kan seviyelerimizi yükseltmemiz lazım hem doğum hem bebişler için..artık daha hızlı kilo alıyorlar ..bizde halsiz düşmeyelimBende kullanamadigim için tedirgin oluyorum birde böyle tok deneyeyim o zaman inşallah başarılı olurum
canım biz mobilyacıya yaptırdık. gelince hemen sildik kapıyı kapatıp pencereleri açtık. iki günde çıktı valla dün akşam yerleştirdim dayanamadım.sade bir model tercih etmişsin, ben de böyle yapıp farklı süslemelerle renklendirmeyi düşünüyorum, nerden almıştın? bir de boyalı heralde kokusunun çıkmasını beklediğine göre? ne kadar sürede çıkarmış?
Aç kullandım hep ama hiç bir sıkıntı yaşamadım. Tok ta icebilirmiyim? Yani ilacı iç arkasından onu yeme bunu yeme 1 saat geçsin diyorlar zaten ya çay içiyorum ya süt 1 saat gecmeliymis. 1 saat de nasıl aç kalayim ya off(
Ilac in emilmesi için bazı şeyleri tuketmemek yada 1 saat sonra tüketmek gerekiyormus ya ben o dengeyi kuramiyorum
ama çok sıkıntı yaşıyorum ya nabzim yükseliyor sürekli bi halsizlik falan
Ta dün gündüz başladılar daha yeni bitti. Eşim dün görünce demişti, çabuk kuruyan beton bu, bitene kadar bırakmazlar diye. Pencereler açıkken bile pişiyordum, gürültüden arada mecbur kapattım, sıcaktan bayılacaktım. Çok iğrenç bir geceydi.O nasıl bişey yaaaa gece gece bunun bi yasağı falan yok mu
neler düşünüyorsun aklında var mı bişiler? ben de buldum sayılmaz
Canim cok hos bi model kaca yaptirdin buarada sormusmobilyalarımız geldiiraf ve oyuncak sandığı kaldı. şuan kokuyor o Yüzden yerleştirmiyorum eşyaları ve çok sabırsızım herzamanki gibi
Aynen bende gecen forumdaki dogum olayindan sonra telaslandim panikledim)))32. haftada inş..bayramdan sonra oluyor yani..dur telaş yapmaaaaa...ben zaten geçen doğum yapan arkadaştan sonra bi telaşa girdim :))))
amin canım. ben pompa da almadım. onu da almayı düşünmüyorum. Lazım olursa bakacaz artık.Ya gercekden ole paranin degeri kalmamis ucuyo resmen bizdede ayni canim sadece arac gerecini bitirdik bide mobilya cok sukur bide iste emzik biberon sut pompasi fln daha var bisuru alinacak RABBIM YARDIM ETSIN INSALLAH BABISLERIMIZE DE maddi manevi insallah yetisdirelim aminnn
ben de öyle düşündüm aslında puset olacak zaten onunla idare ederiz artık.Tatlım oto koltuğun varsa o idare eder seni bence. Bende anakucağı almadım. Alasımda yok ne yalan soyliyim.
Canım don't panic :) ben daha hiçbir şey almadım. 36.haftayı bekliyorum.Kizlar lohusa gecelik aldinizmi bide nerden aldiniz nerden bulabilirim((((terligimde yok suslulerden istiyorummyetisdirme derdindeyim ayy panik oluyorum dusundukce herkes bu haftalarda canta hazirlamaya basliyo benim kuzumun giysileri benim gecelik pijama fln ve da bisuru sey yok nasil yetisdircemm
Ben aldim canim ya hello babyde 200tl hediye cekim vardi bosver alayim dedim elimin altda olsun ne olur ne olmaz mastitden korkuyorum alisverisde ivir ziviraldik cekin3kati gitdi yaa((amin canım. ben pompa da almadım. onu da almayı düşünmüyorum. Lazım olursa bakacaz artık.
Canim iyi sen rahatsin ay ben elim ayagima dolanmis))))ya erken dogum olursa diye eyvaaahhh ne yaparim kocisim de anlamazki bole seylerdenCanım don't panic :) ben daha hiçbir şey almadım. 36.haftayı bekliyorum.
olmaz olurmu ne kurgular ne kurgularselam kızlar.. dün kendime 39 numara ayakkabı aldım37 giyiyordum normalde.. şişlerim artık inmiyor hiç... uzun bir aradan sonra tartıldım toplamda 10 kilo almışım... iyice de ağırlaştım sanki bi tuhaf bişey oldum ben.. çarşamba günü kontrolüm var çalışabilir raporu alıcam inşallah... ama artık 37. haftaya kadar çalışmayı düşünmüyorum eşim de istemiyor kendini riske atma, bebeği bırakıp işe başlarken bir iki hafta o kadar farketmez zaten diye düşünüyor.. zaten annem bakacağı için içimiz bi nebze rahat o konuda... nereye kadar dayanabilirsem artık o kadar çalışıcam kendimi şartlamıyorum.. doğum yaklaştıkça çok değişik hislere girdim böyle bi ağlamalar bi değişik haller sizde de var mı??
Evet o kadar halsiz kalıyorum ki birde kansızlık nabız yüksekliği yapıyor inşallah şu son zamanlarda toplarim kendimikan seviyelerimizi yükseltmemiz lazım hem doğum hem bebişler için..artık daha hızlı kilo alıyorlar ..bizde halsiz düşmeyelim
aynen bizim ki de spora başlayacakmış, gitti görüşmeye dün de avm de fıldır fıldır basketbol şortu aradık adama . sinir oldum benim karnım burnumda zatenbizimki de bu aralar zayıflamaya taktı kıyafete doymuyor adam ya sürekli yeni birşeyler alıyor tarzını değiştiriyor Noluyo leeeeyyynnnn
Canim buarada foto internetden sonunda atabildim besik olmasindan dolayi aldim ben yanimda uyuta bilirim diye tv izlerken insallahben de öyle düşündüm aslında puset olacak zaten onunla idare ederiz artık.
Aynen bende gecen forumdaki dogum olayindan sonra telaslandim panikledim)))
Süt Ürünleri de etkiliyor mu ? Gece bulantı yapmasindan korktum biraz ama denicem bunu da hangisi rahat gelirse ona devam edeyim kuzucuk teşekkür ederim fikir için :)annem namaza kalktığında bana da ilaç verebilir aslında :))Gece yatarken alıyorum ama eğer akşam çay falan içmişsem yatarken başucuma bi bardak suyla ilacımı koyuyorum. Gece illaki tuvalete kalkıyorum, o zaman ilacımı içip yatıyorum. İstersen böyle bi dene lucky?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?