Canim tam bugun insallah lansinoh ciftli almaya gidiyorum tavsiye ediyormusun iyimibenim pompam lansinoh'un çiftlisi canım, önce yengemin medela sı vardı, bir iki onu kullandım, zaten bozulmak üzereydi bozuldu:) sonra kendime lansinoh aldım. avent de iyi demişlerdi ama aşırı fiyat farklı vardı o zaman. ben de lansinoh almıştım. torba da lansinoh kullandım, sonrasında başka markalar da aldım. üzerine tarih yazıp buzluğa koyuyordum.
Doktor bana da bisey demedi.sormayi da unutmusum ben de.Hayır doktor hiçbişi demedi bu haftalardada ilişkiye giren çok hamile olduğunu biliyorum ama biz yaklaşık 2 aydır bıraktık
Ne güzel yazmışsın çok teşekkür ediyorum. Burası olmasa ya catlardim yada kafayı yerdim sanırım :) ilk zamanlar da daha hassas daha alingandim. Daha çok takiyordum. Şimdi daha az. Yapılanlar unutulmuyor degismiyorda. Tek zoruma giden 3 yıllık evliyim 3 yıldır 1 kere bile gorusmedim ama bunlara sorsan öyle değil. Aman neyse Allah a havale ediyorum..
Canim tam bugun insallah lansinoh ciftli almaya gidiyorum tavsiye ediyormusun iyimi
Bilmislik yapmaz mi hic ya bi de ebe kendisi. Evlenince birakmis ama ebe hmsirelik okumus zamaninda yani.bakiyorum gorumcem kizina kizamiyo bile hemen arkaliyo cocugu.dehsete dustum ya anne babaya musade edilmeli bence vb terbiye konusunda.boyl yaparsa cok kavga ederizAy böyle tiplerede sinir oluyorum. Benimkide öyleydi hele bi torun gelsin nasıl değişiyorlar. Biz eve ilk geldiğimiz gün bana yapmadığını bırakmadı, 4 ay kadarda neler ne kaprisler. Önceden hersey normaldide dogum sonrası Yaptıklarıyla O kadar nefret ettimki şu an gözümün önünde düşüp can çekişse su bile vermem ona. Aklıma geldikçe içim acıyor, Allah affetsin onu. İkincide ne pislik yapacAk merak ediyorum. Senide inş bilmişlikleriyle bunaltmaz. Benimkinde koca yok, tek erkek çocuğu eşim ona sarmış durumda resmen, Allahtan sende kayınpeder varmış
bu konuda henüz birsey sormadım 32. Haftada direkt calisamaz raporu alacağım gerek varsa sorunca paylasirim
Anladım canım memur olmayınca çok zor bizim okulda da memur var herseyi ona soruyorum ben idarecilerimiz birsey bilmiyor
Telsiz ve sterilizator ben de almadım ama katı meyve sıkacağı ni kullandım hala da devam ediyorum çok zahmetli temizlemek ama işime yarıyor canım sen neden pişman oldun ki
Canim ben çalışan anne olmama rağmen manuel aldım lansinohun sonuçta güzelce emerek kalan sütü manuelle de sagabilirim
ben perinatologa gidiyorum arkadaşım kızımı dogurdugumda kontrole gittiğim gün Dr hiç korunma demişti sezeryan olmama rağmen ama ben çalıştığım için ara verdim yani illa ki 2 yıl ara diye birşey yok bir yaşındayken hamile kalabilirsin
ben lohusa pijamasına hala karar veremedim..daha doğrusu sevemedim...normal pijama takımı alsak/ alan oldumu
ah ben de doğum zamanı neler olacak çok merak ediyorum. annemle kayınvalide konuşmuyor ve ikisi de burada birlikte aynı evde olacak. aman Allah'ım düşünmemeye çalışıyordum ama şimdi sizi görünce korkularım depreşti. ha bir de üstüne görümce olacak Ballı kaymak. artık Özge Kafayı mı yer ne yapar bilmem.Yatak acip kapamiyorum kv nevresim yastik yorgan herseyini getirmis sanki bende yok sanki ben pis pasakliyim diye kizdim darildim ama bu defada.yemek de yaptirtmiyo evi hakimiyeti altina aldi. Gorumcemin kizi da ayni eline armutu verdiler gecen gun agzinda ezip ezip tukurmus haliya hep.gorumcem sildi oturup ben mi silcem bi de.ama tabi icim gitti sinir oldum yani
yok canım için rahat etsin ben de varım :)burayi okuyunca hem panik oluyorum hem de okumaktan kendimi alamiyorum :) :) hala alisverise baslamamis bir ben var ortalarda :)
sag ol canim benim artik her randevu cok onemli olmaya basladi hepsini saglikla gecirmemiz dilegiyle insallah...Maşallah kızına canım.çok sevindim iyi haberlerle dönmüşsün.
Özel bi soru doktorunuz ilişki konusunda kısıtlama getirdi mi
canim bu ay ben sivinin fazla cikacagini tahmin etmistim cunki yedikelrime hic dikkat etmedim desem yeridir...bir sonraki kontrole kadar sekerden uzak duracagim zor olsa da bakalim ne olacak...sen de dikkat et canim zaten sunun surasinda Allah'in izni ile bir sey kalmadi guzel olacak insallah her sey...Canim seninkinede masallahh.. Benimde ac olcumu fazla ciktii ayni sekilde sekerdenn uzak duracaksin iri bebek olacakk vs..ve iri olmasini istemiyorum normal dogum istiyorum .. yinede hakkimizda hayirlisi canim.. benimde 25inde randuvum
İyi tatiller bizde bayramda kaçmayı düşünüyoruz bakalım :)) hatta assosa yerleşelim başka yere gitmeyelim istiyoruz. Bütün köylerini araştırdık bir arsa bulsak üzerine bi küçük taş ev ohhhh miss
Hayır doktor hiçbişi demedi bu haftalardada ilişkiye giren çok hamile olduğunu biliyorum ama biz yaklaşık 2 aydır bıraktık
aynen canim bizimkilerde oyle .sanirim tecrubelerinden yararlanmak lazim simdiden alirsak vakit gecmez gun saymakla diyip bekletiyolaryok canım için rahat etsin ben de varım :)
iki annemde bayramdan sonra her şeyin halledileceğini söylüyor onları bekliyorum eşimde de onların rahatlığı var Allah sonumuzu hayır etsin
bizim 32. haftaya kdr iznimiz var :) sonra erken doğumu tetikleyebilir diye yasak
Biraz kültürle alakalı, biz artık çocuklarımıza saygıyı ve değer yargılarını merhameti ögreteceğiz, annelik çok zor bir meslek, inş Rabbim bizi hayırlı evlatlar yetiştirecek güç ve Donanım verir.
Burada mesela çocuklarda o kadar sevilirki, oğlum 21 aylık, yaslı Çiftler muhakkak durur , ay ne kadar tatlı der Gülümser , arkasına dönüp bakarak giderler. Oğlum çok güzel olduğundan değil, çocuklara genel tutumları bu, sevgi dolular ve kendileriyle barışıklar. Bu konuda oğlum adına çok mutluyum, yaslı genç herkesten ilgi görmek ve Sevildiğini bilmek bir bebek için en Kıymetli hediye. Yavrum İstanbul a gidince yoldan geçenlere bakıp gülümsüyor ama nerdeee, kimsenin ona baktığı yok, el sallıyor kimse dönüş yapmıyor, burada epey bocalıyor kuzum.Bizler sadece kendi Çocuklarımızı seven bir toplumuz baskalarınınkini değil. Tabi bu durum tüm Avrupa da geçerli değil, Sınırı geçince ketum komşu ülkeler Başlıyor ,İtalya da keyfimiz yerinde çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?