2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
evet cnm hatta hamileliğimin ilk zamanlarından beri ara ara var anlam veremiyorum doktora sordum bazen bu tip ağrılar baskı sonucu oluşur diyor ama bence uykudan uyandıracak kadar sa doktoruna sormalısın...ilk hamileliğimde kum dökmüştüm ama ağrı tek taraflı değildi.......

evet cnm hatta hamileliğimin ilk zamanlarından beri ara ara var anlam veremiyorum doktora sordum bazen bu tip ağrılar baskı sonucu oluşur diyor ama bence uykudan uyandıracak kadar sa doktoruna sormalısın...ilk hamileliğimde kum dökmüştüm ama ağrı tek taraflı değildi.......

Canim simdi 34 e kadar falan yer degistirebiliyormus tekrar. Bunun erkeni yok bana da 29 da donmus dedi dr, olayin dogali bu...stres yapma donmesi iyi bir sey her seyin yolunda oldugunu gosteriyor :)

Günaydınlarrr

Yan tarafa inşaat başladı, bütün gece beton döktüler, gürültüden sıcaktan uyuyamadım, çok mutsuzummm

yok cnm ölçüm yapmıyorum şeker ölçme cihazı mı almak gerek acaba 188 çıktı yüklemeden sonra şekerim inşallah düşmüştür senin kaç çıkmıştı

canım bebek sağ böbreğine baskı yapmış olabilir..muhtemelen doktoruna söylediğinde böbreğine bakar direk..

günaydın kızlar bir haftadır girmiyordum topiğe aman neler olmuş hepsini tama okuyamadım ama ilk annemize hayırlı olsun heycanlandım bende ....

uykusuzz her geceeeeeeeeeeeeeeeeiçmiş gibi duruyor bu sarı kafada ben uykusuzluktan bu şekilim ama ..biri soldaki tokamı bağlayı versin elimi kaldırcak halim yoğğğğğğğğğ

internetten baktım yine içimi kararttın bir güzel. Böbrek büyümesinden falan bahsediyorlar moralim bozuldu.
yine derken? ayrıca kötü bişey demedim bebek bazen baskı yapıyor oda böbrekte ağrı yapıyor buda normal bi durum.böbrek büyümesinden bahsetmedim verdiğin soruya kendi doktorumun bana verdiği bilgi dahilinde cevap vermek istedim doktora gidene kadar telaş yapma diye..

Yok canım yazım hatası karattıM yazacaktım kararttın yazmışım :) kusura bakma. Yani internete bakıp korkuttum yine kendimi demek istedim.

Kullanan biri söyledi bende araştırınca bronzlasmak için olduğunu okudum da kendi de benim gibi bembeyaz hiç kizarmadim dedi ayy cildiricam keşke anneme uyup yaylaya tatile gitseymisim diyorum üç gündür
Yok be tatlım tatilin kötüsü olur mu, deniz kum Güneş Şahane birsey, sadece 50 koruma faktör al ve deniz sonrası gölgede dinlen, zaten çok sıcak istesende Güneşte duramazsın feci sıcak bence, tadını çıkart bol bol

ben bu konuda farklı düşünüyorum. benimle ilişkiye giremiyor diye -hem de onun Bebeğini taşırken- gözü kayacaksa zaten Kaysın gitsin. arkama dönüp bakmam. elim de bunu iyi bilir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…