2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Özel bi soru doktorunuz ilişki konusunda kısıtlama getirdi mi
benim doktor çok utangaç heralde gebeliğimin başında da şimdi de,ilişkiyle ilgili bişey söylemedi. İlk iki ay yapmadım. Şimdi de haftada bir veya iki haftada bir yapıyoruz. Ayıptır söylemesi. Ama çok dikkatli bir şekilde tabi :)

Kuzumveben cnm senin ilki sezeryanmı oldu ,bizim durumumuzda sezeryanmı yapıyorlar

anladim canim tesekkur ederim aventi tavsiye edenler de oldu arkadaslardan daha fiyat arastirmasi yapmadim ama aklimda bulunsun lansinoh marka da...

oh oh maş kızcene
ayın 2o sinde çağırdı demek ben 29 zunda gidicem son ay haftada çağırmaları gerek ya bakalım artık.
aynen canim kocsman olmus masallah hepimizin kuzucuklarina..simdiden heyecandan uykularim kaciyor son ay ne yaparim bilmiyorum canim...

Benimde ilk aylarda düşük tehlikem vardı doktor yasakladı ama eşim gün saymisti resmen şimdi nasıl yasak dicem bilemiyorum bide 40 cikmasinı beklicek adam bitti
Bende aynyım ilişki bitmiyor ne zamana kadar devam edecez bilmiyorum , hala devam ediyoruz . 40 gün bizimki nasıl bekleyecek bilmem. Bende artık bu haftadan sonra erken doğumu tetikler mi diye korkuyorum .

Merhaba suyunuz neden fazla şekerden dolayı mi? Benim de suyum sınırda gözüküyor azalması mümkün muymus bu sekilde
benim ayrintili ultrasonda 160 cilmisti sonra o ay yediklerimie dikkat ettim seker yuklemesibyaptirdim normal cikti hem sekerim hem de amnion sivisi...sekerim iyi cikti diye sonrasinda eskisi kadar dikkat etmedim sekerli meyve,dondurma, hamur isi vs. tukettim bu ay 188 olmus dr. dikkat et dedi...yani ben yediklerimi kistigim ay normale donmustu ama surec herkeste ayni midir bilemem bazen sebepsiz yere de olabiliyormus..dr.um 200 den sonrasi sikinti dedi sizin ki kac 100 ve 150 arasi normalmis...

literaturde doktorlar ''kiymetli bebek'' tabirini ''riskli gebelik'' durumu olanlar icin kullanir hastanin anemnezine yonelik yani cocugun ana rahmine dusus hikayesine istinaden bu tabiri kullanirlar yoksa tabii ki de hic kimsenin bebegi kimsenin bebeginden kiymetli olamaz...

bunu biliyorum canım arkadaş da söylemiş bunu benim demek istediğim hiç bir sıkıntısı olmamasına rağmen tüp bebek olduğu için kıymetli (riskli) bebek denmesi. Yani burdaki sitemim genel olarak doktorlara. Özellikle herşeyi olduğu gibi tüp bebeği de sezaryen sebebi olarak göstermeleri.

Kizlar bugun kraftin gogus pompasini aldim acaba iyimidir bi bilginiz varmi???nukun biberonunu aldim.avent kalitelj ama emziginin deliyi tam merkezindeymis bogazina kaca biliyomus diye tavsiye etmedi.mobilyada halloldu elhamdulillah mobilysnin sifonyerini atdim begendiniz mi kantri tarz mdf takim aldik)))INSALLAH YA RABBIM GUZEL GUNLERDE SAGLKLA KULLANMAK NASIBI OLUR KUZUMUN TUM KUZULARIN AMINNNN

Eklentiler

• IMG-20150705-WA0001.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 111
Cok normal cnm bebek donmus hayirli olsunnn
AA bende hep kasıklarımda ard ard pıt pıt. Sesler duyuyorum hatta saymaya çalıştım 3 saniye felan araları büyük ihtimal hıçkırık en son 26+5 te gittim başı asagıdaydı şimdide 28+5 deyim erken mi dönmüş ki

sezeryana gerekli olmadigi halde yonlendiren dr.larin cok fazla oldugu konusunda hemfikirim artik dr.larin insafina kalmis bir durum canim...

korkutmayın benı yaa bebeklerım ıkız sehır dısındayız epeyce bı sure beraber yasıycaz gıbı. hakkımızda hayrlısı bızımkıde cok yapar onu dolap ıclerını değıstırrır masayı cevırır.koltukları deıstırdım oldu kahrından ama net olun derım karrlı olup vazgecırmek ve bu ev bızım dıyebılmek lazım ama zor benım ısımde ama once bebeklerım napalımm sabırrr

Mobilyayı hangi markamdan ne Kadar'a aldınız canım? Iyi Günler'de kullanmayı nasip eder inş allah

Mobilyayı hangi markamdan ne Kadar'a aldınız canım? Iyi Günler'de kullanmayı nasip eder inş allah
Canim ALLAH RAZI OLSUN AMINN.cumlemize.2400e aldim kidboo markasi.bugun kanzin kaptan modelini normalde 3500 ASAGI DEMIYOLAR birini bulduk adam size 2500yaparim dedi ama almadim sunta diye bunu cok begendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…