- 10 Ocak 2015
- 623
- 576
- 18
İnş canım alanyayı severim bende ama daha sıcak sanırım antalyaya göre allah yardım etsin wallla hepimize çok yoruyo bunaltıypr artık sıcaklar nem. Ben eşyaları neredeyse tamamladım genellikle e bebekten aldım bide onun karşı çaprazında bi bebek mağazası var 3 katlı oradanda yaptık alışveriş o bölgede bikaç mağaza var migrosta Mothercare var ama ben genellikle internetten aldım daha uygununu buldum genellikle seleklerde bebek şekeri malzemecisi var şimdilik aklımdakiler bunlar yardımcı olabileceğim başka bi konu olursa buradayım:))Kızlar bende Antalyalıyım. Alanya da oturuyorum 6 yıldır. Ne güzel hemşerilerimi burada görmek, umarım birgün tanışmakta nasip olur.. Ben her gün denize giriyorum, evim denize sıfır, kızımı evde tutmam imansız artık. Oruçlar bitinceye kadar mecbur ben götürücem. Sonra eşim idare eder doğuma kadar. Hafta içi kontrolüm var dr. a sorarım, ben denize girmenin bir sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum ama.
Sizler bebek ve kendi ihtiyaçlarının alışverişini yaptınız mı? Yaptınızsa nereleri önerirsiniz. Bende bayramdan sonra Antalya dan alışverişi mi tamamlamak istiyorum. Kapalı yola, Özdilek, markantalya ve ebebek bakmayı düşünüyorum.
Aynen canim ))))))))Oo durum vahim desene :)
ne bilim yanlış alınca kafam karıştı :)canım sen daha tecrübelisin tabi ama bana arkadaşlar avent damaksız silikon aldırdılar.
Benim ayın 11 inde randevum var o zaman konusucam keşke bizede kesin dese erken doğumdan korkuyorm
Çok güzel olmuş şekerleri niz ne kadar tuttu kaç tane yaptınız?Selam kızlar 1 haftadır giremiyordum nasılsınız bebişleriniz nasıl? Bende nefes darlığı başladı, kızım artık kaburgalarıma kadar Büyüdü herhalde kaburgalarım batmaya başladı :) , artık 7/24 bitmek tükenmek bilmeyen hi Reflüm varbir de sabahları 5de 6da uyanıyorum artık kızım karnımın bitarafına toplanmış oluyor hiçbirşekilde yatamıyorum.
Bu arada bu hafta Kızımın bebek şekeri malzemelerini de aldım ve bitirdim nasıl olmuş sizce :)
ay çok özele girmeden şöyle diyim bizde uzak duranlardanız bir birimizden ama erkeklerin işi zor tabi bu durumda üsten falan idare edilebilir fazlası zararOo durum vahim desene :)
Bende bugün aventin biberon seti ile emzivini alırım inşallah bizde memnun kalırız sebamwdin sabun ve sampianini tırnak makası yıkama sungeri 1 paket ağız mendili aldım bebeklerimin ilk alışverişi oldu bayramdan sonra diğer eksikleri tamamlicam insallahBende awentin hem emzigini hemde biberonunu aldım kullanan arkadaşlarım çok memnun
Tugse markasi dimi ben n11 den bakiyorumda eğer o markaysa bir bak istersen n11 e daha uygunnormalde takım 300 tlydi, instagramda 220ye buldum cnmbn de instagramdan sipariş verdim..
Kakao yağı falan da dediler yarın eczaneye de sorcam bakım napim bilemedimKrem önermiyorum ne demek yahu şaşırmış galibaGüneş iyi Birsey değil hamişlere, gölgede durmak Lazım ya da 15 dk yüksek koruma faktörle
ay çok özele girmeden şöyle diyim bizde uzak duranlardanız bir birimizden ama erkeklerin işi zor tabi bu durumda üsten falan idare edilebilir fazlası zarar
canim masallah kg. ve boyu cok iyiymis guzel haberler ile donmene cok sevindim...
benim kizim da 1750 kg. 40cm. olmus sadece amnion sivim yine biraz fazla cikti sekerli seylerden hamur isinden uzak duracakmisim onun disinda bir sikinti yok cok sukur...sonraki randevum ayin 20 sinde canim...
maş kuzum ne dim :)Biz son aya kadar devam edicez sanırım o şekilde idare edebileceğini hiç sanmıyorum izin versem hergün olur
Tugse markasi dimi ben n11 den bakiyorumda eğer o markaysa bir bak istersen n11 e daha uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?