ben o kadar panik değilim.sindire sindire alıyorum : )..bizde de öyle benle eşim..annemde tabi alıyor..yeterlidir bence..zaten inş sıkıntı olmazsa bir gecede çıkarız..terleme leke çıkma vs olayı olursa yedekli kullanırız..ben tek altta alıcam yanıma.. hastane çantama koymasam da araba da ayrı bi çantada durur lazım olursa en azından arabadan getirirler....Bende almadim oyle panigimki anlatamam mesajlarimdanda anlarsin bide yalniz esimle kosturuyoruz herseye kimse yok yanimizda herkes yurtdisi sehirdisinda ayy Allahim yardim eder inssllah diyorum...canim bende sezeryandan dolayi sevmesemde 2 GECELIK 2Pijama dusunuyorum azmi sence
ben 36.haftaya kadar devam edeceğim . son 4 hafta bırakırım sanırım .Aynen canm nasıl bıraktırcz bilmiyorum her erkeğin yapısı bir değil gözü kaymasn diye bi sorun olmadıkça devam etmeyi düşünüyorumtabi doktormla konuşucm bu konunun üstü hep kapatılsada bnce çok önemli bi konu. Son ay yasak olsa bide 40gun nsl dururlar bilmiyorum :)))
noldukiNefret ediyorum ilaç kullanmaktan yaaşu demir ilacını nasıl kullanacagimi halen ogrenemedim bayadir kullanmıyorum ya napcam ben
yalnız değilsin bende kullanmıyorumNefret ediyorum ilaç kullanmaktan yaaşu demir ilacını nasıl kullanacagimi halen ogrenemedim bayadir kullanmıyorum ya napcam ben
Aç kullandım hep ama hiç bir sıkıntı yaşamadım. Tok ta icebilirmiyim? Yani ilacı iç arkasından onu yeme bunu yeme 1 saat geçsin diyorlar zaten ya çay içiyorum ya süt 1 saat gecmeliymis. 1 saat de nasıl aç kalayim ya offBugün 2.defa demir hapını aç alma gibi bir yanlışta bulundum.
ilkinde de midemi bulandırmıştı şimdide aynı.canım eğer bulantı yapıyorsa tok karna yemeklerden en
az iki saat sonra alacaksın hiç rahatsızlık vermiyor o zaman.
demir hapı önemli eğer kansızlığında varsa çok çok önemli.doğumda kan kaybı oluyor.
ikincisi demir hapı bebeği iyi besliyor çok önemli ihmal etme.
Ilac in emilmesi için bazı şeyleri tuketmemek yada 1 saat sonra tüketmek gerekiyormus ya ben o dengeyi kuramiyorumnolduki
ama çok sıkıntı yaşıyorum ya nabzim yükseliyor sürekli bi halsizlik falanyalnız değilsin bende kullanmıyorum
yemeklerden 2 saat sonra almaya çalış canım her zamn için..ayrıca hep tok alıyorum ben ilacı.aman ihmal etme..doğumlara az kaldıAç kullandım hep ama hiç bir sıkıntı yaşamadım. Tok ta icebilirmiyim? Yani ilacı iç arkasından onu yeme bunu yeme 1 saat geçsin diyorlar zaten ya çay içiyorum ya süt 1 saat gecmeliymis. 1 saat de nasıl aç kalayim ya off(
Ilac in emilmesi için bazı şeyleri tuketmemek yada 1 saat sonra tüketmek gerekiyormus ya ben o dengeyi kuramiyorum
ama çok sıkıntı yaşıyorum ya nabzim yükseliyor sürekli bi halsizlik falan
ben 36.haftaya kadar devam edeceğim . son 4 hafta bırakırım sanırım .
Ay yok ben paniklemis durumdayim cnm daha evin badanasi var kim yardim etcek ayyyben o kadar panik değilim.sindire sindire alıyorum : )..bizde de öyle benle eşim..annemde tabi alıyor..yeterlidir bence..zaten inş sıkıntı olmazsa bir gecede çıkarız..terleme leke çıkma vs olayı olursa yedekli kullanırız..ben tek altta alıcam yanıma.. hastane çantama koymasam da araba da ayrı bi çantada durur lazım olursa en azından arabadan getirirler....
Kizlar ne zormus aileden ayri baska memlekette olmak yasimdi ben bi 6 ay kadar kendim bakabilcem bebegime Allah izin verirse. Sonra bi 6 ay da kendi annem.sonra bi sure de kayinvelidem.tabi sehir disinda oldugumuz icin bizde kalacaklar.
Ama ben evimin duzeninin bozulmasina tahammul edemiyorum ya. Suan kayinvalide kayinpeder gorumce ve 20 aylik kizi bizdeler 5 gundur. Sinirlerim alt ust oldu mahvoldum ya.napcam ben kizlar cocugum icin mecbur katlanmak zorunda kalcam ilerde belki ama bilmiyorum ya cok ama cok korkuyorum
Bende kullanamadigim için tedirgin oluyorum birde böyle tok deneyeyim o zaman inşallah başarılı olurumyemeklerden 2 saat sonra almaya çalış canım her zamn için..ayrıca hep tok alıyorum ben ilacı.aman ihmal etme..doğumlara az kaldı
Ayy kati kendinmi yapiyosun super yaa...slm kızlar sağlıklı huzurlu bol bereketli haftalarsafarili kapı süsü yapmadım diye eşim küstü bana bende gönlünü almak için tablo yaptım 60*40 ebatında odasına asıcaz artık..
ben bu konuda farklı düşünüyorum. benimle ilişkiye giremiyor diye -hem de onun Bebeğini taşırken- gözü kayacaksa zaten Kaysın gitsin. arkama dönüp bakmam. elim de bunu iyi bilir zaten
evet bebişim kendim yapıyorum.. malzemem çok bunların büyüklerini yapmayı düşünüyorum oğluma oyuncak olsun diyeAyy kati kendinmi yapiyosun super yaa...
Kuzum , ben beylikdüzünden levente geliyorum ve metrobüsle ayrıca 37.haftama kadar da çalışmaya devam ben ne yapayım. Bir de hamileliğim sorunlu biliyorsungünaydın güzel anneler umarım herkes iyidir bebişler bol bol tepikliyodurartık tatilime sayılı günler kaldı bian önce geçer zamanda inş yoksa patlicam işe gelmekten
32. haftada inş..bayramdan sonra oluyor yani..dur telaş yapmaaaaaAy yok ben paniklemis durumdayim cnm daha evin badanasi var kim yardim etcek ayyyiste bunlari dusununce panik oluyorumm)))cantayi nezmn hazirlamaya basliycaksin misk???
hatuna bakk beee..ellerine sağlık ne güzel olmuş öyleslm kızlar sağlıklı huzurlu bol bereketli haftalarsafarili kapı süsü yapmadım diye eşim küstü bana bende gönlünü almak için tablo yaptım 60*40 ebatında odasına asıcaz artık..
valla bravo sana belma ben bir aydır evdeyim iyiki erken çıkmışım diyorum çok ağırlaştım çoook..Kuzum , ben beylikdüzünden levente geliyorum ve metrobüsle ayrıca 37.haftama kadar da çalışmaya devam ben ne yapayım. Bir de hamileliğim sorunlu biliyorsun
saol miskim iyi oluyor bana uğraşı evde zaman başka türlü geçmiyor.. bayramdan sonra yıkama ütüleme işine başlarım bir haftada onlar oyalar sonra bakalım napıcam..hatuna bakk beee..ellerine sağlık ne güzel olmuş öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?