- 2 Ocak 2015
- 128
- 135
- 53
Geçmis olsun cnm rabbim şifa versinHastaneye geldik ağrı kesici serum taktilar bugün resmen ölcem sandım. Bobregim de kum var can cekisiyorum resmen
Benimki de sahurdan sonra geliyo ben de umursamıyorum vallahi ben uyuyayımda o taşta da uyur yeri gelirse dert yok tasa yok adam dabenim bacak aramda koltuğun küçük minderi kafamın altında iki yastık sırtımı desteklemek için arkama bir yastık sola dönüp yatıyorum sırt ağrılarına iyi oluyor kocacığım mı nerede yatıyor işte onu bilmiyorum :)
Kizlar ne zormus aileden ayri baska memlekette olmak yasimdi ben bi 6 ay kadar kendim bakabilcem bebegime Allah izin verirse. Sonra bi 6 ay da kendi annem.sonra bi sure de kayinvelidem.tabi sehir disinda oldugumuz icin bizde kalacaklar.
Ama ben evimin duzeninin bozulmasina tahammul edemiyorum ya. Suan kayinvalide kayinpeder gorumce ve 20 aylik kizi bizdeler 5 gundur. Sinirlerim alt ust oldu mahvoldum ya.napcam ben kizlar cocugum icin mecbur katlanmak zorunda kalcam ilerde belki ama bilmiyorum ya cok ama cok korkuyorum
Assostan selam arkadaşlar,
Sbh birden esti eşimle assosa geldik :) efe bey denizi çok sevicek sanırım, tepik show yapıyo biZe
Herkese ii haftasonları..
Hele şu tuvalet konusu deli ediyor beni zaten ömrümün bir kısmı orda geçiyor nolur sanki sıra verseler... Bir de eşim mesela araba kullanırken sıkıntı yaşıyor heryer kasis yollar boZuk ben de rahatsız oluyorum yavaş git siyorum ama arkadakiler bir sabırsız arabaya dikkat hamile var yazacağız!!!:)Canım çok haklısın, bir de kadınlar cok acımasız nedendir bilinmez, eminim Söylenen erkek değildir . Ben yurtdışında yasıyorum ve burada engelli ve hamile bayanlar eşdeğer derecede değerlidir, tabelalarda devamlı öncelik verin diye ifadeler vardır. Diyelim bankadasınız, hemen ilk alırlar, postanedesiniz, siz talep etmezsiniz Kasadaki çağırır , marketlerde özel kasalar vardır yoksada kasiyer hemen size seslenir öndekilerde a görmedik diye öZür dileyerek yol verir. Gecen haftalarda İKEA da idik, neredeyse 1 saatlik deli bi yemek kuyruk vardı, gÜvenlik hemen beni alıp en Öne koydu. Sonra kahve için uzunca bi kuyruk vardı, orada da aynen Öne alındım ve anneler çocuklarına bak hamile Sak'ın çarpma dikkat et acıtırsın gibi sözlerle değer vermeyi öğretiyorlardı , sonra tuvalettede kuyruk vardı, kadınlar a buyrun diye beni Öne çektiler . Bu rutin bi günde yaşadıklarım ama Malesef güzel ülkeme ne zaman gelsem, bu kadının bu göbekle ne işi var gibi tavırlar, afedersiniz ama hayvan diye adlandırabilirim ama onlarada hakaret olur, kadınların çarpması , özür bile dilemeyip ters bakmaları falan, havalimanından inince anlıyorsunuz farkı. Tabi ki hasta değiliz ama burada karnında can taşıyan herkese daha özel ve mübarek olduğu hissettiriliyor, keske bizde de olsa değil mi?
Özel bi soru doktorunuz ilişki konusunda kısıtlama getirdi mi
Hayır doktor hiçbişi demedi bu haftalardada ilişkiye giren çok hamile olduğunu biliyorum ama biz yaklaşık 2 aydır bıraktıkÖzel bi soru doktorunuz ilişki konusunda kısıtlama getirdi mi
Yeri kalmadıki kuzunun. Bu haftadan sonra hareketleri daha kuvvetli olduğundan ve kısıtlı mekândan dolayı Canını yakabilir. Ben hareketlenince biraz dursun diye dua ederdimKızlar bebeğinin hareketleri azalan var mı 30.haftadan sonra sanki çok hantal oldu benimkisi
Ay kıyamammm, Allah şifa versin, inş hafiflemiştir ağrılarınHastaneye geldik ağrı kesici serum taktilar bugün resmen ölcem sandım. Bobregim de kum var can cekisiyorum resmen
Krem önermiyorum ne demek yahu şaşırmış galiba
ayy allahim sana geliyorum deniz kum gunes :) iyi tatillerİyi tatiller bizde bayramda kaçmayı düşünüyoruz bakalım :)) hatta assosa yerleşelim başka yere gitmeyelim istiyoruz. Bütün köylerini araştırdık bir arsa bulsak üzerine bi küçük taş ev ohhhh miss
cogumuz ayni seyi yasiyoruz , gormezden gelicez baska caremiz yok.esya diyip gecicez bisey olursa bebislerden kiymetli degil ya :)Yaa bu yuzden oyle cok istiyorum ki memlekete gecebilmeyi. Ozaman herkes kendi evinde yasar. Anneme sabah birakirim aksam alirim yavrumu ohh mis.
malesef benBen de yaşiyorum cnm belki ilk triemester deki kadar yoğun degil ama ben buradayım diyor iste
gule gule kullanin :)Çok güzeller canım, sağlıklı Günler'de kullanmayı nasip eder inş Allah. Bu arada odanız baya bi genişmiş maaşallah
ben hala almadigim icin yorumsuz :)Cnm ben 1 yaşa kadar yani 9 12 aya kadar yaza ve kışa gelen zamanlara gore aldım baya bişey ama çok abartmamak lazım hem hediye cok geliyor hemde bebek minyon olabilir veya yapılı olabilir o yüzden 0 3 3 6 ay 6 7 tkm olsun kalanını 3 er tkm al eksik olursa zamanla tamamlarsın bence..
Ay böyle tiplerede sinir oluyorum. Benimkide öyleydi hele bi torun gelsin nasıl değişiyorlar. Biz eve ilk geldiğimiz gün bana yapmadığını bırakmadı, 4 ay kadarda neler ne kaprisler. Önceden hersey normaldide dogum sonrası Yaptıklarıyla O kadar nefret ettimki şu an gözümün önünde düşüp can çekişse su bile vermem ona. Aklıma geldikçe içim acıyor, Allah affetsin onu. İkincide ne pislik yapacAk merak ediyorum. Senide inş bilmişlikleriyle bunaltmaz. Benimkinde koca yok, tek erkek çocuğu eşim ona sarmış durumda resmen, Allahtan sende kayınpeder varmışGeldiginin ikinci gunu su buzdolabini soyle alsaniz masayi buraya alsaniz diyo gorumcem. Yoo bence boyle gayet iyi dedim.ertesi gun bu defa kayinvalidem esime soyluyo ayni seyi. Kimin eviyse burasi
haydi hayirlisi :)Kizlar bayadir ilgilenemedim grupla ara ara girip bakiyorum ama :) geçtiğimiz hafta yillik izin aldim onumuzdeki haftada rapor sonrada 13unde calisabilir raporu alcam.esim 26sinda gidio vana.dogumun son zamanlarina kadar yanımda olmayacakk.annem gelcek.dogumdan sonrada ufak ufak toplanip yeni ewime gidicem vana :) cok uzun işlerim var ama sirayla hepsi olcak nasipsr..bu arada hamilelik masallah cok iyi gidio 32. Haftama girdim.sislik vs yok.oglum çok hareketli kontrolu iple cekiyorum :)
Ne güzel olurrrrr, ben bile özendim bu fikreİyi tatiller bizde bayramda kaçmayı düşünüyoruz bakalım :)) hatta assosa yerleşelim başka yere gitmeyelim istiyoruz. Bütün köylerini araştırdık bir arsa bulsak üzerine bi küçük taş ev ohhhh miss
Biraz kültürle alakalı, biz artık çocuklarımıza saygıyı ve değer yargılarını merhameti ögreteceğiz, annelik çok zor bir meslek, inş Rabbim bizi hayırlı evlatlar yetiştirecek güç ve Donanım verir.Canım hamiş arkadasım. İşte benim demek istediğim de bu. Bu ülkede bunları yasıyoruz. Kendi insanımızdan. Ama orda elin insanı dedikleri kendi insanından daha çok sana sahip çıkıyor. Çok üzüldüm bugun. Annem boşuna üzülüyorsun diyor ama son tepki çileden cıkardı. O teyze hiç mi anne teyze olmadı o adam hiç mi baba amca olmadıyazık diyorummm. Ama cicişlerimizi aldık çok da mutluyum bi taraftan :) hepinizi öptümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?