Bebek donerken yani dogum pozisyonu alirken bulanti olurmus annem ole demisti belki ondandirBenim gibi mide bulantısı yaşayan var mı
Bana deniz yasak canm ilk gebeliğim bu yüzden kurtajla sonuçlandı enfeksiyon kapıyorm ama hamilelik bi bitsin o zaman sudan çıkmıcambenim yerimede suya gir o zaman ksr falan olmaz :)
Bebek donerken yani dogum pozisyonu alirken bulanti olurmus annem ole demisti belki ondandir
Ben 32.haftadayım, doktorum sorun olmaz dedi. Bir sorun yasamadım, bodrumun suyu coook soguk olmasina ragmen bayagi yuzdum.Dun denize girdim, hemen cikmak zorunda hissettim kendimi...cunku kulac attikca insanin karni geriliyor haliyle. Bu beni tedirgin etti. Ama,hamile turistleri goruyorum hic korkmadan giriyorlar. 30.haftadan sonra sence sikinti olur mu girmek
Dun denize girdim, hemen cikmak zorunda hissettim kendimi...cunku kulac attikca insanin karni geriliyor haliyle. Bu beni tedirgin etti. Ama,hamile turistleri goruyorum hic korkmadan giriyorlar. 30.haftadan sonra sence sikinti olur mu girmek
Assostan selam arkadaşlar,
Sbh birden esti eşimle assosa geldik :) efe bey denizi çok sevicek sanırım, tepik show yapıyo biZe
Herkese ii haftasonları..
Ben de antalyada girmistim,karnin gerilmiyor mu senin de?Ben 32.haftadayım, doktorum sorun olmaz dedi. Bir sorun yasamadım, bodrumun suyu coook soguk olmasina ragmen bayagi yuzdum.
Hayır gerilme olmadı ama bel ağrım arttı,bu haftalarda olurmus bel ağrısı, ondan mı yoksa yuzmeden dolayı mı bilmiyorum acikcası.Ben de antalyada girmistim,karnin gerilmiyor mu senin de?
Dun denize girdim, hemen cikmak zorunda hissettim kendimi...cunku kulac attikca insanin karni geriliyor haliyle. Bu beni tedirgin etti. Ama,hamile turistleri goruyorum hic korkmadan giriyorlar. 30.haftadan sonra sence sikinti olur mu girmek
Ay mide bulantısı ondan mı oluyomuş yaaa benimde bu günlerde bulanıyo ben de merak ediyodum ağlamayi hiç sorma zaten herseye acik cesmelerim bide esimle 7/24 dipdibe adamcağızda illallah diyecek diye saklıyorum cogu zaman gözyaşlarımıAntalya 'nin sicagindanmidir nedir ozellikle aksama dogru vücudumda yanma basliyor,sikinti oluyor,ayaklarimi soguk sudan cikartamaz oldum. Az önce yürüyüş yaptim ilk kez ayaklarimin sistigini gördüm resmen odem topladi, mide bulantilarina yeniden hosgeldin dedi midem,bir arkadas bebek dönüyor olabilir demisti ondanmis, durduk yere aglamalar artti...bu kadar olumsuzluk bi bende mi? Ahh nerde o ikinci trimester kurban olayim onun rahatligina...ilk uc ay da ben bu cocugu doguramicam,istemiyorum diyordum...insan psikolojisi ne kadar tuhaf yaa
Evet o oluyor. Allaha şükür su saatlerde biraz daha iyi hissediyorum ama kafası asada ondam eminim. Doktoru aradım normal dedi baya rahatladım...ay tabiki cnm mesela dikkat et sırtı karnına dayanmışsa iç taraftan hissediyorsun vuruşları.
İnsalllah canım çok tesekkür ederim içim rahatlıyor..Telaşlanma canım. Benim perşembe günü kontrolüm vardı, oğlumun kafası aşağıdaydı :) ben de hıçkırıklarından kafasının nerde olduğunu anlıyorum ve salı yada çarşamba günü dönmüştü. Arada baskı hissediyorum özellikle ayaktayken yada yatakten kalkarken falan. Doktorum bi sıkıntı olmadığını söyledi, artık yavaş yavaş doğum pozisyonlarını almaya başlayacaklarmış :)
Tecrübesizlik işte. Öyle korktum ki anlatamam. Eşime diyorum erken doğacak niye döndü. Kendi kendime ağlıyorum. Aptallık.. Vaktinde gelsinler insallah çok tesekkürler.Benimde bebegimin kafası aşağıda canm bu haftalarda normalide bu zaten panik yapmaya gerek yok eğer donmese daha çok baskı yapardı bize ben dönünce rahatladm yalnız ayakları soluma geliyor sola yatıp uyumakta sıkıntı çekiyorum
Sendemi antalyadasın yalnız değilmişim çok sıcak bunalıyorum ben Konyaaltındayım ara ara giriyorum denize güzel oluyor benimde ayaklarımda ve ellerimde şişlik var baya ne yapsam kar etmedi ne yazıkkiAntalya 'nin sicagindanmidir nedir ozellikle aksama dogru vücudumda yanma basliyor,sikinti oluyor,ayaklarimi soguk sudan cikartamaz oldum. Az önce yürüyüş yaptim ilk kez ayaklarimin sistigini gördüm resmen odem topladi, mide bulantilarina yeniden hosgeldin dedi midem,bir arkadas bebek dönüyor olabilir demisti ondanmis, durduk yere aglamalar artti...bu kadar olumsuzluk bi bende mi? Ahh nerde o ikinci trimester kurban olayim onun rahatligina...ilk uc ay da ben bu cocugu doguramicam,istemiyorum diyordum...insan psikolojisi ne kadar tuhaf yaa
Çok tesekkür ederim gerçekten rahatladım. Benim de tam kasıklarımda hissediyorum. İnsallah dediği gibidir doktorların. Ah su korkular...Bugun gittim doktora.ben hissetmemistim ama bebegimin basi asagidaymis karnimin bittigi yerde nerdeyse kasiklarimda yani.doktor normal dedi.ama daha yukarilara cikacakmis 36. Haftaya kadar.goguslerimi isaret etti yani buraya kadar cikacak 36 dan sonra tekrar asagiya inmeye baslayacak dedi.
Teşekkür ediyorumBnm doktorum hamileliğimin başından beri yüzmeyi öneriyor.. İlk zmnlar kışa bahara denk geldiği için gerçekten güvenilir bir havuz demişti, ama her zaman deniz tercihimdir diyor.. Ben de fırsat buldukça yüzüyorum ama tabiki de enfeksiyon açısından yoğun kirliliğin olduğu sularda yüzmemek gerekkarın kasılma durumuna gelince o normal sanırım bana da oluyor o yüzden kulaçtan çok kurbağalama yüzüorum ben, hamilelikte dha rahat geldi
Aynen ya sorma,esim benden sikilmasin diye bazen banyoda suyu acip agliyorum,sorduğunda iyiyim diyorum,bazen agliyorum o da üzülüyor, neyse son 8 hafta falan sikcaz disimizi,ama her aksam yuruyuse cikartiyorum,en azından sahilde ayaklarim kuma degsin elektrigi bosaltayim diyorum,resmen gun sayiyorum ben yaa gecsin artik diyeAy mide bulantısı ondan mı oluyomuş yaaa benimde bu günlerde bulanıyo ben de merak ediyodum ağlamayi hiç sorma zaten herseye acik cesmelerim bide esimle 7/24 dipdibe adamcağızda illallah diyecek diye saklıyorum cogu zaman gözyaşlarımı
Antalyadayim, bunaliyorum,calismiyorumda artik, evde canim sikiliyor. Antalyada bildiğin hamile yogasi olan bi yer var miSendemi antalyadasın yalnız değilmişim çok sıcak bunalıyorum ben Konyaaltındayım ara ara giriyorum denize güzel oluyor benimde ayaklarımda ve ellerimde şişlik var baya ne yapsam kar etmedi ne yazıkki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?