- 10 Nisan 2015
- 446
- 523
- 23
Bende de 1 haftadır başladı aynı senin ki gibi ama normalmiş bu akıntılar endişelenme.Bana bu akıntıkonusunda yardım etcek yokmu
Canım markayı bilmiyorum ama enjektör şeklindeydi sanırım tarım ürünleri satılan yerlerden almıştım inan çok etkili heryere gönül rahatlığıyla surebilirsin 10tl falandi geçen sene sen bir sor bilirler canim
yok canım 2-3 gün girmeyin dedi sadece ama sonrasında her şeyi yıkamak fln gözümde büyüdü resmen bir de nerede kalacağımı bilemedim açıkçası :) hadi sana geçmiş olsun çok güzel bir duygu olmalı...maşallah bebişine :) gözü açıktı haa ooff süper öle görmek isterdim ben de.. ben ilaçlattım cuma akşam, pazar akşam da geldim, evde hiç koku yoktu. ben gelmeden 5 saat önce de eşim havalandırdı. sen neden vazgeçtin? başka bişi mi dedi herman?
yok canım netten baktım modellere fiyatlara.inş bayram tatilinde alıcam..ayrıca bi normal pijama takımı alıcam önü düğmeli bide lohusa takımı üçlü..kızlar gecelikte dedi ama hala gecelik bakmadım..bikaç tanede tek alt alıcam yanıma.bide annem kız kardeşimle ablamın doğumlarında hediye almıştı pijama takımı..muhtemelen banada gelicek : )Sen halletdin mi miskcim gecelik isini internetden mi aldin???insan gormeyince kalitesinden suphe ediyo ister istemez.
Sezeryanın risklerini içeren bir yazı paylaşmayacağım. Bu riskleri hepimiz çok iyi biliyoruz. Sezeryanın gerçek sebeplerini yazacağım sadece. Yaptığım sert bir çıkış değil gerçekleri söylemekti. Çoğu doktora da güvenmiyorum evet. Sırf boyu kısa yada kilosu 80 üzeri diye sezeryana yönlendirilen insanlar tanıyorum. Çatı darlığı da son dönemlerde moda oldu artık. Milletçe çatımız ne darmış :)
Doktorunla arandaki ilişkiyi bilemem. Normal doğum yada sezeryan kararı ikinizin arasındadır. Sen güveniyorsan kimsenin birşey demeye hakkı yoktur. Benim yapmaya çalıştığım şey abuk subuk sebeplerden yada keyfi olarak yapılan sezeryanlar. Ben de sezeryan yapmış bir anne olarak sonuna kadar bu konuyu savunacağım. Korkutularak sezeryan olduğum için de öfkeliyim. Doktorlar da çok masum değil unutmayalım.
Sezeryan olmak zorundaysan zorundasındır. Sadece sezeryanın gerçek sebeplerini bilmek her gebenin hakkı diye düşünüyorum.
enfeksiyon diyende oldu normal diyende..akıntının rengi kokusu önemli..doktoruna sordunmuBana bu akıntıkonusunda yardım etcek yokmu
Kizlar ne zormus aileden ayri baska memlekette olmak yasimdi ben bi 6 ay kadar kendim bakabilcem bebegime Allah izin verirse. Sonra bi 6 ay da kendi annem.sonra bi sure de kayinvelidem.tabi sehir disinda oldugumuz icin bizde kalacaklar.
Ama ben evimin duzeninin bozulmasina tahammul edemiyorum ya. Suan kayinvalide kayinpeder gorumce ve 20 aylik kizi bizdeler 5 gundur. Sinirlerim alt ust oldu mahvoldum ya.napcam ben kizlar cocugum icin mecbur katlanmak zorunda kalcam ilerde belki ama bilmiyorum ya cok ama cok korkuyorum
Merhaba nasılsın ? Nerde devam ediyorsun? Ben necati bey e muayene oldum çok iyi geçti. Kesinlikle tavsiye ederim.Anladım cnm ..bakalım bnm nasıl olucak ,3haftadır baş aşagıda ama devlet hastanesinde nasıl yaparlar ,ilkonce normal doğumumu denerler bilmiyorum
Ama sizde de hic acima yok kizlar ya kocalara. Yazik adamlara. İlginizi eksik etmeyin siz yine de.mumkun oldugunca memnun etmeye calisin bence. Sahsi fikrim tabial benden o kdr özgecim.. hamileliğimde riskli bi drm olmadığı için doktor bi yasak getirmedi.. biz de bu çerçevede kafamıza göre takılabiliyoruz eşimle amaa doktor izin vermeseydi ya da doktor izin verse bile ben istemedikten sonra sırf beyimin gözü kayar fln gbi düşüncelerle asla istemediğim birşeyi yapmazdım.. adamın gözü kayıcaksa zaten, senle olduktan 5 dk sonra bile kayar..
Selam kızlar 1 haftadır giremiyordum nasılsınız bebişleriniz nasıl? Bende nefes darlığı başladı, kızım artık kaburgalarıma kadar Büyüdü herhalde kaburgalarım batmaya başladı :) , artık 7/24 bitmek tükenmek bilmeyen hi Reflüm varbir de sabahları 5de 6da uyanıyorum artık kızım karnımın bitarafına toplanmış oluyor hiçbirşekilde yatamıyorum.
Bu arada bu hafta Kızımın bebek şekeri malzemelerini de aldım ve bitirdim nasıl olmuş sizce :)
mobilyalarımız geldiiraf ve oyuncak sandığı kaldı. şuan kokuyor o Yüzden yerleştirmiyorum eşyaları ve çok sabırsızım herzamanki gibi
canım bana da çatı muayanesi yapılmadı.çatı muayenesinin de gereksiz olduğuna dair makaleler okuyorum. çünkü son andaki duruma göre bakılması gerekliymiş esasında. yani doğum yapıp yapamayacağı o anda belli olurmuş. sezeryan yapmış biri olarak sana katılıyorum. 4 yıl geçti hala emin değilim hakkaten gerçek bir sebeple mi sezeryan oldum diye. hele sonrasında yaşadığım bunalımlar.. Allahım kimseye yaşatmasın. çocuğumu ben doğurmadım gibi geldi aylarca. öyle bi ruh haline girdim. evet gerekiyorsa sezeryan iyi ki var, ama sebepsiz yere yapılan sezeryan malesef türkiyede çok fazla. benim de şimd hedefim sezeryan sonrası normal doğum inşallah. sen düşünüyor musun?
çok güzel gözüküyorlar :)bende bikaç gün içinde malzemelr elime ulaşınca başlıcam benimkilerde küçük kavanoz ama içine renkli boncuklar koyucam :)Herkese gunaydin bende gulsuyu siselerimi hazirlamaya basladim calisinca anca bitiririm doguma kadar diye erken basladim :) nasil olmus degisik fikri olan varmi
canım çok güzel olmuşHerkese gunaydin bende gulsuyu siselerimi hazirlamaya basladim calisinca anca bitiririm doguma kadar diye erken basladim :) nasil olmus degisik fikri olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?