2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Cnm o annane babaannede farketmiyor, kıyamıyorlar torunlara ve asırı şımartıyorlar. Bizimki en son gecen ay İstanbul a geldiğimizde takmış Saçı uzun sacı uzun diye hergün söyleniyor, bez alıcaz diye kızıyla çıkıyor bi geliyorlar çocuk keltoş, eşim bi sinir oldu ama kıyamaz üzülmesine. Allahtan yurtdışında yasıyorumda çok görmüyorum kadını ama kocamda en az 3 kez arar yurtiçi dışı farketmiyor, babası ölmüş diye pek bi Kıymetli , o Yüzden fecide şımarık. Bence seninkide Baskın bir karakterse, evinin huzuru bozulmaması acısından farklı bir çözüm bul, gerçi daha 1 yıl varmış onun gelmesine, 1000 tane çözüm üretirsin kesin

Buda yatagi annisler bu arada yatagin eni 80 genis yani cogu 70 OLUYO.Allahim hepimize kuzularimizla birlikte yuvamizda saglikla kullanmayi nasip etsin insallah YA RABBIM AMINN.buarada kusura bakmayin fotolarimiz guzel cikmamis sagi solu hrp dolu oldugu icin net gozukecegi acidan cekemedik

Eklentiler

• IMG-20150705-WA0003.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 117
Kakao yağı falan da dediler yarın eczaneye de sorcam bakım napim bilemedim
Hahahaaaa , tatlım şaşırdın mı sen? Korunman Lazım diyoruz Ne kakao yağı kavrulmak için en güzel şeylerden biri kakao yagıdırda senin güneşten mümkün mertebe uzak durman Lazım, hamişlik hassasiyet demek,te bu sürecte güneşten cilt lekeleri olusabiliyor, kalan cilt yaraları Geçmiyor , anneyede deniz faydalı ama Güneş Altın'da durmak değil. Ben bugün Malesef 1 saatten fazla Güneşte durmak zorunda kaldım ama Oğlumu sudan çıkartamadığımdan, heryerim kremlendiğim halde catlıcak gibi oldu epey korktum açıkcası

Ben 50gr yükleme yaptırdım 155 çıktı tokluk sekerinize mi baktılar sizin daha sonra? Amniyon sıvı değerini hatırlamıyorum raporlar arabada ama kritik sinirda degil sadece fazla dedi. Benim oğlumda yarık dudak damak görüldü bu fazla olmasinda bir neden olabilir ama en son şeker de olabilir mi dediler

Biz son aya kadar devam edicez sanırım o şekilde idare edebileceğini hiç sanmıyorum izin versem hergün olur
Kızlar 4 hamilelik yaşadım bu kadar korkak olmayın derim ama bi şartla kanaması ve düşük riski olup yatması mecbur olanlar hariç dokuzuncu aya kadar ilişkiye girmenizde bir sıkıntı yok tek dikkat edilecek olan hareketler sert olmasın yeterli hatta araştırma yapılmış ilişki sırasında salgılanan mutluluk hormonu ve heyecan bebeğe çok faydası varmış

Cnm çocuk olupta erkek tarafıyla tartışmayan aileye denk gelmedim, şeytan giriyor galiba. Varsın evi değiştirsinde huzuru bozmasın yeter. Biz cok Ayrılma aşamasına geldik onun yüzünden, Hiçte suçunu kabul etmez hep şımarık hep Ağlar hep istediği olsun ister, oğlu büyümemiş gözünde hala bebişi, ben de öyle şımarmayınca sorun oluyordu tabi. En son bebişiM 10 aylıkken yine eve gelip kendince düzen mi toparlamak mı dersin neyse, yurtdışından getirdiğim 1 koliyi sen kontrol etmeden ÇÖP diye at, o zamanda eşimin tayini Pakistan dan İtalya a çıkmıştı ve İstanbul a kolilerle gelip, ertesi gÜn İtalya a dönücem. Sabah koliyi arıyorum, her Parça benim için ayrı önemli, en öokta Avent yedek biberon uçlarım var Valize koymam Lazım ama yok çıldırıcam, ucagada geç kalıcam alacak yerim yok, neyse farkettik atmış . Böyle çok mevzu olduda eşimle tartışır dururdum , vedalasırken baktım hiç umrunda değil bi de üste çıkmaya Çalışıyor , en az 500 tl lik ürün vardı yazık oldu dedim ammann, havalimanına gidene kadar 10 kere konuştular , yok ben ona Hırsız demişim yok bilmem neymiş Ağla Ağla , eşim yol boyunca kaç Kere Arıyor anne sakin ol diye. Öğünde 1 saatlik yol 2,5 saat Trafiğe takıldık iş uzadıkça uzadı. Baktım bizimki fenalasıyor aldım telefonu ama ne çirkef ben ona şunu yapmamışım, İtalya a buyur dememişim, yahu benimde ilk günüm otelde kalıcam yol iz bilmem ne daveti? Kadın beyni bi tuhaf Çalışıyor . Anne bak böyle yapıp oğlunu çok üzüyorsun, bişey olacak diye korkuyorum dedim, o Üzülmez ona Birsey olmaz demez mi it? Anne o tastan mı yaratılmış deyince bi sustu, sonra uçağa geç kaldık diye kapadık. Yani yeni ülke heyecanımı herzamanki gibi bozdu, sonra ben otelde havale gibi bişey geçirdim, sinir krizi gibi, duşa zor Attı eşim, bir daha anne manne yok dedim. Sonraki ay İst gidince 5 gün uğramadım , sonra etraf bak oğlunu kaybedersin böyle yaparak onlar evli demişte, bana gelmek istemiş, eşimde bizi yalnız bıraktı, yola mı geldi ne Diye düşünüyordum , yok namaz kılarken sende aynı şeyleri Çek diye dua edesi geliyormuş sonra demiyormuş. Yani bariz beddua ediyormuş ! Kaç sene ona ev alıcaz diye borca girdik, bebişime aylarca hiçbirsey almadı eşim borç Yüzünden ama annesine emekli maaşı kadar harclıkta göndermeyi ihmal etmemişti, yani halen öder dururuz her ay herseylerini, her ayda param bitti diye isterde ister. Baskasına versen Allah Razı olsun der dua alırsında bu bi de utanmadan bize dedua ediyor! benim hakkım helal değil ona ve eşime, Anca o ölünce rahat ederim bunların sülaleside 90 larda tas gibiler, beni 10 kere toprağa sokar bu kadın. Herkes aynı olacak diye Birsey yok, inş gül gibi geçinirsiniz cnm bizim durum biraz istisna

Haftada bir olsa iyi benim doktorm ilk 3 ay yasak dedi şimdi bişey demiyor ama ben sorucm mecbur :)

Bende aynyım ilişki bitmiyor ne zamana kadar devam edecez bilmiyorum , hala devam ediyoruz . 40 gün bizimki nasıl bekleyecek bilmem. Bende artık bu haftadan sonra erken doğumu tetikler mi diye korkuyorum .

Aynen canm nasıl bıraktırcz bilmiyorum her erkeğin yapısı bir değil gözü kaymasn diye bi sorun olmadıkça devam etmeyi düşünüyorum tabi doktormla konuşucm bu konunun üstü hep kapatılsada bnce çok önemli bi konu. Son ay yasak olsa bide 40gun nsl dururlar bilmiyorum :)))

Kullanan biri söyledi bende araştırınca bronzlasmak için olduğunu okudum da kendi de benim gibi bembeyaz hiç kizarmadim dedi ayy cildiricam keşke anneme uyup yaylaya tatile gitseymisim diyorum üç gündür

Canim bence hiçbir doktor normal giden bir hamileliği sezeryana yonlendirmemeli. Bu genelde özelde çalışan doktorlarda görülen bir durum diye düşünüyorum bırak tüp bebeği normal bir hamileliği bile direkt sezeryan diyenler varmış ben karşılaşmadım. Ben sadece kıymetli bebek sözüne takıldığıni düşündüm ama sezeryan konusunda haklısın ama yakının da tecrübe etmiş belki o da hamile kalsa ister istemez birsey olur korkusuyla sezeryan tercih edebilir benim arkadaşım aşılama oldu ve ikizlerimi 21 haftadan itibaren hastanede yatmasina rağmen normal dünyaya getirdi doktorunun israriyla Allah iyi ellere teslim etsin ne diyeyim
Kuzumveben cnm senin ilki sezeryanmı oldu ,bizim durumumuzda sezeryanmı yapıyorlar
evet sezeryan arkadaşım. Bizim durumumuzla alakali mi bilmiyorum ama zaten benimki maka gelişti ve hiç baş aşağı dönmedi bir de zaten hafta hafta gün doldurmasinı saydığım ve 34 te kendi isteğim le doktor kontrolünde olmak icin hastanede yattigimdan biz normal doğumu hiç konuşmadık bile. 37 yi dolsurmasjni ve riski atlatmasini bekledik sonra da doktorum aldi

kızlar saat beşbuçukta,sağ tarafında bir,ağrıyla uyandım. Belimin sağ tarafından başlıyor karnımın sağ tarafına yayılıyor ama solda hiçbişey yok. Böbrek ağrısına da benziyor ama karnımda taş gibi. Kasılma falan hissetmedim ama rahmim çok sertleşmiş,durumda. Bugun öğleden sonra 3te randevum var. Bu tarz ağrı çeken var mı

Kızlar aranızda ödemi olan var mı ben çok fenayım ellerim ayaklarım özellikle savah uyanınca nasıl şişiyor anlatamam ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…