tesekkür ederim uyarınız için ve cok doğru ayakta vs hırpalarcasına sallamak dogru degil.aynen bende kızımı sallamadım ama bu gunduz uykuları ve sancılı zamanlar için.
bu hamaklarda bebek cenin pozsyonunda yattığı için anne karnı hissi yasıyor. omur ilik gelişimini destekliyor ve yatış şeklinden dolayı bğulma riskini buyuk ölçüde azaltıyor. bazı bloglarda okudum bende erkek bebişlerde gaz sıkıntısı cok oluyormus şimdiden önlem alıyorum :)
aynen bence tasarım olarak çok kullanışlı ve keyifli :) hallettiniz mi alış verişi bu haftasonu :)
yaaaa bunu duydugum çok iyi oldu tesekkürler. diğeri kumda bile kullanılsa dengesi cok iyi 60 kğ tasıyacak kadar derin ve geniş.0_5 yaş diyor. öburunun rengine kandım galiba:)Alttaki mavi olandan eltim almıştı. Derinliği çok değil, bizim ufaklık da hareketliydi ve tutunmaya başladığı dönemde hamağın kenarını tutup kendini çekiyordu ve dengesini bozuyordu. Uzun süre kullanamadılar hatta onlar 3aylıkken falan almışlardı doğru düzgün kullanamadılar bile. Üstteki beyazlı olan daha derinmiş belki denge problemi de öteki kadar değildir.
Evet çatı muayenesi de sezeryana yönlendirmek için sonradan türemiş bir olay. Geçen gün çatısı dar diye doktoru tarafından reddedilen bir gebe evde ebe ile sezeryan sonrası normal doğum yaptı. Hani çatısı dardı?
Bir arkadaşımız da 9 cm açıklık ile sezeryan olmak zorunda kaldı çünkü çatısı gerçekten dardı,bebek takılıp kalmıştı ve kalp atışları düşmüştü.Üstelik çatı muayenesinde sorun yok gibi görünüyordu.
Baş pelvis uyumsuzluğu olabilir ancak bu doğumda anlaşılabilir.
Ben sezeryan sonrası normal doğum düşünüyorum. Buna çok uygun bir doktor da buldum. Umarım herşey yolunda gider. Sen doktor bulabildin mi?
güzelmiş canım güle güle kullan.aklımmda olsun alacağımdaCanim buarada foto internetden sonunda atabildim besik olmasindan dolayi aldim ben yanimda uyuta bilirim diye tv izlerken insallah
Ben su ikinciden ahşap olandan aldım canım katlaniyo küçücük torbasina konuluyo ana kucagimizda var evde onu dışarıda hamagi kullanirim diye dusundummerhaba kızlar iki hamak arasındayım. sizce hangisi daha kEki Görüntüle 1575201 Eki Görüntüle 1575202 ullanışlı olur ?
kızlar aranızda kan takviyesi için kalçadan veya koldan kan iğnesi vurulan var mı..sanki var diye hatırlıyorum bir şey soracaktım...
canım bana da çatı muayanesi yapılmadı.
ben sezeryan oldum ama hiç bunalıma girmedim aslında.
hamileykende hep hangisi hayırlısı ise o olsun diye dua ettim.
normal ile sezeryanı karşılaştırmıyorum ama normal olsun diye zorlayıpta
sıkıntı yaşayacağıma hep hayırlısını diledim.kısmette sezeryanda varmış şuanda da nötrüm.
tek sağlıklı olsun ve ilerde problem yaşamayayımda hangisi olursa olsun diyorum.
kızlar siz gecelik ya da pijamayı internetten mi alıyorsunuz?
kalınlığını nasıl anlıyorsunuz peki?
ben ince olurda iç kısmı belli eder diye görmeden alamıyorum ama
internette uygun oluyor.
Canim dun pompa aldim kraftinkini aldim iyimidir sence??birde bisey sorcam bebisi emzirdikden sonra sag dedi kiz gunde kacdefa emziriyosak okadarmi sagmaliyiz yoksa nasil??ve sagdigimiz sutu nekadar sure saklayabiliriz ne kadar zamanda kullanmaliyiz
bana bak ben senden önce doğurursam sana buradan yazayım el birliğiyle beylikdüzünde oturanlar hangi eşyaları bulursa medilife hastanesine getirsin. hiçbir şeyim yok çünkü şuanda.Canim iyi sen rahatsin ay ben elim ayagima dolanmis))))ya erken dogum olursa diye eyvaaahhh ne yaparim kocisim de anlamazki bole seylerden
İkincisinden görÜmcemde var, çok deli sallanıyor , o kadar sallanmak bebişlerin beyin sıvısı için iyi değil diye biliyorum. Kayınvalidem kenarlara ip bağlamış tv izlerken sallayıp duruyor, Karsı koltuğa uçacak gibi Aklım çıkıyormerhaba kızlar iki hamak arasındayım. sizce hangisi daha kEki Görüntüle 1575201 Eki Görüntüle 1575202 ullanışlı olur ?
Sağlıkla kucağına Alıp güzel güzel eskitirsiniz inşTeyzeleriiiii oglusumun dolabı hazır ...Eki Görüntüle 1575206 Eki Görüntüle 1575208 Eki Görüntüle 1575210 Eki Görüntüle 1575212
Istanbuldaysan eğer bakirkoy kompedan mağazasından aldım manken diye bi marka belki internet satışı vardır bi bak istersen kumaşı çok güzel yıkadıktan sonra hiç kirismiyo ve tiril tiril
Ya bende öyle ama çalışmak zorundayım. hele önümüzdeki 2 hafta arkadaş tatile çıkıyor işleri bana kalacak. havalar sıcak , uykusuzum bir de metrobüs korkum hortladı. insanlar ite kaka biniyorlar korkuyorum ittiriyorlar beni bakalım nasıl olacak. ama evde olanlara çok imreniyorum. haftasonu cumartesi full temizlik cam, yer vs. bir de iftar yemek. pazar günü gömlek ütüle , hafta içine kap kap yemek yap. helak oldum valla. dün gece 03:30 da yattım sabah 06:30 da kalktım. ağlayacaktım ya. gerçekten evde oturanlara çok özeniyorum. son 4 haftamm sabretttttttttttttttttAyın 20 sinden sora raporumu başlatıcam onu bile zor bekliyorum helal sana şimdi git deseler çıkıp giderim arkama bakmam
evet evet bebek için ilk aylar çok rahat oluyormus özellikle kolik bebeklerde
Uykum oluyor ama uyumak zor oluyor yyatakta don dur kafaya 2 yastık bacak arasına yastık sırta yastık nefesim darlanuyor Allah yardımcımız olsunslm hamişler gece uykularınız nasılben uykusuzluk yaşamaya başladım artık
okurken yoruldum, bu kadar yüklenmemenin bir yolu var mı kendine :) bırak ev dağınık kalsın diyeceğim ama anlaşılan titiz bir insansın, allah kolaylıklar versin ben yapmıyorum ne yalan söyleyeyim utandım kendimden..Ya bende öyle ama çalışmak zorundayım. hele önümüzdeki 2 hafta arkadaş tatile çıkıyor işleri bana kalacak. havalar sıcak , uykusuzum bir de metrobüs korkum hortladı. insanlar ite kaka biniyorlar korkuyorum ittiriyorlar beni bakalım nasıl olacak. ama evde olanlara çok imreniyorum. haftasonu cumartesi full temizlik cam, yer vs. bir de iftar yemek. pazar günü gömlek ütüle , hafta içine kap kap yemek yap. helak oldum valla. dün gece 03:30 da yattım sabah 06:30 da kalktım. ağlayacaktım ya. gerçekten evde oturanlara çok özeniyorum. son 4 haftamm sabrettttttttttttttttt
ılk erkek gıbı canlandı gozumde ama ıkısınıde uyar nıye uymasınçilekten safari bebek odası düşünüyorum, alan var mı? bir de kız için mi uygun sizce erkek için mi?
https://www.cilek.com/eng/safari-natura-8926
Cnm Gül'e Gül'e kullan. Arkadaşımda vardı, cok rahat etmişti. Kızı olan bi arkadaşımda bebişi minyon Ufacık bişey , 2 yasına girdi halen bunda sallanıyor sonra annesi yatağına koyuyor, gerçi bıdık içine sığmıyor ama hoşuna gidiyor bunda ulkatticim iyi diyorsun da, geçen hafta bi arkadaşa gittik, bebişi 3 aylık.. öyle bir alıştırmışlar ki, bütün akşam annesinin gögsünde uyudu, kız 2 dk koltuğa koysa, hemen uyanıp ağlamaya başladı.. kızcağız da mahvolmuş, kol kaslarım gelişti, artık ağrı hissetmiorm diyor :) bana kesinlikle kucakta uyutmaya alıştırma diye tavsiyede bulundu.. ben zaten durumu önceden tahmin ettiğimden, güzel bi ana kucağı aldım.. ebeveyn hareketlerini gözlemleyip, o hareketlere en yakın şekilde 5 farklı sallantı geliştirilmiş bir model.. bebişlerin hem gaz sorununa ii geliyormuş, hem de uykuya dalışlarına yardımcı oluyormuş.. bakalım oğlum hayırlısıyla bi gelsin de işe yarıcak mı yaramıcak mı görücez :)
anakucağının youtubeda videosu var ama link paylaşmak yasak mıdır bilemedim? fotosunu da gönderiyorum
Kızlar ne grubu bu? Ben de araştırdım dün ama sağlıklı veri bulamadım. Benim Dr larda istemiyor zaten ama ben normal taraftarıyım. Ilkinde 40+3 te zorunlu sezeryana almışlardı bebişin hiç gelmeye niyeti yoktu. Şuan 21 aylık bebişin var, ara epey az bu Bakımdan örnek bulabilir miyim diye araştırdım ama yok. 25 ay olacak normal olabilirse. Şuan ufaklığı kaldır indir çok zor oluyor, hele doğum sonrası iyice anneye sarıyormuş ilk bebekler, dikişi patlayan çok arkadasım oldu bu dönemssvd grubundaki olayı mı söylüyorsun? ben de grubu takip ediyorum:) bırak sezeryanı epizyo bile gerekmemiş maşallah. darısı bizlere.. benim doktorum da destekliyor, ydışındayım ben, burada gayet normal bakılıyor yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?