2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bu tatildeki arkadaslarr ya da gidecek olanlat denize mayo ile mi bikini ile mi giriyosunuzzz

vala bn biraz utana sıkıla da olsa bikini giyiyorum, çnkü mayo göbiş sıkıyor ve geç kuruyor.. ama eşim saolsun, hep denizden önce çıkıp havlumu getirir hemen havluya sarınıyorm sürekli de pareomla güneşleniyorum

Canim ayiptir soylemesi hamileliyimizin basindan iliskiye hic girmedik korkudan ama doktor prezervatifle sert olmamak sartiyla izin vermisdi biz yapmadik korkduk ama son 3ay yapmamak lazim erken dogumu tetikliyormus

Benimde ilk aylarda düşük tehlikem vardı doktor yasakladı ama eşim gün saymisti resmen şimdi nasıl yasak dicem bilemiyorum bide 40 cikmasinı beklicek adam bitti

Benimde ilk aylarda düşük tehlikem vardı doktor yasakladı ama eşim gün saymisti resmen şimdi nasıl yasak dicem bilemiyorum bide 40 cikmasinı beklicek adam bitti
tatlım eşin ztn çoğunlukla şehir dışında değil miydi yanlış mı hatırlıyorum? eve geldiğinde özlemiş oluyordur normal olarak.. doktorun bi tehlike görmediyse, çok zorlamadan, bir de gebelikte güvenli pozisyonlar var onlara uygun olursanız bir sorun olmaz inş..

Evet canm her zaman değil ama bu sezon onların çok yoğun oluyor geldiğindede hergün olsun istiyor buda beni endişelendiriyor açılma olr diye böyle olursa ilk ben doğururm bu gidişle

Bizimkilerde konusmuyo.yani mecbur kalmadikca.zaten ben 40 i ciktiktan sonra sorunlu bi yavrum olmazsa insallah ise geri donene kadar tek basima bakmak istiyorum.kendi annemi bile istemiyorum yani.zaten annem 6 ay ancak bakabilcek onu da ben ise basladiktan sonraya saklamak istiyorum.lohusa lohusa kimseleri cekemicem ayy

kızlar selam.
ankarada ayrıntılı ultrason yaptıranlar nerde yaptırdınız.ücretleriyle yazarmısınız.
Canım benim doktorum özel nurten boyraz çok memnunum normal muayenesi 100 lira ayrıntılı ultrasonda aynı yerde gene bayan dr girdi tam birbuçuk saat bebeğin pozizyonunu yakalamak için bekledi çok memnunum onada 200 lira

Aynen canim cok haklisin tutmamiz lazim kedimizii hamur tatli yok

iyi pazarlar hatunlar
biz dün kızımın kişisel eşyalarını aldık çantamızı aldık bugünde arabamızı alıcaz belki gecelikte bakarım sanırım artık alıcak bir şey kalmadı son aya bişey bırakmama kararı aldım çünkü fazla ayakta kalamıyorum ayaktayken sürekli wc ihtiyacı duyuyorum dün dışarda kaç kere wc aradım
yalnız emziği yanlış almışım damaklı alıcaktım clasik model almışım aventin değiştirsem mi bilemedim oğlumda kauçuk damaklı kullanmıştım ne yapsam bilemedim fikri olan varsa yazarsa sevinirim.

Bende de var ayni sikayet.ozellikle sabah uyandigimda ellerimi acip kapatirken zorlaniyorum ve acidigini hissediyorum.doktoruma soyledigimde kesinlikle tuzlu ve hamur isi yememelisin bolca yogurt ve su icmelisin dedi.

oh oh maş kızcene
ayın 2o sinde çağırdı demek ben 29 zunda gidicem son ay haftada çağırmaları gerek ya bakalım artık.

Bende awentin hem emzigini hemde biberonunu aldım kullanan arkadaşlarım çok memnun

canım sen daha tecrübelisin tabi ama bana arkadaşlar avent damaksız silikon aldırdılar.

Biliyorum orayi canim kaldim daha once , gayet keyifliydi:)) iyi tatiller tekrar bizde gaza geldik feribotlara ve otellere bakiyoruz simdi belki kayalar koyune gideriz :))

Lahusa geceliği ve lahusa pijaması alanlar vardı pembe kırmızı falan :)kızlar bulamadım hangi sayfada ,kimdi onuda hatırlamıyorum 50li lira gibi bişiydi sanırsam fiyatı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…