- 13 Ocak 2015
- 360
- 339
- 53
- 39
eketlerini say cnm gunde iki kere 10 hareket olunca durabilirsin. Onemli olsn duzenli olmasi az ya da cok degil.Kızlar bebeğinin hareketleri azalan var mı 30.haftadan sonra sanki çok hantal oldu benimkisi
benim doktor çok utangaç heralde gebeliğimin başında da şimdi de,ilişkiyle ilgili bişey söylemedi. İlk iki ay yapmadım. Şimdi de haftada bir veya iki haftada bir yapıyoruz. Ayıptır söylemesi. Ama çok dikkatli bir şekilde tabi :)Özel bi soru doktorunuz ilişki konusunda kısıtlama getirdi mi
Dr dogurana kadar sorun olmaz dedi bana. Ozel bi durumun olmadigi surece ne erken doguma ne de dusuge neden olur dedi.Benimde ilk aylarda düşük tehlikem vardı doktor yasakladı ama eşim gün saymisti resmen şimdi nasıl yasak dicem bilemiyorum bide 40 cikmasinı beklicek adam bitti
anladim canim tesekkur ederim aventi tavsiye edenler de oldu arkadaslardan daha fiyat arastirmasi yapmadim ama aklimda bulunsun lansinoh marka da...benim pompam lansinoh'un çiftlisi canım, önce yengemin medela sı vardı, bir iki onu kullandım, zaten bozulmak üzereydi bozuldu:) sonra kendime lansinoh aldım. avent de iyi demişlerdi ama aşırı fiyat farklı vardı o zaman. ben de lansinoh almıştım. torba da lansinoh kullandım, sonrasında başka markalar da aldım. üzerine tarih yazıp buzluğa koyuyordum.
aynen canim kocsman olmus masallah hepimizin kuzucuklarina..simdiden heyecandan uykularim kaciyor son ay ne yaparim bilmiyorum canim...oh oh maş kızcene
ayın 2o sinde çağırdı demek ben 29 zunda gidicem son ay haftada çağırmaları gerek ya bakalım artık.
Bende aynyım ilişki bitmiyor ne zamana kadar devam edecez bilmiyorum , hala devam ediyoruz . 40 gün bizimki nasıl bekleyecek bilmem. Bende artık bu haftadan sonra erken doğumu tetikler mi diye korkuyorum .Benimde ilk aylarda düşük tehlikem vardı doktor yasakladı ama eşim gün saymisti resmen şimdi nasıl yasak dicem bilemiyorum bide 40 cikmasinı beklicek adam bitti
benim ayrintili ultrasonda 160 cilmisti sonra o ay yediklerimie dikkat ettim seker yuklemesibyaptirdim normal cikti hem sekerim hem de amnion sivisi...sekerim iyi cikti diye sonrasinda eskisi kadar dikkat etmedim sekerli meyve,dondurma, hamur isi vs. tukettim bu ay 188 olmus dr. dikkat et dedi...yani ben yediklerimi kistigim ay normale donmustu ama surec herkeste ayni midir bilemem bazen sebepsiz yere de olabiliyormus..dr.um 200 den sonrasi sikinti dedi sizin ki kac 100 ve 150 arasi normalmis...Merhaba suyunuz neden fazla şekerden dolayı mi? Benim de suyum sınırda gözüküyor azalması mümkün muymus bu sekilde
literaturde doktorlar ''kiymetli bebek'' tabirini ''riskli gebelik'' durumu olanlar icin kullanir hastanin anemnezine yonelik yani cocugun ana rahmine dusus hikayesine istinaden bu tabiri kullanirlar yoksa tabii ki de hic kimsenin bebegi kimsenin bebeginden kiymetli olamaz...senin yaşadıklarını bilmiyorum canım. tüp bebeğin zorluklarını bilahare tecrübe etmedim ama teyzem 2. Kez tüp bebek yaptırdı geçen ay sonuç yine negatif. Surecın sıkıntıları ortada. Ama eğer bebek rahme düştükten sonra sağlıkla ılerlıyor ve gelişiyorsa bu çocuk zae zor oldu çok kıymetli dememeli bir doktor. Tüp bebekle kalınan hamileliğe de riskli gozıyle bakılmamalı. Tabi gerçek bir risk yoksa. Ama dediğiniz,gibi tüm hamileliğini yatarak geçiren sürekli kanamaları olan kadınları tenzih ediyorum bu durumdan sadece aşılama ve tüp bebekle olsa da gayet sağlıklı olan hamileleri de " bu çocuk çok kıymetli" diyip sezaryene yönlendirilmesi işte beni kızdıran bu.
Evet canım , önden düğmeli emzirmeye uygun. Kumaşı da güzel. Ben fiyatına göre beğendim.Cnm bu hamile pijamacı adı altında satılan pijamalarmı
bunu biliyorum canım arkadaş da söylemiş bunu benim demek istediğim hiç bir sıkıntısı olmamasına rağmen tüp bebek olduğu için kıymetli (riskli) bebek denmesi. Yani burdaki sitemim genel olarak doktorlara. Özellikle herşeyi olduğu gibi tüp bebeği de sezaryen sebebi olarak göstermeleri.literaturde doktorlar ''kiymetli bebek'' tabirini ''riskli gebelik'' durumu olanlar icin kullanir hastanin anemnezine yonelik yani cocugun ana rahmine dusus hikayesine istinaden bu tabiri kullanirlar yoksa tabii ki de hic kimsenin bebegi kimsenin bebeginden kiymetli olamaz...
Forumda rekoru biz kirdik galiba 0cinsellikBende aynyım ilişki bitmiyor ne zamana kadar devam edecez bilmiyorum , hala devam ediyoruz . 40 gün bizimki nasıl bekleyecek bilmem. Bende artık bu haftadan sonra erken doğumu tetikler mi diye korkuyorum .
AA bende hep kasıklarımda ard ard pıt pıt. Sesler duyuyorum hatta saymaya çalıştım 3 saniye felan araları büyük ihtimal hıçkırık en son 26+5 te gittim başı asagıdaydı şimdide 28+5 deyim erken mi dönmüş kiCok normal cnm bebek donmus hayirli olsunnn
sezeryana gerekli olmadigi halde yonlendiren dr.larin cok fazla oldugu konusunda hemfikirim artik dr.larin insafina kalmis bir durum canim...bunu biliyorum canım arkadaş da söylemiş bunu benim demek istediğim hiç bir sıkıntısı olmamasına rağmen tüp bebek olduğu için kıymetli (riskli) bebek denmesi. Yani burdaki sitemim genel olarak doktorlara. Özellikle herşeyi olduğu gibi tüp bebeği de sezaryen sebebi olarak göstermeleri.
slm bende ankaradayım 17.Haftada Kızılayda Eyüp Ekiciye yaptırdım onu cok tavsıye ettıler memnunda kaldıkkızlar selam.
ankarada ayrıntılı ultrason yaptıranlar nerde yaptırdınız.ücretleriyle yazarmısınız.
korkutmayın benı yaa bebeklerım ıkız sehır dısındayız epeyce bı sure beraber yasıycaz gıbı. hakkımızda hayrlısı bızımkıde cok yapar onu dolap ıclerını değıstırrır masayı cevırır.koltukları deıstırdım oldu kahrından ama net olun derım karrlı olup vazgecırmek ve bu ev bızım dıyebılmek lazım ama zor benım ısımde ama once bebeklerım napalımm sabırrrAy böyle tiplerede sinir oluyorum. Benimkide öyleydi hele bi torun gelsin nasıl değişiyorlar. Biz eve ilk geldiğimiz gün bana yapmadığını bırakmadı, 4 ay kadarda neler ne kaprisler. Önceden hersey normaldide dogum sonrası Yaptıklarıyla O kadar nefret ettimki şu an gözümün önünde düşüp can çekişse su bile vermem ona. Aklıma geldikçe içim acıyor, Allah affetsin onu. İkincide ne pislik yapacAk merak ediyorum. Senide inş bilmişlikleriyle bunaltmaz. Benimkinde koca yok, tek erkek çocuğu eşim ona sarmış durumda resmen, Allahtan sende kayınpeder varmış
Mobilyayı hangi markamdan ne Kadar'a aldınız canım? Iyi Günler'de kullanmayı nasip eder inş allahKizlar bugun kraftin gogus pompasini aldim acaba iyimidir bi bilginiz varmi???nukun biberonunu aldim.avent kalitelj ama emziginin deliyi tam merkezindeymis bogazina kaca biliyomus diye tavsiye etmedi.mobilyada halloldu elhamdulillah mobilysnin sifonyerini atdim begendiniz mi kantri tarz mdf takim aldik)))INSALLAH YA RABBIM GUZEL GUNLERDE SAGLKLA KULLANMAK NASIBI OLUR KUZUMUN TUM KUZULARIN AMINNNN
Tesekkür ederim insallah cnm... :)Cok normal cnm bebek donmus hayirli olsunnn
Canim ALLAH RAZI OLSUN AMINN.cumlemize.2400e aldim kidboo markasi.bugun kanzin kaptan modelini normalde 3500 ASAGI DEMIYOLAR birini bulduk adam size 2500yaparim dedi ama almadim sunta diye bunu cok begendimMobilyayı hangi markamdan ne Kadar'a aldınız canım? Iyi Günler'de kullanmayı nasip eder inş allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?