2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ama sizde de hic acima yok kizlar ya kocalara. Yazik adamlara. İlginizi eksik etmeyin siz yine de.mumkun oldugunca memnun etmeye calisin bence. Sahsi fikrim tabi

Kızlar sizde de aynısı oluyor mu bilmiyorum ama bebişim sanki içerde uykuda geriniriz ya öyle geriniyor. Tekmeleri azalıp gerinmeleri arttı. Normal birşey mi ki bu?

sağlık ocaklarında parmaktan 2 snde ölçüyorlar şekeri canım, aklında olsun
bnm de 50lik yükleme sınırda çıkmıştı, biraz dikkat ettim, açlık tokluk baktırdım, normal şimdi :)
benim baya yüksek çıktı sağlık ocağına gitmem zor herzaman ama açlık tokluk için hastaneye gitsem iyi olacak

Kızlar29 haftaya yarın gircem akıntım vardı ama arttı bu dönem sizce normalmi beyaz jel kıvamlı koku yok

çatı muayenesinin de gereksiz olduğuna dair makaleler okuyorum. çünkü son andaki duruma göre bakılması gerekliymiş esasında. yani doğum yapıp yapamayacağı o anda belli olurmuş. sezeryan yapmış biri olarak sana katılıyorum. 4 yıl geçti hala emin değilim hakkaten gerçek bir sebeple mi sezeryan oldum diye. hele sonrasında yaşadığım bunalımlar.. Allahım kimseye yaşatmasın. çocuğumu ben doğurmadım gibi geldi aylarca. öyle bi ruh haline girdim. evet gerekiyorsa sezeryan iyi ki var, ama sebepsiz yere yapılan sezeryan malesef türkiyede çok fazla. benim de şimd hedefim sezeryan sonrası normal doğum inşallah. sen düşünüyor musun?

ben geçen hafta sormuştum baya bi link atmıştı kızlar.lohusa sepeti var....pijama.com.tr...ilkem hamile pijama shop aklıma gelenler bunlar... beğendiğin ürünü googleye yaz çok farklı fiyatları çıkıyor.özellikle gitti gidiyorda baya fark atıyo

Ben dün Lcw de gördüm çokta güzel modeller vardı hem pijama hemde gecelikler. Fiyatlarıda 35-40 tl arasıydı. 2 gecelik 1 pijama almıştım o yüzden tekrar almadım ama içim gitti çok beğendim bidahaki gidişimde alacağım bir pijama takımı daha :)

Ama sizde de hic acima yok kizlar ya kocalara. Yazik adamlara. İlginizi eksik etmeyin siz yine de.mumkun oldugunca memnun etmeye calisin bence. Sahsi fikrim tabi
sen endişe ediyorsan oda çok ısrarcıysa üstün körü olsun en azından .

Sen halletdin mi miskcim gecelik isini internetden mi aldin???insan gormeyince kalitesinden suphe ediyo ister istemez.

bizimki de bu aralar zayıflamaya taktı kıyafete doymuyor adam ya sürekli yeni birşeyler alıyor tarzını değiştiriyor Noluyo leeeeyyynnnn

maşallah bebişine :) gözü açıktı haa ooff süper öle görmek isterdim ben de.. ben ilaçlattım cuma akşam, pazar akşam da geldim, evde hiç koku yoktu. ben gelmeden 5 saat önce de eşim havalandırdı. sen neden vazgeçtin? başka bişi mi dedi herman?

teşekkürler içimi rahatlattın :) yaptırdım ilaçlamayı ve 2 gün annemde kaldım, hiç de koku yoktu. jeli de alacağım, benimki ilk etapta jelle geçmezdi zaten.

ben arkadaşın yazdığı yorumu yeni gördüm ..çatı darlığından bahsetmiş..tanıdığım birinin çatısı dardı..doktorlarda tastikliyor bunu tabi..hamileliğinin birinde doktoruna ısrar ediyor normal doğum yapamam çatım dar diye, doktor normal doğum diye tutturuyor ve bebek arada sıkışıp kalıyor.hani böylede örnekler var çatı darlığında..en güzeli doktora güvenmek sanırım..

Anladım cnm ..bakalım bnm nasıl olucak ,3haftadır baş aşagıda ama devlet hastanesinde nasıl yaparlar ,ilkonce normal doğumumu denerler bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…