2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ayyy ben nts yi bile bilmiyordum heyecanladım şimdi ilk olacak :) bugun bu el şişlliğinide sorarım ona. Kilo konusuda ben zaten baya kilolu hamile kaldım 88 kilo falandım o yüzden çok almadım heralde. Ama maşallah gayette iyi yiyorum hiç kısmadım. Hatta şeker yüklemesi de şekerin yerlerde çıkınca iyice abarttım tatlı olayını.

ya ben hazırımda yavrum eve gelse yatacak yatağı yok eşimin yaptığu beşiğin doşeğini almadıl daha siparişini verdiğimiz beşiğiçizde gelmwdi
Iyiki hazirlamissin bak benimki daha hazir degil bebisim giysileri bile bitmedi benim gecelikler fln da aynen dun mobilya aldigimiz magazada kiz sordu dedim daha giysiler hazir degil ayyy dedi ya erken gelirse bebis aslinda artik hazir olmamiz lazim

malesef canım 2 numara birden bende beklemiyordum şişliğin farkında olmama rağmen... 1 numara büyük alırım rahat giyerim diyerek gittim 38 de olmayınca şok oldum o an zaten.. inşallah hamilelikten sonra hemen düzelir.. bence sende aynı ayakkabıları giymekte ısrar etme bugün eve gidince bakıcam şuanda da sanki büyük numara ayakkabıyla daha rahat ettim bugün az şişti gibi geliyor..

ya ben hazırımda yavrum eve gelse yatacak yatağı yok eşimin yaptığu beşiğin doşeğini almadıl daha siparişini verdiğimiz beşiğiçizde gelmwdi
Sende canta hazir hicolmazsa bendede besik var minderi yok odasini daha hazirlamadik siparisini verdik sadece daha hazirlamak var dun emzik biberon atesolcer pompa fln aldim uni baby mendil aldim baby me pamuklu disklerden aldim poposunu temizlemekcin bez daha almadim canim kafamin ici bebek magazasi neyi aldim neyi almamiz lazim diye dusunmekle geciyo gunum

benim son bir haftada başladı inanılır gibi değil, bugün geçer yarın geçer derken 1 hafta oldu.. açık ayakkabı giydim bugün daha rahat ettim. sen de açık aldın di mi? kapalı ayakkabıyla daha çok şişiyor çünkü

ohh ne güzel doya doya ye kilo alma benimde nst ilk olacak bende heyecanlıyım o yüzden.. yaz mutlaka başka birşey var mı çarşambaya kadar bekleyemicem

bence hiç panik olma, bende hiç bir şey yok :) sende baya baya hazırmış hatta bana göre

evet evet bebek için ilk aylar çok rahat oluyormus özellikle kolik bebeklerde
Cnm bence 1. Güzel duruyor ama sallamaya alıştırırsan sana zor olur bence.. Ben kızımı hiç sallamadım hep kucağımda uyuttum yatağına koydum uyuttum çok rahat ettim.. Susmuyor diye sallanan bebekler aslında sevdiklerinden değil beyin sağa sola dönmekten basdonmesi olduğundan susuyorlar sonrada alışkanlık yapıyor..

evet onlar sticker ama zorlarsan çıkarmış,ama izi kalır sanmam yani çıkacağını düzgün.. biraz kız odası gibi geldi bana, newjoyda hangi odaya karar kıldın? oraya da baktım zuzo modelini beğendim ama oda rengine uymadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…