- 4 Eylül 2012
- 1.402
- 689
- 123
Geçmiş olsun şifa versin Allah insallahHastaneye geldik ağrı kesici serum taktilar bugün resmen ölcem sandım. Bobregim de kum var can cekisiyorum resmen
canım Sağol öncelikle. yaptırdık mobilyacıya. kendim çizdim ve hepsi 2000 liraya mal oldu. odamız geniş valla bir de oyuncak sandığı yaptırcam yer kaldı bayaBu arada hangi marka ve ne Kadar'a aldınız canım? Ben buna benzer bi modeli belis mobilyada görmüştüm.
Canım hamiş arkadasım. İşte benim demek istediğim de bu. Bu ülkede bunları yasıyoruz. Kendi insanımızdan. Ama orda elin insanı dedikleri kendi insanından daha çok sana sahip çıkıyor. Çok üzüldüm bugun. Annem boşuna üzülüyorsun diyor ama son tepki çileden cıkardı. O teyze hiç mi anne teyze olmadı o adam hiç mi baba amca olmadıCanım çok haklısın, bir de kadınlar cok acımasız nedendir bilinmez, eminim Söylenen erkek değildir . Ben yurtdışında yasıyorum ve burada engelli ve hamile bayanlar eşdeğer derecede değerlidir, tabelalarda devamlı öncelik verin diye ifadeler vardır. Diyelim bankadasınız, hemen ilk alırlar, postanedesiniz, siz talep etmezsiniz Kasadaki çağırır , marketlerde özel kasalar vardır yoksada kasiyer hemen size seslenir öndekilerde a görmedik diye öZür dileyerek yol verir. Gecen haftalarda İKEA da idik, neredeyse 1 saatlik deli bi yemek kuyruk vardı, gÜvenlik hemen beni alıp en Öne koydu. Sonra kahve için uzunca bi kuyruk vardı, orada da aynen Öne alındım ve anneler çocuklarına bak hamile Sak'ın çarpma dikkat et acıtırsın gibi sözlerle değer vermeyi öğretiyorlardı , sonra tuvalettede kuyruk vardı, kadınlar a buyrun diye beni Öne çektiler . Bu rutin bi günde yaşadıklarım ama Malesef güzel ülkeme ne zaman gelsem, bu kadının bu göbekle ne işi var gibi tavırlar, afedersiniz ama hayvan diye adlandırabilirim ama onlarada hakaret olur, kadınların çarpması , özür bile dilemeyip ters bakmaları falan, havalimanından inince anlıyorsunuz farkı. Tabi ki hasta değiliz ama burada karnında can taşıyan herkese daha özel ve mübarek olduğu hissettiriliyor, keske bizde de olsa değil mi?
Valla razıyım. Bu dönemlerde tek korkum erken doğum :) insallah canım ...Sikma canini zamaninda gelecek bebeklerimiz insallah.hele erkekler 40 haftayi doldurma ihtimalleri cok yuksekmis.sonra burda doguralim artik diye aglamayalim
Çok tesekkür ederim. Öyle dedi arkadaşlar da. İçim rahatladı... :)Yazan olmuştur mutlaka ama benimde bebeğimin başı asagida. Pazartesi günü ultrasonda öyle göründü Bi sorun olsaydı doktor söylerdi zaten içini ferah tut. Artık doğuma hazırlık oluyor yavaş yavaş
canim masallah kg. ve boyu cok iyiymis guzel haberler ile donmene cok sevindim...
Çok tesekkür ederim canım. Ne bilim endişelendim. Allah razı olsun. Siz içimi rahatlattınız. İnsallah öyledir... :)Cnm hiç korkma hepimiz benzer durumdayızbnm oğluşum da dönmüş ki dönmesi çok iyi, normal doğum ihtimali yükseliyor ve ben de tekmeleri artık resmen kasığımda hissediyorum, doktorum da normal dedi sen de rahatla lütfen
Maşallah kızına canım.çok sevindim iyi haberlerle dönmüşsün.canim masallah kg. ve boyu cok iyiymis guzel haberler ile donmene cok sevindim...
benim kizim da 1750 kg. 40cm. olmus sadece amnion sivim yine biraz fazla cikti sekerli seylerden hamur isinden uzak duracakmisim onun disinda bir sikinti yok cok sukur...sonraki randevum ayin 20 sinde canim...
Her şey dahil fiyatı çok iyi bence canım harika olmuşcanım Sağol öncelikle. yaptırdık mobilyacıya. kendim çizdim ve hepsi 2000 liraya mal oldu. odamız geniş valla bir de oyuncak sandığı yaptırcam yer kaldı baya
Güle güle kullanın cnm güzel günlerde gerçekten çok güzellermobilyalarımız geldiiraf ve oyuncak sandığı kaldı. şuan kokuyor o Yüzden yerleştirmiyorum eşyaları ve çok sabırsızım herzamanki gibi
Ben de yaşiyorum cnm belki ilk triemester deki kadar yoğun degil ama ben buradayım diyor isteBenim gibi mide bulantısı yaşayan var mı
Ben avene lait mineral 50 + güneş kremi kullanıyorum anti alerjik kimyasal mad olmayan onu sürüyorum yüzüme hergün sabah dışarda çıksamda çıkmasamda malum antalya balkona çıksan bile yanabilirsin doğal yollarla korun demek güneşe çıkma demekki oda müökün değil rüzgardan yansımadan ve hatta bilgisayarın ışığından bile yanabilirsin ben kremden memnunum tavsiye ederim
Canim seninkinede masallahh.. Benimde ac olcumu fazla ciktii ayni sekilde sekerdenn uzak duracaksin iri bebek olacakk vs..ve iri olmasini istemiyorum normal dogum istiyorum .. yinede hakkimizda hayirlisi canim.. benimde 25inde randuvumcanim masallah kg. ve boyu cok iyiymis guzel haberler ile donmene cok sevindim...
benim kizim da 1750 kg. 40cm. olmus sadece amnion sivim yine biraz fazla cikti sekerli seylerden hamur isinden uzak duracakmisim onun disinda bir sikinti yok cok sukur...sonraki randevum ayin 20 sinde canim...
Saga sola ve sirt ustu yatiyorum..tek sol tarafima yatamam vallaYa kızlar siz nasıl uyuyorsunuz bana biraz öneride bulunurmusunuz sürekli sol tarafıma yatmaktan sol yanım uyusuyo sag tarafıma yatamıyorum yüzüstü yatmaya alıskındım eskiden simdi oyle de yatamıyorum
Çok sağol Allah razı olsun Allah kimseye vermesinGeçmiş olsun şifa versin Allah insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?