2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

saol canım bir bakacağım

yok canım 2-3 gün girmeyin dedi sadece ama sonrasında her şeyi yıkamak fln gözümde büyüdü resmen bir de nerede kalacağımı bilemedim açıkçası :) hadi sana geçmiş olsun çok güzel bir duygu olmalı...

Sen halletdin mi miskcim gecelik isini internetden mi aldin???insan gormeyince kalitesinden suphe ediyo ister istemez.
yok canım netten baktım modellere fiyatlara.inş bayram tatilinde alıcam..ayrıca bi normal pijama takımı alıcam önü düğmeli bide lohusa takımı üçlü..kızlar gecelikte dedi ama hala gecelik bakmadım..bikaç tanede tek alt alıcam yanıma.bide annem kız kardeşimle ablamın doğumlarında hediye almıştı pijama takımı..muhtemelen banada gelicek : )

çatı muayenesinin de gereksiz olduğuna dair makaleler okuyorum. çünkü son andaki duruma göre bakılması gerekliymiş esasında. yani doğum yapıp yapamayacağı o anda belli olurmuş. sezeryan yapmış biri olarak sana katılıyorum. 4 yıl geçti hala emin değilim hakkaten gerçek bir sebeple mi sezeryan oldum diye. hele sonrasında yaşadığım bunalımlar.. Allahım kimseye yaşatmasın. çocuğumu ben doğurmadım gibi geldi aylarca. öyle bi ruh haline girdim. evet gerekiyorsa sezeryan iyi ki var, ama sebepsiz yere yapılan sezeryan malesef türkiyede çok fazla. benim de şimd hedefim sezeryan sonrası normal doğum inşallah. sen düşünüyor musun?

canım çalışan anneler dünyasına hoşgeldin diyeyim. malesef işte hangi yolu seçsen artısı eksisi oluyor. eğer maddi gücün elveriyorsa ve iş açısından da uyuyorsa mutlaka ücretsiz izin almanı tavsiye ederim. annen sonrasında gelir. kayınvalide konusu gerçekten zor bence. evleri yakın olsa ve sen onlara bırakıyor olsan daha kolay olurdu. ben hiç anneleri işime karıştırmadım, tahammülüm yok çünkü. bakıcı en güzeli o da güvenmek zor tabi. ama güvenilir birini bulursan da bi o kadar kolay. en azından hem işine yardım ediyor hem akşam olunca bırakıp gidiyor hem de şunu şöyle yap böyle yapma diye uyarabiliyorsun. öteki türlü anneleri uyaramıyorsun da.. alınganlıklar kırgınlıklar.. hiç uğraşamam valla..

Arkd. Sordum ben yatıyorum sürekli dikişliyim normal dedi ama biraz artınca korktum zaten zor duruyo bebiş akıntıyla telaş yaptım bebime bişey olurmu diye

Anladım cnm ..bakalım bnm nasıl olucak ,3haftadır baş aşagıda ama devlet hastanesinde nasıl yaparlar ,ilkonce normal doğumumu denerler bilmiyorum
Merhaba nasılsın ? Nerde devam ediyorsun? Ben necati bey e muayene oldum çok iyi geçti. Kesinlikle tavsiye ederim.

kızlar gebelikte her akıntı normal olmayabilir.. doktorlar akıntıya bakıyor ve ona göre karar veriyor.. allah korusun enfeksiyon ya da mantar tarzı sıkıntılar da akıntıyı arttırıyor..
En iyisi doktorunuzu bilgilendirmek, o sizi yönlendirecektir

Ama sizde de hic acima yok kizlar ya kocalara. Yazik adamlara. İlginizi eksik etmeyin siz yine de.mumkun oldugunca memnun etmeye calisin bence. Sahsi fikrim tabi

günaydın arkadaşlar bu gece ilk defa bel ve bacak ağr

günaydın benimde özellikle gün içinde olan reflüm mahvediyo beni dün gecede bel ve bacak ağrılarından hiç uyumadım.kızım gece çok hareketli oluyor bide .bende siparişlrimi verdim bikaç gün içinde gelecek bebek şekeri malzemelrim :)

Herkese gunaydin bende gulsuyu siselerimi hazirlamaya basladim calisinca anca bitiririm doguma kadar diye erken basladim :) nasil olmus degisik fikri olan varmi

Eklentiler

• 20150705_175750.webp
    65 KB · Görüntüleme: 110
mobilyalarımız geldii raf ve oyuncak sandığı kaldı. şuan kokuyor o Yüzden yerleştirmiyorum eşyaları ve çok sabırsızım herzamanki gibi

sade bir model tercih etmişsin, ben de böyle yapıp farklı süslemelerle renklendirmeyi düşünüyorum, nerden almıştın? bir de boyalı heralde kokusunun çıkmasını beklediğine göre? ne kadar sürede çıkarmış?

canım bana da çatı muayanesi yapılmadı.
ben sezeryan oldum ama hiç bunalıma girmedim aslında.
hamileykende hep hangisi hayırlısı ise o olsun diye dua ettim.
normal ile sezeryanı karşılaştırmıyorum ama normal olsun diye zorlayıpta
sıkıntı yaşayacağıma hep hayırlısını diledim.kısmette sezeryanda varmış şuanda da nötrüm.
tek sağlıklı olsun ve ilerde problem yaşamayayımda hangisi olursa olsun diyorum.

kızlar siz gecelik ya da pijamayı internetten mi alıyorsunuz?
kalınlığını nasıl anlıyorsunuz peki?
ben ince olurda iç kısmı belli eder diye görmeden alamıyorum ama
internette uygun oluyor.

Herkese gunaydin bende gulsuyu siselerimi hazirlamaya basladim calisinca anca bitiririm doguma kadar diye erken basladim :) nasil olmus degisik fikri olan varmi
çok güzel gözüküyorlar :)bende bikaç gün içinde malzemelr elime ulaşınca başlıcam benimkilerde küçük kavanoz ama içine renkli boncuklar koyucam :)

canım çok güzel olmuş
maşallah benim elimden hiç böyle işler gelmez.
canım bunların içine gülsuyu mu koyacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…