- 10 Ocak 2015
- 623
- 576
- 18
Ama sizde de hic acima yok kizlar ya kocalara. Yazik adamlara. İlginizi eksik etmeyin siz yine de.mumkun oldugunca memnun etmeye calisin bence. Sahsi fikrim tabial benden o kdr özgecim.. hamileliğimde riskli bi drm olmadığı için doktor bi yasak getirmedi.. biz de bu çerçevede kafamıza göre takılabiliyoruz eşimle amaa doktor izin vermeseydi ya da doktor izin verse bile ben istemedikten sonra sırf beyimin gözü kayar fln gbi düşüncelerle asla istemediğim birşeyi yapmazdım.. adamın gözü kayıcaksa zaten, senle olduktan 5 dk sonra bile kayar..
benim baya yüksek çıktı sağlık ocağına gitmem zor herzaman ama açlık tokluk için hastaneye gitsem iyi olacaksağlık ocaklarında parmaktan 2 snde ölçüyorlar şekeri canım, aklında olsun
bnm de 50lik yükleme sınırda çıkmıştı, biraz dikkat ettim, açlık tokluk baktırdım, normal şimdi :)
Sezeryanın risklerini içeren bir yazı paylaşmayacağım. Bu riskleri hepimiz çok iyi biliyoruz. Sezeryanın gerçek sebeplerini yazacağım sadece. Yaptığım sert bir çıkış değil gerçekleri söylemekti. Çoğu doktora da güvenmiyorum evet. Sırf boyu kısa yada kilosu 80 üzeri diye sezeryana yönlendirilen insanlar tanıyorum. Çatı darlığı da son dönemlerde moda oldu artık. Milletçe çatımız ne darmış :)
Doktorunla arandaki ilişkiyi bilemem. Normal doğum yada sezeryan kararı ikinizin arasındadır. Sen güveniyorsan kimsenin birşey demeye hakkı yoktur. Benim yapmaya çalıştığım şey abuk subuk sebeplerden yada keyfi olarak yapılan sezeryanlar. Ben de sezeryan yapmış bir anne olarak sonuna kadar bu konuyu savunacağım. Korkutularak sezeryan olduğum için de öfkeliyim. Doktorlar da çok masum değil unutmayalım.
Sezeryan olmak zorundaysan zorundasındır. Sadece sezeryanın gerçek sebeplerini bilmek her gebenin hakkı diye düşünüyorum.
Bende öyle yapıyorum zaten misk burnundan fitil fitil getirdim aklı başına gelmiştir umarımgözlerini oyarım vallaahaaaa onun
ben geçen hafta sormuştum baya bi link atmıştı kızlar.lohusa sepeti var....pijama.com.tr...ilkem hamile pijama shop aklıma gelenler bunlar... beğendiğin ürünü googleye yaz çok farklı fiyatları çıkıyor.özellikle gitti gidiyorda baya fark atıyoKizlar lohusa gecelik aldinizmi bide nerden aldiniz nerden bulabilirim((((terligimde yok suslulerden istiyorummyetisdirme derdindeyim ayy panik oluyorum dusundukce herkes bu haftalarda canta hazirlamaya basliyo benim kuzumun giysileri benim gecelik pijama fln ve da bisuru sey yok nasil yetisdircemm
Oo benimki dün sanki kasıklarıma basıp yürüyecekti kafa kaburgama girdi öle bir gerildiKızlar sizde de aynısı oluyor mu bilmiyorum ama bebişim sanki içerde uykuda geriniriz ya öyle geriniyor. Tekmeleri azalıp gerinmeleri arttı. Normal birşey mi ki bu?
Ben dün Lcw de gördüm çokta güzel modeller vardı hem pijama hemde gecelikler. Fiyatlarıda 35-40 tl arasıydı. 2 gecelik 1 pijama almıştım o yüzden tekrar almadım ama içim gitti çok beğendim bidahaki gidişimde alacağım bir pijama takımı daha :)Kizlar lohusa gecelik aldinizmi bide nerden aldiniz nerden bulabilirim((((terligimde yok suslulerden istiyorummyetisdirme derdindeyim ayy panik oluyorum dusundukce herkes bu haftalarda canta hazirlamaya basliyo benim kuzumun giysileri benim gecelik pijama fln ve da bisuru sey yok nasil yetisdircemm
sen endişe ediyorsan oda çok ısrarcıysa üstün körü olsun en azından .Ama sizde de hic acima yok kizlar ya kocalara. Yazik adamlara. İlginizi eksik etmeyin siz yine de.mumkun oldugunca memnun etmeye calisin bence. Sahsi fikrim tabi
bizden korkulur vallaaaBende öyle yapıyorum zaten misk burnundan fitil fitil getirdim aklı başına gelmiştir umarım
Sen halletdin mi miskcim gecelik isini internetden mi aldin???insan gormeyince kalitesinden suphe ediyo ister istemez.ben geçen hafta sormuştum baya bi link atmıştı kızlar.lohusa sepeti var....pijama.com.tr...ilkem hamile pijama shop aklıma gelenler bunlar... beğendiğin ürünü googleye yaz çok farklı fiyatları çıkıyor.özellikle gitti gidiyorda baya fark atıyo
bu konu hepimizin sıkıntısı galiba bende geçen hafta rapor almıştım eşim bi ısrar bi ısrar memlekete gideyim diye biliyorum aslında adam benim bira hava almam için sölüyor ama şeytandürttü bi kere gitmedim ..
SUHAN cim şimdi geldim doktordan 13 maddelik soru listemle... Ağda olayı son ana kadar serbest dedi, lazer leke oluşma ihtimalinden dolayı önermiyoruz diyor. Bu durumda ben ağdayla yoluma devam edeceğim :)) bu arada oğlum 35 cm ve 1350 gr olmuş keyfi yerinde ve tek gözü açıktı, yutmayı da öğrenmiş bebim patatesim, maşallah ona :)) sınavdaki arkadaşlara başarılar. Birde @tatlilavinya bana da 2-3 gün dedi ilaçlama için herman ben vazgeçiyorum bu işten bebiş doğduktan sonra bakarız artık!!
Sagol cnm hemen alıcam inş bugünEvet canım , önden düğmeli emzirmeye uygun. Kumaşı da güzel. Ben fiyatına göre beğendim.
bayerin ilaçlarını kullanıyordu anlaşmalı firmalarımız. Maxforce jel di galiba. Yuvasını biliyorsan işin daha kolay , ama ıslak nemli yüzeylere uygulama etkisini azaltırsın. Bunlar öyle yaratıklar ki kendi ölülerini bile yiyorlar, jeli yiyip ölen böceği yiyenlerde ölüyor. Eğer mutfakta bu sorunu yaşıyorsan eşin bulaşık makinesi, fırın, buzdolabı gibi küçük büyük ev aletlerinin motor kapaklarını açıp (gıda alanlarına kesinlikle temas etmeyecek yerler) birkaç damla o kısımlara da koysun jelden. Zaten 20 gr lık bir jel alsan 2 yıl yeter sana.
Bu arada ilaçlamada kullanılan kimyasallar akciğer solunumu yapan canlılara zarar vermez, sadece koku olarak rahatsızlık verir. Bu nedenle evde ilaçlama yaptırabilirsin çekinmeden, hamile olduğun için sen yine de önlem olarak 2 gün başka yerde kal.
ben arkadaşın yazdığı yorumu yeni gördüm ..çatı darlığından bahsetmiş..tanıdığım birinin çatısı dardı..doktorlarda tastikliyor bunu tabi..hamileliğinin birinde doktoruna ısrar ediyor normal doğum yapamam çatım dar diye, doktor normal doğum diye tutturuyor ve bebek arada sıkışıp kalıyor.hani böylede örnekler var çatı darlığında..en güzeli doktora güvenmek sanırım..çatı muayenesinin de gereksiz olduğuna dair makaleler okuyorum. çünkü son andaki duruma göre bakılması gerekliymiş esasında. yani doğum yapıp yapamayacağı o anda belli olurmuş. sezeryan yapmış biri olarak sana katılıyorum. 4 yıl geçti hala emin değilim hakkaten gerçek bir sebeple mi sezeryan oldum diye. hele sonrasında yaşadığım bunalımlar.. Allahım kimseye yaşatmasın. çocuğumu ben doğurmadım gibi geldi aylarca. öyle bi ruh haline girdim. evet gerekiyorsa sezeryan iyi ki var, ama sebepsiz yere yapılan sezeryan malesef türkiyede çok fazla. benim de şimd hedefim sezeryan sonrası normal doğum inşallah. sen düşünüyor musun?
Benim her zaman oluyor zaten tüm rahmime yyailmadigi için sıkıntı yapmıyorum doktora gideceksin zaten araştırıp evham yapma
O nasıl bişey yaaaa gece gece bunun bi yasağı falan yok mu
ya ben sana ne diyeyim tam ruh haline göre bi sarı kafa bulmuş sun altıma edicem gülmekten sana da Günaydın deliiiii kuzummmmmm
Anladım cnm ..bakalım bnm nasıl olucak ,3haftadır baş aşagıda ama devlet hastanesinde nasıl yaparlar ,ilkonce normal doğumumu denerler bilmiyorumCanim bence hiçbir doktor normal giden bir hamileliği sezeryana yonlendirmemeli. Bu genelde özelde çalışan doktorlarda görülen bir durum diye düşünüyorum bırak tüp bebeği normal bir hamileliği bile direkt sezeryan diyenler varmış ben karşılaşmadım. Ben sadece kıymetli bebek sözüne takıldığıni düşündüm ama sezeryan konusunda haklısın ama yakının da tecrübe etmiş belki o da hamile kalsa ister istemez birsey olur korkusuyla sezeryan tercih edebilir benim arkadaşım aşılama oldu ve ikizlerimi 21 haftadan itibaren hastanede yatmasina rağmen normal dünyaya getirdi doktorunun israriyla Allah iyi ellere teslim etsin ne diyeyim
evet sezeryan arkadaşım. Bizim durumumuzla alakali mi bilmiyorum ama zaten benimki maka gelişti ve hiç baş aşağı dönmedi bir de zaten hafta hafta gün doldurmasinı saydığım ve 34 te kendi isteğim le doktor kontrolünde olmak icin hastanede yattigimdan biz normal doğumu hiç konuşmadık bile. 37 yi dolsurmasjni ve riski atlatmasini bekledik sonra da doktorum aldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?