Ama sizde de hic acima yok kizlar ya kocalara. Yazik adamlara. İlginizi eksik etmeyin siz yine de.mumkun oldugunca memnun etmeye calisin bence. Sahsi fikrim tabi
bluebottle beni en çok düşündüren şey süt sağma işi bebeği emzirip sagdım diyelim on dakika sonra yine açıkirsa nasıl olacak ne sıklikla sagilacak
Bende almadim oyle panigimki anlatamam mesajlarimdanda anlarsin bide yalniz esimle kosturuyoruz herseye kimse yok yanimizda herkes yurtdisi sehirdisinda ayy Allahim yardim eder inssllah diyorum...canim bende sezeryandan dolayi sevmesemde 2 GECELIK 2Pijama dusunuyorum azmi senceyok canım netten baktım modellere fiyatlara.inş bayram tatilinde alıcam..ayrıca bi normal pijama takımı alıcam önü düğmeli bide lohusa takımı üçlü..kızlar gecelikte dedi ama hala gecelik bakmadım..bikaç tanede tek alt alıcam yanıma.bide annem kız kardeşimle ablamın doğumlarında hediye almıştı pijama takımı..muhtemelen banada gelicek : )
kızlar gebelikte her akıntı normal olmayabilir.. doktorlar akıntıya bakıyor ve ona göre karar veriyor.. allah korusun enfeksiyon ya da mantar tarzı sıkıntılar da akıntıyı arttırıyor..
En iyisi doktorunuzu bilgilendirmek, o sizi yönlendirecektir
evet gülsuyu koymayı düşünüyorum rengini biraz koyulaştırcam amacanım çok güzel olmuş
maşallah benim elimden hiç böyle işler gelmez.
canım bunların içine gülsuyu mu koyacaksın?
malzemeleri alıp yapmak daha uygun geldi boncukta çok güzel olur ayyy hazırlıklar başladıkca heycanım artıyoçok güzel gözüküyorlar :)bende bikaç gün içinde malzemelr elime ulaşınca başlıcam benimkilerde küçük kavanoz ama içine renkli boncuklar koyucam :)
Canim dun pompa aldim kraftinkini aldim iyimidir sence??birde bisey sorcam bebisi emzirdikden sonra sag dedi kiz gunde kacdefa emziriyosak okadarmi sagmaliyiz yoksa nasil??ve sagdigimiz sutu nekadar sure saklayabiliriz ne kadar zamanda kullanmaliyizcanım doyduktan sonra genelde emzirmeye başladığından 2 saat sonra emziriyorsun. bebek öyle istiyor. daha erken ağlarsa daha erken emziriyorsun tabi ama 10 dk olmuyor o aralık. ve zaten süt kesilmiyor emzirdiğimizde gelmeye devam ediyor.
Internette hiç uygun bulamadım. Baktiklarimin fiyati bana göre yüksekti. Bir mağazadan rastgele bakarken ellerinde kalan tek üründu. Yüzde 50 indirimli aldım. Üstünde bi sıkıntı yok altı da biraz ince şimdi sen söyleyince acaba diye düşündüm ama zaten gecelik ve sabahlık ta alacağım uyumlu alır en kötü ihtimalle üzerine biri olduğunda sabahlık giyerimkızlar siz gecelik ya da pijamayı internetten mi alıyorsunuz?
kalınlığını nasıl anlıyorsunuz peki?
ben ince olurda iç kısmı belli eder diye görmeden alamıyorum ama
internette uygun oluyor.
çok güzel olmuş eline sağlık,emeğin geçtiği şeyler daha güzel oluyor.evet gülsuyu koymayı düşünüyorum rengini biraz koyulaştırcam ama
canım genelde geceliklerin içi görünüyor özellikle lohusa olarak satılanlar ince oluyor.beni ameliyattan sonraInternette hiç uygun bulamadım. Baktiklarimin fiyati bana göre yüksekti. Bir mağazadan rastgele bakarken ellerinde kalan tek üründu. Yüzde 50 indirimli aldım. Üstünde bi sıkıntı yok altı da biraz ince şimdi sen söyleyince acaba diye düşündüm ama zaten gecelik ve sabahlık ta alacağım uyumlu alır en kötü ihtimalle üzerine biri olduğunda sabahlık giyerim
evet günler azalıyor artık bebişlerimize kavuşmamıza çok az kaldı allahın izni ile:)malzemeleri alıp yapmak daha uygun geldi boncukta çok güzel olur ayyy hazırlıklar başladıkca heycanım artıyo
bende de oyle canımKızlar sizde de aynısı oluyor mu bilmiyorum ama bebişim sanki içerde uykuda geriniriz ya öyle geriniyor. Tekmeleri azalıp gerinmeleri arttı. Normal birşey mi ki bu?
Cok haklisin bende tahammul edemiyorum hic.kendi annem bile olsa ki cok uyumludur kendisi ama herkesin kendi evi iste ya.alabildigim kadar ucretsiz izin alicam insallah. Gerisi Allah kerim artikcanım çalışan anneler dünyasına hoşgeldin diyeyim. malesef işte hangi yolu seçsen artısı eksisi oluyor. eğer maddi gücün elveriyorsa ve iş açısından da uyuyorsa mutlaka ücretsiz izin almanı tavsiye ederim. annen sonrasında gelir. kayınvalide konusu gerçekten zor bence. evleri yakın olsa ve sen onlara bırakıyor olsan daha kolay olurdu. ben hiç anneleri işime karıştırmadım, tahammülüm yok çünkü. bakıcı en güzeli o da güvenmek zor tabi. ama güvenilir birini bulursan da bi o kadar kolay. en azından hem işine yardım ediyor hem akşam olunca bırakıp gidiyor hem de şunu şöyle yap böyle yapma diye uyarabiliyorsun. öteki türlü anneleri uyaramıyorsun da.. alınganlıklar kırgınlıklar.. hiç uğraşamam valla..
canım sağ demesinin nedeni bebek tam olarak sütün hepsini içemeden yaklaşık bir 10 dakika sonraCanim dun pompa aldim kraftinkini aldim iyimidir sence??birde bisey sorcam bebisi emzirdikden sonra sag dedi kiz gunde kacdefa emziriyosak okadarmi sagmaliyiz yoksa nasil??ve sagdigimiz sutu nekadar sure saklayabiliriz ne kadar zamanda kullanmaliyiz
Aslında dün pijama alırken bir de gecelik baktım sanki gecelik daha kalindi :)) ben pek gecelik sevmediğim için pijama aldım doğuma yakın doğum şekline göre de ihtiyaç halinde gecelik alırım. Bi an once eksikleri tamamlayıp kafam rahat bi şekilde sadece yatmak istedigimden çoğu şey bitti :))canım genelde geceliklerin içi görünüyor özellikle lohusa olarak satılanlar ince oluyor.beni ameliyattan sonra
sürekli yürüttüler.gerçi benim kışa denk geldi gecelikte kalındı ama inceyse üstüne kolsuz bişeyler giymek lazım.
güle güle kullan bu arada ben daha bakamadım bişeylere.
Ben orgazmdan vazgectim kasilma olunca korktum.ama esime de bencilce davranmak istemiyorum.en azindan haftada bir bulusuyoruzmemnuniyet karşılıklı canım tabiki de.. eşlerimiz bizi, biz onları memnun edersek zaten bi evlilik yolunda gider.. ama sadece tek tarafın isteklerinin karşılandığı bi evlilikle mutlu olamam bençok şükür eşim her konuda çok yardımcı çok anlayışlıdır, hele ki gebelik gbi erkeklerin libidolarından çok çok dha önemli olan bebeğin ve annenin hissettikleri söz konusu olunca, bu konuda bencil davranan erkekleri asla anlayamam, acıyamam da
Kivamli beyazsasorun yok yesilimdi sarimsi degilse sorun yok koku ve kasintida olmamaliKoku yok kaşıntıda
Bugün 2.defa demir hapını aç alma gibi bir yanlışta bulundum.Nefret ediyorum ilaç kullanmaktan yaaşu demir ilacını nasıl kullanacagimi halen ogrenemedim bayadir kullanmıyorum ya napcam ben
Bugün 2.defa demir hapını aç alma gibi bir yanlışta bulundum.
ilkinde de midemi bulandırmıştı şimdide aynı.canım eğer bulantı yapıyorsa tok karna yemeklerden en
az iki saat sonra alacaksın hiç rahatsızlık vermiyor o zaman.
demir hapı önemli eğer kansızlığında varsa çok çok önemli.doğumda kan kaybı oluyor.
ikincisi demir hapı bebeği iyi besliyor çok önemli ihmal etme.[/
Demiri gece yatarken ic hic bir yan etkisini hissetmiyorum ben boylelikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?