2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canim tam bugun insallah lansinoh ciftli almaya gidiyorum tavsiye ediyormusun iyimi

ne demek canım rica ederim ben de bir çok sorun yaşadım o yüzden şuanki ruh halini çok iyi anlıyorum. ama dünya bu, tamamen rahatlık yok. bunu bilince ve kabul edince yaşamak daha kolay oluyor. ben hep sıfır sorunlu bir hayat istiyordum olmadıkça da mutsuz oluyordum. şimdi ufak tefek sorunlara seviniyorum bile diyebilirim çünkü Rabbim ağır bir sınav vermiyor diyorum. evet çok haklısın, konuşmamak olayı çok zor, eşinin ailesi neticede, komşu ya da arkadaş değil ki.. ama bakarsın bebek buna bir vesile olur, aranız düzelir, onlar seni tanır sever, sen de onları seversin. hiç belli olmaz. o zaman gönlün de ferahlar inan ki.. birileriyle aranın kötü olması çok negatif etkiliyor çünkü..

Canim tam bugun insallah lansinoh ciftli almaya gidiyorum tavsiye ediyormusun iyimi

canım ben memnundum açıkcası. ister çiftli ister tekli olarak kullanabiliyorsunç. göğsü hırpalamadan sütü pompalıyor. 4 sene önce almıştım ben tabi, yine iyidir diye düşünüyorum.

Bilmislik yapmaz mi hic ya bi de ebe kendisi. Evlenince birakmis ama ebe hmsirelik okumus zamaninda yani.bakiyorum gorumcem kizina kizamiyo bile hemen arkaliyo cocugu.dehsete dustum ya anne babaya musade edilmeli bence vb terbiye konusunda.boyl yaparsa cok kavga ederiz

canım hem oğlum meyve suyu sevmedi hiç. ve dediğin gibi 1 tek meyve için onca temizlik beni çok yordu sıkıldım:) bir de sonradan meyvelerin suyunu içmenin pek de sağlıklı olmadığını öğrendim, meyve suyu içilmez bizim evde o yüzden pek:) ev ahalisine de çok izin vermiyorum:) meyve olarak yiyoruz. sonra zaten tayin çıktı ydışına çıktık çıkarken de sattık gitti:)

ben lohusa pijamasına hala karar veremedim..daha doğrusu sevemedim...normal pijama takımı alsak/ alan oldumu

ben normal pijama aldım canım, ama büyük beden tabi. şuanki halimle giyebildiğim bişey aldım. sonra lohusalıkta giyerim sonra da çok bol olursa veririm birine.

ah ben de doğum zamanı neler olacak çok merak ediyorum. annemle kayınvalide konuşmuyor ve ikisi de burada birlikte aynı evde olacak. aman Allah'ım düşünmemeye çalışıyordum ama şimdi sizi görünce korkularım depreşti. ha bir de üstüne görümce olacak Ballı kaymak. artık Özge Kafayı mı yer ne yapar bilmem.

burayi okuyunca hem panik oluyorum hem de okumaktan kendimi alamiyorum :) :) hala alisverise baslamamis bir ben var ortalarda :)
yok canım için rahat etsin ben de varım :)
iki annemde bayramdan sonra her şeyin halledileceğini söylüyor onları bekliyorum eşimde de onların rahatlığı var Allah sonumuzu hayır etsin

kızlar selam.
ankarada ayrıntılı ultrason yaptıranlar nerde yaptırdınız.ücretleriyle yazarmısınız.

Canim seninkinede masallahh.. Benimde ac olcumu fazla ciktii ayni sekilde sekerdenn uzak duracaksin iri bebek olacakk vs..ve iri olmasini istemiyorum normal dogum istiyorum .. yinede hakkimizda hayirlisi canim.. benimde 25inde randuvum
canim bu ay ben sivinin fazla cikacagini tahmin etmistim cunki yedikelrime hic dikkat etmedim desem yeridir...bir sonraki kontrole kadar sekerden uzak duracagim zor olsa da bakalim ne olacak...sen de dikkat et canim zaten sunun surasinda Allah'in izni ile bir sey kalmadi guzel olacak insallah her sey...

ayyh o taş evler ne de güzel olıyor.. şuan çok eski bi taş konakta kalıyoruz biz de :) assosta ne trflara geliyosunuz bilemiorum ama antik limandaki kervansaray bzm favorimiz ama deniz taş ve tahta iskeleden denize giriliyor, bebişler için çok uygun değil.. dün sbh eşimle de tam bunu konuşurken eee seneye gidemeyiz hadi kalk gidelim o zmn dedik :)

yok canım için rahat etsin ben de varım :)
iki annemde bayramdan sonra her şeyin halledileceğini söylüyor onları bekliyorum eşimde de onların rahatlığı var Allah sonumuzu hayır etsin
aynen canim bizimkilerde oyle .sanirim tecrubelerinden yararlanmak lazim simdiden alirsak vakit gecmez gun saymakla diyip bekletiyolar

Arkadaşlar bi kaç gündür sisdetli devam eden ayak ağrılarım var dünden bu tarafa da el parmaklarım çok ağrıyor kemikleri özellikle açıp kapatınca falan doktorumuda arayip sormadım sadece hamilelikle alakali bişey midir

tatlım ne güzel anlatmışsın.. biz senede sadece 15-20 gün avrupaya gidince bile, trye döndüğümüzde adaptasyon sorunu yaşıyoruz.. sürekli düşünüorum bu avrupalılar bu düşünce yapısına gelirken biz ne yapıyormuşuz? şu hoşgörüyü sabrı insanların hayatlarına saygı duymayı neden öğrenemedik.. bir de insan gidip görmeyince abartı sanıyor avrupaya özentilik sanıyor ama ne yazık ki arada dağlar kdr fark var.. insanlar güler yüzlü, saygılı, sevgi dolu.. haziran başında ispanyaya gittik ilk kez hamile olduğumu hissettim, her yerde öncelik tanındı, herkes yardımcı oldu.. sonra dha ist.a dönüş uçağında uçak piste değmeden uçak içinde hareketlilik kimse kimseyi umursamaz el bagajını alan sağa sola çarpa çarpa uçaktan en önce çıkma derdinde.. umarım bu düzeni bizler düzeltiriz, çocuklarımızı sevgi dolu, saygılı, hoşgörülü yetiştirebiliriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…