hani canımmKizlar tiny love ana kucagimizi da aldik hemde minikbesik oluyo))))
kimin acaba catdog u göremedim Bi kaç zamandır o mu doğum yaptı kievet canım ikizlerimizin biri gelmiş :)
Canim internetden indirp buraya atma calisiyorum 2foto indirdim yuklerken 100karakterden az olmasi gerek fln yazildi.simdi foto atcamhani canımm
bendeeeeeeDeniz aşeriyorummmm
aynı durumdayız canımSelam kızlar 1 haftadır giremiyordum nasılsınız bebişleriniz nasıl? Bende nefes darlığı başladı, kızım artık kaburgalarıma kadar Büyüdü herhalde kaburgalarım batmaya başladı :) , artık 7/24 bitmek tükenmek bilmeyen hi Reflüm varbir de sabahları 5de 6da uyanıyorum artık kızım karnımın bitarafına toplanmış oluyor hiçbirşekilde yatamıyorum.
Bu arada bu hafta Kızımın bebek şekeri malzemelerini de aldım ve bitirdim nasıl olmuş sizce :)
kimin acaba catdog u göremedim Bi kaç zamandır o mu doğum yaptı ki
ben anakucağı bakmadım henüz. o kadar masraf oldu daha da bir Sürü eksik var sanırım ona doğumdan sonra bakıcam.Canim internetden indirp buraya atma calisiyorum 2foto indirdim yuklerken 100karakterden az olmasi gerek fln yazildi.simdi foto atcam
Canim kac defa denedim hata verdi bisey anlamadim((internetden bakabilirsin hem ana kucagi hemde minik besik oluyo tv fln izlerken bebisler yanimizda olsun dersek baya ise yariycak biseyben anakucağı bakmadım henüz. o kadar masraf oldu daha da bir Sürü eksik var sanırım ona doğumdan sonra bakıcam.
Ya gercekden ole paranin degeri kalmamis ucuyo resmen bizdede ayni canim sadece arac gerecini bitirdik bide mobilya cok sukur bide iste emzik biberon sut pompasi fln daha var bisuru alinacak RABBIM YARDIM ETSIN INSALLAH BABISLERIMIZE DE maddi manevi insallah yetisdirelim aminnnben anakucağı bakmadım henüz. o kadar masraf oldu daha da bir Sürü eksik var sanırım ona doğumdan sonra bakıcam.
bendeeeeee
ben anakucağı bakmadım henüz. o kadar masraf oldu daha da bir Sürü eksik var sanırım ona doğumdan sonra bakıcam.
ben bu konuda farklı düşünüyorum. benimle ilişkiye giremiyor diye -hem de onun Bebeğini taşırken- gözü kayacaksa zaten Kaysın gitsin. arkama dönüp bakmam. elim de bunu iyi bilir zaten
Bir haftada sinir sahibi oldum allah yardimcim olsun da bi cozum bulayim insallahCnm o annane babaannede farketmiyor, kıyamıyorlar torunlara ve asırı şımartıyorlar. Bizimki en son gecen ay İstanbul a geldiğimizde takmış Saçı uzun sacı uzun diye hergün söyleniyor, bez alıcaz diye kızıyla çıkıyor bi geliyorlar çocuk keltoş, eşim bi sinir oldu ama kıyamaz üzülmesine. Allahtan yurtdışında yasıyorumda çok görmüyorum kadını ama kocamda en az 3 kez arar yurtiçi dışı farketmiyor, babası ölmüş diye pek bi Kıymetli , o Yüzden fecide şımarık. Bence seninkide Baskın bir karakterse, evinin huzuru bozulmaması acısından farklı bir çözüm bul, gerçi daha 1 yıl varmış onun gelmesine, 1000 tane çözüm üretirsin kesin
yok cnm ölçüm yapmıyorum şeker ölçme cihazı mı almak gerek acaba 188 çıktı yüklemeden sonra şekerim inşallah düşmüştür senin kaç çıkmıştı
gözlerini oyarım vallaahaaaa onunKızlar günaydın iyi haftalar olsun inşallah
Dün kızımızın odasını kurduk çok şükür birkaç eksiği kaldı onuda bayramdan sonra tamamlarız artık. Eşim sürekli odaya girip boş odaya bakıyor kızımızın ayakkabılarını seviyor benden çok heyecan yaptı vallahiŞu ilişki konusuna gelince de yasak yok bize ama insan korkuyor yinede ayda bir idare ediyoruz işte :) ama dışarı çıkınca farkettim ki eşim çıtı pıtı bayanlara gözü kayıyor bende maşallah fil gibi oldum boyda yok zaten. İnşallah doğumdan sonra çabuk veririm kiloları
Kızlar günaydın iyi haftalar olsun inşallah
Dün kızımızın odasını kurduk çok şükür birkaç eksiği kaldı onuda bayramdan sonra tamamlarız artık. Eşim sürekli odaya girip boş odaya bakıyor kızımızın ayakkabılarını seviyor benden çok heyecan yaptı vallahiŞu ilişki konusuna gelince de yasak yok bize ama insan korkuyor yinede ayda bir idare ediyoruz işte :) ama dışarı çıkınca farkettim ki eşim çıtı pıtı bayanlara gözü kayıyor bende maşallah fil gibi oldum boyda yok zaten. İnşallah doğumdan sonra çabuk veririm kiloları
Benim her zaman oluyor zaten tüm rahmime yyailmadigi için sıkıntı yapmıyorum doktora gideceksin zaten araştırıp evham yapmakızlar saat beşbuçukta,sağ tarafında bir,ağrıyla uyandım. Belimin sağ tarafından başlıyor karnımın sağ tarafına yayılıyor ama solda hiçbişey yok. Böbrek ağrısına da benziyor ama karnımda taş gibi. Kasılma falan hissetmedim ama rahmim çok sertleşmiş,durumda. Bugun öğleden sonra 3te randevum var. Bu tarz ağrı çeken var mı
O nasıl bişey yaaaa gece gece bunun bi yasağı falan yok muGünaydınlarrr
Yan tarafa inşaat başladı, bütün gece beton döktüler, gürültüden sıcaktan uyuyamadım, çok mutsuzummm
ya ben sana ne diyeyim tam ruh haline göre bi sarı kafa bulmuş sun altıma edicem gülmekten sana da Günaydın deliiiii kuzummmmmmuykusuzz her geceeeeeeeeeeeeeeeeiçmiş gibi duruyor bu sarı kafada ben uykusuzluktan bu şekilim ama ..biri soldaki tokamı bağlayı versin elimi kaldırcak halim yoğğğğğğğğğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?