2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Özel bi soru doktorunuz ilişki konusunda kısıtlama getirdi mi
Canim ayiptir soylemesi hamileliyimizin basindan iliskiye hic girmedik korkudan ama doktor prezervatifle sert olmamak sartiyla izin vermisdi biz yapmadik korkduk ama son 3ay yapmamak lazim erken dogumu tetikliyormus

Hahahaaa, arabada bomba var yazsan daha etkili olur eminim
1 ay sonra ben de aranızdayım anacım, o tuvalet konusundaki mevzularıma nostalji yapıcam demektir

2+1 yada 3+1 merkezde :) yaw sanirim deprem sonrasi ewlere bakmali dimi..yada bi problem yoksa neden olmasin mi demeli.orda yasayan biri olarak ne dusunuosun :)
benim oturdugum ev depremden hemen once yapilmis ama guvenli diyorlar tabi sen satin alicaksan deprem sonrasi olsun 2 nisan caddesi falan civari bakabilirsin guzel evler var.:)

bu tatildeki arkadaslarr ya da gidecek olanlat denize mayo ile mi bikini ile mi giriyosunuzzz

bu tatildeki arkadaslarr ya da gidecek olanlat denize mayo ile mi bikini ile mi giriyosunuzzz
canım eşim izin verse bikiniyle girerdim ben. ama normalde bile azıcık Islak kalınca idrar yolu enfeksiyonu Olduğum için eşim neyine güveniyorsun diyor haklı olarak. ben de hiç Israr etmedim belki ilerleyen zamanlarda.
gidenlere gidip de yüzenlere iyi eğlenceler ,((

Benim ailem eskisehirde esiminkiler kutahyada biz ankarada.bari biriyle ayni sehir olsaydi

Benim ailem eskisehirde esiminkiler kutahyada biz ankarada.bari biriyle ayni sehir olsaydi

canim hangi marka kullandim bir de saklama posetinde hangi markayi oneririsin...

benim pompam lansinoh'un çiftlisi canım, önce yengemin medela sı vardı, bir iki onu kullandım, zaten bozulmak üzereydi bozuldu:) sonra kendime lansinoh aldım. avent de iyi demişlerdi ama aşırı fiyat farklı vardı o zaman. ben de lansinoh almıştım. torba da lansinoh kullandım, sonrasında başka markalar da aldım. üzerine tarih yazıp buzluğa koyuyordum.

çok güzel bilgilermiş. ben de erkek çocuğuna sarı ve kırmızı giydirilmesi iyi değil diye duymuştum. sebebini de duymuştum ama şuanda tam hatırlayamıyorum. yanlış bilgi vermek istemedim yazmadım o yüzden. yusuf suresini okuyamayız ama birileri okuyabilir ya da sesli açıp dinletebiliriz.

yok canım erken değil erkenden hallet kenarda dursun. 30'lu haftalardan sonra artık dolaşması da zorlaşıyor zaten. hem doğumdan sonra karnımız şimdiki kadar kalıyor hemen hemen:) o yüzden bu haftalarda şimdiki bedenine hafif geniş gelen birşeyler alabilirsin ben öyle yaptım geçen hafta aldım. sadece birinin boyu çok uzun onu kestireceğim diz altı.
avent pompayı da iyi diye duymuştum ama ben alırken aşırı bi fiyat farkı vardı ben de lansinoh'u tercih etmiştim.

Yatak acip kapamiyorum kv nevresim yastik yorgan herseyini getirmis sanki bende yok sanki ben pis pasakliyim diye kizdim darildim ama bu defada.yemek de yaptirtmiyo evi hakimiyeti altina aldi. Gorumcemin kizi da ayni eline armutu verdiler gecen gun agzinda ezip ezip tukurmus haliya hep.gorumcem sildi oturup ben mi silcem bi de.ama tabi icim gitti sinir oldum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…