- 11 Haziran 2015
- 653
- 900
- 53
- 39
benim bacak aramda koltuğun küçük minderi kafamın altında iki yastık sırtımı desteklemek için arkama bir yastık sola dönüp yatıyorum sırt ağrılarına iyi oluyor kocacığım mı nerede yatıyor işte onu bilmiyorum :)Ya kızlar siz nasıl uyuyorsunuz bana biraz öneride bulunurmusunuz sürekli sol tarafıma yatmaktan sol yanım uyusuyo sag tarafıma yatamıyorum yüzüstü yatmaya alıskındım eskiden simdi oyle de yatamıyorum
Kizlar ne zormus aileden ayri baska memlekette olmak yasimdi ben bi 6 ay kadar kendim bakabilcem bebegime Allah izin verirse. Sonra bi 6 ay da kendi annem.sonra bi sure de kayinvelidem.tabi sehir disinda oldugumuz icin bizde kalacaklar.
Ama ben evimin duzeninin bozulmasina tahammul edemiyorum ya. Suan kayinvalide kayinpeder gorumce ve 20 aylik kizi bizdeler 5 gundur. Sinirlerim alt ust oldu mahvoldum ya.napcam ben kizlar cocugum icin mecbur katlanmak zorunda kalcam ilerde belki ama bilmiyorum ya cok ama cok korkuyorum
Yaa bu yuzden oyle cok istiyorum ki memlekete gecebilmeyi. Ozaman herkes kendi evinde yasar. Anneme sabah birakirim aksam alirim yavrumu ohh mis.allah yardımcın olsun senin için ordalar biliyorsun da ... ben yapamam valla kv ben çalışmaya başlayınca sabahları eşime yardımcı olmak için yarım gün gelip gidecek o bile şimdiden bunaltıyor benim içimi birde aynı evde kalmak ayyyy
Dun denize girdim, hemen cikmak zorunda hissettim kendimi...cunku kulac attikca insanin karni geriliyor haliyle. Bu beni tedirgin etti. Ama,hamile turistleri goruyorum hic korkmadan giriyorlar. 30.haftadan sonra sence sikinti olur mu girmek
Antalya 'nin sicagindanmidir nedir ozellikle aksama dogru vücudumda yanma basliyor,sikinti oluyor,ayaklarimi soguk sudan cikartamaz oldum. Az önce yürüyüş yaptim ilk kez ayaklarimin sistigini gördüm resmen odem topladi, mide bulantilarina yeniden hosgeldin dedi midem,bir arkadas bebek dönüyor olabilir demisti ondanmis, durduk yere aglamalar artti...bu kadar olumsuzluk bi bende mi? Ahh nerde o ikinci trimester kurban olayim onun rahatligina...ilk uc ay da ben bu cocugu doguramicam,istemiyorum diyordum...insan psikolojisi ne kadar tuhaf yaa
Sendemi antalyadasın yalnız değilmişim çok sıcak bunalıyorum ben Konyaaltındayım ara ara giriyorum denize güzel oluyor benimde ayaklarımda ve ellerimde şişlik var baya ne yapsam kar etmedi ne yazıkki
dr.um bana 28. haftadan sonra 2 hafta da bir, 34. haftadan sonra haftada 1 dedi. Ama benim gebelik kaybım çok, buda riskli gebelik olunca sıklık normal diye düşündüm. 36. haftada geç gibi sanki. normal şartlarda 40. haftada doğum olsa, doğumdan 2 hafta önce kontrol etmiş olacak.Doktorum 36.haftadan sonra 2 haftada bir geleceksin dedi. Ben simdiden 2 haftada bir gitmek istiyorum, bebegin gelisimini,amniyon sivisini,erken dogum olup olmayacagini merak ediyorum. Siz de aylik mi gidiyorsunuz
Ahh bende su yatağın ortasında delik olsada karnını içine sokup uyusam kafama iki yastık koydum bacak arama bir yastık sırtıma biraz kaykilmak için bir yastık nerdeyse eşime yer kalmucak yinede kaç defa kalkıyorum. Nefesim daralıyor cam acsam usuyorum kapasam yanıyorum Allah yardimcimiz olsunYa kızlar siz nasıl uyuyorsunuz bana biraz öneride bulunurmusunuz sürekli sol tarafıma yatmaktan sol yanım uyusuyo sag tarafıma yatamıyorum yüzüstü yatmaya alıskındım eskiden simdi oyle de yatamıyorum
Yaa bu yuzden oyle cok istiyorum ki memlekete gecebilmeyi. Ozaman herkes kendi evinde yasar. Anneme sabah birakirim aksam alirim yavrumu ohh mis.
Canım benim üzülme . Bende özellikle Zincirlikuyu metrobüstenaynı şeyleri yaşıyorum . Genç delikanlılar biniyor ittirşyor binerken , umrunda değil. Hele hemcinslerimden utanıyorum. Üniversiteli kız Halimi görmesine rağmen binerken ittirşyor beni. Boş bineyim strese girmeyeyim diye işten geç çıkıyorum. Eşim de almaya gelemiyor beni. Hamileliğimin 9. Haftası karda kışta dedim ki ittirmeyin hamileyim , ama yabani adamlar olduğu için ülkemizde beni ittiler ve karnımı direğe vurup geceyi hastanede geçirmiştim, ama hemcinslerim daha bir umursamaz. Hafta donu Allah'tan arabayla işlerimizi hallediyoruz. Ama hafta içi çalıştığım için mecburum metrobüsle gitmeye ...Kızlarr. Hepinizin beni anlayacagı bir durumla karsı karsıyayım. Eminönüne geldim ya. Gelirken yasadıklarım çok dramatik. Bi kere metroda iki kişi üç kişilik yer kaplayarak oturuyordu bi amca söyledi. Dedim kayar mısınız. Anca kayıp oturmama izin verdiler. Asansöre gittim. Yaslı engelli veya hamile olmayan yas ort 40 olan bi grup yüzüme baka baka cıktı. Biri de gelin ben iniyim demedi. Şahsen ben olsam derdim. Metrodan indim marmaraya bindim. Yer vardı şükür. Ama yine asansörde 13 kişi doldu. Engelli yoktu ama yaslı vardı en azından. Biçok da genç vardı. Amcanın teki beni aldırmak için gecleri indirdi. Ben de rahatsız oldum belki hastalıkları vardır vs ama çocuklar güzel güzel indi ama sorun kalanlar arasında bi adamla kadının amcaya o cocukları indirmesine verdiği tepkiydi. Ben de binmeyeyim siz binin dedim çocuklara. Suclu ben oldum. Benim hamileliğim oldu. Ya ayıp ya. İnsanlık kalmamış çocugu indirmeyi ben de istemem ama kadınla adam nasıl böyle bir tepki verirler. Ne tarz bi düşünceleri var. Hamilelere verilmiş bi hak nasıl beni ayakta bekletmeyi istersin bi de bunu tepkinle gösterirsin. Niye biliyor musunuz? Çıkmışım ya bu halde. Gezecekken geziyor 5 dk yeni asansörü mü beklemiyor diye düşünüyorlar. Bi de bunlar sözümona dıştan modern gözüken insanlar. İnadına topluma cıkıyoruz hamile arkadaslarımm. Bu ülkeyi biz düZeltemeyiz belki ama alışırlar belki. Kızımda yazık gerildi. Hiç olmadıgı kadar gerdi karnımı
mobilyalarımız geldiiraf ve oyuncak sandığı kaldı. şuan kokuyor o Yüzden yerleştirmiyorum eşyaları ve çok sabırsızım herzamanki gibi
Ben 6-9 aya kadar kışlık aldım hep. Ama benim olduğum şehre hala yaz gelmedi mesela erken büyürse de erken giyer aldıklarımı diye düşündüm. Seneye yaz gelme gibi bir zahmete girince o zamanki bedenine göre alıcam yazlıklarını.Kizlarr kimse yazmadi(((giysi hakkinda mesajima yanitt(((...bebislerin giysilerini kacinci aya kadar alisveris yaptiniZ??6 9 aya kadari yoksa 1yasa kadarmi??ben simdi 3 6almaya baslamaliyim ve 6-9
normalde takım 300 tlydi, instagramda 220ye buldum cnmhayırlı olsun güle güle giy ınstagramdan sordum fiyatını ben de aynısınında sen ne kadara aldın
Ben sirtimin arkasına iki yastık koyuyorum bir de kafama küçük yastık oturur pozisyonda uyuyorum ancak öyle rahat ediyorumYa kızlar siz nasıl uyuyorsunuz bana biraz öneride bulunurmusunuz sürekli sol tarafıma yatmaktan sol yanım uyusuyo sag tarafıma yatamıyorum yüzüstü yatmaya alıskındım eskiden simdi oyle de yatamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?