2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Hastaneye geldik ağrı kesici serum taktilar bugün resmen ölcem sandım. Bobregim de kum var can cekisiyorum resmen

Canım hamiş arkadasım. İşte benim demek istediğim de bu. Bu ülkede bunları yasıyoruz. Kendi insanımızdan. Ama orda elin insanı dedikleri kendi insanından daha çok sana sahip çıkıyor. Çok üzüldüm bugun. Annem boşuna üzülüyorsun diyor ama son tepki çileden cıkardı. O teyze hiç mi anne teyze olmadı o adam hiç mi baba amca olmadı yazık diyorummm. Ama cicişlerimizi aldık çok da mutluyum bi taraftan :) hepinizi öptümm

Çok tesekkür ederim. Öyle dedi arkadaşlar da. İçim rahatladı... :)

canim masallah kg. ve boyu cok iyiymis guzel haberler ile donmene cok sevindim...
benim kizim da 1750 kg. 40cm. olmus sadece amnion sivim yine biraz fazla cikti sekerli seylerden hamur isinden uzak duracakmisim onun disinda bir sikinti yok cok sukur...sonraki randevum ayin 20 sinde canim...

Çok tesekkür ederim canım. Ne bilim endişelendim. Allah razı olsun. Siz içimi rahatlattınız. İnsallah öyledir... :)

Maşallah kızına canım.çok sevindim iyi haberlerle dönmüşsün.

mynmar @nil-07- kızlar güneşten nasıl korunuyorsunuz ben doktora sordum krem önermiyorum doğal yollarla korun dedi ama neyden bahsettiği hakkında en ufak bilgim yok

mynmar @nil-07- kızlar güneşten nasıl korunuyorsunuz ben doktora sordum krem önermiyorum doğal yollarla korun dedi ama neyden bahsettiği hakkında en ufak bilgim yok

Nivea 50 faktor aldim,2 aydir antalya sicaginda (yuzume daha fazla)olmakla birlikte uyguluyorum, ne bir cilerme oldu,ne leke, cok memnunum. Bu krem sararmis bozuk diye eczaneye goturdum meger faktor derecesi arttikca,beyazlik orani sariya donuyormus.

Ya kızlar siz nasıl uyuyorsunuz bana biraz öneride bulunurmusunuz sürekli sol tarafıma yatmaktan sol yanım uyusuyo sag tarafıma yatamıyorum yüzüstü yatmaya alıskındım eskiden simdi oyle de yatamıyorum

Ben avene lait mineral 50 + güneş kremi kullanıyorum anti alerjik kimyasal mad olmayan onu sürüyorum yüzüme hergün sabah dışarda çıksamda çıkmasamda malum antalya balkona çıksan bile yanabilirsin doğal yollarla korun demek güneşe çıkma demekki oda müökün değil rüzgardan yansımadan ve hatta bilgisayarın ışığından bile yanabilirsin ben kremden memnunum tavsiye ederim

Canim seninkinede masallahh.. Benimde ac olcumu fazla ciktii ayni sekilde sekerdenn uzak duracaksin iri bebek olacakk vs..ve iri olmasini istemiyorum normal dogum istiyorum .. yinede hakkimizda hayirlisi canim.. benimde 25inde randuvum

Kizlar ne zormus aileden ayri baska memlekette olmak ya simdi ben bi 6 ay kadar kendim bakabilcem bebegime Allah izin verirse. Sonra bi 6 ay da kendi annem.sonra bi sure de kayinvelidem.tabi sehir disinda oldugumuz icin bizde kalacaklar.
Ama ben evimin duzeninin bozulmasina tahammul edemiyorum ya. Suan kayinvalide kayinpeder gorumce ve 20 aylik kizi bizdeler 5 gundur. Sinirlerim alt ust oldu mahvoldum ya.napcam ben kizlar cocugum icin mecbur katlanmak zorunda kalcam ilerde belki ama bilmiyorum ya cok ama cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…