2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ya kızlar siz nasıl uyuyorsunuz bana biraz öneride bulunurmusunuz sürekli sol tarafıma yatmaktan sol yanım uyusuyo sag tarafıma yatamıyorum yüzüstü yatmaya alıskındım eskiden simdi oyle de yatamıyorum
benim bacak aramda koltuğun küçük minderi kafamın altında iki yastık sırtımı desteklemek için arkama bir yastık sola dönüp yatıyorum sırt ağrılarına iyi oluyor kocacığım mı nerede yatıyor işte onu bilmiyorum :)

allah yardımcın olsun senin için ordalar biliyorsun da ... ben yapamam valla kv ben çalışmaya başlayınca sabahları eşime yardımcı olmak için yarım gün gelip gidecek o bile şimdiden bunaltıyor benim içimi birde aynı evde kalmak ayyyy

Geldiginin ikinci gunu su buzdolabini soyle alsaniz masayi buraya alsaniz diyo gorumcem. Yoo bence boyle gayet iyi dedim.ertesi gun bu defa kayinvalidem esime soyluyo ayni seyi. Kimin eviyse burasi

Doktorum 36.haftadan sonra 2 haftada bir geleceksin dedi. Ben simdiden 2 haftada bir gitmek istiyorum, bebegin gelisimini,amniyon sivisini,erken dogum olup olmayacagini merak ediyorum. Siz de aylik mi gidiyorsunuz

Yaa bu yuzden oyle cok istiyorum ki memlekete gecebilmeyi. Ozaman herkes kendi evinde yasar. Anneme sabah birakirim aksam alirim yavrumu ohh mis.

Su sira gelmeleri hic iyi olmadi kayinpeder de olunca ayagimi bile uzatamiyorum tabi.tam da agrilarimin arttigi siralar...poffff

Dun denize girdim, hemen cikmak zorunda hissettim kendimi...cunku kulac attikca insanin karni geriliyor haliyle. Bu beni tedirgin etti. Ama,hamile turistleri goruyorum hic korkmadan giriyorlar. 30.haftadan sonra sence sikinti olur mu girmek

Sendemi antalyadasın yalnız değilmişim çok sıcak bunalıyorum ben Konyaaltındayım ara ara giriyorum denize güzel oluyor benimde ayaklarımda ve ellerimde şişlik var baya ne yapsam kar etmedi ne yazıkki

Kızlar bende Antalyalıyım. Alanya da oturuyorum 6 yıldır. Ne güzel hemşerilerimi burada görmek, umarım birgün tanışmakta nasip olur.. Ben her gün denize giriyorum, evim denize sıfır, kızımı evde tutmam imansız artık. Oruçlar bitinceye kadar mecbur ben götürücem. Sonra eşim idare eder doğuma kadar. Hafta içi kontrolüm var dr. a sorarım, ben denize girmenin bir sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum ama.
Sizler bebek ve kendi ihtiyaçlarının alışverişini yaptınız mı? Yaptınızsa nereleri önerirsiniz. Bende bayramdan sonra Antalya dan alışverişi mi tamamlamak istiyorum. Kapalı yola, Özdilek, markantalya ve ebebek bakmayı düşünüyorum.

Una"solanin, post: 41654265, member: 222441"]Kızlar bende Antalyalıyım. Alanya da oturuyorum 6 yıldır. Ne güzel hemşerilerimi burada görmek, umarım birgün tanışmakta nasip olur.. Ben her gün denize giriyorum, evim denize sıfır, kızımı evde tutmam imansız artık. Oruçlar bitinceye kadar mecbur ben götürücem. Sonra eşim idare eder doğuma kadar. Hafta içi kontrolüm var dr. a sorarım, ben denize girmenin bir sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum ama.
Sizler bebek ve kendi ihtiyaçlarının alışverişini yaptınız mı? Yaptınızsa nereleri önerirsiniz. Bende bayramdan sonra Antalya dan alışverişi mi tamamlamak istiyorum. Kapalı yola, Özdilek, markantalya ve ebebek bakmayı düşünüyorum.[/QUOTE]

Meraba, bir gun insallah tanışırız neden olmasin.bu arada hicbir hazirlik yapmadim. Bayramdan sonra elimdeki listeyle gidicem kapali yola bi gunde alip gecicem.

İyi geceler kizlar ..
Benim moralim Cok bozuk bugun bitane catlak merhaba dedi karnim bir hftada birden buyudu daha da artarsa nolurum bilmiyorum cok uzuldum sizde durumlar nedir?

Doktorum 36.haftadan sonra 2 haftada bir geleceksin dedi. Ben simdiden 2 haftada bir gitmek istiyorum, bebegin gelisimini,amniyon sivisini,erken dogum olup olmayacagini merak ediyorum. Siz de aylik mi gidiyorsunuz
dr.um bana 28. haftadan sonra 2 hafta da bir, 34. haftadan sonra haftada 1 dedi. Ama benim gebelik kaybım çok, buda riskli gebelik olunca sıklık normal diye düşündüm. 36. haftada geç gibi sanki. normal şartlarda 40. haftada doğum olsa, doğumdan 2 hafta önce kontrol etmiş olacak.

Ya kızlar siz nasıl uyuyorsunuz bana biraz öneride bulunurmusunuz sürekli sol tarafıma yatmaktan sol yanım uyusuyo sag tarafıma yatamıyorum yüzüstü yatmaya alıskındım eskiden simdi oyle de yatamıyorum
Ahh bende su yatağın ortasında delik olsada karnını içine sokup uyusam kafama iki yastık koydum bacak arama bir yastık sırtıma biraz kaykilmak için bir yastık nerdeyse eşime yer kalmucak yinede kaç defa kalkıyorum. Nefesim daralıyor cam acsam usuyorum kapasam yanıyorum Allah yardimcimiz olsun

Yaa bu yuzden oyle cok istiyorum ki memlekete gecebilmeyi. Ozaman herkes kendi evinde yasar. Anneme sabah birakirim aksam alirim yavrumu ohh mis.

inşaallah dileğin gerçek olur ne diyim benim annem üç saat uzakta o bile bazen çok görünüyor gözüme eşimin ailesiyle aynı şehirdeyiz tayin istemek daha çok gözümü korkutuyor (zaten şimdi bebişle zor da) en azından başın sıkışınca arayabileceğin birileri var etrafında tabi az önce bahsi geçen olayda ayrı iki yıldır hiç gelip rahatsız etmez kv ya da kb ama başka sıkıntılarla bunalttılar bizi en çok da eşimi şimdi daha sıkı fıkı olunca onun daha çok üzülmesine neden olacaklar diyede endişe duyuyorum belki de en çok bu yüzden

Canım benim üzülme . Bende özellikle Zincirlikuyu metrobüstenaynı şeyleri yaşıyorum . Genç delikanlılar biniyor ittirşyor binerken , umrunda değil. Hele hemcinslerimden utanıyorum. Üniversiteli kız Halimi görmesine rağmen binerken ittirşyor beni. Boş bineyim strese girmeyeyim diye işten geç çıkıyorum. Eşim de almaya gelemiyor beni. Hamileliğimin 9. Haftası karda kışta dedim ki ittirmeyin hamileyim , ama yabani adamlar olduğu için ülkemizde beni ittiler ve karnımı direğe vurup geceyi hastanede geçirmiştim, ama hemcinslerim daha bir umursamaz. Hafta donu Allah'tan arabayla işlerimizi hallediyoruz. Ama hafta içi çalıştığım için mecburum metrobüsle gitmeye ...

mobilyalarımız geldii raf ve oyuncak sandığı kaldı. şuan kokuyor o Yüzden yerleştirmiyorum eşyaları ve çok sabırsızım herzamanki gibi

Oda çok ferahmis oğlula artık bol bol top oynarsiniz mobilyalarnzda güzelmiş iyi günlerde kullann iyi ki son zamana kalmadi aldık mobilyaları gerçekten çok kokuyor 1hafta kesin sürüyor o ağır kokusu

Kizlarr kimse yazmadi(((giysi hakkinda mesajima yanitt(((...bebislerin giysilerini kacinci aya kadar alisveris yaptiniZ??6 9 aya kadari yoksa 1yasa kadarmi??ben simdi 3 6almaya baslamaliyim ve 6-9
Ben 6-9 aya kadar kışlık aldım hep. Ama benim olduğum şehre hala yaz gelmedi mesela erken büyürse de erken giyer aldıklarımı diye düşündüm. Seneye yaz gelme gibi bir zahmete girince o zamanki bedenine göre alıcam yazlıklarını.

Ben sirtimin arkasına iki yastık koyuyorum bir de kafama küçük yastık oturur pozisyonda uyuyorum ancak öyle rahat ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…