2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
2+1 yada 3+1 merkezde :) yaw sanirim deprem sonrasi ewlere bakmali dimi..yada bi problem yoksa neden olmasin mi demeli.orda yasayan biri olarak ne dusunuosun :)

Depremden sonra yapılan evlere bakın. Çoğu hasarlı binayı badana boyayla kapattılar. Ben 2nisanda oturuyordum oraları nezih ve sakindir çok fazla yeni bina yapılıyordu zaten

Canm benim bebeğim 1500gr açıldı seninki ne kadar bilmiyorum ama açılmıck diye bişey yok hafta olarak riskli bi haftada değiliz son haftalarda olursa sıkıntı o zaman doğum konuşulur
2050 gram 45cm şuan canm bakalm son hafta renkli de bidaha bakıck sanirm:/

maş kuzum ne dim :)
sen rahatsan sıkıntı olacağını düşünmüyorum 2.5 yılda hamile kalınca benimki korkuyor :)
biz de aynı en son çocuğu yaptık iste
eşim karnıma dokunmaya korkarken ilişkiyi asla düşünmedi. biz böyle iyiyiz azıcık dişini sıkıversinler canım ucunda ölüm yok sonuçta. erkekse erkek napıyım

aynen bizde en son çocuğu yaptık o işleri çoktan unuttuk az kaldı zaten doğuma şimdi hiç cesaret edemem zaten.. Duydunuz mu hiç çocuk doğunca 40 gün boyunca sürme çekersen sürmeli olurmuş burdaki sürmeden kasıt göz kalemi mi yoksa hacıdan getirilen böyle demirden gibi kabın içinde olan mı acaba??

Burda daha aynı gün annem yolda bi çocugu sevdi. Hayatta dayanamaz her bebeği sever ama anne baba dövecek gibi baktı hep karsılasıyoruz böyle seylerle. Burda insan insan değil malesef. Daha gecen ay çesmedeydik. Ali Poyrazoglu da bizim oteldeydi. Herkesin cocugunu sevdi. Allah bagıslasın dedi. Bencede insanımız kültür seviyesi yükselmediğinden ne sevgiye acık ne de sevilmeye

Maşallah canım epeu
2050 gram 45cm şuan canm bakalm son hafta renkli de bidaha bakıck sanirm:/
Maaşallah canım epey büyümüş senin oğlan günlerimiz aynı seninle. Benim kızda 4 gün önce 1750,grdı.

Ay canım yaaa. İşte o kadar kötüler. Ben kendimden yola cıkıyorum. Kimse vermezdi ben berirdim. E şimdi de hamile olan ben olduguma göre kimse bana yer vermiyor:) gülerim aglancak halime. Zaten o karda kışta yeni hamile oldugumuz zamanlarda neler cektim ben de

Canim Zam geldini dusununce siz biraz Gec kalmissiniz... :)

Canim Zam geldini dusununce siz biraz Gec kalmissiniz... :)
Ben de bu hafta hatta az önce modokoya bebek odası bakmaya gittim gerci bnm bi durumdan dolayı oda almayacagım için bu kadar geniş davrandım, artık bi beşik ve şifonyer alalım dedik satıcılar hep gec kalmışsınız dio. Herkes 6 dan veriyormuş siparişi

anladım canım benim kız da tam tersi biberona ancak meyve suyu ile alistirabildim sabah kahvaltilarinda bir gün süt bir gün meyve suyu eşlik ediyor onun dışında meyvenin kendisini yer zaten bir de b3n kışın sık grip oluyorum atom yapıyorum o zamanlarda ama kullanmiyorsan evde boşuna kalabalik

anladım canım benim kız da tam tersi biberona ancak meyve suyu ile alistirabildim sabah kahvaltilarinda bir gün süt bir gün meyve suyu eşlik ediyor onun dışında meyvenin kendisini yer zaten bir de b3n kışın sık grip oluyorum atom yapıyorum o zamanlarda ama kullanmiyorsan evde boşuna kalabalik

Geçmis olsun cnm rabbim şifa versin
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Ay kıyamammm, Allah şifa versin, inş hafiflemiştir ağrıların
Amin Allah razı olsun çok zor gerçekten bol su ve Yürüyüş dedi ayaklarım şişti bugün :) ince ince sizliyor inşallah yarına geçer
pompa almicam inşallah gerek olmaz. Ikili biberon alicam avent ml litreye karar verememistim ama az çok şekillendi. Bugün pijama aldım tam pembe değil biraz yavru ağzı gibi bi o renk birde beyaz vardı beyaz istemedim. Çok içime sindi yüzde 50 de indirim vardı 50 tl ya aldım :) birde bugün bebek arabamızı aldık :) hastaligima rağmen bugün bir sürü işimizi hallettik sayılır çok şükür

senin yaşadıklarını bilmiyorum canım. tüp bebeğin zorluklarını bilahare tecrübe etmedim ama teyzem 2. Kez tüp bebek yaptırdı geçen ay sonuç yine negatif. Surecın sıkıntıları ortada. Ama eğer bebek rahme düştükten sonra sağlıkla ılerlıyor ve gelişiyorsa bu çocuk zae zor oldu çok kıymetli dememeli bir doktor. Tüp bebekle kalınan hamileliğe de riskli gozıyle bakılmamalı. Tabi gerçek bir risk yoksa. Ama dediğiniz,gibi tüm hamileliğini yatarak geçiren sürekli kanamaları olan kadınları tenzih ediyorum bu durumdan sadece aşılama ve tüp bebekle olsa da gayet sağlıklı olan hamileleri de " bu çocuk çok kıymetli" diyip sezaryene yönlendirilmesi işte beni kızdıran bu.

Kizlarr kimse yazmadi(((giysi hakkinda mesajima yanitt(((...bebislerin giysilerini kacinci aya kadar alisveris yaptiniZ??6 9 aya kadari yoksa 1yasa kadarmi??ben simdi 3 6almaya baslamaliyim ve 6-9
Canim ben annem hazirladigi halde bir yas kiyafetlerini turkiyede biraktim. Bikac tane yenidogan aldim 6 -7 tane falan cunku hediye falan da cok gelir dediler. Genel olarak 0-3 ay ve bikac tane de 3-6 ay. Lazim oldukca alinir zaten.

Kizlar bebek kiyafetlerinin yikanmasi icin onerdiginiz bir marka varmi bugun e bebekte bayb me sivi deterjanini gordum kullanan alan varmi aranizda
Ya ben de cok arastirdim bu konuyu dr bana yumusatici iullanmadigin surece ve deterjani az kullandigin surece herhangi bisey kullanabilirsin dedi. Ben sadece leke cikariciyi bebeklere ozel alicam . Gerekirse fazladan durulama yapilir diye dusundum.

Doktorum 36.haftadan sonra 2 haftada bir geleceksin dedi. Ben simdiden 2 haftada bir gitmek istiyorum, bebegin gelisimini,amniyon sivisini,erken dogum olup olmayacagini merak ediyorum. Siz de aylik mi gidiyorsunuz
Hehehe ben de ilk baslarda sizi kiskaniyodum :) cunku ayda bir kereden fazla almiyordu doktor... Ultrason da yasak. Ama 27. Haftadan beri iki haftada bir gidiyorum. 36 dan sonra haftada bir aliyolar burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…