2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
aynı durumdayız canım
bu reflü beni öldürecek...hele de geceleri

Canim internetden indirp buraya atma calisiyorum 2foto indirdim yuklerken 100karakterden az olmasi gerek fln yazildi.simdi foto atcam
ben anakucağı bakmadım henüz. o kadar masraf oldu daha da bir Sürü eksik var sanırım ona doğumdan sonra bakıcam.

ben anakucağı bakmadım henüz. o kadar masraf oldu daha da bir Sürü eksik var sanırım ona doğumdan sonra bakıcam.
Canim kac defa denedim hata verdi bisey anlamadim((internetden bakabilirsin hem ana kucagi hemde minik besik oluyo tv fln izlerken bebisler yanimizda olsun dersek baya ise yariycak bisey

Ya gercekden ole paranin degeri kalmamis ucuyo resmen bizdede ayni canim sadece arac gerecini bitirdik bide mobilya cok sukur bide iste emzik biberon sut pompasi fln daha var bisuru alinacak RABBIM YARDIM ETSIN INSALLAH BABISLERIMIZE DE maddi manevi insallah yetisdirelim aminnn

ben bu konuda farklı düşünüyorum. benimle ilişkiye giremiyor diye -hem de onun Bebeğini taşırken- gözü kayacaksa zaten Kaysın gitsin. arkama dönüp bakmam. elim de bunu iyi bilir zaten

al benden o kdr özgecim.. hamileliğimde riskli bi drm olmadığı için doktor bi yasak getirmedi.. biz de bu çerçevede kafamıza göre takılabiliyoruz eşimle amaa doktor izin vermeseydi ya da doktor izin verse bile ben istemedikten sonra sırf beyimin gözü kayar fln gbi düşüncelerle asla istemediğim birşeyi yapmazdım.. adamın gözü kayıcaksa zaten, senle olduktan 5 dk sonra bile kayar..

Bir haftada sinir sahibi oldum allah yardimcim olsun da bi cozum bulayim insallah

yok cnm ölçüm yapmıyorum şeker ölçme cihazı mı almak gerek acaba 188 çıktı yüklemeden sonra şekerim inşallah düşmüştür senin kaç çıkmıştı

sağlık ocaklarında parmaktan 2 snde ölçüyorlar şekeri canım, aklında olsun
bnm de 50lik yükleme sınırda çıkmıştı, biraz dikkat ettim, açlık tokluk baktırdım, normal şimdi :)

Kızlar günaydın iyi haftalar olsun inşallah
Dün kızımızın odasını kurduk çok şükür birkaç eksiği kaldı onuda bayramdan sonra tamamlarız artık. Eşim sürekli odaya girip boş odaya bakıyor kızımızın ayakkabılarını seviyor benden çok heyecan yaptı vallahi Şu ilişki konusuna gelince de yasak yok bize ama insan korkuyor yinede ayda bir idare ediyoruz işte :) ama dışarı çıkınca farkettim ki eşim çıtı pıtı bayanlara gözü kayıyor bende maşallah fil gibi oldum boyda yok zaten. İnşallah doğumdan sonra çabuk veririm kiloları

gözlerini oyarım vallaahaaaa onun

Kizlar lohusa gecelik aldinizmi bide nerden aldiniz nerden bulabilirim((((terligimde yok suslulerden istiyorummyetisdirme derdindeyim ayy panik oluyorum dusundukce herkes bu haftalarda canta hazirlamaya basliyo benim kuzumun giysileri benim gecelik pijama fln ve da bisuru sey yok nasil yetisdircemm

bu konu hepimizin sıkıntısı galiba bende geçen hafta rapor almıştım eşim bi ısrar bi ısrar memlekete gideyim diye biliyorum aslında adam benim bira hava almam için sölüyor ama şeytan dürttü bi kere gitmedim ..

Benim her zaman oluyor zaten tüm rahmime yyailmadigi için sıkıntı yapmıyorum doktora gideceksin zaten araştırıp evham yapma
Günaydınlarrr

Yan tarafa inşaat başladı, bütün gece beton döktüler, gürültüden sıcaktan uyuyamadım, çok mutsuzummm
O nasıl bişey yaaaa gece gece bunun bi yasağı falan yok mu
uykusuzz her geceeeeeeeeeeeeeeeeiçmiş gibi duruyor bu sarı kafada ben uykusuzluktan bu şekilim ama ..biri soldaki tokamı bağlayı versin elimi kaldırcak halim yoğğğğğğğğğ
ya ben sana ne diyeyim tam ruh haline göre bi sarı kafa bulmuş sun altıma edicem gülmekten sana da Günaydın deliiiii kuzummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…