bu tatildeki arkadaslarr ya da gidecek olanlat denize mayo ile mi bikini ile mi giriyosunuzzz
Canim ayiptir soylemesi hamileliyimizin basindan iliskiye hic girmedik korkudan ama doktor prezervatifle sert olmamak sartiyla izin vermisdi biz yapmadik korkduk ama son 3ay yapmamak lazim erken dogumu tetikliyormus
Kizlar biberon seti olarak avent mi alayim???yoldayim magazaya variyorum))
tatlım eşin ztn çoğunlukla şehir dışında değil miydi yanlış mı hatırlıyorum? eve geldiğinde özlemiş oluyordur normal olarak.. doktorun bi tehlike görmediyse, çok zorlamadan, bir de gebelikte güvenli pozisyonlar var onlara uygun olursanız bir sorun olmaz inş..Benimde ilk aylarda düşük tehlikem vardı doktor yasakladı ama eşim gün saymisti resmen şimdi nasıl yasak dicem bilemiyorum bide 40 cikmasinı beklicek adam bitti
tatlım eşin ztn çoğunlukla şehir dışında değil miydi yanlış mı hatırlıyorum? eve geldiğinde özlemiş oluyordur normal olarak.. doktorun bi tehlike görmediyse, çok zorlamadan, bir de gebelikte güvenli pozisyonlar var onlara uygun olursanız bir sorun olmaz inş..
Bana 28 haftadan sonra ilişkiyi kesin dediÖzel bi soru doktorunuz ilişki konusunda kısıtlama getirdi mi
Bizimkilerde konusmuyo.yani mecbur kalmadikca.zaten ben 40 i ciktiktan sonra sorunlu bi yavrum olmazsa insallah ise geri donene kadar tek basima bakmak istiyorum.kendi annemi bile istemiyorum yani.zaten annem 6 ay ancak bakabilcek onu da ben ise basladiktan sonraya saklamak istiyorum.lohusa lohusa kimseleri cekemicem ayyah ben de doğum zamanı neler olacak çok merak ediyorum. annemle kayınvalide konuşmuyor ve ikisi de burada birlikte aynı evde olacak. aman Allah'ım düşünmemeye çalışıyordum ama şimdi sizi görünce korkularım depreşti. ha bir de üstüne görümce olacak Ballı kaymak. artık Özge Kafayı mı yer ne yapar bilmem.
Canım benim doktorum özel nurten boyraz çok memnunum normal muayenesi 100 lira ayrıntılı ultrasonda aynı yerde gene bayan dr girdi tam birbuçuk saat bebeğin pozizyonunu yakalamak için bekledi çok memnunum onada 200 lirakızlar selam.
ankarada ayrıntılı ultrason yaptıranlar nerde yaptırdınız.ücretleriyle yazarmısınız.
Bana 28 haftadan sonra ilişkiyi kesin dedi
Aynen canim cok haklisin tutmamiz lazim kedimizii hamur tatli yokcanim bu ay ben sivinin fazla cikacagini tahmin etmistim cunki yedikelrime hic dikkat etmedim desem yeridir...bir sonraki kontrole kadar sekerden uzak duracagim zor olsa da bakalim ne olacak...sen de dikkat et canim zaten sunun surasinda Allah'in izni ile bir sey kalmadi guzel olacak insallah her sey...
Bende de var ayni sikayet.ozellikle sabah uyandigimda ellerimi acip kapatirken zorlaniyorum ve acidigini hissediyorum.doktoruma soyledigimde kesinlikle tuzlu ve hamur isi yememelisin bolca yogurt ve su icmelisin dedi.Arkadaşlar bi kaç gündür sisdetli devam eden ayak ağrılarım var dünden bu tarafa da el parmaklarım çok ağrıyor kemikleri özellikle açıp kapatınca falan doktorumuda arayip sormadım sadece hamilelikle alakali bişey midir
oh oh maş kızcenecanim masallah kg. ve boyu cok iyiymis guzel haberler ile donmene cok sevindim...
benim kizim da 1750 kg. 40cm. olmus sadece amnion sivim yine biraz fazla cikti sekerli seylerden hamur isinden uzak duracakmisim onun disinda bir sikinti yok cok sukur...sonraki randevum ayin 20 sinde canim...
Aynen cnm dusun biz hic yapmadik korktuk hepBenimde ilk aylarda düşük tehlikem vardı doktor yasakladı ama eşim gün saymisti resmen şimdi nasıl yasak dicem bilemiyorum bide 40 cikmasinı beklicek adam bitti
Bende awentin hem emzigini hemde biberonunu aldım kullanan arkadaşlarım çok memnuniyi pazarlar hatunlar
biz dün kızımın kişisel eşyalarını aldık çantamızı aldık bugünde arabamızı alıcaz belki gecelikte bakarım sanırım artık alıcak bir şey kalmadı son aya bişey bırakmama kararı aldım çünkü fazla ayakta kalamıyorum ayaktayken sürekli wc ihtiyacı duyuyorum dün dışarda kaç kere wc aradım
yalnız emziği yanlış almışım damaklı alıcaktım clasik model almışım aventin değiştirsem mi bilemedim oğlumda kauçuk damaklı kullanmıştım ne yapsam bilemedim fikri olan varsa yazarsa sevinirim.
Bikini :)bu tatildeki arkadaslarr ya da gidecek olanlat denize mayo ile mi bikini ile mi giriyosunuzzz
canım sen daha tecrübelisin tabi ama bana arkadaşlar avent damaksız silikon aldırdılar.iyi pazarlar hatunlar
biz dün kızımın kişisel eşyalarını aldık çantamızı aldık bugünde arabamızı alıcaz belki gecelikte bakarım sanırım artık alıcak bir şey kalmadı son aya bişey bırakmama kararı aldım çünkü fazla ayakta kalamıyorum ayaktayken sürekli wc ihtiyacı duyuyorum dün dışarda kaç kere wc aradım
yalnız emziği yanlış almışım damaklı alıcaktım clasik model almışım aventin değiştirsem mi bilemedim oğlumda kauçuk damaklı kullanmıştım ne yapsam bilemedim fikri olan varsa yazarsa sevinirim.
Biliyorum orayi canim kaldim daha once , gayet keyifliydi:)) iyi tatiller tekrar bizde gaza geldik feribotlara ve otellere bakiyoruz simdi belki kayalar koyune gideriz :))ayyh o taş evler ne de güzel olıyor.. şuan çok eski bi taş konakta kalıyoruz biz de :) assosta ne trflara geliyosunuz bilemiorum ama antik limandaki kervansaray bzm favorimizama deniz taş ve tahta iskeleden denize giriliyor, bebişler için çok uygun değil.. dün sbh eşimle de tam bunu konuşurken eee seneye gidemeyiz hadi kalk gidelim o zmn dedik :)
Aynen cnm dusun biz hic yapmadik korktuk hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?