2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ben o kadar panik değilim.sindire sindire alıyorum : )..bizde de öyle benle eşim..annemde tabi alıyor..yeterlidir bence..zaten inş sıkıntı olmazsa bir gecede çıkarız..terleme leke çıkma vs olayı olursa yedekli kullanırız..ben tek altta alıcam yanıma.. hastane çantama koymasam da araba da ayrı bi çantada durur lazım olursa en azından arabadan getirirler....

ben 36.haftaya kadar devam edeceğim . son 4 hafta bırakırım sanırım .

Aç kullandım hep ama hiç bir sıkıntı yaşamadım. Tok ta icebilirmiyim? Yani ilacı iç arkasından onu yeme bunu yeme 1 saat geçsin diyorlar zaten ya çay içiyorum ya süt 1 saat gecmeliymis. 1 saat de nasıl aç kalayim ya off (
Ilac in emilmesi için bazı şeyleri tuketmemek yada 1 saat sonra tüketmek gerekiyormus ya ben o dengeyi kuramiyorum
yalnız değilsin bende kullanmıyorum
ama çok sıkıntı yaşıyorum ya nabzim yükseliyor sürekli bi halsizlik falan

yemeklerden 2 saat sonra almaya çalış canım her zamn için..ayrıca hep tok alıyorum ben ilacı.aman ihmal etme..doğumlara az kaldı

Ay yok ben paniklemis durumdayim cnm daha evin badanasi var kim yardim etcek ayyyiste bunlari dusununce panik oluyorumm)))cantayi nezmn hazirlamaya basliycaksin misk???

slm kızlar sağlıklı huzurlu bol bereketli haftalar safarili kapı süsü yapmadım diye eşim küstü bana bende gönlünü almak için tablo yaptım 60*40 ebatında odasına asıcaz artık..

Eklentiler

• 11666076_10153449882932458_1373221066322415345_n.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 145

çalışan annelere bakıcı yardımı yapılacak diye duydum 2 sene. inş içine sinen bir bakıcı bulursun ve kimseye katlanmak zorunda kalmazsın cnm

yemeklerden 2 saat sonra almaya çalış canım her zamn için..ayrıca hep tok alıyorum ben ilacı.aman ihmal etme..doğumlara az kaldı
Bende kullanamadigim için tedirgin oluyorum birde böyle tok deneyeyim o zaman inşallah başarılı olurum

ben bu konuda farklı düşünüyorum. benimle ilişkiye giremiyor diye -hem de onun Bebeğini taşırken- gözü kayacaksa zaten Kaysın gitsin. arkama dönüp bakmam. elim de bunu iyi bilir zaten

Yani tabiki herkesin düşüncesi farklı hamileligimde o da dikkat ediyor ama yeni evliyiz onuda düşünmem gerektiğine inanıyorum sonuçta erkek yani bana ne kdar beni anlıyor gibi davransada düşünce gücüyle 9 ay + 40 gün idare edemez bu benim dusuncm bi sorun olmadığı ve doktorda kısıtlama getirmediği sürece devam edilmeli

günaydın güzel anneler umarım herkes iyidir bebişler bol bol tepikliyodur artık tatilime sayılı günler kaldı bian önce geçer zamanda inş yoksa patlicam işe gelmekten
Kuzum , ben beylikdüzünden levente geliyorum ve metrobüsle ayrıca 37.haftama kadar da çalışmaya devam ben ne yapayım. Bir de hamileliğim sorunlu biliyorsun

Ay yok ben paniklemis durumdayim cnm daha evin badanasi var kim yardim etcek ayyyiste bunlari dusununce panik oluyorumm)))cantayi nezmn hazirlamaya basliycaksin misk???
32. haftada inş..bayramdan sonra oluyor yani..dur telaş yapmaaaaa...ben zaten geçen doğum yapan arkadaştan sonra bi telaşa girdim :))))

slm kızlar sağlıklı huzurlu bol bereketli haftalar safarili kapı süsü yapmadım diye eşim küstü bana bende gönlünü almak için tablo yaptım 60*40 ebatında odasına asıcaz artık..
hatuna bakk beee..ellerine sağlık ne güzel olmuş öyle

Kuzum , ben beylikdüzünden levente geliyorum ve metrobüsle ayrıca 37.haftama kadar da çalışmaya devam ben ne yapayım. Bir de hamileliğim sorunlu biliyorsun
valla bravo sana belma ben bir aydır evdeyim iyiki erken çıkmışım diyorum çok ağırlaştım çoook..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…