2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Benimki de sahurdan sonra geliyo ben de umursamıyorum vallahi ben uyuyayımda o taşta da uyur yeri gelirse dert yok tasa yok adam da

Seni çok iyi anlıyorum bende bugün iftara kayınvalide gorumcem ler ı çağırdım çocukların à hiç sahip çıkmıyor lar. Kızı haliya çay döktü oturdum halıyà bulaşık makinesi parlatıcı si ile sildim.
yeni evliyim eşya m da yeni.
Cocuk işte ne olcak ki diyorlar. Cocuk ama sen de anasın sahip çık.
Ben sürekli biyere bi şey dökülmesin diye diken üstünde yim.
Herkes in kendi düzeni temizliği var ben de pek rahat edemem. Bir de hiç düşünmüyor lar hamile halinle yatak aç kapat nevresim yıka vs. Eziyet yani
Allah kolaylık versin

İyi tatiller bizde bayramda kaçmayı düşünüyoruz bakalım :)) hatta assosa yerleşelim başka yere gitmeyelim istiyoruz. Bütün köylerini araştırdık bir arsa bulsak üzerine bi küçük taş ev ohhhh miss
Assostan selam arkadaşlar,
Sbh birden esti eşimle assosa geldik :) efe bey denizi çok sevicek sanırım, tepik show yapıyo biZe
Herkese ii haftasonları..

Hele şu tuvalet konusu deli ediyor beni zaten ömrümün bir kısmı orda geçiyor nolur sanki sıra verseler... Bir de eşim mesela araba kullanırken sıkıntı yaşıyor heryer kasis yollar boZuk ben de rahatsız oluyorum yavaş git siyorum ama arkadakiler bir sabırsız arabaya dikkat hamile var yazacağız!!!:)

Kızlar bebeğinin hareketleri azalan var mı 30.haftadan sonra sanki çok hantal oldu benimkisi

ben hala almadigim icin yorumsuz :)

Geldiginin ikinci gunu su buzdolabini soyle alsaniz masayi buraya alsaniz diyo gorumcem. Yoo bence boyle gayet iyi dedim.ertesi gun bu defa kayinvalidem esime soyluyo ayni seyi. Kimin eviyse burasi
Ay böyle tiplerede sinir oluyorum. Benimkide öyleydi hele bi torun gelsin nasıl değişiyorlar. Biz eve ilk geldiğimiz gün bana yapmadığını bırakmadı, 4 ay kadarda neler ne kaprisler. Önceden hersey normaldide dogum sonrası Yaptıklarıyla O kadar nefret ettimki şu an gözümün önünde düşüp can çekişse su bile vermem ona. Aklıma geldikçe içim acıyor, Allah affetsin onu. İkincide ne pislik yapacAk merak ediyorum. Senide inş bilmişlikleriyle bunaltmaz. Benimkinde koca yok, tek erkek çocuğu eşim ona sarmış durumda resmen, Allahtan sende kayınpeder varmış

haydi hayirlisi :)

Biraz kültürle alakalı, biz artık çocuklarımıza saygıyı ve değer yargılarını merhameti ögreteceğiz, annelik çok zor bir meslek, inş Rabbim bizi hayırlı evlatlar yetiştirecek güç ve Donanım verir.
Burada mesela çocuklarda o kadar sevilirki, oğlum 21 aylık, yaslı Çiftler muhakkak durur , ay ne kadar tatlı der Gülümser , arkasına dönüp bakarak giderler. Oğlum çok güzel olduğundan değil, çocuklara genel tutumları bu, sevgi dolular ve kendileriyle barışıklar. Bu konuda oğlum adına çok mutluyum, yaslı genç herkesten ilgi görmek ve Sevildiğini bilmek bir bebek için en Kıymetli hediye. Yavrum İstanbul a gidince yoldan geçenlere bakıp gülümsüyor ama nerdeee, kimsenin ona baktığı yok, el sallıyor kimse dönüş yapmıyor, burada epey bocalıyor kuzum. Bizler sadece kendi Çocuklarımızı seven bir toplumuz baskalarınınkini değil. Tabi bu durum tüm Avrupa da geçerli değil, Sınırı geçince ketum komşu ülkeler Başlıyor ,İtalya da keyfimiz yerinde çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…