiç sorma zaten herseye acik cesmelerim bide esimle 7/24 dipdibe adamcağızda illallah diyecek diye saklıyorum cogu zaman gözyaşlarımı

ay tabiki cnm mesela dikkat et sırtı karnına dayanmışsa iç taraftan hissediyorsun vuruşları.
Evet o oluyor. Allaha şükür su saatlerde biraz daha iyi hissediyorum ama kafası asada ondam eminim. Doktoru aradım normal dedi baya rahatladım...

İnsalllah canım çok tesekkür ederim içim rahatlıyor..

Tecrübesizlik işte. Öyle korktum ki anlatamam. Eşime diyorum erken doğacak niye döndü. Kendi kendime ağlıyorum. Aptallık.. Vaktinde gelsinler insallah çok tesekkürler.

Sendemi antalyadasın yalnız değilmişim çok sıcak bunalıyorum ben Konyaaltındayım ara ara giriyorum denize güzel oluyor benimde ayaklarımda ve ellerimde şişlik var baya ne yapsam kar etmedi ne yazıkki

Çok tesekkür ederim gerçekten rahatladım. Benim de tam kasıklarımda hissediyorum. İnsallah dediği gibidir doktorların. Ah su korkular...

Teşekkür ediyorum
Aynen ya sorma,esim benden sikilmasin diye bazen banyoda suyu acip agliyorum,sorduğunda iyiyim diyorum,bazen agliyorum o da üzülüyor, neyse son 8 hafta falan sikcaz disimizi,ama her aksam yuruyuse cikartiyorum,en azından sahilde ayaklarim kuma degsin elektrigi bosaltayim diyorum,resmen gun sayiyorum ben yaa gecsin artik diye

Sendemi antalyadasın yalnız değilmişim çok sıcak bunalıyorum ben Konyaaltındayım ara ara giriyorum denize güzel oluyor benimde ayaklarımda ve ellerimde şişlik var baya ne yapsam kar etmedi ne yazıkki
Antalyadayim, bunaliyorum,calismiyorumda artik, evde canim sikiliyor. Antalyada bildiğin hamile yogasi olan bi yer var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…