canım ilk haftalar saklamak için sağma bence.kan şekerlerinin düşmemesi için bebebeklerim çokça emmesi lazım saatte bir.birde ilk haftalar süt çok sıvı oluyor su gibi.süt saklama poşetlerinde 6 aya kadar saklayabilirsin.ama tarih yazmayı unutma üstüne zaten o poşetlerde yazacak yer var.ilk sağdığını önce tüketmeye başlarsın.Canim dun pompa aldim kraftinkini aldim iyimidir sence??birde bisey sorcam bebisi emzirdikden sonra sag dedi kiz gunde kacdefa emziriyosak okadarmi sagmaliyiz yoksa nasil??ve sagdigimiz sutu nekadar sure saklayabiliriz ne kadar zamanda kullanmaliyiz
canım bende netten aldım.bu modeli aldım.gayet güzel.lohusa pijamaları çok kalın olmuyor zaten ama rengini krem veya beyaz alırsan içini belli etme ihtimali var tabi.canım bana da çatı muayanesi yapılmadı.
ben sezeryan oldum ama hiç bunalıma girmedim aslında.
hamileykende hep hangisi hayırlısı ise o olsun diye dua ettim.
normal ile sezeryanı karşılaştırmıyorum ama normal olsun diye zorlayıpta
sıkıntı yaşayacağıma hep hayırlısını diledim.kısmette sezeryanda varmış şuanda da nötrüm.
tek sağlıklı olsun ve ilerde problem yaşamayayımda hangisi olursa olsun diyorum.
kızlar siz gecelik ya da pijamayı internetten mi alıyorsunuz?
kalınlığını nasıl anlıyorsunuz peki?
ben ince olurda iç kısmı belli eder diye görmeden alamıyorum ama
internette uygun oluyor.
Cnm Gül'e Gül'e kullan. Arkadaşımda vardı, cok rahat etmişti. Kızı olan bi arkadaşımda bebişi minyon Ufacık bişey , 2 yasına girdi halen bunda sallanıyor sonra annesi yatağına koyuyor, gerçi bıdık içine sığmıyor ama hoşuna gidiyor bunda ul
Kızlar ne grubu bu? Ben de araştırdım dün ama sağlıklı veri bulamadım. Benim Dr larda istemiyor zaten ama ben normal taraftarıyım. Ilkinde 40+3 te zorunlu sezeryana almışlardı bebişin hiç gelmeye niyeti yoktu. Şuan 21 aylık bebişin var, ara epey az bu Bakımdan örnek bulabilir miyim diye araştırdım ama yok. 25 ay olacak normal olabilirse. Şuan ufaklığı kaldır indir çok zor oluyor, hele doğum sonrası iyice anneye sarıyormuş ilk bebekler, dikişi patlayan çok arkadasım oldu bu dönem
14 ay mı? Hemen bakıyorum fb a. Teşekkürlerfb da ssvd grubu canım sezeryan sonrası vajinal doğum. hangi ilde hangi doktorlar destekliyor vs çok bilgi var. ssvd ile ilgili de çok bilgi var. ben sürekli takip halindeyim bilgi edinmek için. 25 ay zaten yeterli bir süre. 14 ay arayla ssvd yapan var grupta..
Aynen benimki de öyle yapıyor canım. 32 . Haftadayız.Kızlar sizde de aynısı oluyor mu bilmiyorum ama bebişim sanki içerde uykuda geriniriz ya öyle geriniyor. Tekmeleri azalıp gerinmeleri arttı. Normal birşey mi ki bu?
ya bende yapmasam hiç kimse yapmaz kiokurken yoruldum, bu kadar yüklenmemenin bir yolu var mı kendine :) bırak ev dağınık kalsın diyeceğim ama anlaşılan titiz bir insansın, allah kolaylıklar versin ben yapmıyorum ne yalan söyleyeyim utandım kendimden..
al bendende o kadar ya hiç bi ilaç kullanmak istemiyorum idrar yolu enfeksiyonu için 2 ilça başladı doktorum kan ilacım var vitamin ilacı var ben hayatımda bu kadar ilaç içmedim hiçbirinide düzenli almıyorum nolucak bilmiyorum yaNefret ediyorum ilaç kullanmaktan yaaşu demir ilacını nasıl kullanacagimi halen ogrenemedim bayadir kullanmıyorum ya napcam ben
Bunun ikiside hamak ama asıl hamak özelliği yani bebegin cenin pozisyonda hissetmesi ve gazını rahat çıkarması için mavi olanın yan çubuklarının olmaması lazım yani prado diye bi marka var ben ondan aldım çok memnunum kullananlarda çok memnunSağlıkla kucağına Alıp güzel güzel eskitirsiniz inş
benim 50 lik yükleme de tokluk 196 çıkmıştı endokrine yönlendirdi doktor o da 75 lik yükleme yaptı ama onun sonuçlarını hatırlamıyorum ölçüm aletini doktor verdi bana kadın doğumcu ile ölçümlerimi her hafta paylaşıyorum endokrine 32. haftada tekrar gideceğim diyetisyene de gittim ayrıca ama onun verdiği diyeti yapamıyorum çok garip bir diyetti bana uymadı ama meyveleri sayı ile tüketiyorum yedikten sonra mutlaka süt ayran ya da yoğurt yiyorum dondurma tatlı hamur işi kesinlikle yok ve yürüyüş ben akşam yemeğinden sonra yürüyorum hava serin oluyor 1 saat kadaryok cnm ölçüm yapmıyorum şeker ölçme cihazı mı almak gerek acaba 188 çıktı yüklemeden sonra şekerim inşallah düşmüştür senin kaç çıkmıştı
gecmis olsun canim peki igneyi kac gun ara ile vuruldun...Ben varım. Gynoferon kullanıyordum ama demirim çok düşüktü ve istenen değere ulaşamamıştım. 2 kutu ferrum iğne vuruldum kalçadan, şimdi yalnızca gynoferona devam ediyorum.
peki canim sut dondurucuyami atiyosun sonra nasil cozuyorsuncanım ilk haftalar saklamak için sağma bence.kan şekerlerinin düşmemesi için bebebeklerim çokça emmesi lazım saatte bir.birde ilk haftalar süt çok sıvı oluyor su gibi.süt saklama poşetlerinde 6 aya kadar saklayabilirsin.ama tarih yazmayı unutma üstüne zaten o poşetlerde yazacak yer var.ilk sağdığını önce tüketmeye başlarsın.
Okk anlasdikbana bak ben senden önce doğurursam sana buradan yazayım el birliğiyle beylikdüzünde oturanlar hangi eşyaları bulursa medilife hastanesine getirsin. hiçbir şeyim yok çünkü şuanda.
Ay insallah canim ya insallah iyi bi anne olabilirm kuzumacanım kraftı bilemiyorum kullanmadığım için. inşallah iyidir. kraft da büyük bir marka neticede.
zaten onu zamanla anlayacaksın, göğsün bebek emdikten sonra bile sert kalıyor, o zaman rahatlayana kadar sağıyorsun. sen sağdıkça sütün de artacak. zamanla bebeğin hepsini emebilir hale gelecek. yaşadıkça anlaşılıyor canım hiç endişe etme.. insan anne olunca tamamen içgüdüsel olarak herşeyi anlıyorsun.
@tatlilavinya
canım bunun aynısını ben oğluma almıştım 5 sene önce.
bence kız erkek farketmez diye düşünüyorum.mavi ve pembe tonları
kullanılmamış.kısmetse şimdi kıza bunu kullanmayı düşünüyorum.
oğluma da büyük alırım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?