- 18 Şubat 2012
- 241
- 15
- 68
tesekkür ederim uyarınız için ve cok doğru ayakta vs hırpalarcasına sallamak dogru degil.aynen bende kızımı sallamadım ama bu gunduz uykuları ve sancılı zamanlar için.Cnm bence 1. Güzel duruyor ama sallamaya alıştırırsan sana zor olur bence.. Ben kızımı hiç sallamadım hep kucağımda uyuttum yatağına koydum uyuttum çok rahat ettim.. Susmuyor diye sallanan bebekler aslında sevdiklerinden değil beyin sağa sola dönmekten basdonmesi olduğundan susuyorlar sonrada alışkanlık yapıyor..
Cnm bence 1. Güzel duruyor ama sallamaya alıştırırsan sana zor olur bence.. Ben kızımı hiç sallamadım hep kucağımda uyuttum yatağına koydum uyuttum çok rahat ettim.. Susmuyor diye sallanan bebekler aslında sevdiklerinden değil beyin sağa sola dönmekten basdonmesi olduğundan susuyorlar sonrada alışkanlık yapıyor..
ben öyle çok içime sinen b'şey alamadım ne yazık ki, çilek mobilyanın kullanışı bence çok güzeldi, hatta uluslar arası belgeleri fln varmış (CE galiba) eşimde çok beğendi ama ben de ağaç takıntısı var beşik için o yüzden mothercare den aldım ama. dolabı çoook küçük ama beşik ağaç.. artık dolaba ek yaptıracağım...erkek bebeğine mi kullanıyor?
sen ne almıştın? boyasız diye aslında iyi geldi ama
katticim iyi diyorsun da, geçen hafta bi arkadaşa gittik, bebişi 3 aylık.. öyle bir alıştırmışlar ki, bütün akşam annesinin gögsünde uyudu, kız 2 dk koltuğa koysa, hemen uyanıp ağlamaya başladı.. kızcağız da mahvolmuş, kol kaslarım gelişti, artık ağrı hissetmiorm diyor :) bana kesinlikle kucakta uyutmaya alıştırma diye tavsiyede bulundu.. ben zaten durumu önceden tahmin ettiğimden, güzel bi ana kucağı aldım.. ebeveyn hareketlerini gözlemleyip, o hareketlere en yakın şekilde 5 farklı sallantı geliştirilmiş bir model.. bebişlerin hem gaz sorununa ii geliyormuş, hem de uykuya dalışlarına yardımcı oluyormuş.. bakalım oğlum hayırlısıyla bi gelsin de işe yarıcak mı yaramıcak mı görücez :)
anakucağının youtubeda videosu var ama link paylaşmak yasak mıdır bilemedim? fotosunu da gönderiyorum
Süt Ürünleri de etkiliyor mu ? Gece bulantı yapmasindan korktum biraz ama denicem bunu da hangisi rahat gelirse ona devam edeyim kuzucuk teşekkür ederim fikir için :)annem namaza kalktığında bana da ilaç verebilir aslında :))
ben öyle çok içime sinen b'şey alamadım ne yazık ki, çilek mobilyanın kullanışı bence çok güzeldi, hatta uluslar arası belgeleri fln varmış (CE galiba) eşimde çok beğendi ama ben de ağaç takıntısı var beşik için o yüzden mothercare den aldım ama. dolabı çoook küçük ama beşik ağaç.. artık dolaba ek yaptıracağım...
çevremde,okadar erken doğum yapan varkı arrık tırsmaya başladım. geçen hafta hastame çantamı da hazırladım. Yarın kuzeniçin yatışını yapacaklarmış 34. hagtasında. daha doğrusu kontrole gidecekti doktoru çanranıda al gelirken yanına demiş. yatışını yapacak heralde. bebişimiz kilo almıyormuş artık. Ama gayet sağlıklıymış swzaryenle alıp kuvoze koyacaklarmış. zaten kilo alımı durduysa çocuğu içerde tutmak yararına değil zararına olur heralde.
canm ben okuduklarımı sana kopyalayayım istersen kaynak veririm reklam mı bilmediğim içinne gibi yararı varmış? bizi de aydınlatır mısın canım?
bende bahçeye koymaya fln sandım, bildiğin beşik olarak kullanacaksın sanırım
fotoshopsuz görmek istiyorum...anammmm ne beceriklii hatunlar varmiş bizim gurupta..nasıl yaptın..çok güzel olmuş..Buda kapı süsümuz sonunda bitirdim azcık fotoshopladim
sıkıntı yaşıyorsan gece yatmadan önce al.ama doktorun dediği bana,Aç kullandım hep ama hiç bir sıkıntı yaşamadım. Tok ta icebilirmiyim? Yani ilacı iç arkasından onu yeme bunu yeme 1 saat geçsin diyorlar zaten ya çay içiyorum ya süt 1 saat gecmeliymis. 1 saat de nasıl aç kalayim ya off(
Ilac in emilmesi için bazı şeyleri tuketmemek yada 1 saat sonra tüketmek gerekiyormus ya ben o dengeyi kuramiyorum
ama çok sıkıntı yaşıyorum ya nabzim yükseliyor sürekli bi halsizlik falan
merhaba kızlar iki hamak arasındayım. sizce hangisi daha kEki Görüntüle 1575201 Eki Görüntüle 1575202 ullanışlı olur ?
rica ederim canım bunaltmak olur mu hiçbunun fiyatı ne kadar canım? bir de beşik hariç ekstra olarak mı gerekiyor dersin? fazla yer kaplıyor mu? ve kaç aylığa kadar :) umarım bunaltmadım
2 numara birden mi büyüdübenim de çok şişiyor, hatta mor bile oluyor çok ayakta kalırsam ama ısrarla aynı ayakkabıları giyiyorum..kivi, ananas ödem alıyor ya ben onlardan yemeyi düşünüyorum bol bol
Teşekkür ederim canım tabiki diğer resimde yarım haldeykenfotoshopsuz görmek istiyorum...anammmm ne beceriklii hatunlar varmiş bizim gurupta..nasıl yaptın..çok güzel olmuş..
aynen bence tasarım olarak çok kullanışlı ve keyifli :) hallettiniz mi alış verişi bu haftasonu :)güle güle kullan canım, neyse benim hiç takıntım yok kafama göre bakayım :)
Bunlarda benim lohusa gecelik ve pijama takimim tanesini 100 tl den aldım
Ben kullandım cnm 10 tane. İğneler bittikten sonra daha vermedi çünkü çok fazla arttırmadı şurupla devam ediyorum arada tabi pekmezle ek yapıyorum.kızlar aranızda kan takviyesi için kalçadan veya koldan kan iğnesi vurulan var mı..sanki var diye hatırlıyorum bir şey soracaktım...
Kivi, mango ve ananas doğum sancılarını tetiklermiş diye okumuştum. Hatta doğumu başlatmak için bol bol yiyin diyordu. Bence tüketmeden önce bi araştırBen kabızlık için başlarda ananas yiyordum, ama günde orta kalınlıkta bir dilimcik kadar yiyordum.
Istanbuldaysan eğer bakirkoy kompedan mağazasından aldım manken diye bi marka belki internet satışı vardır bi bak istersen kumaşı çok güzel yıkadıktan sonra hiç kirismiyo ve tiril tirilCanım şu sabahlıklı olanı çok beğendim :)
Netten mi aldın yoksa mağazadan mı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?