2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

ben bir kaç aydır sandalet giyiyordum zaten sadece önü kapalıydı parmak kısmı yani artık o bile olmuyordu düşün.. şimdi aldığım kapalı bağcığı filan yok sandaleti giyerken sıkıntı çekiyordum zaten bunu özellikle böyle aldım çok yumuşak bir derisi var şimdilik çok rahat ettim.. timberland tarzı ayakkabılar moda ya o tarz birşey..

bence hiç panik olma, bende hiç bir şey yok :) sende baya baya hazırmış hatta bana göre
Ayyy insallah yetisdiririz...ay canim suan elimde listeliyorum neyi aldim ne kaldi diye giysiler yok ortada sadece 03ay bitmis gibi gerisi yok((geceliyim pijamam yokk bebise nevresim takimi yastik yorgan yokk gogus kalkanim fln yok ay resmen listemde baya biseyim yokkk daha saymadigim bir suru sey var

doğumdan sonra iner ama bir numara büyük kalıyor diyenler var inş. öle olmaz, annemde bir numara büyümüş ayakları mesela.

kafası güzel olduğundan diyorsun :)) hahaha

keşke ilkk cocugumda kesfetseydim hamağı. biraz arastırdım çok faydalı olduğunu öğrendim.

ne gibi yararı varmış? bizi de aydınlatır mısın canım?
bende bahçeye koymaya fln sandım, bildiğin beşik olarak kullanacaksın sanırım

kızlar aranızda kan takviyesi için kalçadan veya koldan kan iğnesi vurulan var mı..sanki var diye hatırlıyorum bir şey soracaktım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…