2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
olmaz olurmu ne kurgular ne kurgular
bı yanlız kalıyım bı sezeryan oluyom bı normal doguruyorum bunları dusune dusune psıkolojım bozuluyor ve baslıyorum aglamaya

yalnız değilim yani.. ben hayatımda belirsizlik olunca sürekli onu düşünen bir insanım hep böyle bi karar vereyim konu kapansın bitsin belirsiz hiçbirşey kalsın istemem duramam zaten.. doktor dese ki kesin sezeryan olacaksın rahatlıcam aslında normal doğum çok istiyorum ama ne olacağı belli oldu diye rahatlıcam böyle manyak bi psikolojim var.. eee şimdi beklemek zorundayım yaa duramıyorum resmen o kadar yoruyorum ki kendimi sürekli düşünmekten

İyi geceler kizlar ..
Benim moralim Cok bozuk bugun bitane catlak merhaba dedi karnim bir hftada birden buyudu daha da artarsa nolurum bilmiyorum cok uzuldum sizde durumlar nedir?

sadece 1 tane mi? kırmızı çizgi şeklinde mi? damar gibi görünenlerden mi?

Off offfcanım kilo konusunda sıkıyım yok daha 3,5 kilo aldım sadece ama acayip bir,şişkinliğim var burnum büyüdü sanki dudaklarım silikonlu gibi oldu. 38 giyiyorum ben bir tane spor ayakkabım var geniş kalıp birde haberim yine genişçe onları giyiyorum bir suru ayakkabı var ama ayağımı içine sokup da sığmadığını görmekten korkuyorum. Sabah kalkınca elimi sıkı yumruk yapamıyorum ellerim bile şişiyor. Bende bugün doktora gidip 37e kadar çalışabilir raporu alacağım. Halk eğitimde kırs açtım kurs vereceğim. Hani olurda atanabilirsem doğum iznine 5 haftayı ekleyeyim istiyorum ama ne kadar dayanabilirim bilmiyorum.

kızlar slm. bayadır giremiyorum. hayalet gibi dolaşıyorum ortalıkta. her en bi yerde düşüp bayılabilirim. bi yandan iş, bi yandan bebeğin odası, bi yandan kardeşimin düğünü yaklaşıyor, öte yandan ramazan ayındayız. bayram kapıda. gelen giden, beklentiler.... offf offf.... bir hafta da bebişin odasını zor aldık. zor begendik. mobilyalar geldi kuruldu o kadar. dün akşama kadar bebişin kıyafetlerini yıkadım. ufacık ufacık. kurutma askısı şenlendi :) bugün de odayı temizliycem. malum yeni tozlu falan oluyo. sonra da ütüleyip yerleştiririm. bir de uykusuzluk derdim var. beynim çok yoruldu. uykuya dalamıyorum. bilincim sürekli acık uyku halinde de

Evet cnm eylul annesi ikizleri dogurmus kuvozdeler insallah sapasaglam kucagina alirr)))ilk annemiz dogurdu bile
çevremde,okadar erken doğum yapan varkı arrık tırsmaya başladım. geçen hafta hastame çantamı da hazırladım. Yarın kuzeniçin yatışını yapacaklarmış 34. hagtasında. daha doğrusu kontrole gidecekti doktoru çanranıda al gelirken yanına demiş. yatışını yapacak heralde. bebişimiz kilo almıyormuş artık. Ama gayet sağlıklıymış swzaryenle alıp kuvoze koyacaklarmış. zaten kilo alımı durduysa çocuğu içerde tutmak yararına değil zararına olur heralde.

Evet çatı muayenesi de sezeryana yönlendirmek için sonradan türemiş bir olay. Geçen gün çatısı dar diye doktoru tarafından reddedilen bir gebe evde ebe ile sezeryan sonrası normal doğum yaptı. Hani çatısı dardı?
Bir arkadaşımız da 9 cm açıklık ile sezeryan olmak zorunda kaldı çünkü çatısı gerçekten dardı,bebek takılıp kalmıştı ve kalp atışları düşmüştü.Üstelik çatı muayenesinde sorun yok gibi görünüyordu.
Baş pelvis uyumsuzluğu olabilir ancak bu doğumda anlaşılabilir.
Ben sezeryan sonrası normal doğum düşünüyorum. Buna çok uygun bir doktor da buldum. Umarım herşey yolunda gider. Sen doktor bulabildin mi?

Merhaba nasılsın ? Nerde devam ediyorsun? Ben necati bey e muayene oldum çok iyi geçti. Kesinlikle tavsiye ederim.
Cnm daha tekrardan muayene olmadım ,ama çiğdem hanıma gidiyorurdum bakalım orda bir figen hanım varmış onada giderim belki
Sana ne dedi normal doğum falan nasıl olucakmış ,

hadi bakalım canım yazdıklarının hepsi tatlı telaşlar. bu yoğunluk bir an once geçer gider inşallah. uyku işine gelince maalesef hepimizin aynı sanırım. Bence bebekler doğduktan sonraki uykusuz gecelere on hazırlık turları bunlar... :)

Cnm daha tekrardan muayene olmadım ,ama çiğdem hanıma gidiyorurdum bakalım orda bir figen hanım varmış onada giderim belki
Sana ne dedi normal doğum falan nasıl olucakmış ,
Ben geçen gece acil de bir bayan doktor a gitmek zorunda kaldım ama pek sevmedim. Bebeğimin kafası asagidaydi bir sıkıntı olmadığını söyledi. Baya ilgilendi. Dogumla ilgili birsey konuşmadık

maşallah çok az almışsın kilo şişme konusunda doktorum bana çalışan kadınların iş çıkışı ayaklarının şiş olması normal ama sabah uyandığında elinde ayağında yüzünde şişlik varsa dinlenmene rağmen şişlerin inmiyorsa gel dedi.. benim yoğun bir şekilde ayaklarımda var ellerim yüzüm nadir şişiyor o yüzden gitmedim.. sen dikkat et istersen canım doktoruna da sorarsın zaten gidecekmişsin bugün.. çalışabilir raporu için bildiğim kadarıyla doktor önce ultrasonla muayene ediyor sonra nst ye bağlıyorlar duruma göre rapor veriyor dimi? başka birşey var mı bilmiyorum alttan muayene filan yok dimi şimdi aklıma geldi

Allahım hep böyle güzel telaşlar versin inşallah hepimize. uykusuzluk konusunu bende aynı düşünüyorum. bebiş olunca napacaksın diyorum kendi kendime. şimdi uyuyabildiğin kadar uyu diyor herkes ama gel de bana sor.

Iyiki hazirlamissin bak benimki daha hazir degil bebisim giysileri bile bitmedi benim gecelikler fln da aynen dun mobilya aldigimiz magazada kiz sordu dedim daha giysiler hazir degil ayyy dedi ya erken gelirse bebis aslinda artik hazir olmamiz lazim

merhaba kızlar iki hamak arasındayım. sizce hangisi daha k ullanışlı olur ?

Kuzum , ben beylikdüzünden levente geliyorum ve metrobüsle ayrıca 37.haftama kadar da çalışmaya devam ben ne yapayım. Bir de hamileliğim sorunlu biliyorsun

Ayın 20 sinden sora raporumu başlatıcam onu bile zor bekliyorum helal sana şimdi git deseler çıkıp giderim arkama bakmam

2 numara birden mi büyüdü benim de çok şişiyor, hatta mor bile oluyor çok ayakta kalırsam ama ısrarla aynı ayakkabıları giyiyorum..kivi, ananas ödem alıyor ya ben onlardan yemeyi düşünüyorum bol bol

bana da 50 mg yükleme yapıp hem açlık hem tokluk baktılar 131 çıktı...zaten şeker yüklemesi iyi çıkınca tatlı yemeyi kısıtlamadım o ay da su fazlalaştı...dr.umun düşüncesi yediklerime bağlı bu yüzden dikkat etmemi söyledi...sizin şeker biraz fazla çıkmış suyun onunla ilgisi olabilir ama dediğinize göre su sınırda imiş merak etmeyin bence...fakat AFI değeriniz kaçtı merak ettim eğer benden düşükse sıkıntı yapmayın derim sadece yediklerinize dikkat edin nacizane tavsiyem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…