2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
İnş canım alanyayı severim bende ama daha sıcak sanırım antalyaya göre allah yardım etsin wallla hepimize çok yoruyo bunaltıypr artık sıcaklar nem. Ben eşyaları neredeyse tamamladım genellikle e bebekten aldım bide onun karşı çaprazında bi bebek mağazası var 3 katlı oradanda yaptık alışveriş o bölgede bikaç mağaza var migrosta Mothercare var ama ben genellikle internetten aldım daha uygununu buldum genellikle seleklerde bebek şekeri malzemecisi var şimdilik aklımdakiler bunlar yardımcı olabileceğim başka bi konu olursa buradayım:))

Çok güzel olmuş şekerleri niz ne kadar tuttu kaç tane yaptınız?

Bende awentin hem emzigini hemde biberonunu aldım kullanan arkadaşlarım çok memnun
Bende bugün aventin biberon seti ile emzivini alırım inşallah bizde memnun kalırız sebamwdin sabun ve sampianini tırnak makası yıkama sungeri 1 paket ağız mendili aldım bebeklerimin ilk alışverişi oldu bayramdan sonra diğer eksikleri tamamlicam insallah

• Boşuna stres olmuşum diyorum şimdi bebek arabasida tamam zil takip oynayasim var evin içinde kanz panzer modelini aldım bugüne özel indirimdeymis bayağı iyi denk geldi aklınızda olsun kızlar çok beğenerek aldım
  • konuşuldu mu daha önce bilmiyorum ama ıdil baby ürünleri çok iyiymiş n11 de bayağı uygun hastane çıkışları en azından benim sorduğum magazayla arasında 50 lira fark var 20li alcam ben

Merhaba suyunuz neden fazla şekerden dolayı mi? Benim de suyum sınırda gözüküyor azalması mümkün muymus bu sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…