erkek ağırlıklı bi model gibi geldiçilekten safari bebek odası düşünüyorum, alan var mı? bir de kız için mi uygun sizce erkek için mi?
https://www.cilek.com/eng/safari-natura-8926
Aminnnn inşallah hepimize nasip olsun canimmmMaşallah cekmecelerin kapitoneleri bile olmuş bende ölçülerini aldım kapitoneleri yaptıracağım inşallah
Allah huzurla giydirmeyı nasip etsin
ben de sanki kıza uygun olur diye düşünmüştüm cicili bicili
Teyzeleriiiii oglusumun dolabı hazır ...Eki Görüntüle 1575206 Eki Görüntüle 1575208 Eki Görüntüle 1575210 Eki Görüntüle 1575212
benim son bir haftada başladı inanılır gibi değil, bugün geçer yarın geçer derken 1 hafta oldu.. açık ayakkabı giydim bugün daha rahat ettim. sen de açık aldın di mi? kapalı ayakkabıyla daha çok şişiyor çünkü
Ayyy insallah yetisdiririz...ay canim suan elimde listeliyorum neyi aldim ne kaldi diye giysiler yok ortada sadece 03ay bitmis gibi gerisi yok((geceliyim pijamam yokk bebise nevresim takimi yastik yorgan yokk gogus kalkanim fln yok ay resmen listemde baya biseyim yokkk daha saymadigim bir suru sey varbence hiç panik olma, bende hiç bir şey yok :) sende baya baya hazırmış hatta bana göre
ellerine sağlık canım büyük bi yük kalkmış üstündenTeyzeleriiiii oglusumun dolabı hazır ...Eki Görüntüle 1575206 Eki Görüntüle 1575208 Eki Görüntüle 1575210 Eki Görüntüle 1575212
ben bir kaç aydır sandalet giyiyordum zaten sadece önü kapalıydı parmak kısmı yani artık o bile olmuyordu düşün.. şimdi aldığım kapalı bağcığı filan yok sandaleti giyerken sıkıntı çekiyordum zaten bunu özellikle böyle aldım çok yumuşak bir derisi var şimdilik çok rahat ettim.. timberland tarzı ayakkabılar moda ya o tarz birşey..
keşke ilkk cocugumda kesfetseydim hamağı. biraz arastırdım çok faydalı olduğunu öğrendim.kullanım açısından bilmiyorum ama ben 1 numara diyorum
Cnm bence 1. Güzel duruyor ama sallamaya alıştırırsan sana zor olur bence.. Ben kızımı hiç sallamadım hep kucağımda uyuttum yatağına koydum uyuttum çok rahat ettim.. Susmuyor diye sallanan bebekler aslında sevdiklerinden değil beyin sağa sola dönmekten basdonmesi olduğundan susuyorlar sonrada alışkanlık yapıyor..
doğumdan sonra iner ama bir numara büyük kalıyor diyenler var inş. öle olmaz, annemde bir numara büyümüş ayakları mesela.
keşke ilkk cocugumda kesfetseydim hamağı. biraz arastırdım çok faydalı olduğunu öğrendim.
ben bunu çok beğenmiştim, daha sade olanı da var. Sunta diye vazgeçtim, ama kullanan bir arkadaşım çok memnun :)çilekten safari bebek odası düşünüyorum, alan var mı? bir de kız için mi uygun sizce erkek için mi?
https://www.cilek.com/eng/safari-natura-8926
Aynen çok şükür daha annemlerden gelenler filan var yika utule bitmiyor bi turlu:))ellerine sağlık canım büyük bi yük kalkmış üstünden
ben bunu çok beğenmiştim, daha sade olanı da var. Sunta diye vazgeçtim, ama kullanan bir arkadaşım çok memnun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?